We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tldoors.dk Beoordelingen

Tldoors.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Tldoors.dk and give your own review of Tldoors.dk 45
Uitstekend
9 van 10

45 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (45)

Featured review of Tldoors.dk

Tldoors.dk

Hurtig levering, god pris & kvalitet

Bestilling af 9 døre, karme og gerikter en fredag eftermiddag og levering tirsdag eftermiddag, det kan vist ikke gøre meget bedre. Prisen var absolut i orden og kvaliteten ligeledes. Kan klart anbefales til andre.

Tldoors.dk

Meget flot Resultat med lys i stuen.

Jeg vil hermed anbefale at købe ny dør hos TL doors.
Jeg har fået en rigtig god behandling hos firmaet ved mundtlig kontakt, og samtidig er deres hjemmeside meget overskuelig. Jeg vil selv købe den næste dør eller andet prudukt hos firmaet.

Handler gerne igen.

Venlig betjening og hurtig ekspedition.

Tldoors.dk

Fin service, levering som aftalt og skydedørene er i en god kvalitet.
Vær dog opmærksom på at de beslag og den kappe der skal købes i almindeligt byggemarked til skydedør ikke lige føres de gænse steder så som silvan, bauhaus og xl byg... Og derfor er ret svære at få fat i! Vi lavede desuden den fejl ikke at kigge grundigt nok på de mål der er på skydedørene, hvilket resulterede i at vores tømrer måtte være opfindsom, da selve dørhullet var 2 cm højere end selve døren. Men det var klart vores egen fejl, da målene står på hjemmesiden.

• Esben
  • Geverifieerde koper

Det er nemt at bruge hjemmesiden. Hvis man kontakter dem på mail får man hurtigt svar.

Varerne kom i løbet af et par dage.

Et ønske kunne være at levering med fragtmænd - kunne ændres så man selv kan bestemme hvilken dag leveringen skal ske.

Men glad for mit køb

• laila

meget hurtig levering

Jeg skulle bruge en fransk dør, jeg ringede mandag morgen, og bestilte, fik af vide at den ville blive leveret torsdag, men jeg skulle bruge den onsdag, den rare dame i telefonen ville prøve at få den sendt så vi havde den onsdag, og det var den,
Super god betjening.

Hurtig og prof.

Hjemmeside der er til at bladre i.
Vigtigt !! - hjemmeside med priser.

Efter afgivelse af order, er der en virkelig god info. om leveringsforhold.

Jeg er helt tryg ved at handle hos jer.

Hilsen

Aage Schougaard

• Thomas

Super!

Aftalt levering, god service - Kun positive udtalelser herfra :)

Som aftalt og til tiden

Varer vi har bestilt leveres til tiden, og de lever op til forventninger og prisen er rimelig.

Perfekt handel

Har netop fået leveret en indvendig glasdør.
Perfekt handel !
Fin pris - lynhurtig levering - omhyggelig indpakning, så døren kom frem i hel tilstand.

Perfekt

God kontakt, forespørgsel om konkrekt leverings dato blev overholdt og fragtmand ringe før levering som aftalt.

Alt som aftalt

Hej, jeg er helt tilfreds med leveringen. Ingen skader på dørene og alt var som bestilt. Hurtig levering.

Rigtig god service

Et rigtig godt sted at handle. Stor venlighed og hurtige til at ekspedere ordrerne. Stor ros herfra

Tldoors.dk

Rigtig god service og overskuelig hjemmeside

Fin service, kunne endda ændre orderen dagen inden den blev afstend, det er da service

• Michael
  • Geverifieerde koper

Super service, vil helt sikkert komme igen

Ingen løftebrud

Dør bestilt, betalt og leveret, kort og godt. Super service, og meget flot kvalitet. Bestemt et produkt jeg vil købe igen

Fin service

Hurtig levering.

Levering til aftalt tid

Fint opfølgning på bemærkning til ordren

Tldoors.dk

Flot dør og hurtig levering

Flot stockholm glasdør til meget rimelig pris og leveret til døren i løbet af 3 dage. Helt perfekt. Handler gerne med Tldoors.dk en anden gang.

God kvalitet-præcis levering

God kommunikation . Præcis levering til tiden
Vi vil helt klart vælge Tldoors en anden gang.
Mvh Bo og Eva Schramm

• Jesper
  • Geverifieerde koper

Fin service og hurtig levering.

Bestilte en dør med karm online efter en samtale med deres venlige kundeservice. Jeg fik dør og karm på 3. hverdag efter bestillingen. Intet at udsætte på tldoors.

GODT

FIN KVALITET - HURTIG LEVERING. MEGET TILFREDSE

Tldoors.dk

De bestilte døre kom til den aftalte tid og var godt beskydtet for at forhindre transportskader. Enkelte karme havde en lille fejl i malingen (ikke nok maling, små mærker), ikke noget man sagtens kan leve med. Vi vil købe døre og karme hos TL Doors igen når vi skifter de næste.

God og hurtig kundeservice

Jeg havde et par spørgsmål og kom straks igennem til en servicemedarbejder som kunne svare.
Selve handlen og forsendelse glemt som det skulle og jeg blev orienteret pr. Mail undervejs.
Helt igennem problemfrit...

• Jørgen
  • 2 Beoordelingen

Fin betjening og levering

først fin telefonbetjening og derefter fin og nem bestilling og betaling via internettet

God oplevelse

Bestilling og levering levede op til mine forventninger.

• Eva

Fint

God og billlig dør, hurtigt leveret.

Tldoors.dk

Jeg må sige alt var ok levering samt kvaliteten.

Jeg kan kun anbefale at købe hos tidoors.dk

Levering til tiden, kvalitet 100% i forhold til pris.

Jeg er klar til at købe igen, når jeg har behov.

Har fortalt og vist venner og bekendte døren, håber
de besøger jeres hjemme side.

Tak for god handel

Tldoors.dk

Flote dør der passe til flote priser

Hurtig flote dør til rimlig priser.

Fin dør leveret on time

Jeg bestilte døren og fik den leveret inden for et par dage. Fint emballeret.

God service - Hurtig levering

Venlig hjælp ved bestillingen af 7 fyldningsdøre. Super hurtigt levering og et flot produkt til en rigtig god pris. Eneste minus er 2 døre med fejl - en fragtskade og en farvefejl.

Tldoors.dk

Super service og hurtig levering

Jeg bestillet på nettet og resten gik af sig selv. Alting kom som aftalt og de ringede ind de kom som aftalt.

hvad man kunne forvente.

leveringen var hurtigt, og kun lidt dyrere end konkurene tilbud. dørene var på nær enkelte mærker og ridser, og igen som man kunne forvente af prisen.

Hej Jan,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi har valgt en fast fragt, uanset hvor i Danmark vi leverer til. Så er det ens for alle. I 9 ud af 10 tilfælde er fragten faktisk en omkostning for os, men Danske Fragtmænd er pt. det bedste alternativ for os.
Hvis du har fundet ridser på dørene, så vil vi meget gerne høre om det. Vi modtager gerne et billede af dørene, hvis du kan "fange" et billede af ridserne. Alternativt sender vi meget gerne noget reparationsmaling i den rigtige farvekode uden beregning. Dbh. Tldoors.dk

Hurtig levering,gode produkter.

Jeg er meget tilfreds med de materialer jeg har handlet hos TL doors. God pris, god indpakning. Jeg købte 9. stk indvendige døre. Poul.

Tldoors.dk

God information på hjemmesiden og varen kom til tiden som lovet.

Fair deal...

Fair pris, varen leveret som aftalt. God vejledning...

God og hurtig service

Den leverede karm var med forkert bundstykke. Fejlen blev opdaget af leverandøren, der selv tog kontakt til mig for at rette problemet. fin service.

Professionelt

En rigtig god oplevelse at handle med tl-doors. Havde spørgsmål vedr. Montering af karme. Fik en hurtig, venlig og prof. vejledning. Fik alle mine varer leveret efter et par dage til tiden.

super betjening

Meget imødekommende og venlig telefonisk betjeninng og vejledning. Levering til døren til tiden meget velimbaleret.

• Lars

Med brok lykkedes det!

Havde bestilt dørene og aftalt jeg skulle ringes op ved levering, så jeg kunne være hjemme. Der blev ikke ringet og en dag lå der en seddel i min postkasse at de havde været der for at levere, men jeg ikke var hjemme. Jeg ringede til TL og fik at vide jeg da bare selv kunne hente dem på fragtmandens depot, men fidusen ved den bestilling jeg havde lagt, var jo netop det blev leveret. Først fik jeg at vide af TL jeg selv skulle betale for ny levering, selvom de godt kunne se jeg ikke var belevet ringet op som aftalt, men endte med de betalte for den nye levering. Produktet fejler ikke noget og er af god kvallitet.

Hej Lars,
Det er rigtig ærgerligt, at fragtmanden ikke har ringet som lovet. Vi påfører altid på fragtbrevet, at de skal ringe 1 time inden, leveringen finder sted. Det sker desværre en sjælden gang i mellem, at fragtmanden ikke kan komme i kontakt med modtager eller simpelthen glemmer at ringe. I såfald skal varerne afhentes på nærmeste fragtcentral, posthus, GLS pakke shop eller hvem man nu benytter sig af, såfremt leveringen ikke kan finde sted. Det er desværre lidt ude af vores hænder. Jeg håber ikke, du har haft en alt for irriterende oplevelse. Vi håber at se mere til dig en anden gang. God fornøjelse med dørene!
Dbh. TLdoors.dk

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten