We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (38)

Fantastisk service

Dette firma er villig til at gøre lidt ekstra for at gøre kunderne tilfredse!
Lette at kommunikere med og langt bedre end andre i samme branche.. Ingen nævnt og ingen glemt.
Jeg betaler gerne lidt ekstra for service og kvalitet.

TNT

TNT - Leverer fuldstændig smadret pakke og gør ikke noget ved det.

Jeg modtog for et par uger siden, et surfbræt fra, Fuerteventura (Spanien). Og da jeg åbnede pakken, var boardet knækket to steder!!
Jeg ringede straks til TNT, tog billeder af skaden, og anmeldte det til TNT Danmark. Udfyldte rapport, med billeder, service nummer, og alt andet der skal til vedhæftes.
Senere fik jeg tilbagemelding om at de ikke ville gøre noget ved sagen, fordi indpakningen ikke var god nok.
Problemet er bare at dem der har sendt boardet, har sendt surf boards i flere år, på denne måde, og der er aldrig sket noget. De har virkelig mishandlet den pakke, på det groveste, og vil ikke erkende at det er dem der har gjort noget forkert.

Min opfordring er: HOLD JER VÆK FRA TNT, hvis i skal sende/bestille noget.

TNT

Fragtmanden kørte omvej for at aflevere pakke (igen)

Jeg så på min mobil at der var et ukendt nr der havde ringet 2 gange - jeg ringede det op hurtigst muligt for at høre hvem det var - på det tidspunkt havde jeg været ude og handle ind, og skrue på en motor (ventede på reservedele til den faktisk)

Jeg fik fat i fragtmanden, og jeg præsenterede mig. Han sagde "okaayy jeg ved stejlhøj, jeg prøvede at ringe til dig 2 gange men du tog den ikke". Det var jo så rigtigt nok, så jeg troede han var på vej ud af Kalundborg, men han sagde han ku komme forbi igen, hvilket jeg synes var perfekt - så jeg gik ud for at vente og tog en sodavand til den stakkels chauffør som et lille plaster på såret for han sku køre forgæves - Det skal lige siges at han sku køre minimum 2 km for at komme til min adresse derfra hvor han sagde han var - så jeg synes det var skide go service af fragtmanden - og 4-5 min efter kom der en orange varebil flyvende og ud kommer en venlig fragtmand endda med et smil - jeg gav ham sodavanden og ønskede ham en go weekend og tak for hjælpen ! ;)
super service, har absolut intet at beklage mig over som så mange andre har herinde på trust.... pakken var endda behandlet super godt, ingen tegn på skader eller buler - som fx post danmark !

go weeekend !

Lorte firma

Dårligste fragtfirmaet jeg nogensinde har brugt!

Meget længere leveringstid end hos fx dhl og fedex, samt deres import/toldafdeling med den dårligste og langsommeste service. Har nu haft min pakke ligget i tolden 6 dage og dette er til mit firma, hvor jeg nu skal aflyse kunder! De lover også at rette adressen, men glemmer at skrive det ned.

Utroligt dårligt firma, jeg aldrig benytter mig af igen!!

Perfekt

Jeg har arbejdet ved TNT fra 2007 til 2012... Siden har jeg benyttet TNT et par gange, også mere for at prøve at opleve servicen fra den anden side, altså som kunde. Der er slet ikke problemer overhovedet og det hele fungerer som det skal, fuldstændig som jeg oplevede, da jeg var der. TNT har selvfølgelig ikke vidst, at jeg var en tidl. ansat, for jeg ville have samme behandling som alle andre kunder og det fik jeg... En af mine venner er også begyndt at sende med TNT, når hans firma engang imellem har pakker i Danmark.

TNT

Pålidelig og hurtig levering!

Jeg har flere gange modtaget pakker via TNT bl.a. fra Apple i Holland, samt andre virksomheder rundt omkring i EU.

Levering har altid været til tiden, track & trace fungerer uovertruffet godt og giver et meget detaljeret overblik over ens pakkes rejse fra afsender til en selv som modtager.

TNT

Lyver om forsøgt levering!

Har ventet spændt på en pakke og følger t&t og kan se den skulle blive leveret 13/12 mellem 9 og 17. Kl. 15.30 kontakter jeg dem for at høre om de kan give mig en status. Taler med en medarbejder der intet kan oplyse men får at vide at de med garanti er der inden klokken 17.
Klokken 16.50 ringer jeg igen da jeg ikke kan forstå at min pakke stadig ikke er kommet. Får fat i samme medarbejder igen og denne gang er historien så at de har RIGTIG travlt, men de bliver ved med at køre indtil de er færdige med ruten så min pakke skal nok komme idag. Problemet er bare at jeg altså har planer og ikke bare kan være hjemme. Jeg siger at jeg gerne vil tage ansvaret for hvis de afleverer pakken ved min dør, men det må de ikke ifølge Apple.
Idag 14/12 er jeg så lige blevet ringet op af endnu en medarbejder, der er så sød at forklare mig at de har forsøgt at levere min pakke dagen før kl 15.10 (altså 20 min FØR jeg har ringet første gang).
Da jeg har været hjemme hele dagen kan hun ikke forklare hvorfor jeg ikke har modtaget pakken. Jeg spørger ind til om hvorfor jeg som minimum ikke har fået en "forsøgt-afleveret-seddel" i min postkasse, men det svarer hun ikke rigtig på. Får at vide af en 3. medarbejder at de har, da de løb tør for disse sedler, har taget billeder af huse og postkasser. Dette billede afventer jeg så nu.
Hun spørger om de så må aflevere min pakke på mandag! Så nu skal jeg vente 4 dage på min pakke! Ikke at de som service har den med idag som først medarbejder havde lovet mig.
Jeg undrer mig over hvorfor jeg ikke bare 1 af de 2 gange jeg har ringet ind dagen før har kunnet få information om at de allerede havde forsøgt at levere min pakke. Dette kan hun kun beklage.
Jeg beder om at få den sendt med posten istedet da de tydeligvis er mere stabile, men igen skal Apple have skylden. "Jamen vi må ikke gøre sådan for Apple" "Vi skal have en underskrift på at du har modtaget pakken". Og at sende den anbefalet var ikke en mulighed.
Jeg er SUPER skuffet. Desværre har jeg ikke selv haft indflydelse på valg af leverandør men havde forventet en noget anderledes behandling!

Amatørfirma

TNT skal kunne én ting: "levere pakker" - dette er åbenbart en umuligt ting for dem at gøre.

Hurtig levering!

Bestilte nyt legetøj fra Coldsteel UK - tirsdag, og i dag er det modtaget!
Det er en ret hurtig leveringstid af TNT! dog kunne deres track & trace være bedre
Kan ikke klage, det er jo en ganske acceptable tid, i forhold til hvad PESTdk ellers plejer at være....

Elendig service

Ventede på en pakke fra Apple.
Tnt prøvede at levere dagen før aftalt (onsdag) og der var ingen besked fra dem eller apple om forsøgt levering. Prøvede tilfældigvis at tracke pakken og så den var forsøgt leveret. Ringede til kundeservice samme dag kl.19 fik en engelsk support, da ikke turde ændre adressen til mit arbejde trods mit forsøg på at stave hele adressen til ham. Han lovede dog, jeg kunne ringe næste morgen (torsdag) og få udbringning samme dag. Forsøgte tlf. support næste morgen og fik beskeden, at det var for sent at levere samme dag. Supporten sad i Kolding og sagde, jeg bare kunne hente på deres lager og man godt kunne komme der med offentlig transport. Tjekkede rejseplanen og det kunne ikke lade sig gøre, hvis man samtidig er på arbejde, da man mindst skulle med tre forskellige busser fra Kbh mod industrilageret i Hvidovre. Ringer igen og aftaler ny levering fredag. Tjekkede tracking og ser at pakken nu er forsøgt leveret igen (torsdag). Ringer ind fredag og høre om den er på vej. Supporten er i tvivl, hvor min pakke er, men mener den er på vej :(

Forstår ikke, at TNT ikke magter deres kerneydelse - at levere og holde styr på deres pakker. Desværre ikke første gang, jeg har haft problemer med dem. Regner med at gå udenom dem, ved næste internetkøb og bede Apple overveje deres samarbejdspartner.

TNT

Pakken lå i 17 dage på lageret uden at jeg vidste det!

Efter sytten dage kontaktede TNT mig for at spørge om jeg ville have pakken eller om den skulle sendes tilbage til afsenderen. Dette skete kun fordi afsenderen kontaktede mig via email!

TNT lagde ingen seddel i min postkasse (som ellers er tilgængelig for alle) og kontaktede mig heller ikke via andre kanaler. Det er uacceptabel elendig service!

Perfekt service.

Pakken kom fra på den aftalte tid. Buddet prøvede ringeklokken i opgangen men fik ikke noget svar, så han besluttede at tage pakken med op i opgangen og banke på! Det er den bedste service jeg nogensinde har prøvet fra et pakke forsendelse firma.

Nu fungerer det !

Jeg kan se af andre anmeldere, at jeg må være en af de få, der finder TNT i orden.
Men så er det fordi man glemmer alternativerne, der er langt langt værre.

Hos TNT har man et unikt bookingsystem, der gør kunden opmærksom på, at der snarligt kommer en pakke, det betyder utrolig meget som leverandør af denne pakke.
Chaufføren har oppet sig i mit område og ingen klager på ham.
Til sidst skal TNT roses for, at det er yderst sjældent pakkerne smadres selvom jeg primært fragter belysningsmaterialer, der ikke tåler meget.
Kundeservice er også helt i orden.

Eneste minus nu er deres faktureringssystem. fint nok at de går via Holland og fremsendes på mail. Men det er bare ikke altid, at de får den sendt. Men rykkeren kommer prompte !

Bjørn Frost vond deze beoordeling nuttig

• København, DK
  • 18 Beoordelingen

Fantastisk kundeservice!

Kan kun anbefale TNT! Virkelig sød og serviceminded support pr. telefon, hende jeg talte med gjorde en ekstraordinær indsats for at yde sit allerbedste! God og overskuelig hjemmeside og oveni hatten en virkelig sød, venlig og smilende chauffør - SÅDAN skal det gøres! Har i dag oplevet kundeservice udover dét man kan forvente med selvfølgelighed - jeg er MERE end tilfreds! * * * * *

TNT : mauvais livreur

je trouve inacceptable que lorsque des colis de 30kg doivent être livrés, TNT ne prenne pas RDV avec les clients.
Qu'il dépose les avis de passage n'importe où, et qu'on se retouve à aller chercher ces énormes colis dans un relais à quelques kilomètres alors qu'on à demandé la livraison à domicile !

not good

i had items missing from 1 delivery,another delivery the box was damaged and everything inside broken.if i had not done track and trace and seen they had tried to delivered my packages they would have been sent back to country i ordered from.
not yet had good service from this company.

TNT er bare godt! 5/5

Behøver næsten ikke sige mere? De gør alt deres arbejde tip top.. :3

Dårlig levering

Jeg havde bestilt en iPad hos Apple. Jeg så frem til at få mit produkt og havde fået besked på, at jeg ville modtage pakken inden d. 17. april. Da kl. bliver 17 og jeg intet havde hørt, ringede jeg til TNT, som fortalte, at de havde været hos mig, men åbenbart havde glemt at lægge en seddel (godt jeg ringede).
De kunne tilbyde at levere dagen efter mellem 8-17. DOG er jeg jo på arbejde og kunne ikke være så mange timer hverken på mit arbejde eller derhjemme. Det er altså dårlig service.
Jeg kunne så hente mit produkt i et industrikvarter i Hvidovre. Det er okay (men når man ikke har bil og bor i KBH, er det ret besværligt at komme derud (industrikvarter) - så måske burde de overveje at have et "udsalg" i byen også. Jeg var nemlig ikke den eneste "apple-kunde", der ventede derude. Jeg har foreslået Apple at de finder en anden til at levere for sig.
Heldigvis var pakken i god stand, men jeg er skuffet over deres tider og at jeg ingen seddel fik!
Som privatperson kan det ikke anbefales!

Ikke imponeret

Ventede på en vigtig pakke af flere omgange, og havde enormt svært ved at få lavet en aftale med fragtmanden. Da aftalen endelig var på plads kom han en time for tidligt, og ville ikke vente fem min til jeg var hjemme. Det var desuden tydeligt, at pakken havde været behandlet meget hårdt. Det var en bog, der havde fået tydelige mærker flere steder,

TNT

Chauffør overholder ikke aftale.

Aftalte med chauffør at jeg ville skynde mig hjem fra arbejde, og at chaufføren så ville foretage en anden lev. imens, og derefter komme forbi igen. Chaufføren kom aldrig og kunne ikke kontaktes igen.

Derudover samme oplevelse som længere nede med de mgl. muligheder for at blive ringet op før levering o.s.v., så eneste mulighed er at man skal tage en hel fridag.

Har nu selv hentet pakken på Stamholmen.

Holder hvad de lover

Jeg har ikke haft nogen problemer de pakker jeg har sendt og modtaget et modtaget i god stand så de er ikke smidt for meget rundt. de kommer til tiden og afhenter nogen gang før tid ;-)

Kundeservice er rare og venlig at snakke med,

TNT

Ventet forgæves, og ubehøvlet service

Angav ønsket leveringsdag på deres hjemmeside, men fik en sms dagen før den ønskede leveringsdag om at de var kørt forgæves. Snakkede med kundeservice som lovede levering senere samme dag, da jeg var kommet hjem. Pakken dukkede aldrig op og kundeservice havde skiftet humør da jeg ringede ind og klagede, fik ikke engang forklaring, men fik at vide at jeg ikke kunne blive kontaktet inden levering d. 8. - bare ikke i orden dagen før, når det var en halv uge siden jeg spurgte om det kunne lade sig gøre.

Konge service

Jeg fik en pakke sendt fra Sony I Frankrig, lørdag eftermiddag.
Tirsdag fik jeg en besked om, at min pakke vil blive leveret senest Torsdag.. ONSDAG KL. 10:50 havde jeg min pakke i hånden.

Takker for god og hurtigt service

Helt ærligt...

Fik en mail torsdag om at min pakke ville blive leveret fredag, og at jeg kunne gå ind på TNT´s hjemmeside og ændre dag og leveringssted, hvis jeg fik brug for det. Jeg gik straks ind og ændrede leveringsstedet til min arbejdsplads. Så vidt så godt.
Fredag får jeg en sms på mit arbejde, at TNT desværre ikke kunne aflevere pakken, da jeg ikke var hjemme. Øhhhh....
Jeg ringede straks til TNT og fik en halvbagt historie om, at man kun kunne ændre leveringssted EFTER de havde forsøgt at aflevere pakken første gang. Giver jo slet ingen mening, og hvorfor får man ikke det at vide på hjemmesiden, hvis det virkelig forholdt sig sådan?
Jeg spurgte damen i telefonen, om chaufførten ikke kunne aflevere pakken på mit arbejde nu, men det kunne slet ikke lade sig gøre, da chaufføren ikke kørte i det område (jeg arbejder 4 km fra hvor jeg bor).
Nu skal jeg så vente weekenden over på min pakke, og så derefter sidde HELE mandag derhjemme og vente, for TNT sender heller ikke en sms om hvornår de forventer at være fremme - det spurgte jeg også om, men igen: kunne det ikke lade sig gøre.
Elendigt firma med en elendig service!
Sender denne beskrivelse til Sony, og beder dem overveje, hvem de bruger som kurer fremover. Det må jo også være i Sonys interesse, at deres kunder får en god oplevelse, når de bestiller hos dem.

TNT

Dårlig ringe umulig service...

Jeg venter en pakke leveret med TNT...

Finder en dag en seddel i min postkasse, vi har prøvet at levere du var ikke hjemme... fair nok

Jeg ringer til dem...

- Vil I ringe næste gang inden I er der, jeg har ingen ringklokke til min lejlighed på anden sal...? Svar: NEJ

- Kan I levere på et bestemt tidspunkt så kan jeg stå udenfor og vente...? Svar: NEJ, vi levere mellem 8 og 17.

- Jeg har fri lørdag og søndag, så kan jeg sidde udenfor HELE dagen og vente på jer...? Svar: Vi køre ikke ud i weekenden

- Kan I levere på mit arbejde? Svar: ja
- Ringer I når I er der, så kommer jeg ned og tager imod? Svar: Nej
- Kan ligge pakke i receptionen? Svar: Ja
- Receptionen lukker klokken 1530, kan I være der inden da? Svar: Nej vi køre ud mellem 8 og 17

- Så jeg kan aldrig få min pakke? Svar: øøøøøh

Det endte med at jeg måtte tage en taxa ud i et industri kvarter langt udenfor byen og hente den på deres lager / kontor baglokale.

Aldrig mere... aldrig.

Her er en kontrast... Havde bestilt en pakke leveret af UPS

De ringer til mig.

UPS: Jeg er her med din pakke... er du hjemme?
MIG: Nej.
UPS: Er du her i byen.
MIG: Ja, jeg er på arbejde.
UPS: Skal jeg komme forbi, kan være der om et kvarter.
MIG: Ja tak.

End of story...

TNT

Du ringer bare, så mødes vi.

Var ikke hjemme da jeg skulle modtage en pakke, dog kunne vi senere mødes i det område vognen kørte i så jeg fik min pakke.

• Nakskov, DK
  • 5 Beoordelingen

øv bøv

Det skal lige siges at jeg ikke har modtaget min vare endnu og jeg håber selvfølgelig den kommer, men indtil videre er jeg ikke særlig imponeret. Har bestilt en Iphone på apples hjemmeside og det er tnt der levere dem til kundens dør. Ifølge track and trace skulle de have været forbi min dør i fredags, hvilket også kunne have passet da jeg ikke var hjemme. Ifølge deres hjemmeside skulle man så have modtaget en sms eller der skulle have været lagt et kort i postkassen med informationer om hvad man så gør. Jeg har ikke modtaget nogle af delene. Derfor prøver jeg så at ringe til dem, da der står man kan kontakte dem 24 timer i døgnet året rundt. Ved godt at på det tidspunkt jeg ringer skal jeg snakke med den engelsk talende support i finland. Desværre kan jeg ikke finde et nummer på dem, og derfor håbede jeg at man blev omstilt til dem fra det danske nummer, men der er bare ingen der tager telefonen. Nu er jeg bange for at de, ligesom med så mange andre, har prøvet at levere min pakke på en forkert adresse, da jeg ikke har modtaget hverken sms eller kort fra dem. Har bestilt ny leveringsdato og så håber jeg den kommer der. Men som sagt er jeg slet ikke imponeret når man ikke engang kan kontakte dem...

• Newton Abbot, GB
  • 2 Beoordelingen

Much better than I was expecting

We have just started using them in the UK for about 100 - 150 consignments per week up to 3 metres long, and I am quite impressed with the service, only 1 damaged parcel in about 1 month and no other significant errors. Their Express Shipper software has it's advantages over UPS, Interlink etc, but also needs a little more work to aid tracking & POD's, which the IT support department say is being developed. We would benefit from a more knowledgable TNT Representative. I am pleased with the simple invoicing system and the cost is fairly competitive.

Bedste fragtfirma i DK

Min oplevelse er bare helt perfekt, når man ringer er de interesserede i at hjælpe og tager sig den tid der skal til for at man får løst ens behov/problem. Derudover er de gode til at finde fragtløsninger til alle ens behov, uden tvivl vores favorit når det kommer til fragt/transport opgaver :o)

fint alternativ til postdanmark

TNT har efter min mening en bedre service end GLS og Post Danmark, hvis ikke du er på adressen, så ringer de ofte til en og hører om man er på trapperne, eller om den evt. kan leveres et andet sted i nærheden.

de agere meget professionelle og er ikke ustabile som GLS, eneste minus er at de ikke har afhentningscentraler fordelt over landet, men det skal nok komme.

• Frederiksberg, DK
  • 2 Beoordelingen

Givet pakke til fremmede person, nu den væk

De overholder ikke leveringstiderne og har generelt dårlig service.
Hvad værre er, er at de har smidt min levering væk!

Mit nye Apple produkt er blevet leveret til den rigtige adresse.. Problemet er imidlertid, at vedkommende som har taget imod min pakke intet har med min adresse at gøre. Firmaet kan ikke gøre mere da de kan se at den er blevet leveret til den rigtige adresse og at der er skrevet under.
FLOT!!!
Nu må vi se, hvad Apple siger til sagen i morgen

Bruger aldrig det lortefirma igen

• København, DK
  • 42 Beoordelingen

Hurtig levering og deres chauffører tager ansvar for pakkerne.

Jeg har netop købt et par højttalere fra England sendt med TNT. De blev sendt om Torsdagen og kom frem om Mandagen.
Da jeg ikke var hjemme hele mandagen, udfyldte jeg den fuldmagt de har lagt på hjemmesiden. På fuldmagten har man mulighed for at beskrive, hvor varen skal placeres. Da det var et par temmelig dyre højttalere ville jeg gerne have låst den inde indtil jeg kom hjem. Derfor skrev jeg, at de skulle sætte den i skuret, hvor jeg har havegrej stående. Jeg havde derfor efterladt nøglen i låsen, bad dem om at sætte de 20kg ! tunge højttalere derinde, låse skuret og smide nøglen i postkassen.
Chaufføren havde rent faktisk fulgt mine instrukser! Nøglen lå i postkassen da jeg kom hjem, pakken vendte i den rigtige retning ift. hvad der stod på kassen. Selvom det kun tager 1-2min. ekstra, så var jeg alligevel lidt overrasket, da GLS og UPS tidligere ikke har haft kunne følge instrukserne, men bare har placeret det under halvtaget bagved (og det skal lige siges at jeg har skrevet på dansk OG engelsk hver gang). Så store thumbs op for TNT!

Ubehøvlet medarbejdere

Vi blev ved afhentning modtaget af en ubehøvlet medarbejder.
Det er ikke et firma, som på noget tidspunkt kommer til at behandle vores pakker.

Forkert vejnavn

Hvordan TNT har formået at tage fejl af både vejnavn og personen pakken skulle leveret til går over min forstand.

Deres support var som sådan fin nok. Jeg fik navnet af vide på hvem der havde skrevet under på udleveringen også søgte jeg på krak og ganske rigtigt om der ikke både en i nærheden af mig med samme hus nummer men vej navnet var slet ikke ens.

TNT sagde du skulle bruge mindst en dag på at finde den. Men det tog mig kun 10 min af finde pakken og få den fragtet tilbage til mig.

Og det er slet ikke første gang de laver sådan en fejl.

TNT for kundens skyld

Havde bestilt 2 mp4 afspillere fra udlandet, som skulle bruges til underholdning på en længere bustur. Sælger havde været langsom til at behandle orderen, så det væsentligt at transporten bare fungerede. Jeg var desværre ikke hjemme på det tidspunkt at tnt kom forbi. Men da jeg kom hjem ringede jeg til deres hotline for at høre om fragtmanden var i nærheden så kunne jeg køre ud og finde ham, hotlinen kontaktede fragtmaden og fik ham til at køre forbi mig en gang til en time senere, se det er service.

Fleksibel levering

Ulig DHL er TNT villige til at tage den meget omtalte mobiltelefon i brug. Jeg var ikke hjemme, da de forsøgte at levere min pakke, og de ringede derfor til mig og orienterede, at de stod foran min dør. Jeg forklarede, at jeg ikke var hjemme, hvorefter jeg fik tilbuddet, at de kunne køre forbi min lokation med pakken. Dejlig service der betød, at jeg ikke var nødt til at tage en hel dag fri, for at modtage en pakke!

TNT

TNT leverer gentagende gange til forkert adresse

3 gange har jeg været hjemme på det tidspunkt, hvor der på Track and Trace nummeret er angivet, at jeg ikke skulle have været hjemme.
Da TNT bliver kontaktet påstår de dog imidlertid, at de har været på den rigtige addresse (og meget ivrigt forsøgt at levere pakken), men beskriver en helt forkert bygning.
Det er muligt, at prioriteringen af industriel post er højere, men som privat person kan TNT på ingen måder anbefales.

TNT levere altid varen

Jeg har før fået leveret en pakke med TNT, og det er gået uden problemer, det tager lidt længere end de andre på marked, men det virker..

Is TNT uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.