[REPLY]
Jeg sendte en toner retur, da den ikke virkede. Post Danmark smed den ud -måske fordi jeg ikke havde pakket den ordentlig ind og den derfor lækkede undervejs. Tonerworld gav en ny -uden diskussion!
Vi handler fast hos tonerworld.dk. Altid hurtig levering og god service
Ringede 14.50 og fik leveret dagen efter kl 8.15.
HP CE250x tonerpatron findes ikke billigere
Går tør for toner mandag aften d. 06.08 til min OKI C9650. Begynder at kigger lidt rundt på nettet, da der jo efter hånden er en del leverandører på dette område og min tidligere leverandør er blevet solgt og priserne har desværre fået noget af et hak i den forkerte retning!
Falder faktisk over Tonerworld her på Trustpilot og det ser OK ud. Men vor herres bevares - jeg skulle blive SLEMT skuffet!! Onsdag d. 08.08 beslutter jeg mig for at bestille to tonere hos Tonerworld, da jeg kan se, at de sender samme dag, hvis man blot bestiller inden kl. 14.00. Det gør jeg, for ordren lægges kl. ca. 11.00 onsdag d. 08.08. Så jeg regner jo med, at modtage toner senest om fredagen. Torsdag d. 09.08 kan jeg så sidst på formiddagen se på min konto, at min ordre stadig står afventer...det undre jeg mig meget over, da jeg ville forvente, at den var afsendt jvf. hjemmesiden, der lovede afsendelse samme dag, blot det var bestilt inden kl. 14.00??
Nå, men jeg mangler jo toneren og fatter knoglen og ringer til deres kundeservice for at høre hvorfor ordren står som afventer. Efter en del opkald, hvor der er optaget ringer telefonen endelig....[navn] tager telefonen og der høres børn og en masse "løssluppen" snak i baggrunden. Jeg præsentere mig og spørg på min ordre og hvorfor den ikke er afsendt...hvad for en ordre siger [navn] så - hvor han faktisk lyder lettere undrende, hvilket naturligvis overrasker mig en smule. Jeg spørg om det ikke er Tonerworld for lige at sikre mig, at jeg ikke har ringet forkert.
Men jeg bliver forsikret om, at det er Tonerworld. Jeg giver ham så det ordrenummer jeg kan se på skærmen i den tro, at han jo så kan finde mig. Nå den ordre siger [navn] - ja, vi kunne ikke lige komme på nettet går, så min far kunne ikke sende den. Nå, men hvorfor er der så stadig ikke sket noget i dag spørg jeg - jeg skal jo bruge toneren påpeger jeg!! Jamen den blev tidligst sendt i morgen fredag, da Torben lige var taget ud og sejle med familien....øhh, var....sagde jeg?? Det er jo to dage efter afgivelse af ordren - det stemmer da ikke overens med du lover afsendelse samme dag, ved bestilling før kl. 14.00?? Kommentaren fra [navn] var - Nej...!
Nu var vi nået dertil, hvor jeg var blevet lidt små irriteret! Så jeg sagde til [navn] - du kan godt annullere ordren, så jeg kan finde en anden leverandør - jeg skal jo bruge toneren! Kommentaren var det kan du bare gøre - send mig en mail med ordrenummeret, så annullere jeg den. Ok, så sender jeg en mail og du bekræfter annulleringen. Ja, selvfølgelig!
Jeg sender straks mailen til [mail], som jeg bliver bedt om. Kontakter [link] samme dag og får tonerene dagen efter om fredagen - top service hos dem. Og så var de faktisk billigere end Tonerworld. Nu regnede jeg så med alt var på plads!
Undrede mig dog over, at jeg ikke modtog mail om annullering af ordren - og loggede ind kontoen og kunne her se, at [navn] fra Tonerworld.dk stadig holdt fast i ordren....det undrede mig, så jeg måtte igen til mailen og skrive.....denne gang knap så flinkt, da jeg ikke kunne acceptere, at min ordre stadig stod som aktiv i hans system...! :-( Dette var [navn] da ligeglad med - så da vi nåede søndag måtte jeg skrive til ham, at han havde til mandag morgen kl. 08.00 til at bekræfte annulleringen eller ville jeg videregive sagen til min advokat, da jeg jeg kunne mistænke, at Tonerworld uretsmæssigt forsøgte at opretholde en annulleret ordre!
Nu reagerede [navn] ikke på, men kunne konstatere, at ordren angiveligt var fjernet fra kontoen mandag kl. 13.00 - men jeg har stadig ikke modtaget en bekræftelse på, at ordren er annulleret, så rent principielt, så har jeg ingen garanti for at ordren er annulleret - så jeg har måtte videregive sagen til advokat og bank i det tilfælde, at [navn], som jeg har fundet ud af ejeren hedder, skulle forsøge at afvikle ordren!
Har i øvrigt fundet ud af, at Tonerworld.dk ejes og drives af [link]. Info kan findes på cvr.dk!
Kan under ingen omstændigheder anbefale Tonerworld med der ufattelige dårlige service der er givet, samt total ligegyldighed i forhold til korrespondance!
Har handlet med Tonerworld flere gange, og altid fået meget hurtigt leveret, og altid fejlfrit. Har talt med dem en gang, Meget prof. betjening.
Jeg har handlet ved Tonerworld flere gange, og har kun positivt at sige:
Super service, bredt sortiment og gode priser!
Ingen tvivl om at i er min favorit toner pusher :)
Bjarne
Har for første gang handlet kompatible tonerpatroner, tilmed hvor kvaliteten er helt i top.
En seriøs netshop med gode priser og sortiment.
Levering fra dag til dag.
Stor anerkendelse herfra.
Frede Ekman
Vi har flere gange handlet toner på Tonerworld.dk og har altid været tilfredse
Beskrivelsen nedenfor er blevet lidt komisk da ejeren af det firma anmeldelsen handler om, har anmodet trustpilot om at fjerne hans navn. Navnet på ejeren står i andre anmeldelser her på siden, så alle de steder der står "navn fjernet" skulle hans navn havde stået :-)
Jeg har handlet hos tonerworld mange gange uden problemer. I marts måned skriver jeg til Brother Danmark, hvilken printer De vil anbefale da min nuværende DCP-9045CDN er slidt og dyr i toner. Jeg får et meget venligt svar fra Brother at De vil anbefale en DCP-9270CDN, hvor man har mulighed for endnu større farvetonere (TN-328x), hvilket gør den billigere i drift. Jeg køber maskinen. I april sender jeg en mail til tonerworldhvor jeg skriver; Jeg har købt en Brother DCP-9270CDN, men jeg kan ikke finde de patroner som passer til, på jeres hjemme side TN-328x. [Navn Fjernet] svarer følgende på mail: Hej Lars. Her er link til toner
Jeg trykker på linket, bestiller toneren og betaler kr 947,50.
Toneren er kommet mens jeg er på ferie så der ligger et brev fra GLS, hvor jeg kan henvende mig. GLS har desværre inden for den samme uge sendt den retur til tonerworld, men [Navn Fjernet] sender den til mig endnu engang. Så begynder problemerne da toneren ikke passer til en DCP-9270CDN. Jeg ringer til [Navn Fjernet], som er gået fra kontoret, og han kan forståeligt nok ikke huske i hovedet, om toneren passer til min maskine. Jeg sender i stedet en mail til Brother med et link til den toner [Navn Fjernet] sendte. Her kommer svaret fra Brother.
Hej Lars.
Det forstår jeg så godt, at du ikke kan få den sorte toner ind i din nye printer. Grunden er, at du skal have fat i en TN328BK, som er den sorte, der hører til. Jeg skrev TN328x fordi der er 4 forskellige tonere i din printer; den sorte, som hedder BK bagefter, og så de tre farver, som hedder hhv. TN328C (Cyan), TN328M (Magenta) og TN328Y (Gul). Det er jeg ked af, hvis de hos Tonerworld så har opfattet det som en TN3280, som hører til nogle af vores s/h maskiner.
Håber du kan få lov at returnere den modtagne toner og så få dem til at sende den ”rigtige” til dig i stedet. Ked af denne misforståelse, men jeg håber du kan få ordnet sagen, så du kan komme videre.
Jeg sender så en mail til [Navn Fjernet], hvor jeg skriver at toneren ikke passer til min maskine men at jeg jo har åbnet posen, før jeg fandt ud af det.
Jeg pakker derefter toneren i kassen og sender den retur til tonerworld, selvom aluposen toneren ligger i er klippet op.
[Navn Fjernet] svarer tilbage senere samme eftermiddag selvom han var taget hjem;
Jeg kan ikke bytte en toner hvor pakken har været åbnet. Den kan desværre ikke sælges igen.
Jeg skriver til ham et par gange mere ; Når nu det er dig, som har sendt mig det forkerte link, så går jeg da ud fra, at du i det mindste sender mig en toner patron, som passer til min maskine, uanset om du kan sælge den anden eller ej!!
Jeg har sendt den patron retur som ikke passer. Pakkenummer 0758 487 865 5 DK
Ud over de 80 kr jeg har brugt på retur porto til den forkerte vare, har jeg indbetalt 947,50 kr.
Så hører jeg fra ham igen;
Hej Lars.
Du behøver ikke at sende din åbne toner retur. Dette har jeg heller ikke bedt om! Hvis den er åbnet kan den ikke bruges, da jeg kun sælger nye tonere.
For lige at slutte historien her.
Du har forespurgt på en toner der hedder TN328X, da jeg ikke kender denne toner og ej heller kan finde den henviser jeg til et link med søgeord TN328
Jeg sender dig dette link, med TN328 i søgeord. På vores hjemmeside fremgår det tydeligt hvad de henviste tonere passer til. Dette fremgår også tydeligt på kassen du modtager (Brother skriver tydeligt på deres tonere hvad de passer til.
Så efter min helt klare opfattelse, så har du forespurgt på en toner med et forkert navn, ikke gidet kigge på vores hjemmeside hvad den bestilte toner passer til, og sidste men ikke mindst, ikke gidet kigge på kassen da du har modtaget den for at se om toneren passer i din maskine. Du har haft rig mulighed for at se at det var den forkerte toner du var ved at bestille/havde bestilt.
Desuden står der intet sted hvilken farve TN3280 har (da der er tale om en sort toner til en S/H maskine). Alene der må da have ringet en alarmklokke. Du får et link sendt på en toner, men din maskine har 4 tonere! Hvordan ved du at TN3280 var Sort og ikke Cyan, Magenta eller Yellow? Eller hvilken farve du nu måtte ønske af de fire farver??
Jeg syntes du har haft rig mulighed for at konstatere at her var ting der ikke stemte. Så resultattet er at det er altså din egen fejl, og du behøver ikke at sende din toner retur. Jeg kan ikke bruge den, og vil ikke bytte den.
[Navn Fjernet]
Jeg svarer;
Alarmklokkerne burde da vist havde ringet hos dig når jeg åbenbart spørger til et produkt som slet ikke findes!!!
Hvis jeg havde haft forstand på det havde jeg jo nok ikke spurgt dig!!
Jeg gik egentlig ud fra at det var dig som var fagmanden, men der tog jeg åbenbart fejl.
Du sender mig et link som ikke passer til min maskine, men det er selvfølgelig mit eget problem, du fik jo solgt noget, som åbenbart er det eneste der er vigtig for dig.
Jeg skrev til dig hvilken printer jeg havde, men det så du måske ikke?? Jeg har købt en Brother DCP-9270CDN, men jeg kan ikke finde de patroner som passer til, på jeres hjemme side TN-328x. Hej Lars. Her er link til toner
Jeg skriver lige en lille hilsen på Trustpilot, så andre kan se hvordan du behandler dine kunder.
Jeg vil også lige sende din mail videre til Brother.
Fortsat god dag
Og [Navn Fjernet]svarer;
Du må jo gøre hvad du har morale til!! Husk lige at fortælle sandheden.. (hvis du har så god morale – og kender ordret)
[Navn Fjernet]
Jeg handler aldrig hos ham mere!
Flemming Lund Sørensen vond deze beoordeling nuttig
Det er nu anden gang jeg, som privat kunde har handlet hos
tonerwold.dk og er yderst tilfreds med både kundeservice og
leveringssikkerhed samt den vejledning jeg fik i forbindelse med
den første nethandel, som jeg iøvrigt før i tiden har været noget
utryg ved og derfor tilbageholdende med.
Jeg vil især tillade mig rose Torben for den profecionelle opfølgning
på ordrene herunder tjek af, at det de rigtige vare, forsendelsen og modtagelsen. Jeg agter også at handle med tonerwold fremover.
Jeg kan derfor roligt give 5 *.
Mvh
Mogens Augustesen
Vi 'kopibutikken.dk' i Odense har i mange år handlet med TonerWorld.dk. Vi har købt uoriginal toner af mærker som Katun og NineStar gennem TonerWorld.dk og de har altid fungeret optimalt.
Vi kan varmt anbefale TonerWorld.dk som en yders seriøs toner og printer leverandør
Mvh
Kristian
Jeg troede de dyre tonere var bedre en de billige uoriginale - men det er de slet ikke. Jeg køber hos jer igen næste gang. Det var første gang denne gang. Fik inden da god betjening over telefonen af en meget venlig mand. Har to printer en laser og en blæk printer. Udskriften på min laserprinter er nu lige så god som på blækprinteren og det har den aldrig været før. Super service og super pris!!!! :-)
Mange hilsner Hanne
Købte uorginal toner. Fungerer ikke....
Den ellers hurtige levering er værdiløs i denne sammenhæng....
KØB IKKE UORGNALE PRODUKTER HER !
Flemming Lund Sørensen vond deze beoordeling nuttig
Har handlet toner med tonerworld.dk 4-5 gange nu. Altid hurtig levering og gode priser. 5 stjerner fra Ålborg
En helt igennem god/venlig vejledning og information omkring mit køb af tonere.
Leveret dagen efter bestilling.
Handler bestemt hos tonerworld igen.
Har købt og fået leveret 3 uoriginale tonerpatroner fra dag til dag.
Fin, venlig og høflig betjening. Alt i alt en rigtig god oplevelse og handel.
Kan varmt anbefale toverworld til alle.
Jeg har bestilt toner til min HP Laserjet 1515 2 gange fra tonerworld. Første gang bestilte jeg en sort, og anden gang de 3 øvrige farver. Den sorte holdt under et halvt år og var under 50% brugt da den måtte kasseres fordi den ikke virkede. Efterfølgende gik det galt med farverne efter ganske kort tids anvendelse. Jeg sendte en mail til Tonerworld som efter laaaaaange maildialoger har bedt mig sende dem ind så de kunne checke dem. Efterfølgende erkendte de at den ene var defekt, og har refunderet pengene for den. De 2 andre vil de have at jeg selv skal afhente i Odense, og mine fragtomkostninger for at returnere den defekte toner skal jeg også selv betale???!!!
Virksomheden er rigtig god til at anvende en tone i sine emails, som er ufattelig arrogant, og han får folk til at fremstå som idioter.
ALDRIG mere vil jeg anvende den elendige butik. Ting kan gå i stykker, men hvis de gør må man forvente at butikken tager ansvar og sikrer at kunden får rette behandling. Det får man IKKE hos tonerworld.
Det er første gang jeg har prøvet TonerWorld. Alt har fungeret perfekt. Bestilte inden kl. 12.00 og modtog varerne dagen efter. Supert :-)
Rart at se at det er originale varer til fornuftige priser. Det virker og tingene kommer som lovet.
Vi har købt kopimaskiner og toner gennem flere år og har altid været meget tilfredse.
God kundeservice og vejledning. Ingen problemer ved ombytning af varer.
Jeg har returneret en ubrugelig tonerpatron til TonerWorld.
NU 2 måneder senere og efter et forløb med 7 henvendelser har jeg fortsat ikke fået løst mit problem.
Her uddrag af min sidste samtale med Tonerworld :
Torben tager telefonen.
Jeg forklarer at jeg har returneret en ubrugelig tonerpatron men har fortsat ikke hørt noget efter 6 henvendelser.
Torben siger : JA det er rigtigt at vi har modtaget din patron , den er her. MEN vi har ikke nogen anden på lager.
Jeg kan sende dig en kreditnota.
Fint nok ....
Jeg forklarer Torben at han naturligvis kan udskrive en kreditnota ... MEN at han samtidig skal overføre pengene til min konto da jeg IKKE skal handle hos ham mere.
Torben bliver vred og siger " FARVEL " og smækker røret på ... !
Jeg står nu i den situation at Torben / TonerWorld har snydt mig for mere end 500,- kr og det har han det fint med ...
Jeg vil på det KRAFTIGSTE ADVARE andre mod at at handle hos TonerWorld.
Købte 3 tonere til vores HP printer.
Blev bestilt kl. 11 og kom dagen efter med post dk.
Ekstra bonus er at priserne er rigtig gode.
Nem hjemmeside, god service og de rigtige priser.
Palle Enøe
Salt og Peber.com
De rigtige produkter, til den rette pris, til den rette tid.
Her handler vi fremover
Michael Petersen
Service Compagniet
Hurtig levering, god indpakning og alt i alt en meget positiv oplevelse. Anbefales gerne :-)
Tonerworld har leveret hurtigt og præcist ved alle mine afgivne ordrer og jeg anbefaler roligt Tonerworld som leverandør.
Flemming Blaabjerg, P. Olesen & Sønner A/S
Hurtigt blev jeg guidet til en løsning på mit behov.
En kort, men meget informativ hjælp til opsætning af den hardware købte! Levering fra dag til dag.
Jeg vender helt sikkert tilbage for fremtidige køb.
Daniana Design - Laila Larsen
Jeg havde søgt på nettet og fandt TonerWorld som det billigste.
Jeg bestilte mandag formiddag og fik leveret varen dagen efter.
Det kan vist ikke gøres meget bedre.
TonerWorld.dk er en onlineshop hvor de formår, at give kunden/bruger en oplevelse af at det ikke bare er en netbutik, men en fysisk butik med rigtigt personale.
Når du bestiller en ordre modtager du ikke bare en noreplay mail med fra "Torben", som har ekspederet dig - det er med til, at give et samlet helhedsbillede af den personlige kontakt.
M4M er et reklame- og kommunikationsbureau og har derfor forskellige maskiner til rådighed som naturligvis hver især skal have sine forskellige toner/farver - derfor er det et ekstra plus for os, at udvalget rummer så bredt. Desuden er det også endnu den fordel, at denne webshop rent faktisk har en kontakttelefonnummer hvilket betyder du kan få personlig vejledning. Samlet set et meget stort 5-stjernet oplevelse.
Efter at have søgt rundt på nettet efter tonerpatroner til min Canon farvelaserprinter fandt jeg Tonerworld.
Super nemt at finde rundt på jeres hjemmeside, især søgning efter tonertype, var nemt og overskueligt.
Bestilling Fredag før pinse midt på eftermiddagen, tirsdag formiddag blev mine varer leveret, super fint.
Jeg havde akut brug for en lamineringsmaskine - et opkald og bestilling på nettet, gjorde at jeg kunne afhente inden for en halv time.
Super service.
Bestilte som ny kunde original farvepatron og billedtromle til min HP laserprinter hos tonerworld, hvor jeg tidligere havde handlet hos ITbutikken, og fik hos tonerworld hurtig og præcis levering. Stor ros til hjemmesidens kundevenlige laser printer oversigt, der gjorde det hurtigt og let at finde de varer, jeg skulle bruge. Også ros for telefonkontakt uden ventetid, musik og irriterende omstillinger. Men kunne det ikke nok blive valgfrit om kunden skal bøvle med kodeord, som alligevel er glemt og ikke kan findes, næste gang man er på indkøb.
Vi skulle købe ny toner til vores Brother farve-laser printer, og kiggede rundt på nettet efter en fornuftig mulighed. Valget faldt på Tonerworld.dk fordi deres priser var konkurrencedygtige, samt leveringstid var hvad vi søgte efter.
Desværre startede vores dårlige oplevelse allerede ved modtagelsen af ordren. Vi havde bestilt et styk af hver farve (3 i alt), men modtog i stedet 2 stk. af samme farve og 1 stk. af en anden. Det var en længere proces at få tilsendt en pakkelabel til returnering af den forkerte toner, men det lykkedes da.
Efter få print med de "nye" tonere, oplevede vi store røde pletter på papiret, på grund af en utæt toner. Det væltede simpelthen ud med toner da vi fjernede den fra printeren og den bar præg af at den havde været "genfyldt" lidt for mange gange.
Efter at have fået en ny toner på plads, har vi nu konstateret efter ca. 100 normale prints (toneren kan spytte ca. 1500 prints ud) at den blå toner er ved at løbe tør, men vi orker ikke flere klagesager hos tonerworld.
Vi har efterfølgende investeret i de lidt dyrere originale tonere, hos en større leverandør så vores printer nu printer i en normal kvalitet og vi køber ikke toner hos tonerworld.dk igen...
Bestilte HP toner torsdag lidt før middag og modtog varerne fredag 8:30. Hurtig og effektiv levering - kan anbefales!
Altid venlig service ved telefonisk henvendelse. Nemt og effektivt at bestille via nettet. Hurtig og RIGTIG levering
Bestilte toner til min HP torsdag eftermiddag og fredag formiddag kom varerne, super behandling.