[REPLY]
Goede machine, maar wel een week op moeten wachten.
Wegens balans vertraging in de afhandeling van orders, zonder enige vorm van communicatie. Erg jammer, zeker als ze beloven dat orders dezelfde of de volgende dat verzonden worden.
De actie van gratis boren bij de machine is een beetje een aanfluiting.
De boren zijn op zich prima, maar 2 boren en dan van verschillende merken en dan ook nog concurrerend met die van het merk van de machine.
Daarop gereageerd, maar nog niets teruggehoord.
Mooie site met veel gereedschap naar keuze. Netjrs meteen reactie na bestelling en snelle levering.
Ga naar de site van toolnation als je aan het klussen gaat, voor zowel als ik (de beginnende klusvrouw) als de professional klusser. Veel keuze met regelmatige kortingen.
Groetjes van Annelies.
Zeer goede prijs, voor een kwaliteit product!!!!
Het gewenste bestelde product voldoet aan mijn wensen. Toolsnation draagt zorg voor een goede aflevering van de spullen op de gewenste locatie inclusief per emailbericht een terugkoppeling waar het pakket zich bevind.
Een goede keuze om met UPS in zee te gaan.
een mooie machine voor een mooie prijs, alles ziet er solide uit, snelle levering
komende week een verbouwing dan zullen we hem veelvuldig gebruiken
ik heb de mening van daniël gevraagd welke borstelmachine beter is de Festool of de Makita .
volgens hem kon ik beter de Makita kopen maar dat ding werkt voor geen meter.
en inclusief alle borstels kost hij net zoveel als de Makita.
ik heb daniél gemaild maar hoor nu niks meer van hem .
beetje zwak
bert bakker
Geachte...
We zijn tevreden over het geleverde product.
Alleen zou het fijn zijn, als iets niet op voorraad is, u dit de klant laat weten.
Zo wachten we weken zonder een bericht van u, dat is erg klantonvriendelijk.
Het moet niet zo zijn dat de klant moet bellen om te vragen waar het bestelde blijft.
Fijn weekend,
goed, maar zelf een foutje gemaakt bij de ingave van het leveradres.
hier was het postnummer mis.
Dadelijk gemaild naar info@toolnation.nl, met rechtzetting.
Geen reactie.
Via tracking vastgesteld dat UPS op zoek was naar het juiste leveradres.
Contact genomen met UPS voor rechtzetting.
Gevolg 1 dag latere levering.
Voor de rest alles goed verlopen ;-)
De service van Toolnation was op zich niet heel slecht want toen onze bestelling maar niet kwam en wij 2x gebeld hebben (netjes behandeld) waar onze bestelling bleef. Kregen wij te horen dat het uitgezocht zou worden en inderdaad een mail ontvangen dat hij in week 21 geleverd zou worden. In week 21 kwam er niets ook niet in week 22, weer bellen toen kwam de volgende dag onze bestelling binnen. Ik vraag me af wat er gebeurd was als wij niet gebeld hadden. Wel hebben we vooraf moeten betalen. Dat is extra zuur.
Overzichtelijke site, duidelijk. Bestellen en betaling via internet ging heel gemakkelijk en transparant. Alleen na de bestelling bleef het stil. Het zou fijn zijn als een product in back order staat dat dat terug gekoppeld wordt naar de klant. E-mailtje dat het een aantal dagen later wordt.
Verder waren ze de Wera bit set vergeten mee te sturen bij mijn bestelling, maar is later na gestuurd.
Ook was er de Stanley actie, en was de hoogte van mijn bestel bedrag niet meer dan een rolmaat.
Verzending daar in tegen was weer perfect. Krijg je weer 3 e-mailtjes over je bestelling en ook als deze afgeleverd is.
Hoewel de website vermeldde dat leveringen boven 100€ gratis waren, kreeg ik steevast kosten aangerekend, op de website. Een telefoontje naar toolnation, en doorverwezen naar een ander nummer. Daar kreeg ik een vriendelijke man aan de lijn die mijn account gecreëerd heeft, en alles voor mij heeft ingevuld en 2 dagen later lag mijn bestelling, een heggenschaar, in de bus. Gratis geleverd! Prachtige service is dat. Ik weet waar ik mijn volgende machine bestel!
Zeer tevreden over de levering. Enkel de status van de levering zou iets duidelijker kunnen op de website.
Na heel lang twijfelen om het nieuwe (best wel dure) gereedschap via internet aan te schaffen, kwam ik op de site van Toolnation. Erg veel aanbod met goede zoekmogelijkheden. Eerste bestelling geplaatst en keurig netjes op tijd geleverd.
Morgen wordt de 2e bestelling geleverd. De aankondigingen van aflevering zijn altijd netjes op tijd en de service van UPS is goed. Ben tot nu toe dus erg tevreden!
Na bellen werd gezegd: "u krijgt vandaag nog een mail". Dus niet meteen uitzoeken hoe het zit, maar wat afstandelijk. De mail kwam de volgende dag.
Had 2 bestellingen gedaan op tijd gekregen, alleen bij de eerste miste ik een onderdeel wat ze zonder problemen als nog bezorgden zonder extra kosten. En bij de tweede keer schade bij aflevering.maar dat werd ook vervangen door hun. Dus prima klantenservice en goede service
Goed, maar lange levertijd (7 dagen). Werd verteld dat het kwam door verschillende magazijnen. Echter wanneer het als voorradig staat aangegeven verwacht je dat het er binnen een of twee dagen is.
Ik wil altijd graag weten hoe het staat met m'n bestelling, ik vind het niet erg als dingen langer duren vanwege dat de voorraad op is of iets dergelijks. Maar houd mensen op de hoogte. Nu ging ik bellen en werd het mij verteld dat het nog een week zou duren. Als ik het dan ook weet is het prima.
Goed alleen jammer dat ik meer dan een week moest wachten voordat het er was.
Erg tevreden over de cirkelzaag, helaas was er geen foedraal meegeleverd.
Er is wel gemaild dat deze nog word nageleverd.
Jammer ,maar dat kan gebeuren.
Ik zal vast en zeker meer gaan bestellen bij dit bedrijf.
scherpe prijs i.v.m. andere internetshops
ik heb bijna 2 weken moeten wachten op mijn festool zaagbladen.
ik heb daar geen moment bericht over gekregen. Een mail werd niet beantwoord. op een contactformulier op hun site kreeg ik geen reactie.
ik belde met toolnation en kreeg een flauwekulverhaal over mails die mogelijk in de spambox bij toolnation zou zijn gekomen....
groet
ronald nooter
theaterhof 15
gorinchem
I am very happy with the professional offered support to solve an issue that I had with my order. The staff was very helpful and replied to all my emails.
I will trust Toolnation again and I would recommend to any friend.
Snelle afhandeling, steeds op de hoogte van de status van mijn bestelling en een buitengewoon snelle levering.
zeer snelle en accurate levering van het bestelde artikel. Ik zal deze website zeker bij kennissen aanbevelen
Heb er eigenlijk weinig op aan te merken. Was mijn 2de aankoop bij Toolnation.nl en voor de 2de maal verliep alles vlekkeloos. Correcte prijs, vlotte afhandeling, etc... Ik hoop dat ik er niet snel gebruik moet van maken (zou niet mogen met Festool) maar mag alleen maar hopen dat de service na verkoop even goed is.
De levertijd was een paar dagen langer dan vermeld stond, maar was nog binnen 5 werkdagen bezorgd. Verder erg tevreden met de levering.
Goede adviezen, scherpe prijzen, het juiste assortiment en snelle levering.
Toolnation heeft een duidelijke website, goede service (zelfde avond nog reactie op e-mail) en redelijk snel geleverd tegen een scherpe prijs.
De site is gemakkelijk te vinden en deze is zeer overzichtelijk en duidelijk!
Snelle levering en ... het extra cadeautje valt natuurlijk altijd in de smaak!
contacten met dit bedrijf zijn van A-Z dik in orde!
Ga zo door!
Doos was open van het elektrische apparatuur wat ik had gekocht, dit was pas zichtbaar nadat de vervoerders doos was verwijderd.
Inhoud niet compleet.
vervolgens twee maal een e-mail verstuurd naar Toolnation.
Helaas geen enkele terugkoppeling meer gekregen op mijn ervaring dat de inhoud niet compleet was.
Zo hoort het: perfecte communicatie, prima prijs (zonder verassingen), correct en snel geleverd. Professionele organisatie.
Een Festool Rotex besteld met schuurschijven. Bij controle bleek de verkeerde grofheid schuurschijven erbij te zitten. Even een mailtje gestuurd, en 2 dagen later de juiste afgeleverd. Perfecte service, zeker een aanrader en ook nog de voordeligste.
Op 24 mei bestelde ik een Bosch ART 26 Li accu grastrimmer. Die stond op de website aangegeven als zijnde op voorraad. Bij de bestelling verzocht ik nadrukkelijk om snelle levering, maar uiterlijk 1 juni i.v.m. een actie van Bosch, waarbij je gratis een bijpassende extra accu (t.w.v. € 60,-) voor deze machine kon krijgen. Deze actie eindigde namelijk op 2 juni.
De bestelling werd pas op 3 juni geleverd, waardoor ik me niet meer kon inschrijven voor de actie van Bosch. De klantenservice heeft toegezegd contact te zullen opnemen met Bosch om dit probleem voor mij op te lossen. Ik ben benieuwd hoe ToolNation dit gaat oplossen en zal mijn review in voorkomend geval aanpassen of aanvullen.
Na één mailtje en een persoonlijke reactie van de directeur vandaag alsnog een passende Bosch accu gekregen. Geweldige service!
Bespaar jezelf tijd, geld en moeite. Bestel bij Toolnation.