We are hiring!

Antwoord van Toolnation

[DATE]

[REPLY]

Toolnation Logo
Klanten zeggen: »Ook met vaak een scherpe prijs ben je als klant nog altijd een klant en niet alleen een ordernummer.« »zeer snelle levering« »verzending en afwerking« 534
8.6 van 10

534 klanten beoordelingen
Beoordeel
Toolnation

Mensen met verstand van zaken!

Specialisten in het leveren van machines, goede prijs en duidelijke info via vestiging in Nederweert heeft mij doen besluiten bij toolnation.nl te kopen

Featured review of Toolnation

Verbeterpunten:
1. Het is plezierig als vooraf duidelijk is dat het leveren van de bestelling met een creditcard langer duurt. je kunt dan eventueel nog een andere keus maken. (iDeal)
2. Als iets in nota staat direct bij levering (liefst nog eerder) laten weten dat iets nog nageleverd wordt en hoe lang dat gaat duren.

Hier kom je voor terug:
1. Uitstekende service.
2. Klantvriendelijk zowel bij verkoop als bij expeditie.
3. Gericht op het behouden van klanten. (zie voorbeeld 1)
4. Duidelijke informatieve website
5. Scherpe prijs
6. Groot assortiment
7. Nemen direct verantwoording als iets niet goed gelopen is. (zie voorbeeld 2)

Voorbeeld 1: Bestelde via de website een Festool Domino met systainer met domino's. Binnen een uur word ik gebeld. Of ik voor 10% van de orderwaarde accessoires wil. Dat staat morgen namelijk op de site en het zou niet leuk zijn als u dan nu deze aanbieding mis loopt.

Voorbeeld 2: De Domino is geleverd maar de systainer met domino's nog niet, dan begin je niet veel zult u begrijpen! Ik bel (na een week) om te vragen waar de domino's blijven. Er is iets mis gegaan met het bestelnummer, wordt in orde gemaakt.
Kan ik u in tussen misschien een verpakking losse domino's sturen zodat u aan het werk kunt? Graag ik wil graag 8 x 40 in mahonie. Dat is goed die stuur ik u op onze kosten.
(Jos vermeld met pen op de pakbon bij uitlevering nog even dat het de nieuwe systainer is die mét freesjes geleverd wordt)

G.M.T. Tiessens-Maes vond deze beoordeling nuttig

goed

goed prima ok

zeer snelle levering

zeer betrouwbare firma

voordelige en betrouwbare webshop

Ben bij Kieskeurig gaan kijken voor een accuboormachine met een reserve accu en de enige die een goede aanbieding had en het ook leverde was Toolnation. Levertijd was een goede week.

prima prijs, stroperige afhandeling

Na de bestelling een aantal keer moeten bellen waar het bleef en werd ook niet teruggebeld zoals afgesproken en opeens was het wel opgestuurd, zal er niet snel nog eens bestellen, slordige en trage afhandeling.

Goed

Ik heb niets aan te merken. Bestelling is gewoon goed gegaan

prima afhandeling, snelle levering

Prima afhandeling van de bestelling, een snelle levering. Communicatie over de bestelling status wordt degelijk gecomminiceerd...(verwerkt, betaald, verstuurd, geleverd, tracking nummer)
1 uitzondering:
bestelling opgedeeld in 2 zendingen, echter datum voor "nalevering" wordt niet vermeld... 2 weken later ook geen status update....jammer!

Goed

Duurde iets langer dan verwacht.

Snel en correct;;;;;;

Snel en correct;;;;;;

verzending en afwerking

gewoon zeer goed

Toolnation

Goede service, nette behandeling en afhandeling

Bestelling kende geen problemen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Alleen UPS (pakket bezorger) kende enige vertraging. Zij konden het adres in eerste instantie niet vinden.

• r graas

zoals je zou verwachten

heldere webshop, bij de concurrentie hebben ze vaak alleen het apparaat, maar niet de accessoires, hier wel. En scherpe prijzen.

Snelle en correcte levering

A+
Snelle en correcte levering zonder extra bijdrage. Toolnation kon leveren zonder kost terwijl een concurrent niet kon leveren gezien de omvang (+1.20m)

Toolnation

Materiaal in orde, echter 6 weken gewacht tot bestelling compleet was.

ik geef het Cijfer 7

Moeilijk comuniceren

Ik had een paar producten besteld,en na 10 dagen nog niets te hebben vernomen van toolnation de telefoon gepakt en zelf gebeld.Men wist te vertellen dat een van de twee bestelde dingen niet voorradig was en dat ik de bestelling maandag na het weekend in huis zou hebben.Na weer 10 dagen,toch de site nog eens nader onderzocht op de leveringsvoorwaarden.
Hier was vermeld dat er als er iets niet leverbaar zou zijn er meteen kontakt zou worden gezocht,en dat de klant altijd op de hoogte zou worden gehouden. Niets is minder waar!!
Toch weer de telefoon gepakt en weer gebeld.Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat dit alles wel vaker voor kwam i.v.m. extreme drukte. Ik heb gezegd dat ze dit klanten gaat kosten en dat het toverwoord COMMUNICEREN is.
Het pakket is dezelfde dag verstuurd en ik had het twee dagen later in huis met een kleine attentie om de pijn te verzachten
De spullen zijn O.K., en voor een redelijke prijs maar de communicatie is zeer slecht!

super service

een snelle en goed verzorgde levering

• Ingrid
  • Geverifieerde koper

Bezorging op gewenste dag, geweldig!

Heb meerdere keren bij Toolnation besteld, is tot nog toe altijd heel netjes en volgens afspraak verlopen.

Superfast

Efficient, zeer snelle levering. Ik zal het apparaat pas dit weekend gebruiken dus kan er nog niets over zeggen.

Mijn eerste bestelling

Ben dik tevreden,goede kwaliteit van METABO,alleen wat lang moeten wachten ivm levertijd ( uit produktie komen )
Maar was best de moeite waard,bedankt voor de info en afwerking.

Willem van Gelder.

• HPM v
  • Geverifieerde koper

Goed, alleen ,zaterdag besteld donderdag binnen

Ze leveren een beetje laat , maar verder ziet het er goed uit.

• Willy

Snel en betrouwbaar

Voor de eerste keer iets gekocht bij Toolnation. Heeft mijn eertste order keurig en snel afgewerkt.

Toolnation

Heel goedkoop en snel geleverd!

Prima service. Ik vond het artikel nergens goedkoper, De Fein Multimaster 250 Q Top werd gratis geleverd (in België!). Zeer goede service en prima communicatie!

Toolnation

Goede prijzen. Fantastische service. No Nonsens.

Onlangs twee apparaten gekocht bij Toonnation. Accu schroefboormachine en decoupeerzaag. Goede prijs, correcte en snelle levering. De bestelde decoupeerzaag was niet meer leverbaar, ze hebben mij zonder problemen of geneuzel gewoon de betere versie voor de zelfde prijs geleverd. Mijn keuze voor de toekomst is dus gemaakt !!

Prima service

Goede service en ze doen zeker niet moeilijk.

Toolnation

Snelle levering, en compleet.

Netjes op de hoogte gehouden, alleen jammer dat de levering gepland stond op het einde van de dag.
De eerste keer was dit om 18:35 en heb ik UPC op 10 minuten na misgelopen. 2e keer was hetzelfde tijdstip, maar toen was er wel iemand thuis.
Volgende betelling is in de maak.

Jeroen Verbon
Verbon Handelsonderneming.

Toolnation

Goed te pas over de bestelling en bezorging

zeer goed te spreken over de bestelling en de bezorging. Vrijdags bestel en de woensdag er op ontvangen.

Flexibel

Telefoon werd snel opgenomen en werd daarna doorverbonden met juiste persoon die verstand van het product had/heeft.
Bestelling werd volgens afspraak geleverd. Tot nu toe niets op aan te merken. Ik koop er zeker vaker spullen. Uiteraard als de prijs goed is.

goedkoop en snelle levering

dit is een aanrader ze zijn goed gesorteerd en leveren snel uit voorraad.

Toolnation

Snelle betrouwbare service, goede prijzen

Het werken met Toolnation was een zeer aangename ervaring:
goede prijzen, snelle opvolgbare levering, snel en correct antwoord op vragen. Een echte aanrader.

goede levering

na de bestelling te hebben gedaan werd alles netjes volgens mail bevestigd .
daarop volgende mails overlevering zijn prima verlopen ook de status mail van ups .
Ik ben zeer tevreden over de gedane zaken

Toolnation

Snelle levering en top service

Zoals gewoon snel geleverd en toen een onderdeel beschadigt bleek bij aankomst werd zonder discussie prompt een vervangend onderdeel gestuurd. Top service.

Uitstekende snelle levering

De bestelde compressor werd zonder enige vertraging snel geleverd. Top!

• Bas
  • Geverifieerde koper

Toporganisatie, snel en goede communicatie

Ook toen ik een fout met m'n bestelling had gemaakt en het wilde retourneren was dat binnen de kortste keren geregeld. geld stond binnen een paar dagen weer op m'n rekening. Dit is een goede internetwinkel!

werkelijk goed

fijne machine om mee te werken . is niet minder dan festool
jaren lang ervaring met festool . makita is niet minder bevalt goed

mooie boorhamer

Via Toolnation een mooie boorhamer Hitachi DH24PB3 gekocht. Mooi apparaat en doet wat er van verwacht wordt.
Ik vond het alleen jammer dat de boorhamer naar mijn idee pas verstuurd werd nadat ik er naar geïnformeerd had. Hierna wel heel vlot afgehandeld want ontving het apparaat de volgende dag.

Toolnation

zeer blij met dit eerste contact

Meer dan correcte prijs, levering aan huis, TOP

Super zou zo weer bestellen bij Toolnation

Super zou zo weer bestellen bij Toolnation

• Ella

Prima en snel

Lekker gemakkelijk en binnen een paar dagen in huis. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen.

perfect

Zeer goede service.De afgesproken afspraken werden nagekomen.

Evert Mijnkerk

maandag 19 september 2011

Ben niet zo een gebruiker van internet en al helemaal niet van online bestellen. Maar na telefonisch overleg met deze mensen kreeg ik wel een vertrouwd gevoel en heb de machine...

Arno de Meijs

woensdag 10 augustus 2011

Meerdere keren al iets gekocht in deze winkel en snel en correct bij mij afgeleverd. Alleen review schrijven via de andere beoordelingssite (TP) is mij te omslachtig, veel te veel...

Serve Timland

vrijdag 5 augustus 2011

Probleem met mijn oude kango breekhamer uit 1989, slagbus en pion nodig. Hele land afgebeld, en door tip van lokale dealer doorgestuurd toolnation.nl, misschien kunnen deze mensen nog iets voor je...

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten