[REPLY]
Zeer vakkundig en behulpzaam.
Mijn -vrij specialistische- vragen werden prompt beantwoord, uitstekend uitgezocht en snel geleverd.
Zeer goede ervaring.
Ik bestel beslist weer bij ToolsXL.
Goede overzichtelijk website en gemakkelijk om machines onderling te vergelijken. De helpdesk gebeld om advies te krijgen voor een vlakschuur machine en uitstekend te woord gestaan. Meteen ook een cirkelzaag laten adviseren. Na verder zoeken op internet blijken ze ook de goedkoopste te zijn.
Kortom, absolute aanrader en kom hier zeker terug voor andere aankopen!
Goed advies en service; levering zelfs binnen de gestelde tijd (na info per telefoon). Fijne prijs-kwaliteit verhouding. Ben erg blij met mijn aankoop!!!
Ik ben telefonisch goed geholpen door een vakkundige medewerker bij het bestellen van een DeWalt zaagtafel. De website is zeer overzichtelijk met een breed assortiment gereedschap. De bestelling werd snel thuis bezorgd. Kortom, een vertrouwde webwinkel met een ongekend goede service die waarmaken wat ze zeggen! Absoluut een aanrader!
Lees goed bij deze website zij hebben een paar manieren om aan te geven wat hun levertijd is:
Groen vinkje: Direct uit voorraad leverbaar.
Groen vinkje: Snel leverbaar. Hierbij moet het product eerst besteld worden bij de importeur2-3 werkdagen voordat het product bij de webshop is en dan weer naar de consument gestuurd moet worden. Dit kan een week duren voordat je het in huis hebt.
Oranje vinkje: Snel leverbaar 2-5 werkdagen voordat het bij de webshop binnen is.
Oranje vinkje: snel leverbaar. Zelfs als ze niet weten hoe lang het duurt voor dat het product besteld kan worden.
Als vrouwelijke klusser kan je hier ook goed terecht. Uitstekende en kwalitatief goede producten die snel geleverd worden. Prettig bedrijf om bij te bestellen.
Afgelopen week een accu boormachine besteld bij Toolsxl.
Goed assortiment en tegen scherpe prijzen. Mooie aanbieding gevonden van een accu boormachine die snel en volgens afspraak is bezorgd. Eindelijk weer eens een webwinkel met goede service.
Ik zal hier zeker nog vaker gaan bestellen!
Constateer inderdaad dat de prijzen van de winkel niet de goedkoopste zijn zoals ze zeggen, en meneer Telijk ook. Beste winkels blijven toch Toolland en Toolnation, de laatste repareert ook geloof ik. Daarbij lijkt het verdacht veel op dat Toolsxl en Toolmax dezelfde winkel zijn, zelfde producten zelfde prijzen, Jammer dat deze winkels toch misleidend werken, hebben wel een goede ingang bij Google, ze staan overal als "goedkoopste".
Website ziet er wel netjes uit, maar ondanks dat ze zeggen de llaagse prijsgarantie te geven,klopt dit niet
Ik constateer dat de prijzen bij Toolmax en Toolprof veel lager liggen
toch een beetje misleidend