We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Toplenzen Beoordelingen

Toplenzen Logo
Klanten zeggen: »Is 5 sterren waard« »Super lenzen voor een Super prijs« »Zeer snelle levering en van goede kwaliteit« 775
Uitstekend
9.1 van 10

775 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (775)
Toplenzen

Goed prijzen maar matige webshop

Ik kon weliswaar de gewenste lenzen tegen scherpe prijzen en zonder verzendkosten krijgen, maar ik kon niet goed het afleveradres invullen en ik kreeg net een orderbevestiging waarin doodleuk de verkeerde naam boven het afleveradres was gezet, waardoor bezorging zal mislukken. Mag ik dus weer achteraan gaan mailen, waardeloos.
Ook waardeloos: Je kunt in het order overzicht niet zien waar zaken heen gestuurd worden, alleen de lenzen zelf kun je zien.
Voor de prijzen kom ik misschien nog wel terug maar dit soort gekut met verzending is echt heel irritant.

Featured review of Toplenzen

• Rogier

Is 5 sterren waard

Ik ben al zes jaar tevreden over de snelheid en manier waarop mijn bestelling wordt verwerkt. Regelmatig leuke aanbiedingen en veel voordeliger.

Nog nooit meegemaakt dat mensen zoveel tijd nemen om al je vragen telefonisch te beantwoorden. Ongekend. Van mij dus 5 sterren.

Toplenzen

Super lenzen voor een Super prijs

Gewellidige site, overzichtelijk, en als je vraag stelt graag ook goed antwoord waar je wat aan hebt. Levering is erg snel en ook makelijk het pakketje gaat namelijk door je brievenbus.

• Anne

Prima service

Nog nooit kunnen betrappen op een foutje in de bestelling of andere zaken. Toplenzen werkt snel, accuraat en betrouwbaar.

• duran
  • Apeldoorn, NL
  • Geverifieerde koper

Zeer snelle levering en van goede kwaliteit

Ik ben zelf al jaren klant van toplenzen, altijd daglenzen besteld en kan maar 1 ding zeggen: TOP kwaliteit. En een zeer goede prijs voor je lenzen. De orders zijn altijd keurig netjes in orde en je krijgt er soms ook nog eens een extraatje bij. TOP :)

• Anky
  • Geverifieerde koper

een heel goede website om lenzen te bestellen

snelle levering, goede kwaliteit lenzen

• Chris

Prima, overzichtelijk, transparant.

Mijn bestelling en bezorging zijn prima verlopen. Bestellen is simpel en duidelijk. Over de bezorging kun je op de hoogte gehouden worden via sms en mail. Dit is prettig. Al met al geen problemen gehad en voor herhaling vatbaar.

Makkelijk

Prima. Makkelijk, snel en tegen voor een goed prijs.

• Laura

Snelle en goede service

Makkelijk zodat je niet elk half jaar naar de opticien hoeft.
Ik heb al jaren lenzen nooit serieuze problemen mee gehad. Wel minimaal 1x per jaar op controle.

Toplenzen levert snel, geen tegenvallers.

Nette levering

Het assortiment is uitgebreid en doordat de periodieke controle bij de opticien wordt aangemoedigd, ben ik zeer positief over deze webwinkel.

• X

Super

Snelle levering en communicatie. Uitstekende service.

Toplenzen

Doelgerichte snelle en complete dienstverlening.

Een prima gelegenheid om snel en voordelig lenzen aan te schaffen. Compleet aanbod. Prettig dat je bij de bestelling meteen vloeistof krijgt en een nieuw bakje. En ook fijn dat je een controlebon kunt aanschaffen, zodat je zonder schroom een opticiën kunt binnen stappen voor een controle.

Helemaal prima!

Al vele jaren heb ik plezier van lenzen die ik bij TopLenzen bestel. Ook hun klachtenafhandeling als er een x iets misgaat met een lens wordt dat heel klantvriendelijk opgelost. Ga zo door en wordt niet duurder!

• Eva

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Beste,

mijn vriendin heeft jullie website aanbevolen, omdat ze snel en voornamelijk goedkoop de lenzen kon krijgen. De prijzen zijn inderdaad merkbaar en met verzending erbij kom ik nog steeds aan goedkopere prijs uit.
Ik zou wel de website update houden. Soms bij een bepaalde afbeelding klopt de tekst niet en omgekeerd. Het is verwarrend en men is niet 100% zeker of men echt het product krijgt die men besteld heeft. Bij order bevestiging vond ik de tekst van besteld product te beknopt waardoor ik aan het twijfelen was of ik de juiste lenzen binnen krijg…

• Tom
  • Geverifieerde koper

Snelle service en steeds meer controle punten

Als je lezen besteld zijn ze binnen een aantal dagen binnen in een deugdelijke verpakking.

Prijs is niet de allerlaagste maar je krijgt wel naar 5x bestellen 1 bestelling gratis dat maakt het weer gedeeltelijk goed!

Toplenzen

Toplenzen heeft een goede service

gebruiksgemak is helemaal top

Snelle en goede levering

Uit ervaring kan ik toplenzen aanbevelen, levering is snel en correct.

Snelle, accurate levering

Snel, precies en stukken goedkoper!

fantastische lenzen heeft U gezonden

Beste,
Jij hebt zeer goede lenzen gestuurd en ik draag deze met veel plezier. Ook de aanschaf prijs is redelijk goedkoop.
Ga zo door vriend.

Toplenzen

Verrassend vriendelijk, servicegericht en snel.

Wij hadden zelf een foute bestelling gedaan. Na een snelle en uiterst correcte e-mailwisseling hierover, konden wij deze bestelling retourneren en omruilen voor de juiste sterkte lenzen. Uiterst vriendelijke houding, zonder discussie, zonder problemen. Waar vind je dit soort service nog tegenwoordig?! Een dik compliment voor de medewerkers.

Gemakkelijk en snel

Eens in het half jaar bestel ik hier mijn lenzen. Vorige bestelling is altijd terug te vinden in je klantgegevens dus kan ik die weer hergebruiken. En bezorging is snel.

• Klant

service etc is prima

heb het idee dat lenzen soms variëren in kwaliteit

Perfecte service

Al jarenlang bestel ik mijn lenzen bij Toplenzen.nl
Steeds geleverd in België binnen de 5 werkdagen.
Ook emails met vragen worden snel beantwoord

Toplenzen

Snelle, correcte levering door de brievenbus.

Alle bestelde pakketten zijn netjes op maat gemaakt voor de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om een bestelling te ontvangen!

Ook de contactlens controle werkt makkelijk en goed. Online bestellen van lenzen, terwijl je wel goed voor je ogen blijft zorgen.

Prima!

Mijn aankoop betrof uitsluitend lenzenvloeistof. Veel goedkoper en sneller dan via mijn opticiën. En bovendien kreeg ik er een heel leuke zonnebril bij cadeau!

goede en snelle service

wordt altijd snel afgeleverd en zo ingepakt dat het door de brievenbus kan...scheelt ook weer een loopje naar een postkantoor. Prima

Toplenzen

Goed aanbod en supersnelle levering!

Goed aanbod en supersnelle levering!

Snel, overzichtelijk, goede service

Snel, overzichtelijk en goede service!

Prima service

Zelfde kwaliteit (merken) als bij de oogarts, doch veel goedkoper (tot 30 à 40 euro), geen tijdverlies om er zelf om te gaan, korte levertijd en extra service (gratis lenzenvloeistof). ZEER TEVREDEN

• Evelien

Simpel: super service

Ik heb nu al twee keer een voorraad maandlenzen van een half jaar besteld bij Toplenzen en ben zeer tevreden over de service. De lenzen worden snel geleverd en de gratis vloeistof en lenshouder zijn leuke extra's. Voor het type lenzen dat ik koop is de website ook nog eens goedkoper dan vergelijkbare websites. Toen ik eens een probleem had met een via Toplenzen bestelde lens (productiefoutje, dus het was de "fout" van de producent en niet van Toplenzen) hebben ze dit heel netjes opgelost. Al met al ben ik zeer te spreken over deze website en zal ik in de toekomst mijn lenzen hier blijven bestellen.

Toplenzen

Prima site om lenzen te bestellen!

Bestellen gaat makkelijk, contact met personen (als je wat wilt vragen) is erg vriendelijk, de prijs is gunstig, de levering snel.

• Astrid
  • Geverifieerde koper

Helemaal top, snelle service, goede prijs

Lenzen waren binnen 2 dagen binnen.
Per post. Zeer snelle goede service. Ben heel tevreden.

• Anoniem

Prima kwaliteit waar.

Goede kwaliteit lenzen en lenzenvloeistijf. Geinige lenzenhouders.

super

Lenzen worden snel bezorgd en je hoeft de factuur niet door te sturen naar de zorgverzekeraar , dat regelt Toplenzen voor je.

• Lucy

Al jaren tevreden klant

Goede en persoonlijke service en toch de laagste prijs

Toplenzen

Ik heb in het verleden via Toplenzen besteld, en daarna een periode eigen merk lenzen gekocht bij het Kruidvat, Hema en Etos. Omdat ik van deze lenzen last kreeg heb ik toch maar weer gekeken naar bestelsites voor lenzen. Ik kwam snel weer op de site van Toplenzen. Zij leveren lenzen van topmerken voor een lage prijs. Het komt per post in de brievenbus vallen, dus ik hoef er niet voor thuis te blijven. Ook zit er een flesje lensvloeistof bij en een nieuw lenzenbakje. Wat ik vanavond bestel ligt de dag er op op de mat. Daarbij wordt je keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. En ook bieden ze oogmeetservice aan.

Prima

Snel thuis geleverd per post,prima lenzen en meer dan de helft goedkoper dan bij mijn eigen opticien!

• Eric
  • Geverifieerde koper

Snelle, correcte service. Top!

Altijd de juiste producten snel geleverd. Overzichtelijke website, gemakkelijke bestelprocedure. Helemaal zoals het hoort!

• Klant
  • Geverifieerde koper

Goede service en GOEDKOPER dan bij een opticiën!!

Snelle aflevering!

Toplenzen

Professionele en correcte, snelle afhandeling van ons order

Wij hebben nu toch al een aantal keren lenzen besteld bij Toplenzen en telkens werd het order op een professionele en correcte manier afgehandeld. Snelle en degelijke services binnen de afgesproken prijs.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten