[REPLY]
Fijne online speelgoedwinkel.
ik heb hier al 5 keer met volle tevredenheid besteld.
Vaak hebben ze erg mooie actieprijzen waardoor het heel interessant is om hier cadeaus te kopen!
Wel een aanrader is om voor 1,95 extra het hele jaar gratis te laten bezorgen. Dit kun je niet aanvinken als je wilt betalen, dit moet je extra in je winkelwagen plaatsen (ik vergat dit steeds).
En nog een tip: vraag om extra inpakpapier als je het als cadeau wilt weggeven (want dat geven ze anders niet ruim).
Voor de rest altijd netjes binnen een dag de bestellingen ontvangen en het was goed verpakt!
Eind maart voor mijn man een guitar hero-set besteld voor zijn verjaardag eind april. Met opzet ruim van tevoren, dan zou het sowieso op tijd aankomen. Tot mijn grote verbazing was het hele pakket twee dagen later al binnen. Ze hadden het ook netjes in een doos gedaan, zodat er niet te zien was wat erin zat.
Helemaal top dus, zou er zo weer bestellen.
30/11 Via ABN was het mogelijk om met 15% korting Sinterklaas aankopen te doen bij Toys XL. Betrouwbaar dacht ik. Voor mijn kinderen heb ik o.a. Wii spellen gekocht. Deze werden niet verzegeld geleverd en het spel incl. boekje ontbrak. In de voorwaarden staat dat je spellen alleen kunt ruilen als deze nog verzegeld zijn. Erg moeilijk als je het zo geleverd krijgt. Onbetrouwbaar personeel, die het inpakken. Ik wacht nog op een reactie van Toys XL.
Op 1/12 heb ik telefonisch contact gehad en de medewerker heeft mij erg vriendelijk te woord gestaan en ging direct over tot een oplossing (het nasturen van het spel en boekje). Een soepel verloop van een klachtafwikkeling is goud waard. Dat doen ze goed.
Ik heb onlangs iets bij toysxl.nl besteld en ik ben dan ook zeer tevreden.
De service is goed en prettig en ze hebben een enorm aanbod.
Ik kan het iedereen aanraden hier iets te bestellen!