[REPLY]
Jeg købte en gallakjole hos tp-kjoler i Skjern. Det var skøn service og rigtig flotte kjoler af kanon kvalitet. Jeg er mere end tilfreds med mit køb!
vi ville forsøge at købe en konfirmationskjole over nettet denne sidste gang, fordi min datter ikke lige kunne finde den passende model i butikkerne. Desuden er TP kjolers priser meget favorable i forhold til butikkerne.
Jeg var i tvivl om hvilken størrelse vi skulle bestille, sendte en mail til kundeservice og fik svar tilbage dagen efter - super hurtig respons.
Jeg fulgte vejledningen fra medarbejderen og bestilles så endelig kjolen. Kjolen kom med posten inden for den lovede levering og kjolen passede perfekt.
Kan kun trygt anbefale TP kjoler
ALDRIG har jeg være med til noget ligende
Bestilte min datters konfirmations kjole og en bolero her og det gjorde jeg i marts mdr... fik en mail om at den kunne levers inden 14 dage og vi ventede og vi ventede.. ringede så og jeg ringede men kom ikke igennem. nogle dage efter kom jeg så igennem (sidste torsdag) hun sagde hun ville ring mandag el tirsdag ang kjolen og vi vener så og venter men ingen ringede og jeg prøvede at ringe op til en million gang men kunne ikke komme i kontakt med hende jeg sendte en rigtig gal mail til hende i tirsdags om hvornår fanden hun havde tænkt sig at sende den kjole da min datter skal konfirmeres den 4 maj og så dukker kjolen pludselig op i dag uden boleroen og skrev i brevet boleroen er desværre ikke med i pakken men sender den engang i maj når jeg er kommet hjem fra ferie???? WHAT??? hun vidste vi skulle bruge den den 4 maj??? så nu har jeg sendt hende en IKKE så pæn mail og sender så hendes lort retur. og ikke nok med det så skriver hun at kjolen var lang tid om det da der går 30 dage før de fik pengene. ja tak bror lort i har hævet mine penge den 2 april.. ved ik om hun tror der står idiot på ryggen af mig i så fald er det sgu hendes bluse jeg har på..så hold jeg langt væk fra den onlinebutik ellers bliver i snydt
Ganske enkelt den bedste kjoleside med smukke kjoler og med en service der er helt i top!! Hurtige til at svarer hvis man har spørgsmål og man får utrolig god vejledning hele vejen igennem. Jeg bestilte min kjole onsdag og den var allerede hos mig dagen efter. SUPER HURTIGT! Jeg kan klart anbefale at man skal købe sin kjole hos tp-kjoler. Jeg har tidligere købt en anden kjole hvor der var lige så god betjening! Det er ikke sidste gang jeg køber en kjole der!
Takker Tp-kjoler for at gøre min galla fantastisk i den smukke kjole som jeg modtog :-)
Hilsen Julie
Bestilte en gallakjole på Tp-kjolers hjemmeside, og fik leveret en flot og ny kjole :-).
Modtog en mail efter bestilling om, at der ville gå ca. 10 dage inden levering, men måtte efter 2 uger konkludere, at den ikke var kommet med posten endnu. Jeg kontaktede Tina og blev mødt af venlighed og en besked om, at kjolen blev sendt dagen efter! (Det gjorde den så).
Forløbet med Tp-kjoler har været godt - det eneste minus er dog, at de hæver pengene for bestillingen INDEN den er afsendt, og at man ikke modtager noget tracking-nummer, selvom det fremgår af hjemmesiden :-).
- Handler der dog gerne igen!
Tp Kjoler er en helt fantastisk butik, man får en kanon god service for det første. Og det er både hjælp med hensyn til farve, størrelse, model osv, de hjælper med det hele. Udover det har de et kæmpe udvalg, og noget for en hver smag. Så kan varmt anbefale Tp Kjoler.
Bestilte en smuk rød gallakjole. Jeg fik god vejledning vedr. valg af størrelse og kjolen viste sig at være lige så smuk som på billederne. Jeg anbefaler gerne hjemmesiden/butikken til andre!
Der var ikke noget at komme efter! Fik kjolen i rette tid, og den var lige så smuk som på billedet, og den sad som syet til mig :-)
Super god service. Man kan skrive mail til Tina på hvilken som helst tidspunkt og hun svarer hurtig tilbage. Jeg havde bestil en kjole til min søn's barnedåb og rimelig hurtig efter fik jeg en mail fra hende om farve ovs. Derefter var varen så desværre udsolgt og hun kunne ikke nå at skaffe den kjole til jeg skulle bruge den, så hun kom med 4 muligheder jeg kunne vælge. Jeg fandt en men desværre var den for stor men så skrev Tina at hun havde en anden til min og den kom rigtig hurtig til mig. Gik ikke mere end 2 dage. Super god service og rigtig fin kvalitet. Jeg vil helt sikket bruge hende igen og anbefaler hende gerne til andre
Jeg havde bestilt en kjole i medium hos Tina Pedersen, men den var for stor. Jeg ringede til hende - på en fredag aften - og hun var super sød og venlig, så jeg sendte min kjole retur i god tiltro. Og med rette! Hun skrev meget hurtigt tilbage, at hun havde snakket med dem, som laver kjolerne, og produktionen af kjolen var desværre stoppet - ville jeg have en anden model?
Jeg fandt en anden, bestilte den i small, og fik den meget kort tid efter! Den sidder PERFEKT, er af utrolig LÆKKER KVALITET og er MINDST LIGE SÅ PÆN som på billedet! Det er en sand prinsesse-kjole og jeg ELSKER den. Kan næsten ikke vente med at have den på :-)
Tp-kjoler kan MEGET VARMT anbefales.
Meget glade hilsner fra Ida
God rådgivning undervejs i forløbet og flot kjole som kom præcis til tiden som lovet ;-)
Jeg bestilte en superflot lilla gallakjole - der gik kun 4 dage, så var kjolen i hus:) Den sad fantastisk og jeg føler mig simpelthen som en prinsesse. Tusind tak, TP Kjoler...
Rikke Lund Engholm
rigtig sød betjening og super fine varer i sælger! jeg handler i hvert fald hos jer igen!
Kan varmt anbefale Tp-kjoler. Har nu købt kjoler af flere omgange, og kjolerne er præcis som lovet. Servicen er fantastisk og varen leveres efter ca to dage -;)
5 store stjerner fra mig til Tp-kjoler...
Karina Jensen
TP-kjoler er helt sikkert er sted jeg vil kigge efter kjole igen en anden gang. Super flotte varer og en super service. Dejlig atmosfære!
kæmpe udvalg af kjoler og en rigtig god betjening :-) jeg vil da helt klart anbefale at købe kjoler hos tp kjoler :-) håber at jeg snart skal til bryllup igen så jeg har en god undskyldning for at tilføje endnu en kjole fra tp til min gaderobe :-)
Det er en rigtig god, lille, fin butik med et kæmpe udvalg af kjoler til alle typer og størrelser. Priserne på kjolerne er forskellige og der findes en kjole med en pris som passer til alle. Giver 4 ud af 5 stjerner, da det kunne være dejligt, hvis der var mulighed for at låne kjoler og/eller sælge sin brugte kjolen gennem forretningen. Helt klart en butik jeg vil anbefale til alle og kommer helt sikker igen.
Besøgte TP-kjoler en fredag 4 uger før jeg skulle til slotsbryllup, og gik ind i butikken med nærmest dårlig samvittighed over at jeg nok var for sent ude, og de ikke kunne nå at bestille noget hjem til mig alligevel. Blev mødt at en SMILENDE indehaver som straks udbrød: " Selvfølgelig har vi noget lige til dig"! Tina spottede straks hvilken stil jeg var til, og efter kort tid havde hun fundet drømmekjolen til mig. Udvalget af smukke kjoler er helt enormt og prisniveauet absolut fair. Fik den bedste behandling. Max stjerner herfra. Mvh Pernille Pedersen
Vil bare sige tusind tak for alle de gange TP kjoler, har formået at levere kjoler, som overgår de fleste her i Danmark. Kæmpe udvalg, og så kan man bare slet ikke vente til man skal ha dem på :)
Jeg var forbi tp kjoler i fredags, og som så mange andre piger elsker jeg kjoler, jeg blev mødt af indehaveren og et kæmpe smil, jeg tænkte straks 'oh shit, alle de kjoler, jeg kan ikke vælge' men Tina (indehaveren ) var hurtig og effektiv til lyn hurtigt at spotte min stil og hvad jeg var til. Og jeg gik derfra med drømmekjolerne!!!!
Jeg vil anbefale Tp-kjoler til alle jeg kender, det var nemt, hurtigt og effektivt fordi Tina har styr på det og ved hvad hun laver! I en ellers travl hverdag fik tp kjoler smilet frem på mig, min næste kjole kommer helt sikkert derfra. Synes det rart at der er noget til alle også pris mæssigt:) mim varmeste anbefaling herfra
Maria Hylleberg
Find dine kjoler et andet sted... Jeg har kun dårlig oplevelse med Tp kjoler. Jeg bestilte flere kjoler, modtog bekræftelse dagen efter med orientering om leveringstid 2-3 uger! Så langt så godt, men ..... Efter 4 uger prøver jeg at komme i kontakt både pr. Tlf og mail - men uden at opnå kontakt. Mine varer er ikke leveret og jeg oplever til stor undren at beløbet er trukket på min konto kun 2 dage efter min bestilling - et større beløb (ca 3700,-) Endelig får jeg kontakt pr Tlf og får blot beskeden, at nogle af mine varer er på vej fra USA og derfor er ordren ikke sendt. Da jeg kritiserer og pointerer at jeg finder det helt uacceptabelt at betalingen allerede er trukket på min konto og at det er ulovligt -idet de først må trække pengene når de sender varen - mødes jeg med svaret: "ja, det ved vi godt men sådan gør vi, for vi har oplevet problemer med at få penge fra nogle kunder"
Vi aftaler at Tp kjoler skal sende de varer de har på lager og at jeg venter på resten. Desværre går der endnu en uge uden mine varer og jeg ringer igen og annullerer hele min ordre. Får pengene tilbage på min konto - men i mere end en måned har der været overført ca kr. 3700,- til Tp kjoler og jeg har ingen varer modtaget og absolut ingen positive oplevelser haft med Tp kjoler. Så find dine festkjoler andet sted!
Mvh. Karin Lillelund
Jeg skulle købe en gallakjole til min søsters bryllup og fandt den smukkeste kjole på hjemmesiden. Jeg skrev til Tina som var rigtig sød og var meget hurtig til at svare tilbage på mine spørgsmål. Hun reserverede kjolen til mig som kom fra USA og præcis som lovet fik jeg den med posten i løbet af 2 uger! Jeg bestilte kjolen på nettet og tog derfor en chance for hvis den nu ikke passede kunne jeg få pengene refunderet. Kjolen passede perfekt på mig - som om den var syet specielt til mig :) Anbefaler TP kjoler til alle der skal købe en gallakjole - det er den bedste service jeg har fået nogensinde :)
Vh Nuriye
De bedste anbefalinger herfra til Tina! Servicen er i top og der er rigtig god hjælp fra personalet.
Tina har hjulpet mig med at finde den smukkeste kjole, og ikke nok med det, hjalp hun mig også med at finde den rette størrelse. Da jeg modtog kjolen med posten, blev jeg positivt overrasket og størrelsen passede perfekt som at den var syet lige efter mine mål! Jeg har skrevet frem og tilbage med Tina på mail og fik altid hurtig svar, der gik ikke mange minutter/timer inden jeg havde fået svar!
Servicen i butikken var yderst god. Kjolen blev leveret i rette tid og var pakket forsvarligt. Det viste sig dog, at kjolen i slæbet var en anelse skæv. Men det var ikke noget, som en skrædder ikke kunne klare, og det var slet ikke så slemt, at andre ville have bemærket det. Næste gang jeg kommer i en situation, hvor jeg får behov for en selskabskjole, så vil jeg helt klart besøge Tp-kjoler igen. Køreturen er virkelig det værd! Tak fordi i lige satte prikken over i'et på min gallaaften.
Jeg skulle finde en kjole til min brors bryllup, og havde fået Tp-kjoler anbefalet af en veninde. og det var også værd at anbefale! Efter jeg havde kigget en del på hjemmesiden, og havde fundet en masse kjoler som jeg var helt vild med, tog jeg i butikken for at prøve dem på.
Det var fantastisk at komme derind! :D der var så meget at se på og vælge imellem, og jeg fandt da også min drømmekjole. Kundeservicen var helt i top, og jeg følte at Tina rigtig gav sig tid til mig, og hjalp mig! Der var dog nogle str. der ikke passede eller andre der ikke var hjemme, men sådan kan det jo gå...
Jeg har selv anbefalet Tp-kjoler til andre, efter dette vellykkede køb.
Hilsen Rebekka Mogensen :)
Tp-kjoler var et helt fantastisk sted at komme til, det var næsten som at komme i himlen med alle de flotte kjoler. Ekspedienterne derude var også rigtige venlige og imødekommende, og gav sig gerne tid til at hjælpe med at finde den helt rigtige kjole. Dog synes jeg, at der manglede en lidt bedre vejledning i forhold til størrelse, den kjole jeg kom hjem med, var lidt for stor (hvilket jeg vidste da jeg købte den), men i butikken havde jeg fået at vide, at det var nemt lige at sy ind. Det endte dog med, at den skulle syes ca. 8 cm ind og nemt var det ikke! Men udover det, har jeg bestemt ikke oplevet problemer med tp-kjoler. Kjolen kom som lovet og det var et rigtig dejligt sted at være :)
Som 3. års studerende på Maribo Gymnasium skal man, i følge traditionen, have de mest elegante gallakjoler på! De skal være lange og helt overdådige, og jeg var i panik, for da der var en måned tilbage havde jeg stadig ikke fundet den kjole der bare kaldte på mig. Så jeg snakkede med en fra min klasse, og hun sagde jeg skulle kigge på TP-kjoler. Jeg var overrasket over alle de smukke kjoler og fandt den der lige var mig! Der gik 2 uger og den lå trygt i mine arme! Jeg blev kåret som årets kjole og havde en helt igennem fantastisk aften! TP-kjoler kan klart anbefales, hvis man er i tvivl, kommer de med svar med det samme. Da de ikke var sikre på om de havde min kjole på lager, ville de ringe tilbage inden for 30 minutter, der gik ikke andet end 5 minutter før de ringede og sagde at den ville blive sendt med det samme! TP-kjoler er helt klart en hjemmeside jeg vil bruge igen og jeg har også anbefalet den til alle i min omgangskreds!
Til galla på HHX bestilte jeg en kjole hos tp-kjoler. Der var super hurtig levering og kjolen var lige så fin som forventet og den passede perfekt efter de oplyste mål. Tp-kjoler kan helt klart anbefales! Og rigtig god kundeservice - hurtig tilbagemelding på mail osv. Rigtig flot kjole og rigtig godt sted at handle..
Til galla i gymnasiet købte jeg en fantastisk kjole fra Tp kjoler. Den er bare kanon flot og det var fedt at kunne føle sig som en prinsesse den aften! Den passer bare lige som den skal. Ang servicen kan jeg heller ikke klage. I butikken var der rigtig god vejledning om kjolerne og hvordan jeg skulle gøre, hvis der kom nogle problemer med kjolen.
Jeg vil bare sige tak for god service og en fantastisk kjole!
Det er helt sikkert et sted, jeg kunne finde på at købe en kjole igen! Tp-kjoler kan klart anbefales til andre som står og mangler en kjole, der er lidt til enhver anledning :)
Jeg har købt den skønneste kjole til min datters første gallafest hos
TP Kjoler .. Den er helt fantastisk og sidder helt perfekt ..
Kjolen er bestilt over nettet og vi modtog den i løbet af få dage.
Har fået rigtig meget positiv respons på kjolen og har fortalt alle veninderne om TP Kjoler.
Til min datters bryllup købte jeg den smukkeste kjole hos tp-kjoler. Jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle købe, da mine mål lå mellem to str. jeg mailede derfor til tp-kjoler for at få hjælp og mindre end 10 min. senere fik jeg svar tilbage.. jeg bestilte kjolen og fik oplyst at der var 3 ugers levering, men allerede efter 14 dage modtog jeg min kjole..
Næste gang jeg skal bruge en fest kjole vil jeg helt klart købe hos tp-kjoler igen..
Jeg måtte vente ca 3 uger på min kjole da den ikke var på lager men det var ventetiden værd og jeg er super glad for mig kjole.
Er slet ikke i tvivl om at jeg skal handle hos tp-kjoler igen :-)
jeg havde ledt rigtigt længe efter den helt rigtige kjole til galla, og så fik jeg anbefalet TP-kjoler af en bekendt, og de havde det absolut største udvalg, og så til rigtig fornuftige priser. Og da jeg kørte til Skjern for at prøve kjoler, var der super service og jeg fandt den helt rigtige kjole!
MVH Linea :D
Jeg faldt over hjemmesiden og alle de smukke kjoler og faldt hurtigt for flere af dem :D..
Jeg valgte at handle med tp-kjoler efter et par udvekslede emails der gjorde mig sikker i mit valg. Der er hurtig respons, hvilket jeg finder utroligt vigtigt. Opstår der problemer, er tp-kjoler også super gode til at løse dem :)
Takker for min kjole som jeg brugte til lanciers :)
Mvh Stephanie :)
Jeg købte min galla kjole på tp-kjoler, og jeg er tilfreds med alt lige fra kjole til service. De er rare at snakke med og hurtige til at svare på mail. Så alt var, som jeg havde regnet med. Jeg var glad for at handle der.
Hilsen Api.
Jeg har handlet ved TP-kjoler og har kun godt at sige. Målene som var opgivet var perfekte (: Der er et stort udvalg samt en hurtig og sikker levering. Kun godt at sige herfra
TP kjoler har rigtig mange fine kjoler til acceptable priser! Selv stod jeg og skulle finde en billig kjole, og brugte egentlig kun hjemmesiden for at søge inspiration til, hvad jeg godt kunne tænke mig. Jeg faldt over denne kjole, som sjovt nok også var til en overkommelig pris. Jeg tog ned for at prøve den, og de var meget hjælpsomme.
Kort tid efter modtog jeg kjolen med posten. Der var stropper og det hele med til den. Alt i orden herfra!
TP Kjoler har et fantastisk udvalg, og det er absolut ikke sidste gang vi køber kjoler derfra. fandt en fantastisk kjole til min niece, og den klædte hende helt utroligt godt... hun forvandlede sig virkelig til en ægte prinsesse:-) Levering var upåklagelig, og holdbarheden var os utrolig, for den skulle holde til lidt af en aktiv pige:-) Hos TP Kjoler fik vi helt klart mere end bare en kjole:-)
Hos tp-kjoler faldt jeg over den perfekte gallakjole!
Jeg kontaktede tp-kjoler og her var servicen i top. Mine spørgsmål blev hurtig besvaret og kjolen kom hurtig efter bestilling, på trods af at den skulle hjem fra USA. Kjolen var fantastisk smuk, men den passede dog ikke helt i første omgang og skulle derfor byttes til en anden størrelse. Også her blev jeg mødt af en utrolig hjælpsomhed og min kjole blev byttet hurtigt og nemt. Kan derfor varmt anbefale tp-kjoler. De har nogle virkelig smukke kjoler, som er alle pengene værd. Samtidig med en super service. +++++++ herfra :)
Mvh. Line Block Jensen