We are hiring!

Antwoord van Trampolineland.nl

[DATE]

[REPLY]

Trampolineland.nl Logo
Klanten zeggen: »stomverbaasd« »Duidelijkheid en heldere afspraken!« »Snel en goed« 162
Uitstekend
9 van 10

162 klanten beoordelingen
Beoordeel

goed product, snel geleverd

de fitness trampoline voldoet aan onze verwachtingen, de enige onduidelijkheid is dat op Intranet staat dat de trampoline door personen van max 70 of 80 kg gebruikt kan worden terwijl in de grbruiksaanwijzing staat dat maximum gewicht 100 kg is

Featured review of Trampolineland.nl

stomverbaasd

ik had een indoor trampoline met veiligheidsnet besteld. een week na ontvangst hebben we m aan me zoontje gegeven. enkele dagen erna was het veiligheidsnet een stuk gescheurd. precies op de naad. ik kwaad en een klachtmail gestuurd. enkele dagen erna wilde de technische dienst een foto zien. ik heb direct een foto terug gestuurd. twee dagen erna ontvang ik een mail met daarin de mededeling dat ik een nieuwe kreeg. ik dacht dat ik een nieuw net zou krijgen.
volgende dag kom ik thuis staat er een nieuwe trampoline (in doos uiteraard) in de gang. ik was met stomheid geslagen en superrrrrrr blij.

mijn complimenten voor trampolineland

Trampolineland.nl

Duidelijkheid en heldere afspraken!

De levering werd niet op de afgesproken dag afgeleverd, dat was wel jammer. Dat zal waarschijnlijk met het winterse weer te maken gehad hebben.
De trampoline ziet er degelijk uit en het is heel fijn om er een paar DVD's bij te krijgen, dan kun je direkt aan de slag!
En dan nu huppen maar!!

Snel en goed

Snel en goed

• Leon
  • Geverifieerde koper

Alles prima en snel geregeld volgens afspraak.

Tafeltennistafel besteld. Duidelijke site en bestelling keurig afgehandeld. En snel ook! Prima.

goede snelle afhandeling

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over uw service.

een geslaagde aankoop

een super snelle levering door vriendelijke chauffeur en gemakkelijk op te bouwen door duidelijke instructies
al met al een aanrader om hier uw trampoline aan te schaffen

Prima

Levering was snel en inzichtelijk. Dat is fijn!

snel, sneller, snelst!

super snelle levering. Misten alleen een installatietekening (wij hebben nl. twee linker handen)

• J. Versteeg
  • Ned. den Berg, NL

Familie Versteeg

Levering heel goed; echter de verpakking was open geweest en aan de trampolinebuis was duidelijk te zien, dat deze geprobeerd was in elkaar te zetten. De uiteinden waren beschadigd. We zouden het wel op prijs gesteld hebben als we vantevoren hierover geinformeerd waren. Verder vinden we het een prachtige trampoline, en ook ons kleinkind vindt hem prachtig.

Antwoord van Trampolineland.nl

Goede morgen, We hebben navraag gedaan maar wisten niet dat de verpakking mogelijk open was geweest en/of de trampoline wellicht eenmaal opgezet is. Als u wilt kunnen we de trampoline omruilen met een andere. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet Trampolineland

Trampolineland.nl

hele goede service en goede opvolging van aankoop tot levering

Goede service en telefonische opvolging. Zal zeker in de toekomst weer producten kopen bij deze onderneming. Zal het ook aanbieden bij andere potentiële klanten

Trampolineland.nl

Binnen 2 dagen bestelling binnen!

Als aktie zonder verzendkosten was de moeite waard: alle beetjes helpen

• E.J.H
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Goede snelle service en levering

Duidelijke website en snelle goede levering.

high quality

Duidelijke website, uitgebreide omschrijving van specificaties, bellen om levering goed af te spreken als zeer positief ervaren. Product werd afgeleverd zoals afgesproken en was eenvoudig te monteren. Kwaliteit is zeer goed en mijn zoontje heeft er heel veel plezier van!

Trampolineland.nl

Trampolineland is erg klantvriendelijk en servicegericht met een supersnelle bezorging!

Na een telefonisch advies werd de tafeltennistafel op het tijdstip dat ik wilde afgeleverd. Ik hoefde niks vooraf te betalen maar kon gratis aan de deur afrekenen via een pinautomaat!
De tafeltennistafel is in perfecte staat en voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Trampolineland.nl

Ivm kado hebben ze betrokken meegedacht.

Ivm kado hebben ze betrokken meegedacht. Zowel het idee om geen factuur bij te sluiten als bij een gewenste afleverdatum.

Trampolineland.nl

duidelijke produkt informatie en snelle levering

super snelle levering. Alles top in orde.

prima geregeld, toppy

zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling

Super snelle service

Het was heel erg goed geregeld.

Trampolineland.nl

prima, voldoet helemaal aan de verwachting.

Goed afdekzeil met een paar haakjes eenvoudig te bevestigen.

Goed

Ik vond het fijn bestellen, alleen helaas dat er via de mail wat mis ging. maar dat kan gebeuren, en het is goed opgelost.

Joepie jump arived

De service was geweldig en het is keurig afgehandeld, Ik heb hem al uitgeprobeerd en ik verwacht heel wat fijne uurtjes jumpfun te hebben op mijn trampoline.

Trampolineland.nl

Uitstekende service en snelle levering.

Via de website een etan trampoline besteld. Had nog een vraag over eventueel een trappetje voor de trampoline en ben zeer deskundig te woord gestaan en prima advies gekregen.
Al met al uitstekend geholpen en supersnel geleverd volgens planning. TOP.

keurig zoals het hoort

Alles is verlopen zoals beloofd, keurig dus.

• Alex
  • Geverifieerde koper

Snelle levering en stevige trampoline

De trampolie online besteld en 2 dagen later bezorgt. Het in elkaar zetten gaat snel maar kost wel wat kracht om de veren op te spannen. (zit speciaal gereedschap bij om veren te spannen)
Een prima trampoline dus.
Model:Hi Flyer 08 trampoline 2,45m

Supersnel

Keurig en snel afgehandeld, vooral het kontant betalen aan de deur ervaar ik als geweldig.

prima en snel

goede site zodat vanuit huis een duidelijke keuze kan worden gemaakt. Bij eventuele aanvullende vragen zijn ze telefonisch ook goed bereikbaar en geven handige tips.

Trampolineland.nl

Goede prijs en perfecte service.

Trampoline was eenvoudig via internet te bestellen en geleverd binnen drie dagen. De levering was kompleet en makkelijk te monteren. De kwaliteit lijkt mij zeer goed, zeker gezien de prijs en hoop dat onze kinderen er nog lang plezier aan mogen beleven. Een tevreden klant.

Trampolineland.nl

Voldoet aan alle verwachtingen!

Besteld en binnen een paar dagen in huis. Super!

Goede en snelle service

Aan de telefoon heel vriendelijk personeel gehad die alles in de heeft uitgelegd. De service was heel goed en de levering zeer snel. Wat ons verder nog beviel is dat op alle details goed werd gelet en men wordt tot in de puntjes op de hoogte gehouden.

Trampolineland.nl

Zeer klantgericht, met snelle feedback op mailverkeer!!!

De bestelling verliep zeer soepel, met uitgebreide antwoorden op mailtjes. Snel, duidelijk en doeltreffend reagerend op vragen. Afspraken worden nagekomen.

Trampolineland.nl

Zeer klantvriendelijk en snel.

Telefonisch goed geholpen. Er is met me meegedacht. Levering de volgende dag. Vriendelijk.

Top kado

Snelle levering, keurige afwikkeling, ideaal om kado te geven.

Zee hulpvaardig en vakkundig

De aankoop zelf 9tafeltennistafel) kan ik nog niet beoordelen, omdat ik die pas over een half jaar kan opbouwen. De dienstverlening was echter uitstekend.

Trampolineland.nl

Een goede trampo binnen en dag in je bezit

De trampoline was binnen een dag afgeleverd en het monteren is een fluitje van een cent. Stevige kwaliteit voor een goede prijs.
Gelijk doen!!

Trampolineland.nl

goede service, ook per telefoon

-goede service, ook per telefoon

• Peter
  • Geverifieerde koper

Prima service, snelle levering en goed advies.

Prima service, snelle levering en goed advies.

• Klant
  • Geverifieerde koper

Ik was zeer verrast door de snelle levertijd zo vlak voor de feestdagen!

Ik besteld op een donderdag na 12.00 uur de trampoline en al op vrijdag, dus de volgende werd deze bezorgd. Ik kreeg keurig een bevestigingsmail en ook een bericht dat de levering ging plaatsvinden op vrijdag. Allemaal top!

Snel geleverd

Vandaag sjoelbak besteld morgenochtend wordt deze al geleverd, dat is snel zo voor de Kerst. Super leuk leuk kerstkado!

prima in orde

Alles klopt

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten