[REPLY]
Beste,
Hier kun je vertrouwd kopen
Gr.
Jos
Trampoline binnen 1 werkdag al thuis. Super snel!
Prima, snel bezorgd zonder problemen.
Onze nieuwe trampoline is werkelijk waar van top kwaliteit, hiervoor hadden we een goedkope trampoline, maar die was met een jaar kapot. Nu gekozen om toch iets meer geld uit te geven en de kwaliteit is zo veel beter dan de vorige. Verder was de levering zeer snel en kreeg ik snel antwoord op mijn vragen.
Zeer overzichtelijke en duidelijke website, ik werd eenvoudig door de website gestuurd en had mijn bestelling dan ook zo gedaan. 2 dagen later stond de trampoline al op de stoep. Prachtige trampoline en de kinderen zijn er super blij mee!
De trampoline die ik besteld heb, de Magic Circle Elite 305, is werkelijk waar van top kwaliteit. De rand voelt heel stevig aan en ik weet zeker dat onze kinderen hier lang plezier van zullen beleven. Trampolines.nl bedankt!
Besteld en de volgende dag al in huis! Prima service!
De bestelling was er heel snel, alles was in orde. Onze dochter is er heel erg blij mee!
trampoline besteld en twee dagen later thuis bezorgd.
Wij hadden een trampolinerand gekocht 2 weken geleden, helaas gingen de bevestigingen gelijk stuk.
Gebeld en foto,s gemaild naar Trampoline.nl/Bennie Keupink, en wat schetst onze verbazing de andere dag kwamen ze al een nieuwe rand brengen.
Top service, wat mij betreft de warme douche!!
Binnen een paar dagen is de trampoline al binnen. Netjes ingepakt . Alle onderdelen waren compleet.
Mijn dank voor goede service.
ik heb alleen nog maar de ring met poten een keer gemonteerd; de rest nog niet, maar dat gaat hopelijk deze week gebeuren als de kinderen komen springen. Zelf heb ik daar niet zo'n behoefte aan, maar dat kan zomaar veranderen!
Nogmaals bedankt voor de goede service.
Gerti Bouw
De aanhef zegt eigenlijk alles al. Verder geen commentaar.
Binnen 1 werkdag bezorgd, dat is zoals het hoort
Wij zijn heel tevreden over trampolines.nl, we hadden namelijk een trampoline rand besteld helaas waren er te weinig bevestigingen bij geleverd, na een telefoontje waren deze de volgende dag al nageleverd. Goeie service!
Trampoline MoonWalker bevalt goed. Snelle en zorgvuldige levering.
Good quality, fast delivery, reasonable prices
Helemaal tevreden, vanaf moment van bestelling plaatsen en uitpakken van pakket.
Echt een stevige trampoline, makkelijk te monteren en degelijk materiaal.
Waar voor je geld!
En natuurlijk belangrijkste: Mijn dochter vind het helemaal geweldig!
Aanrader!
Goede internetsite, goede prijs, snelle levering, maar de pakketdienst was een stelletje cowboys. We werden door de chauffeur uitgemaakt omdat we niet thuis waren op een afspraak die niet was gemaakt. En om een afspraak te maken, werden we door de telefoniste uitgemaakt, omdat we de gegevens niet konden geven, omdat die door chauffeur niet waren genoteerd op het achtergelaten papiertje.
Goede internetsite, pakketdienst = stelletje cowboys!
zeer snelle levering en kwalitatief goed product.
De trampoline werd snel bezorgd en antwoorden op onze mail was ook snel en duidelijk
Beste trampoline ooit. Voorlopig ( komende 5 jaar ) de laatste. Ben blij om de garantie gezien het feit dat wij de laatste tijd jaarlijks een nieuwe hebben moeten kopen.
Zeer kwalitatieve trampoline. Goede beschrijving, goed materiaal en duurzaam.
Supersnelle levering, fantastische trampoline! Kinderen blij, moeder blij ;-)
Erg tevreden en geen klachten!
Toch eerst een kleine twijfel om iets on-line te bestellen in nl. maar we hebben onze bestelling vrij snel en goed thuis geleverd gekregen ! Chapeau !
Wij hebben een nieuwe 3,05 meter trampoline gekocht. Binnen een twee dagen stond hij al te pronken in de tuin! En we hadden een goede trampoline voor een mooie prijs. VOlgende keer kopen we hier zeker weer wat!
Woensdagavond besteld, vrijdagmorgen thuis bezorgd. Simpel en snel! En goede kwaliteit
De trampoline die we besteld hebben is een echt kwaliteitsproduct vergeleken met de goedkopere trampolines die veelal in de doehetzelfzaken te vinden zijn.
Trampoline is keurig op tijd aan huis afgeleverd.
De trampoline was binnen enkele dagen binnen. Mijn vraag die ik per mail had gesteld werd zelfs op Koninginnedag telefonisch beantwoord! Zeker een aanrader!
Wát een mooie trampoline! Bij het zien krijg je al zin om te springen. De kinderen staan er dan ook vaak op. Ondanks de juiste spanning of verplaatsen van de trampo blijft hij enorm kraken bij elke sprong. Als hier nog iets op gevonden kan worden dan krijgt hij een dikke 10, nu blijft hij hangen op een dikke 8.
Op dinsdagavond bestel, op donderdag de digitale factuur ontvangen, op vrijdag afgeleverd. Alles compleet en aanwezig. In een uurtje in elkaar gezet. Wij hebben hier 2 hele blije meisjes :-)