[REPLY]
Wij hebben tot 2x een koffer geruild, eerst te groot, toen te klein!
Geen enkel probleem voor Travelbags, keurige service
Overzichtelijk website en snelle en goede levering
Kofferset besteld. Zeer correcte prijs, goede kwaliteit en zeer snelle levering.
Wij hebben op internet gezocht. Hier was alles duidelijk beschreven.S'avonds om 20.30 uur besteld en s'morgens om 9.00 uur al in huis.
Ook het betalen achteraf was erg gunstig.
Zo betaal je pas als je gezien hebt wat je koopt.
Als je nog een koffer nodig hebt dan naar Travelbags. Grote keuze en vlotte levering.
Concurrerend geprijsd.
Ik heb lekker rustig kunnen neuzen en mijn keuze kunnen maken uit een ruim assortiment en 20.50 uur bestelt en echt de volgende dag al in huis. Dit had ik dus echt niet verwacht, maar zeker aangenaam verrast.
Jullie gaan me zeker terug zien, ik kan niet anders zeggen dan top service, top kwaliteit, vooral doorgaan!! haha
Groetjes Ivonne uit Gorinchem
uitstekend uitgevoerd de afwikkeling van de bestelling
keurige zaak heel prettig behandeling gehad
vr groeten mevr rothert-goossens
Ruime keuze, supersnelle levering. Retourneren geen probleem waarbij het geld ook nog eens binnen enkele dagen weer op onze rekening was bijgeschreven. Nieuwe levering weer net zo snel. Kortom: Alle lof.
Fijne site, betalen achteraf ging makkelijk en snelle bezorging!
er was een snelle levering. s avonds besteld,volgende dag in huis
Geen enkele reden om hier, als er weer een tas nodig is, NIET naar toe te surfen.
Een perfecte snelle levering en alles precies zoals ik wou
Koffers zijn scherp geprijsd. Wij hadden in eerste instantie koffers gekocht maar na ontvangst (overigens zeer snel geleverd) bleken de koffers aan de grote kant te zijn. Na telefonisch contact de koffers retour gedaan twee kleine terug ontvangen. Prijs verschil binnen twee dagen op onze rekening terug gestort.
Het is dat deze koffers waarschijnlijk lang mee zullen gaan dus een nieuwe aankoop zal er voorlopig niet inzitten maar anders meteen weer Travelbags.nl
was makkelijk beztellen, werd snel en netjes grleverd. Fijne rugzak!
Een van de goedkoopste aanbieders en ook de service is prima.
Hallo,
Gelukkig zijn we met onze portemonee en toilettas.Het is waar we voor gingen.hartelijk dank en groetjes.
Veel keuze, snelle levering en totaal niet moeilijk met retours. Internet is best makkelijk om te gebruiken voor de aankoop maar toch kan het zo zijn dat het net niet is wat je verwacht en dan is het retourneren best belangrijk. Dit is bij Travelbags goed geregeld.
bestellen gemakkelijk, snelle traceerbare levering, jammer dat pas later bleek dat van de 2 artikelen en een (1) niet op voorraad bleek en werd nageleverd. Nalevering was ook snel, 2 dagen later.
snelle en goed verpakte levering, erg tevreden! Product voldoet prima aan vewachtingen.
Wij hebben positieve ervaring, werden prima via internet op de hoogte gehouden en de levering was uitermate snel! 's Avonds om 20.00 uur besteld en de volgende ochtend al in huis! Kon niet beter.
Besteld voor 21 uur en geleverd de vlgnd dag!! What you see is what you get! Prima!
perfecte verloop van aankoop , of retour ( snel en goed )
Ik heb een hele mooie site gevonden met heel veel mooie artikelen.
Het is een supersnelle service, vandaag besteld morgen in huis en dat klopte!!
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Aanrader!!
Wendy Rebers
"s avonds besteld, volgende dag in huis.
In vergelijk met andere producten is de prijs/ kwaliteit verhouding prima
Ik heb een goede indruk over de snelle levering van de juiste tas, mijn dochter was hiermee erg blij. Dit geeft voor mij een vertrouwd gevoel en ik zal u dan ook aanbevelen aan mijn familie en kennissen.
De levering verliep perfect binnen de drie werkdagen.
Ik heb op donderdag een portemonne besteld die dus volgens de computer op vrijdag geleverd zou worden. Nou kan dat natuurlijk niet lukken dus toen hij vrijdag er niet was dacht ik even op de mail kijken. En ja je kunt het pakje volgen. En het zou pas dinsdag gebracht worden. Dat is pech als je het zondag nodig hebt. Dus wilde ik naar de winkel gaan en er toch maar één daar kopen zodat ik wel een cadeau zou hebben. De rest van de familie vond dat onzin en zei geef maar een plaatje en dan later het echte cadeau. Gelukkig want aan het einde van de zaterdagmiddag werd het pakje toch afgeleverd. Het scheelt natuurlijk terug sturen maar is toch heel vervelend.
Ik had op donderdag een Eastpack rugzak besteld, die in de aanbieding was en kreeg keurig een bericht dat het pakje onderweg was; via T&T werd 2x een levertermijn aangegeven en dinsdag kreeg ik te horen, dat de rugzak niet leverbaar is.
Ik neem aan dat dit bekend was voordat het pakje verstuurd zou worden ...... Dat vond ik dus nogal een late reactie en dus een teleurstelling.
Wel heeft Travelbags de terugbetaling keurig afgehandeld en er - zij het aan de late kant - netjes over gecorrespondeerd.
een ontzettend snelle en goede levering!
zelfs de controle etiketjes zaten nog in de koffers, super kwaliteit, voor een goede prijs!
daarnaast goede communicatie betreffende de levering.
ik ga hier in het vervolg vaker iets aanschaffen.
Snelle afhandeling! Prima product. Ook perfecte service en mailcontact bij niet meer aanwezig zijn van het product.
bij een volgende keer zal ik zeker weer bij jullie bestellen.
Niets dan lof over deze webwinkel en haar medewerkers wat mij betreft.
De overzichtelijke webshop nodigt uit om hier, in mijn geval, een koffer uit te zoeken.
Zowel bij mijn bestelling als bij het omruilen (omdat ik de koffers te klein vond) waren duidelijke bestel en betaal instructies vermeld. Bovendien in beide gevallen snelle levering en e-mail service. Op mijn vragen kreeg ik vrijwel direct een antwoord.