[REPLY]
- makkelijke zoekmachine
- prijzen zijn overzichtelijk
- lay-out is vrij oubollig
Hoi! Ik vind de Travelta site erg handig in gebruik! Ik ga er zeker vaker op kijken. Groetjes Emma
ben blij dat ik door een prijsvraag Travelta heb leren kennen. Vind t zeker een aanwinst om tot een goede keuze te komen voor je vakantie.. In deze tijd is het toch fijn om een fijn e vakantie te vinden waar je niet teveel voor betaalt
Rita Slangen
goede degelijke site waar je bij wijze van spreken alles terug vind zelf als je wat diep in het glas gekeken hebt, zeer overzichtelijk dus.
beste surf naar deze website je zal het toff vinden en mij zeker hierover terug mailen
dat het inderdaad super is hihi
Ik heb eens gekeken op de site van Travelta deze was nieuw voor mij maar wat ik daar allemaal zag deed me zo verbazen dat ik dit met al mijn vrienden wil delen. De aanbiedingen zijn groots en de prijzen verbluffend. Ik raad je aan neem ook eens een kijkje op TRAVELTA en laat je inspireren.
Ik heb vandaag voor t eerst de website bezocht,gewoon omdat ik niet wist dat die bestond.Ik ken er diverse en bij sommige is het heel lastig o te vinden wat je zoekt en dan om de juiste prijs te vinden,dat valt dan vaak niet mee.Ik dacht ook dat t een klein assortiment zou zijn,met alleen europa maar ook dat had ik mis.Ik vond het zo duidelijk en makkelijk dat ik besloten heb om hier te gaan zoeken voor de aankomende vakantie,en heb hem daarom dan ook onder favoriten gezet.Eris voor elk wat wils en het is super,daarom zeg ik :zoek je vakantie handig en snel bij travelta.nl,want :eerlijk word dan heerlijk!
Deze site moet je gezien hebben,ik vind het een goede overzichtelijke site,met goede en goedkope aanbiedingen.
Dus doe jezelf een plezier en ga naar deze site,en je zult zien dat ik je een goede tip hebt gegeven.
Goeie avond Nancy
Ik bezocht daarnet de website www.travelta.nl. Wat een leuke website! Je vindt er diverse reizen en dat steeds aan de beste prijs! Je kan er per bestemming zoeken maar ook per type reis. Een aanrader! Misschien moeten we gauw afspreken en samen een reisje boeken?
Alleszins tot gauw!
Groetjes
Sofie
Beste medewerkers van Travelta,
Ik vind jullie website echt heel erg handig om een leuke en goedkope vakantie te vinden. Je kan gemakkelijk je voorkeuren uitspreken en hierdoor kan je snel een vakantie vinden die bij jou past. Het is een overzichtelijke website die je uitnodigd om verder te kijken dan de voorpagina. Zelf heb ik al een aantal keer via travelta een vakantie gevonden, en dit waren echt super leuke vakanties. Ik heb geen tips of opmerkingen om jullie website nog beter te maken. Alles is positief!
Perfect nog nooit problemen gehad .
Ik heb op deze website onmiddellijk gevonden, wat ik zocht. In de toekomst zal ik zeker deze websidte nogmaals bezoeken, wanneer ik op zoek ben naar een reis.
dit is nu echt de beste site om een perfecte vakantie te kunnen boeken. werkt snel en biedt meteen pasklare aanbiedingen op jouw maat, en dus voor ieders budget. elders kijken hoeft al niet meer !
Hallo, Travelta.be is een heel handige site. Alles is duidelijk en makkelijk te vinden. Let wel dat de toeslagen van het vliegtuig nog niet in de prijs staat inbegrepen.
Groetjes
Ik zou Travelta echt gaan gebruiken. Je hebt heel snel in een paar kliks de perfecte vakantie gevonden. De grote hoeveelheid foto's erbij maken je keuze nog makkelijker!
Ik heb nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met deze site, maar ik moet echt zeggen: wauw, wat handig. Alle reizen van verschillende aanbieders op één site, hiermee creëren ze een duidelijk en handig overzicht en hebben ze een stapje voor op alle andere.
De site is ook erg makkelijk in gebruik, waardoor iedereen er wel een reis kan boeken. Ik weet zeker dat ik hier nog wel eens een reis ga boeken. :)
Steeds raadplegen vooraleer te boeken !
De website van Travelta vind ik erg overzichtelijk en goed in gedeeld. Alles is erg makkelijk te vinden en bij de accommodaties staat alle info die ik wens te zien wanneer ik een reis boek. Als extra punt zou ik het weer erbij tonen van de gekozen periode.
Dit is een Website die ik iedereen zou aanbevelen! Binnen een minuut heb je een vakantie gevonden en vergeleken met andere.vakanties! Super handig!
Travelta is heel erg handig om een vakantie uit te zoeken! Je kunt heel erg gemakkelijk sorteren op prijs of land. Super!
Handige site, makkelijk in gebruik
en zeker een aanrader om vakantie prijzen te vergelijken
Het is echt super goed alles word super geregeld.
en er is goede uit leg op de site!
Ik vind Travelta een zeer aangename site die me al doet verlangen naar een reis nog voor ik ze heb bekeken!
beste ....
bekijk zeker de site van travelta eens
er zijn leuke vakantiereizen voor maar een voordelige prijs
geniet er maar van tot zo
gemakelijke en eficente site en gemakelijk om te gebruiken (:
Top site. Ga er zeker vaker m’n vakantie samenstellen, had er alleen nog nooit eerder van gehoord? Misschien een tip om wat meer reclame te maken?
Ze vergelijken meerdere reiswebsites, gebruik deze website daarom om snel vakanties te zoeken. Prima, bespaart me een tijd/geld en ken eigenlijk geen betere alternatieven.
Ideaal om een vakantie te boeken! Alles overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en duidelijk! Een aanrader!
deze site is echt een hele fijne site om alles op een rijtje te krijgen.
heel af en toe staan er wat foutjes in met de prijs, maargoed die veranderen dan ook om de dag dus dat kun je ze niet heel kwalijk nemen vind ik.
verder alles lekker duidelijk en overzichtelijk!
Ja kan direct zien bij welke vliegmaatschappij het goedkoopste is en de beoordeling van de reiziger staat er ook bij, je ziet alles in één oogopslag!
De website werkt super gemakkelijk en is heel erg duidelijk. Ik denk dat ik in de toekomst de site vaker zal gebruiken. En wat meer reclame via social media zal de site denk ik goed doen.
Ik vind Travelta een prima site, helaas had ik voor deze actie nog nooit over de site gehoord. Misschien moet u iets meer aan reclame gaan doen.
je kunt heel snel zoeken en je hebt veel keuze om het zoeken makkelijker te maken
Travelta is een goede site om de goedkoopste vakantiedeals te vinden!
ik heb totaal geen klachten , super makkelijk in gebruik.
alles keurig op een rij.
Ik zeg perfect
Begin augustus ben ik op vakantie geweest met een vriendin. Na een korte zoektocht is de bestemming Marmaris geworden in Turkije. In plaats van alle reisorganisaties bij langs te gaan, hadden we alles in één op deze site. Dit scheelde nogal wat tijd. Ik kom zeker terug!
Groetjes,
Hester