[REPLY]
Voor mijn nieuwe woning heb ik hier Tele2 alles in een besteld. Het product zal op veel vergelijkingssites precies hetzelfde zijn dus dan moet je je door service onderscheiden. En dat doet deze site!
Met alles wat bij een verhuizing komt kijken, had ik internet te laat aangevraagd. Ik had eerlijk gezegd niet om 3-4 weken levertijd gerekend. Na op mijn bestelling te hebben aangegeven dat ik echt zo snel mogelijk online wilde zijn, werd mij de extra service geboden om de bedenktermijn van het abonnement af te halen. Hierdoor kon ik ruim een week eerder gebruik maken van internet.
Heb hier een tijdje geleden een totaalpakket besteld van Tele2. Hier kreeg ik 50 euro op teruggestort. Het duurde even voordat ik het had maar kreeg wel direct antwoord op mijn vragen. Kennelijk moest eerst duidelijk zijn dat ik aangesloten was bij Tele2 en dit duurde was lang.
Ik had iets besteld wat later weer veranderd moest worden. Toen bleek dat ik beter voor een heel ander product kon gaan. Dit zei de klantenservice tegen me. Ze hebben mij toen een ander, goedkoper, ADSL abonnement aangesloten en de oude voor me opgezegd. Perfect!