[REPLY]
Snel en goede service +++
Ik had een loungebroek besteld ("chinees"-merk), alleen deze was te klein. Gebeld met Twyst en ze gaven aan dat ik van dat merk beter een maat groter kon bestellen of een Amerikaans merk kon nemen. De service was erg prettig, stuurde me snel een antwoord nummer op voor de retourzending. Zeer tevreden. Heb nu ook de juiste broek.
Wij hebben voor de eerste keer bij Twyst besteld, binnen 2 daoor de Lgen hadden wij de swimboxer binnen. Jammer genoeg te groot en moeten retourneren voor kleinere maat. Ik zou een tegoedbon ontvangen voor XL. En voor de L weer moeten betalen. Ik heb contact gehad met een vriendelijke vrouw van Twyst. Zodra dat de retour van Xl binnen zou zijn, ontvang ik Maat L......Meschien een tip voor omruiling van Maat niet het dubbel bedrag te betalen maar OMRUILEN, uiteindelijk heb je het al betaald via Ideal.Wel super dat ik nu geen waardebon krijg omdat XL te groot was.
bestellen betalen en de volgende dag in huis
Mijn eerste bestelling en verlopen zonder problemen. Helemaal goed geregeld! Thumbs Up voor twyst.nl!!!
Service was helemaal goed, bestelling makkelijk geplaatst..volgende dag al in huis..geen verzendkosten..mooi verpakt..:D echt helemaal super!!
De site is duidelijk.En werkte prima.Vooraf betalen vond ik wel vervelend.Ik betaal liever met acceptgiro achteraf.Maar de levering was supersnel en het was keurig in orde.
Helaas was mijn bestelling zoekgeraakt bij de vervoerder. Na een mail te hebben gestuurd werd ik door de customer service gebeld en men heeft het op een geweldige manier opgelost!
Niets dan lof!
heb je mooie en goede boxershorts nodig dan is Twyst.nl een aanrader,topmerken, snel geleverde bestellingen,géén vervelende verzendkosten,maar wel een snelle service.
De bestelling ging makkelijk en de zending was zeer snel in huis, petje af voor deze webwinkel!
Voor de 1ste keer iets besteld en super snel de bestelling in huis dus helemaal top geregeld!!
Alles werd de volgende dag geleverd. Bestellen ging makkelijk en er waren geen op of aanmerkingen over de bestelling. Goede ervaring dus.
zeer goed een correct geleverd en geen verzendkosten
Keurig afgeleverd, in kado verpakking.
in een woord Geweldig!
Ben erg blij met de snelle levering en het produckt...
prima webwinkel met een uitstekende service en advies
Zeer snelle en correcte levering, overzichtelijke site.
Aantal artikelen besteld en binnen een paar dagen in huis
is me prima bevallen mocht ik weer op zoek zijn kijk
ik zeker weer op Twyst
De gratis verzending maakt het erg aantrekkelijk om bestelling te doen. Wordt snel gereageerd op de mail. Erg snelle service en goed verpakt. 9/10!
besteld en binnen 2 dagen ontvangen
Ik heb al een aantal keer wat besteld bij Twyst, en het werkt allemaal perfect. De spullen heb je de volgende dag al in huis, ideaal. Ook zijn er regelmatig artikelen afgeprijsd, en bij de laatste bestelling (ok, het was wel een grote..) zat nog een extra attentie, heel erg leuk! Bij mij staat het adres bij 'mijn favorieten!'.
Goede website en snelle levering
Ik heb nu een paar keer besteld en prima service.
zag dat er met mijn laatste bestelling iets fout was gegaan.
Gebeld en meteen opgelost .
Hier zouden meer webshops een voorbeeld aan moeten nemen.
Ook is er veel keus en vaak leuke aanbiedingen.
Prima website dus..
GR
Super geregeld, daar kunnen andere een voorbeeld aan nemen. Duidelijke website, goede informatie na de bestelling en snel in huis. Hier worden we blij van.
De shorts zijn snel geleverd, geheel volgens wens. Jammer van de vele muiltjes met aanbiedingen die ik daarna ontvang. Misschien is het mogelijk om hier een frequentie aan te hangen van eens in de week of eens in de maand.
Wij zijn tevreden over het geleverde product en de service.
Wij vonden het wel eigenaardig dat ons pakje de eerste keer werd aangeboden op een zondagnamiddag terwijl ik had gelezen op de website dat er werd geleverd van maandag tot zaterdag.
Zondag was er niemand thuis, maar maandag kon het pakje dan toch aangeleverd worden.
Beste Alex,
Ook u bedankt voor uw reactie op de Trustpilot site. Het is inderdaad vreemd dat een pakketje op zondag aangeboden wordt daar onze post- en pakketaanbieder PostNL zegt niet op zondag te leveren. Wij weten inmiddels dat PostNL freelance mensen inhuurt om pakketjes te bezorgen. Deze krijgen alleen betaald als het pakketje ook daadwerkelijk aangenomen wordt door de ontvanger. Waarschijnlijk heeft de pakketbezorger gedacht beter op zondag te leveren daar de kans groter was dat er iemand thuis zou zijn. Maar dit is slechts speculatie. Wij communiceren op onze site wat PostNL ook ons aanbiedt als zijnde hun service. Gelukkig heeft u het pakketje in goede orde mogen ontvangen en heeft u veel draagplezier van de artikelen. Graag tot ziens bij Twyst!
Ik heb via de website spullen besteld,netjes bevestings mail ontvangen en daarna een mail dat het verzonden was!
Keurig ingepakt en gewoon met de post thuis bezorgd!
twyst is aan iedereen aan te bevelen ,groot assortiment voor heren,dames,jongens en meisjes,
op je gemak jouw keuze maken en makkelijk te betalen,veel leuke aan biedingen en altijd de nieuwste trends.
ik zou zeggen lets twyst again!!!!
hele traject is prima geregeld: bestelling plaatsen, terugkoppeling van status, levering op snelheid en tevreden met bestelling
Je kunt overzichtelijk een keuze maken uit het assortiment. Bestellen, betalen en bezorgen is zoals je mag verwachten.
Heel erg orginele cadeauverpakking!
3 boxershorts besteld, netjes op tijd afgeleverd. Via Twyst kun je prima op internet kopen.
over de levering van TNT post ben ik minder te spreken omdat ze ook volgens afspraak bij de buren konden leveren maar niet gedaan hebben waardoor ik zelf het pakket moest ophalen bij het postkantoor.
Helemaal goed, bestelling super snel in huis!
Voor de eerste keer besteld, alles is super snel afgehandeld, bestellen ging makkelijk, verzenden ging snel.
Bedankt.
Dat de producten goed zijn, is geen verrassing; de merken zijn bekend. Maart de afhandeling is ook top! Verpakkingsdoosjes worden keurig op gevouwen zodat ze door de brievenbus passen (geen verzendkosten!). ALs het om een cadeautje gaat, heb je het zo weer in elkaar gezet. Met bijgeleverde strik :-)
Ik ben tevreden, omdat de bestelling er snel was en aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.
niettegenstaande het op een bepaald moment behoorlijk ingewikkeld werd was er toch een daadkrachtige en intelligente aanpak om alles weer in goed banen te leiden