We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1.410)

Fantwystic goed

Snelle levering. KwalitTief goede producten. Overzichtelijke site. Ruim aanbod.

Om blij van te worden!

Ik opende het pakketje.. en wauw!! wat zag het er leuk uit, zó leuk en creatief ingepakt als cadeau.. ik werd er helemaal blij van! Ook leuk om te geven! De boxers van bjorn borg zijn overigens altijd fijn :)

Easy and quick!

Groot aanbod dat met een eenvoudige bestelling snel en zoals beloofd thuis wordt bezorgd.

Beoordeling door bevestigde koper

Uitstekende prijsstelling en zeer snelle bezorging!

Je bent een dief van je eigen portemonnee als je Schiesser herenslips niet hier koopt.....

Beoordeling door bevestigde koper

Overzichtelijk site , duidelijke begeleiding en correcte bezorging binnen 3dagen

gemakkelijke manier van kiezen , bestellen en ontvangen van boxershorts.

Beoordeling door bevestigde koper

Duidelijke site met leuke aanbiedingen, snelle levering, netjes verpakt.

Twyst levert een ruim assortiment met leuke aanbiedingen. Na de eenvoudige bestelling worden de bestelde artikelen snel en zonder porto verzonden.

Super!

Ik heb bij Twyst een cadeautje voor m'n vriendin gekocht. Mooi ondergoed, een mooie prijs en nog gratis verzending ook. Ik heb ook gebruik gemaakt van de gratis cadeau service. De envelop waarin het was gestuurd was al mooi maar de cadeauverpakking was echt prachtig... echt verbazingwekkend prachtig... daarmee kan een cadeautje nooit verkeerd gaan. Echt een aanrader!

Beoordeling door bevestigde koper

Veel keus, snelle levering en niet duur

Goeie site met veel keuze aan merken en snelle levering en niet duur.

Beoordeling door bevestigde koper

eenvoudig bestellen en supersnelle levering

Twyst biedt een goed assortiment met mooie artikelen. De website is overzichtelijk en geeft de juiste informatie weer.

Bestellen is eenvoudig en de artikelen snel in huis.

Top dus!

Perfecte service

Goede service, ruime keuze, mooie prijzen en snelle levering

Goed, snel en netjes

De producten die ik hiervandaan haal zijn voornamelijk boxers. Deze zijn van goede kwaliteit en soms vrij goed betaalbaar. Ze worden netjes geleverd in een opzich mooie verpakking. De verzendkosten bedragen €0,00 en ze zijn binnen 1 of 2 werkdagen in huis. Dus geen klachten (nog niet in ieder geval), alleen nog maar uiterst tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

buiten gewoon goed in ondergoed!

Snelle bestelling, snelle levering, correcte afhandeling, gewoon goed zoals het hoort!

Absoluut Top.

Ik heb absoluut niets klagen, bestellen en de volgende dag heb je het in hius.
Top!!

Snel, goed en met zorg

Twyst heeft allerlei leuk materialen voor redelijke prijzen. De leveringen gebeuren goed en met zorg. Ik ga gauw weer wat bestellen biij hun.. Blijvertje!!

Prima bedrijf

Levering was zoals afgesproken, en artikelen zijn prima.

Goede onderbroeken en service

De online winkel werkt goed, geen verzendkosten is altijd leuk. De bestelling was de volgende dag al in huis en netjes verpakt. Ook handig dat het per brievenbuspost gaat zodat je niet thuis hoeft te blijven

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

Wederom een bestelling geplaatst bij Twyst en weer naar volle tevredenheid afgeleverd. Vanaf de bestelling tot de levering alleen maar complimenten en krijg je waar voor je geld.

Beoordeling door bevestigde koper

Makkelijk besteld, snel in huis!

Heerlijk om een product online te bestellen en 2 werkdagen (in België) later al te ontvangen in de brievenbus (waardoor er niemand thuis hoeft te zijn, je niet naar een postpunt hoeft te lopen) Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden via e-mail over de stand van zaken. Perfecte service!

snelle bestelling, goede retourregeling

uitgebreide collectie, goede afhandeling en levering

Beoordeling door bevestigde koper

Alles keurig voor elkaar!

Twyst heeft een overzichtelijke website en levert snel en netjes.

Keurige afwikkeling, goede site

Goed, een plek om terug te komen.

Fantastisch,goede kwaliteit,snelle servise!

Ik ben erg blij, dat Twyst ik heb gevonden!

Supersnelle levering!

De ene dag bestelt en de volgende dag al in huis.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte Service, erg leuk ingepakt!

Bestellen gaat erg gemakkelijk, volgende dag ontvangen. Kado's waren erg leuk ingepakt!

Prima service.

Bij Twyst heb ik 2 voordeelverpakkingen boxer shorts van Björn Borg besteld. Bij een boxer bleek een gaatje in de stof te zitten. In een allervriendelijkste mail werd aangegeven dat ik de boxer naar een antwoordnummer van Twyst kon terug sturen. Er werd aangegeven dat het 1,5 week kon duren voordat ik een nieuwe boxer had, maar in minder dan een week lag de boxer al in de brievenbus. Aan de verpakking zat een kaartje waarin de medewerkster van Twyst haar excuses voor het ongemak aanbod. Chapeau!

Goede en snelle service

bestelling geplaatst en meteen op dezelfde dag nog verwerkt en verzonden

Ben zeer tevreden.

Bestelling kwam snel binnen maar helaas te klein, geen probleem terug sturen was de opmerking vanuit customer service dan ruilen we het en paar dagen later was dw. Goede maat alweer binnen.

Gewoon goed toch?

Twyst biedt kwaliteit, een ruim assortiment en een goede service! Ik heb goede ervaringen met ze! Ga er eens kijken!

Beoordeling door bevestigde koper

Goed artikel en snel geleverd

Het aanbod van de artikelen en de prijs zijn beide erg aantrekkelijk en is ook heel snel geleverd. Ik ben heel tevreden, echt een aanrader.

echt goed

Alles positief. Echt de volgende dag in huis.En de juiste maat. De eerste keer hier besteld maar ga het zeker vaker doen.

geweldig

snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

Klantvriendelijk en een goede afhandeling van de bestelling

Als je mooi ondergoed voor mannen wilt bestellen, dan raad ik je Twyst aan; snelle afhandeling van je bestelling, bij telefonisch contact; zeer vriendelijk...

twyst top

ze zitten als gegoten

Beoordeling door bevestigde koper

Overzichtelijk en snelle service.

Duidelijke website met veel keus en mogelijkheden.
Pakketje snel in huis en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ideaal!!!

Goede service, snelle levering

Verzending gratis, bij voorkeur ook nog ingepakt. Ziet er super leuk uit en de levering is ook nog eens snel.

prima service

Ik heb eindelijk mijn dochters favoriete boxers weer gevonden. snel en netjes in huis door de brievenbus

Snel, top en perfect

Binnen 2 dagen kreeg ik mijn bestelling binnen!!
Heel mooi in cadeauverpakking en mijn tekst die ik erbij wilde hebben.
Helemaal TOP.