We are hiring!

621 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (621)

Super Service

Alles wordt goed besproken bestelling is volgende dag al bij je binnen gewoon super service dus

Featured review of Typhone.nl

super

Samsung Galaxy Note los gekocht en keurig volgende dag in huis !!
prijs wat aan de hoge kant maar ja ik moest en zou die telefoon hebben, kosten wat kost ! en Typhone had toen als enige de witte op voorrraad :)

snelle service

De ene dag bestellen ...de andere dag komt het al in mijn brievenbus!
Ook werken er op de klantenafdeling...vriendelijke mensen.

GA ZO DOOR TYPHONE.NL !!!

super service

ik heb mijn samsung galaxy note besteld via typhone was beste aanbieding en een perfecte service ook. goed contact met klantenservice nummerbehoud laten regelen en de volgende dag kwam de bezorgservice de telefoon aan huis brengen. kortom een betrouwbaar bedrijf met een perfecte service.

Betrouwbaar

Ik werd goed geholpen toen mijn telefoon kapot was. Kreeg gelijk via mail aanwijzingen hoe ik hem terug kon sturen. Zodra ze mijn kapotte mobiel hadden ontvangen, kreeg ik een besvestigingsmail. Vervolgens hielden ze mij van alle stappen op de hoogte. Helaas kon hij niet meer gerepareerd worden. Nu heb ik gisteren een ander mobiel besteld via deze site en ik heb hem vandaag al in huis! Het enige nadeel is de lange wachttijd aan de telefoon.

Super

Levering was super snel en duidelijk !!

redelijk

Wilde mijn abonnement verlengen die reeds had via vodafone. Tevens een nieuwe telefoon. Zo het leek allemaal simpel en duidelijk, enkel de wachttijd kon zeker wel wat korter. Echter na aflevering was de teleurstelling het grootst na het openen van de doos trof ik een sim-kaart aan van T-mobile, en ik had toch enkele een verlenging van vodafon aangevraagd. Hierover gebeld en gemaild, met de vraag wat en hoe het in zijn werk ging voor het in gebruik nemen van de telefoon. Er zou een begeleidende brief bij de nieuwe vodafone simkaart zitten. Helaas die zat er dus ook niet bij, toch maar weer bellen.

kortom.... typhone doe je voordeel met dergelijke kritiek...

Slecht klantservice

Ik had een probleem met mijn bestelling toen ik moest 15mn wachten en op het einde er was niemand die pakt. Slecht klantenservice.
Nog slecht punt de identiteitbewijs moest ik sturen nog een kopie per mail.
Dan ze hadden niet ontvangen omdat ze hadden mijn kopie kwijt geraakt.
Toen ze willen niet mijn identiteitbewijs accepteren ? dat is echt een identiteitbewijs ik ben niet hier illegaal. Toen ik stuur naar hun mijn passport en rijbewijs en eindelijk was geaccepteerd. Gelukkig maar anders had ik mijn abonnement geannuleerd...

Super service

Erg goed geholpen bij de bestelling van een nieuw toestel en een nieuw abonnement. Door de vele mogelijkheden in abonnementen zag ik de bomen door het bos niet meer. Aangegeven per mail wat ik wilde en wat het mij mocht kosten en welk toestel ik zou willen.

Binnen 24 uur een terugkoppeling ontvangen met diverse opties waaruit makkelijk een selectie gemaakt kon worden.

Omdat mijn abonnement op dat moment nog niet verlengd kon worden, stelden zij voor om mij op het moment dat dat wel kon mij wederom te benaderen. Op exact de goede dag nieuwe aanbiedingen ontvangen.

Helemaal tevreden en qau service kon het niet beter. Toestel ook eerder ontvangen dan verwacht.

ERG SLECHT GEREGELD

Mensen ik zou zeggen niet doen, ga liever in zee met een betrouwbaar bedrijf als gsmweb.nl. Zie mailwisseling hieronder.

Beste Typhone,

Terugkomend op onderstaande klacht. Ik hoef er niet meer over gebeld te worden, vandaag heb ik jullie zelf wederom gebeld.
Ik heb met Patrick een finale afspraak gemaakt dat ik met zekerheid het pakket as woensdag geleverd zal krijgen. Anders wordt de bestelling volledig geannuleerd.

Zoiets klantonvriendelijks heb ik echt nooit meegemaakt, voor mij de eerste en laatste keer zaken doen met Typhone. Positieve feedback op het net kunnen jullie van mij in ieder geval niet meer verwachten.

MVG.,
Fatih

To: info@typhone.nl; fatih.topcuoglu@logica.com; fatih.topcuoglu@mail.ing.nl; klacht@typhone.nl
Subject: FW: Deel uw mening over uw nieuwe HTC Evo 3D Black - order: 110612110
Date: Sun, 15 Apr 2012 07:59:11 +0000

Beste Typhone,

Helaas wordt er niet gereageerd op mijn klacht hieronder. Ik heb zelf het intiatief genomen om woensdag 11 april (einde dag) jullie te bellen.
Na een 1/2 uur in de wacht gestaan te hebben kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ik heb de situatie uitgelegd en werd beloofd dat het toestel mogelijk donderdag en uiterlijk vrijdag geleverd zou worden (12&13 april). Morgen, maandag 16 april, wacht ik precies een week op de levering. De afspraak was dat ik 9 april, precies een week geleden, mijn bestelling kon verwachten.

Het is nu al 15-4 en tot op heden heb ik helaas nog niet mijn bestelling ontvangen. Zoals ik al eerder aangaf is er in mijn geval sprake van enige spoed, als jullie niet kunnen leveren dan ga ik liever in zee met een ander bedrijf die wel de afspraken nakomt. Graag uiterlijk 16 april tot einde dag mijn bestelling leveren en anders wil ik de bestelling annuleren incl. het abonnement. In dat geval graag het bedrag a 120,95 op rekeningnummer tnv F. Topcuoglu terug storten.

Ik hoop dat u de afpraken vooralsnog na kunt komen (16 april) en anders hoop ik op begrip vanuit mijn standpunt zodat er geen derde partij ingeschakeld hoeft te worden.
Als er vragen en of opmerkingen zijn dan kunt u mij bereiken op 0624776734, sterker nog bel mij morgen aub even terug.

PS, de mail helemaal onderaan is niet correct. Nogmaals de levering is niet goed gegaan. Ik heb noch toestel noch simkaart ontvangen op 3 april, graag meer aandacht aan jullie interne communicatie of administratie. De medewerker die ik 11 april heb gesproken vertelde dat mijn bestelling op de plank lag en gereed was voor verzending.

Referentie:
HTC Evo 3D Black - order: 110612110

MVG.,
Fatih

Uitstekende service

Makkelijke bestelprocedure, stipt afgeleverd en juist geïnformeerd. Dat is kwaliteit voor weinig geld.

mijn bestelling bij typhone

heel goede service had mijn bestelling al de volgende dag in huis zonder problemen ben ook heel goed geinformeerd door klanteservice ik ben een heel tevreden klant

Goed

Snel en makkelijk.
Wel even de kleine lettertjes lezen :)

Super goede service

Via jullie site een Blackberry besteld en zeer tevreden anders mijn dochter wel fijne samenwerking en goede communicatie dus super echt aantebevelen aan vrienden en kennissen

Snel gelever

Goede aanbieding, snel geleverd. Niets op aan te merken.

Super zaak

Van een te duur en zeer vervelend Vodafone abbo. afgestapt en over laten zetten op een ben simonly.
Alles super verlopen !

Typhone SUPER

Ik heb zeker al 4 contracten afgesloten via Typhone. De service is 100% Je vertelt ze wat je wil en ze zoeken de goede oplossing. Geweldig. Alles keurig verzorgd en je hoeft nergens meer achteraan.
Super bedrijf.

P.Brekelmans

Ben door Typhone keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling die ik plaatste naar aanleiding van mijn spaartegoed van euro 40,00 bij Tele2.
Bij Tele2 is het veel moeilijker om advies te krijgen over de gedane bestelling en daar inzage in te krijgen

Tyhone

Heel goed snel geregeld

• Ad
  • capelle a/d ijssel, NL
  • 1 Beoordeling

Opletten aflopen van contract.

Heb helaas een wat mindere ervaring ondervonden en dat is namelijk dat ik totaal geen melding heb gehad dat mijn contract afliep of eigenlijk al was verlopen. Ik weet dat ik daar zelf ook op had moeten letten maar het zou prettig zijn om van de kant van Typhone een seintje te krijgen. Nu kreeg ik in augustus 2011 het verzoek (een half jaar na het verstrijken van mijn contract) of ik mijn contract wilde verlengen c.q. wilde wijzigen. Ik heb hierop alle benodigde formulieren ingevuld en de hele set terug gestuurd naar Typhone. Een week of twee later kreeg ik de melding dat dit een vergissing was en dat mijn contract pas in februari 2012 afliep. Gek want ik heb in 2009 een contract afgesloten voor twee jaar en dit is dus drie jaar.
Ik zeg nogmaals dat ik hier zelf ook op had moeten letten maar nu heb ik dus een jaar lang teveel moeten betalen. In maart 2012, eigenlijk omdat ik nu geen papieren had toegestuurd gekregen, heb ik zelf contact opgenomen met Typhone en ik kan niet anders zeggen dat ik geweldig ben geholpen. Ik heb mijn contact weer verlengd omdat ik gewoon tevreden ben over de service en het telefonische contact. Ik weet in ieder geval dat ik volgende keer beter op moet letten maar hoop ook dat Typhone een mogelijkheid ziet om b.v. een maand voor het verstrijken van de contractperiode een seintje te geven. Ik weet niet of dat mogelijk is of dat dat voor een grote administratieve rompslomp gaat zorgen, ik kan alleen vragen of de mogelijkheid daar is.
Verder ben ik gewoon een heel tervreden klant en heb Typhone al meerdere keren aanbevolen bij vrienden van mij.

• Jonk
  • Volendam, NL
  • 3 Beoordelingen

ZEER TEVREDEN OVER TYPHONE

Ik had een Nokia C5 besteld, maar ik was niet tevreden over de beperkte mogelijkheden van de agenda, dus wilde het omruilen voor de Nokia Lumia710. Dit was geen enkel probleem. Heb de C5 teruggestuurd en er werd gelijk een andere besteld en binnen 2 dagen geleverd. Het werd met elkaar verrekend aan de deur met de bezorger, dus hoefde niet voor 2 toestellen te betalen en wachten op een retourbetaling. Dit ging ook zonder extra bezorgkosten, dus van mij krijgen ze een dikke 10 voor de service!

Snel en duidelijk

Heel goed geregeld en duidelijke uitleg vantevoren. Snelle uitbetaling van het gespaarde saldo na het plaatsen van de bestelling.

• Theo
  • Kerkrade, NL

Theo

ik ben zeer tevreden over mijn sim only abonnement
het was zeer snel afgehandeld

Creditering verliep moeizaam

In oktober 2011 heb ik mijn contract verlengd bij Typhone inclusief een nieuw toestel (Samsung Galaxy SII). Dit is toen keurig en snel afgehandeld door Typhone. Helaas bleek het toestel niet naar behoren te werken en heb ik het in overleg met Samsung 3x teruggestuurd naar een door hun opgegeven reparatiecenter. Het toestel bleek niet te repareren en uiteindelijk zijn ze overgegaan tot creditering. Dit hield in dat ze het geld via de leverancier terug zouden storten aan Typhone. Uiteraard is dit allemaal buiten de schuld van Typhone, het toestel was gewoon niet goed.
Nadat de creditering echter had plaatsgevonden heb ik gebeld met Typhone en de dame die ik sprak kende de naam van de leverancier helemaal niet. Zou ze het wel voor me uitzoeken en ik zou teruggebeld worden. Na enkele dagen nog niets gehoord te hebben heb ik zelf nog een keer gebeld en toen kreeg ik een andere dame aan de telefoon die me erg kortaf vertelde dat ik geduld moest hebben en vanzelf wel teruggebeld zou worden. Haar collega was er mee bezig en daar had ik maar op te wachten. Toen ik 2 weken later nog niets gehoord heb, heb ik opnieuw geprobeerd te bellen. Nadat er na 15 minuten nog niet opgenomen werd was ik het zat en heb ik een boze e-mail gestuurd met de vraag om verduidelijking wanneer ik een nieuwe telefoon mocht uitzoeken (het was inmiddels nl al 5 maanden na ontvangst van het 'kapotte' toestel, dus ik wilde toch eindelijk wel een goed werkend toestel ontvangen). Hierop heb ik de volgende dag een keurige e-mail ontvangen met daarin de bevestiging dat Typhone de creditering had ontvangen en ze dezelfde dag nog een nieuw toestel konden toesturen. Hierop akkoord gegeven en inderdaad na 1 dag al een nieuwe telefoon ontvangen.

Al met al ben ik toch nog tevreden over de service van Typhone. Wel jammer van de slechte bereikbaarheid en de twee dames die ik telefonisch heb gesproken. De ene leek weinig kennis van zaken te hebben en de andere had van klantvriendelijkheid nog nooit gehoord. De persoon die mijn e-mail beantwoorde was erg correct en heeft alles netjes en snel afgehandeld waardoor ik Typhone toch nog een dikke voldoende kan geven.

Typhone.nl

Samsung Galaxy plus iPad goede deal

Heb eind februari gebruik gemaakt van aanbieding van genoemde twee apparaten. Met abonnement voor 2 jaar in totaal 1000 eur, volgens berekening. De eerste maandrekening is echter al direct hoger dan verwacht (51 euro in plaats van 24,50). Kijken hoe dat vervolgt.
Apparaten zijn snel geleverd (binnen 5 dagen) in een prima staat.
Heb inmiddels veel plezier van the best of both worlds: android telefoon met een iPad2.

Huub

Heb pas een nieuw SIM only abonnement besteld telefonisch. Contract direct per mail ontvangen en de volgende dag ook per post.
Dit vond ik wel erg makkelijk antwoord envelop erbij en alles direct retour gestuurd.
Binnen 3 dagen de nieuwe SIM kaart ontvangen. Dit had iets sneller gemogen. Maar over het algemeen erg tevreden.

• Hans
  • Klazienaveen, NL
  • 2 Beoordelingen

Prima afwikkeling van het gevraagde abbonement

Enige weken terug een abbonement laten verlengen via Typhone bij Vodafone. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles naar wens is verlopen. Echt TOP.

ONVOLDOENDE

Ik wilde een sim only abonnement met 300 belminuten en 100 smsjes voor de actieprijs van € 9,90 per maand, voor een jaar. Dus gebeld met Typhone, bestelling geplaatst. Een week later kwam de bezorger en hij had een contract bij zich met de gevraagde belminuten maar voor een verkeerde prijs: € 14,90. Ik heb de aflevering geweigerd. Ik heb uren zitten wachten om vervolgens teleurgesteld te worden. De bezorger kon niets voor me betekenen, ik moest zelf maar ff bellen naar Typhone. Niet dus, want ik ben juist door mn belminuten heen en ik ga echt niet voor meer dan € 1,- per minuut opbellen naar Typhone (ivm over mn belbundel heen zijn).

Ik heb direct bij een ander besteld, die heeft het veel sneller kunnen bezorgen en had tevens een correct contract bij zich! Exact hetzelfde abonnement, maar wel voor € 9,90. Ik bestel niets meer via Typhone, want dat is zonde van mn tijd.

fout goed hersteld

Het formulier om mijn abonnement te verlengen is spoorloos, blijkens de bevestigingsmail die ik heb ontvangen wel ooit binnengekomen. Ik gebeld: geweldig te woord gestaan! Probleem werd erkend, ik werd begrepen, probleem werd opgelost én ik kreeg nog een leuke attentie omdat er iets mis was gegaan! Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Echte kwaliteit herken je aan de manier waarop hiermee om wordt gegaan. CHAPEAU!!!!

gaat

2 bestellingen gedaan: de ene verliep perfect, er werd meegedacht ivm akties en einde contract en alles was op tijd verwerkt en ontvangen. De tweede bestelling ging heel veel mis mee: verkeerde simkaart toegestuurd, moesten we zelf gaan ruilen bij provider (én betalen). Gisteren kreeg ik een herinnering voor een onbetaalde factuur die ik én nooit gekregen heb én ook niet klopt (2e sim is gratis). Dus 50% tevreden, 50% ontevreden.

goed

prima bedrijf, Ik heb nu voor de 2 de keer een bestelling gedaan bij typhone. Geen problemen mee gehad en tijdens het telefonisch contact ben ik keurig behandeld.

Typhone.nl

Ik wilde 2 nieuwe abonnementen afsluiten, maar 1 daarvan kon pas later ingaan ivm nummerbehoud. Toen was de actie verlopen waaraan ik deel wilde nemen. Typhone kwam zelf met een voor mij aanvaardbare oplossing.
Dit stelde ik zeer op prijs. Alles werd ook netjes op tijd geleverd en afgehandeld.

Prima communicatie

Prima communicatie.
had met een ander mailadres dan waarop ik de korting had gespaard een bestelling gedaan. Kon zo omgezet worden. Kreeg een nieuw contract per post en mail.
Snel geregeld verder.

Prima service

Prima service, sim-only abonnement afgesloten. alles netjes geregeld. daarna zelfs de korting die ik gespaard had met de nieuwsbrieven was binnen een paar dagen op mijn rekening geschreven.

Typhone.nl

Goed op de hoogte gehouden

Ik heb hier een SE Arc S White besteld. Na ongeveer 2/3 dagen te horen gekregen dat deze na t weekend in hun magazijn verwacht werd en het dan naar mij opgestuurd zou worden. Na het weekend te horen gekregen dat er nog niks binnen was en hun leverancier geen datum kon geven wanneer wel. Toen is mij een alternatief aangeboden (in het silver ipv white). Dit aangenomen en mij is verteld wanneer deze binnen zou zijn. 3 dagen voor de verwachte datum had ik de telefoon binnen; nieuw, werkend en met alle onderdelen erbij. Ben zeer tevreden met zowel de telefoon als bestelproces. Telkens per mail op de hoogte gehouden en mijn mail is na 1 dag beantwoord. Over het telefonisch bereiken kan ik niks zeggen.

• Ellen
  • apeldoorn, NL

tevreden

al jaren via typhone sim only of met toestel,heb er 3 abonnementen voor mij en de kids, typhone is goed bereikbaar, vriendelijk, behulpzaam, snel, je wordt prima op de hoogte gehouden van contract tot verzending

RAAR SLECHT OPLICHTERS NOOIT WAT BESTELLEN

SLECHT SLECHT SLECHT DEZE BEDRIJF IS EEN ECHTE OPLICHTERS

NOOIT NOOIT NOOIT IETS BESTELLEN.ONAARDIGE MEEDEWERKER BEDRIJFS LEIDER DIE HEET MIRANDA.

IK HEB EEN SAMSUNG GALAXY S2 BESTELD,ONTVANGEN,OPEN:KAPOTTE TOESTEL!!! GELIJK TERUG GESTUURD.SINDS 3 WEKEN NIKS GEHOORT.10 KEER GEBELD NOG STEEDS NIET BEKEND BIJ HUN.REPERATIE AFDELING WEET NIKS.GISTEREN HEEFT IEMAND GEZEGD: WIJ STUREN VANDAAG EEN NIEUWE TOESTEL NAAR U TOE.IK HEB NIKS ONTVANGEN.WEER GEBELD MENHEER UW TOESTEL LIGT BIJ REPERATIE AFD.IK HEB DAAR GEBELD HELEMAAL NIET BEKEND. IK WERD HELEMAAL GEKKKK.AUB NIET BESTELLEN BIJ HUN ECHT WAAR!!!

OPLICHTERSSSSSS

BERK

Tevreden met Typhone!

ik heb nu al meerdere malen een sim only en los toestel via Typhone gekocht en ben erg tevreden over Typhone.
- Betrouwbare site
- Overzichtelijk
- Goed om zaken te vergelijken
- Producten meestal leverbaar
- Snelle opvolging (mail, product verzenden, etc)

Prima

Ik heb twee jaar geleden een abonnement + toestel via Typhone aangeschaft en onlangs een sim-onlyabonnement. Op de laatste kreeg ik bovendien 40 euro korting (het bedrag werd op mijn rekening gestort) omdat ik de nieuwsbrief twee jaar lang heb gevolgd. In beide gevallen ging de levering volgens afspraak. Ik geef 4 sterren omdat ik de site niet super vind. Het is niet goed mogelijk om bijv. toestellen te vergelijken op kenmerken.

Geweldige service!

Voor de 2e keer een abonnement verlengd via Typhone en voor de 2e keer met hetzelfde goede snelle resultaat. Na 3 dagen was alles geregeld. Tussen de bedrijven door nog 1 x telefonisch contact met de klantenservice, die ook goed bereikbaar was. Al met al een aanrader!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten