[REPLY]
Var med Tyrkiet Eksperten i Alanya sidste år sammen med nogle venner. Turen var super god og der var slet ikke noget at sætte en pegefinger på. Flinke guides. Nu har jeg været med dem i Tyrkiet 2 gange og hvis jeg skal derned en 3. gang ville jeg vælge dem igen.
Træt af og høre alt det dårlige om Tyrkiet eksperten.
Jeg har gennem de sidste 10 år rejst med tyrkiet eksperten 13 gange . og ja der kan forkomme problemer undervejs . Men det har aldrig været noget der ikke har kunne løses inden for et døgn .Og vil dog også sige at service og guider fly med mere er blevet lamgt bedre med årne .
Må dog ligeledes understrege . jeg har været afsted med andre rejse selskaber som SUN TOURS -BROVO TOURS- FALKELAURITSEN- STAR TOURS. Og kun en af disse gav service og ophold i top klasse . og det var FALKELAURITSEN. de andre leverede noget der var værre en tyrkiet eksperten .
Eksempler: 1 problem med tyrkiet eksperten . Vi havse bestilt 2 stk 2 vær lejligheder, med onske om og bo så højt oppe som mulig i den afd der hedder vega superior lejligheer , da vi havde boet der flere gange før . Og da vi har rimelig store børn og de kender vega star ville de gerne bo i en lejlighed for dem selv . Vores trykheds problem var dog at min datter havde fået diabetes kors før vi skulle på ferie og havde lige haft et insulin chok kort før afrejse . så jeg ringede til tyrkiet eksperten inden vi skulle rejse og spurgte om det var mulige og komme til og bo på samme gang som en garenti og fortalte om vores situation og det lovede hun i dette tilfælde nok skulle kunne lade sig gøre. Da vi så ankommer om natten ved en halv 2 ser vi dog at de havde givet vores børn en lejlighed på 2 sal og os på 7 sal . på vega siger de det kunne de ikke gøre noget ved nu med vi måtte se på det i morgen .. jeg siger det er ikke godt nok og beder om vores guids nummer og hun kommer inden for ti min . Hun fortæller så det er fordi dem der skal ordne værlser ikke er der før i morgen tidlig . men da jeg der to mæmd slæbe kufferter ind for folk siger jeg de må skaffe 2 madresser til os så tager vi bare første overnatning i vores lejlighed . det ville de ikke . men så blev jeg gal og kylede vores nøgler hen af skranken med nogle grimme ord også fik vi vores to madresser .og dagen efter kl 10 var der et værelse på samme gang .
Eksempel 2: Igen var vi 7 pers afsted . denne gang mente de dog i lufthavnen vi var 8 og ikke havde betalt på 8 . men vores billet viste alle navne og alt var betalt til 7 pers. og i flyet blev vi spurgt igen og de slog det hen med en taste fejl fra tyrkiet eksperten . vi høre så ikke mere om det før vi skal hjem har alanya og i lufthavnen bliver vi hildt tilbage .. skal lige siges der er betalt fuld pris for alle os rejsende det er ikke en tilbuds rejse og bestilt 5 md før afrejse . 3800 pr næse også for børn . i lufthavnen er de så frække og påstå endnu engang vi mangler og betale for en person der overhovede ikke er angivet i vores billetter og uden navn og vi skulle betale 425 kr for denne usynlige person uden navn . først da jeg truer med politi og dansk presse giver de efter og lader os komme på flyet hjem . Og vi har ingenting hørt siden .
Men det er to ting ud af 13 gange med tyrkiet eksperten og vi tager trygt afsted igen til maj med dem . for vi har heldigvis flere solstråle historier med tyrkiet eksperten end med mange af de andre selskaber
Da vi rejste med Falkelauritsen boede vi på green park som ligger lige ved siden af vega star . og blev rigtig kede af og se året efter at kalke ikke havde det i deres nye sommer program . men så så vi det var kommet under tyrkiet ekspertens vinger og blev rigtig glade .
Men vi har boet på mange af tyrkiet ekspertens lejligheds/hoteller og det mest børne venlige er dog vega star . De kan virkelig rumme både små og store børn . og enkelte af de ansatte kan tale dansk så syntes ikke der er de store misforstålser .
Så syntes det er rigtig trist med alt det nigative der altid kommer frem omkring dem . de er et af de selskaber der har flest afrejser årligt og er ked af og høre folk vil aldrig rejse med dem igen . jeg syntes det er super søde sælgere der sider i den anden ende af røret og på deres kontor i alanya og er man ikke enige med guiden så ta ned nå deres hovede kontot midt i byen . mit indtryk er altså de gør virkelig hvad de kan for og hjælpe . og så prøv og bevar jeres egen ro i stedet for og hidse jeg op og man kommer også langt med et smil i alanya . Og ringer i til dem og får en sur trunte . så lig på og ring op igen der sider så mange så sansynligheden for og få den samme i røret igen er lille .
Og er alt helt umuligt er det jo godt vi har ekstra bladet
Men der findes så mange super historier omkring tyrkiet eksperten .
Glem ikke dem .
Netop hjemvendt efter en uges dejlig ferie på Aska Buket Resort, 5 stjernet luksus.
Dette var vores første, men bestemt ikke sidste rejse med Scanway/Tyrkiet Eksperten.
Vi havde én uheldig oplevelse med receptionisten ved vores ankomst, men ellers var alt til ug plus.-
Guiderne både i bussen og på hotellet var utroligt søde og imødekommende og yderst hjælpsomme. Stor ros til dem!
Selve hotellet var pænt og rent, der var en god atmosfære og personalet forstod at få os gæster til at føle os velkomne.
Maden var yderst lækker og der var mere end rigeligt af den, og det til alle måltider.
Der var masser af god underholdning til de mindste, der manglede måske lidt til os voksne om aftenen på selve resortet, men det kunne man så finde udenfor.
Vi var 3 voksne og 2 børn afsted og vi havde en familiesuite i 2 etager. Det fungerede også rigtigt godt.
Så alt i alt er der kun roser herfra og vi glæder os alle til næste gang turen går syd på igen.
KÆMPE advarsel vedr. køb af smykker i Alania som scanway anbefaler.. Var i September på ferie og boede på hotel Scanway Aqua Resort, hvor den smykkeforretning som Scanway også viser sine gæster ud til på rundtur i byen og fortæller, at der kan man handel uden problermer og at kvaliteten er i top også har til huse.. Købte smykker for lidt over 3000 kr. og har aldrig været så sur på mig selv, for sikke da noget BRAS.. Armbånd knækker efter første brug. Georg Jensen ring er mere gul end guld belagt efter få dages brug er ringen sølv og en af de hvide er faldet af. en anden gul (guld) ring er også snart mere sølv end guld ogsten er faldet ud efter få dages brug.. Georg jensens sølv ring med sort er så skæv + at min datter bliver helt sort omkring fingerne (brugt 3 gange) Ørenringe af samme slags er stiften knækket.. nu mangler jeg så bare at 2 x halskæde + 1 ring også går i stykker, så er der fuldt hus :-(( håber ikke andre begår samme fejl og tænker sig godt og grundigt om.. PS. min datters smykker skulle havde været et evigt minde fra hendes mormor i konfirmationsgave :-(
Vi havde booket en tur til Alanya på Vega Star Hotel, og blev kontaktet dagen før med beskeden om at hotellet var overbooket. Som kompensation fik vi all-inclusive, hvilket var fint nok. Men jeg er godt nok ærgelig over at vi ikke kom på det ønskede hotel!
Jeg synes beskrivelserne af hotellerne på hjemmesiden er for fine i forhold til hvad man rent faktisk får når man ankommer. Vi blev først placeret på Kleopatra Beste Hotel, hvor:
1) Personalet kan ikke et ord engelsk
2) Værelserne var så små at sengene næsten gik fra væg til væg
3) Altanen var så lille, at man ikke engang kunne sidde 2 derude
Der var forsøg på indbrud på vores værelse, og personalet beskyldte os for selv at have brudt døren op (!!). Tyrkiet Eksperten sørgede for at flytte os til et andet hotel indenfor en time, så det skal de have ros for!
Et lille minus her var, at vi selv skulle betale for at komme ud til det andet hotel...
Jeg er ikke imponeret, men kan ikke udelukke at jeg ikke vil rejse med dem igen - og det er udelukkende grundet at de sørgede for at flytte os til et andet hotel indenfor en time.
Jeg havde en god oplevelse med en ferie til Vega Star i 2011 uge 40. Scanways personale løftede opgaven udemærket.
Men Scanways skal skrue lidt ned for forretningen !!
Det er træls, at man som turist skal gøres til en pengemaskine hvor det eneste det drejer sig om, er at hive flest mulige penge ud af ens gæster.
Undskyld mine hårde ord, men det er oplevelsen, når man ikke engang på hotellet kan være i fred. Midt i aftelsmaden kommer der sælgere ved borderne for at sælge læder, briller og tæpper. Det er starten på aftenens underholdning !! NEJ - på hotellet vil jeg være i fred. Hvis jeg ønsker at købe noget går jeg ned i bazaren og handler, men ikke midt i min aftensmad. Der skal vi sidde og hygge os sammen, drikke lidt rødvin, og ikke bruge tiden på anmasende sælgere.
Da det er de samme forretninger der anprises fra Scanways side, får man jo hurtigt den tanke, at det er de samme personer der ejer hele mollevitten og derfor får de adgang til Scanways hotel.
Ellers en god tur med masser af positive oplevelser. Vega Star er et basic hotel, men det viste jeg jo hjemmefra.
Tilbage i Februar købte jeg en rejse kontant for 3 personer til Alanya i Tyrkiet med afrejse her i løbet af April.Vi har før været der men syntes det var et minus at man skulle have en 2,5 times bustur fra Antalya lufthavnen.Derfor var glæden stor over at se man nu fløj til den nye Gazipasa lufthavn som ligger meget tættere på Alanya.Da man kunne flyve derned om formiddagen og hjemturen var kl. 22:30 så passede det os perfekt da vi ikke har lyst til som sidst at skulle afsted fra hotellet kl 2 om natten.Den seneste uges tid har tyrkieteksperten så lavet om på tingene.først kunne vi ikke regne med at skulle hjem 22:30,men i stedet kl 12:30 fordi man havde været nødt til at skifte flyselskab da det oprindelige Tor Air ikke kunne klare opgaven så nu hed selskabet i stedet Jet Time.De manglede lige et par godkendelser men det var en formsag.Vi ville få 515,-kr i kompensation for tab af en halv feriedag.Den udregning kom man sjovt nok frem til ved at sige vores tur oprindeligt var på 8 døgn og ikke 7 dage,selvom fakta er at 8 fulde døgn var der jo ikke tale om.At de behændigt lige sparede 74,-kr i kompensation der var blot et tegn på hvor dårlig service tyrkieteksperten har åbenbart.Så regnede man jo med at det så var på plads,men næ nej langt fra.I dag kom der så ny besked om at JetTime ikke når at få sine godkendelser til den nye Gazipasa lufthavn,så nu har man besluttet at i stedet flyve til Antalya og dermed har vi vundet lige netop den bustur frem og tilbage til Alanya som vi har prøvet og som vi lige netop ikke ønskede at gentage.Tyrkieteksperten har "generøst" tilbudt at nok skulle sørge for denne bustransport,wauw hvor flot,men det ændrer ikke ved at vi mest af alt har mistet lysten til turen og bare helst vil ave rejsens pris re funderet og så enten blive hjemme eller tage afsted med nogen som faktisk yder det de sælger fra svært af.I flg tyrkieteksperten er alle de ændringer som samlet er kommet i forhold til den rejse vi købte i februar af bagatelgrænsen for hvornår man kan få sit køb annulleret.Det eneste der nu mangler er at hjemrejsetiden bliver ændret til om natten så har vi fået alt det vi lige præcist ikke ønskede gentaget fra vores første gang til Alanya.Uanset hvad så vil jeg klage til rejse-ankenævnet selvom det næppe nytter noget for firmaets serviceniveau når der er tale om kundeservice.Det en by i rusland for dem og jeg vil stærkt fraråde andre fremover at vælge tyrkieteksperten som rejsearrangør,ligesom det nok er yderst tvivlsomt at jeg selv kommer til at rejse med dem mere.Spørgsmålet er om man overhovedet når at høre fra en ansvarlig medarbejder der kan/må tage beslutninger inden jeg skal afsted..for indtil videre har det ikke været tilfældet hos dem man har talt med når man ringer til deres salgskontor.
Var i tyrkiet - alanya med tyrkiet eksperten august 2010.. Vi boede på vega star hotel og alt var perfekt! Søde guides, godt hotel og god mad. Vi har netop bestilt en ny rejse til samme sted i år :D
Vi har lige booket en ferie hos firmaet. Efter et par dage kommer der en rettelse som gør at vores ankomst rykkes til midt om natten. Da vi bookede rejsen var ankomsten kl 21 som passede os rigtig fint og som bl.a. gjorde at vi valgte rejsen.
Jeg kontaktede Scanway i 3-4mails og først efter talrige dage blev jeg kontaktet. Pigen vidste rigtig godt besked om hvad de kunne og måtte iht. deres betingelser som er skrevet med meget småt. På min forespørgsel om at annullere rejsen oplyste hun gladeligt at det ville koste mig 2400.- hvis ikke jeg havde gjort det inden 24 timer efter booking. Unødvendig at sige at ændringen på rejsen kom 48 timer efter booking.
Hej er lige kommet hjem fra noget der skulle ha været 8 dejlige dages ferie i Hurgada (egypten) fra 8/3-15/3 2012 på Beirut Hotel.De første 4 dage var også dejlige, indtil at jeg blev overfaldet inde i en taxi af SELVESTE TAXI CHARFFØREN som holdt sin venstre arm op imod min hals og stjal min iphone 4 S som lå i min venstre lomme, kunne ikke gøre noget.
Jeg kontakte så guiden som hed Trine(EN RIGTIG SØD OG HJÆLPSOM GUIDE) dagen efter hvor vi var på en sejltur kombineret med afslapning på Paradisøen, hvor hun brugte rigtig lang tid sammen med den lokale guide til at finde ud af hvad der skulle gøres og hvad der kunne gøres, da turen var slut sagde hun at hun ville kontakte mig senere samme dag når hun havde talt med sin sikkerhedschef dernede for Scanway,men da hun ikke kunne ringe til mig og ikke havde fået andre tlf nr måtte hun bruge 1 1/2 time til at google min datters tlf nr og det lykkes for hende.Den søde guide Trine ringede til min datter dagen efter og fortalte at hun og hendes sikkerhedschef kom til Beriut Hotel kl.21.00 om aftenen og tog mig med til politiet for at anmelde overfaldet og tyveriet,vi tog på politistationen og Guiden Trine oversatte det som jeg skrev på dansk til engelsk som sikkerhedschefen oversatte til arabisk, jeg fik min anmeldelsesrapport takket være Guiden Trine som ellers ikke måtte tage med men gjorde det aligevel og brugte ca 2 1/2time af hendes dyrebare fritid for at hjælpe mig, og hvis ikke Trine havde hjulpet mig havde jeg siddet der nede i nu.(som Trine sagde hun kunne ikke lade mig sidde med det alene med mit dårlige engelsk)
Jeg siger 1000 mange gange tak for hjælpen Trine.
Scanway pas på Guiden Trine hun er ikke GULD værd for jer HUN ER JERES DIAMANT UD AF TIL FOR SCANWAY
Vi glæder os rigtig meget til at møde dig igenTrine, nede i Alanya til Juni .Du er og bliver en alletiders guide og du bliver også en rigtig god service medarbejder i Scanway eller hvor det bliver.
Med Venlig Hilsen
Søren og Dorthe
Brian og Kamilla
P.S : Scanway må gerne sende det videre til Trine så hun ved hun får ros for sit arbejde
Jeg vælger altid tyrkiet eksperten da jeg altid kan finde en billig rejse når jeg vil på en afbudsrejse. Jeg plejer at vælge vega star fordi personalet er så flinke og jeg kender mange andre der rejser dertil, og så er det hyggeligt når man rejser alene.
Har rejst 2 gange med tyrkiet eksperten uden problemer...
Vil lige starte med at rose deres priser og den service de har..
Første gang vi var i alanya var vi til tyrkisk aften, bussen hentede os sent, vi fik en lorte plads til showet, nåede kun at tage en gang mad fra buffeten da vi kom så sent, så vi gik uden for og ventede til vi skulle hjem, og til vores store undren kom den søde/venlige guide og underholdte os.
Hun syntes også det var ringe og sagde vi kunne klage og måske få nogle penge igen.
Vi ingav en klage og vi fik stort set alle pengene igen unden problemer!!
Da vi så skal rejse hjem til Danmark igen sidder vi self med alle de andre som skal hjem, det eneste minus var alle de GAMLE mennesker som brokkede sig om det ene og anden men igen de har betalt 2500-3000 kr for en rigtig god ferie, FORVENTER de lige frem 5***** stjernet hoteller til den pris? hvis det er sådan nogle som giver tyrkiet eksperten dårligt ry burde de skamme sig for det er SATME et godt selskab.
Tak for 2 gode ferier
Jeg havde en rigtig dejlig ferie til Bodrum sidste sommer, et rigtigt fint hotel med flot udsigt og fine værelser. Var specielt vild med maden, vi havde alt inklusiv og buffeten på hotellet var rigtig lækker. Kan varmt anbefale dette hotel og også tyrkiet eksperten.
Mig og min mor har været på ferie i tyrkiet, alanya med tyrkieteksperten. Vi havde en fantastisk dejlig ferie, med god service og dejligt mad. Hver aften var der foreskellige aktiviteter og underholdning. Tjenerne på hotellet var yderste service minded, og sørgede hver aften for alle følte sig godt tilpas. Kan kun anbefalde at man rejser med tyrkieteksperten til vega star.
Jeg har altid været glad for at rejse med tyrkiet eksperten, og især til Marmaris på Seven hotel... Der er altid god stemning og guiderne er søde og hjælpsomme. Og så har de altid de billigste rejser
This is the complaint mail i sent to Scanway after returning from Sharm el Sheik in January. The "4 star" hotel turned out to be a dump and the food caused a constant worry for stomach diseases.
We were at the end offered 300DKK refund for poor cleaning and waiting time when changing hotel. The later took the full 2nd day...
Warning. Make sure you prepare for extra cost when travelling with Scanways!
*****
I want to have full compensation for the extra unforeseen costs that were caused for us on this trip due to the false advertising of the hotel.
If I leave out the small extra charges for phone calls and getting extra cash from ATM machine, I want to claim the extra 2760 DKK we paid.
Reason:
• Hotel did not live up to the advertised quality of a 4 star hotel.
• We did not ask to be upgraded to a more expensive hotel, only to get a proper 4 star one. Only Sheraton option was given.
• Almost 1 full day holiday was lost when transferring to a new hotel.
Full story:
The hotel was advertised as a 4 star hotel. This is what you say on your internet site:
Amarante Garden Palms Hotel
I udkanten af den populære ferieby Naama Bay i Sharm El Sheikh ligger dette indbydende hotel. Amarante Garden Palms Hotel tilbyder indkvartering af god standard i lave, lyse bygninger, der ligger omkring et dejligt poolområde prydet af palmer. Den skønne sandstrand ligger i gåafstand herfra, og du har de bedste af Sharm El Sheikhs ferietilbud inden for rækkevidde. Hotellet anbefales til alle voksne og familier, der gerne vil bo komfortabelt i nærheden af både strand og by. Opholdet er med All Inclusive, så her behøver du ikke at bekymre dig over hotelregningen, for måltider og lokalt producerede drikkevarer er betalt hjemmefra.
Faciliteter: Lobby med reception, bar, småbutikker, Internet-hjørne samt trådløs Internetforbindelse og deponeringsbokse, der kan lejes ved ankomst. Solterrasse med to swimmingpools, jacuzzi, børnepool og poolbar. Restaurant. Billard, bordtennis, dart og fitnessrum. Sauna og massage. Lille legeplads for de mindste.
Værelser: 236 pænt indrettede værelser med fransk altan, tv, telefon, minibar (tom), aircondition samt bad og toilet.
My complaints: (not all sub-bullets are of great significance but I decided to add all. Maybe you can benefit from some detailed feedback)
• The hotel standard was not as of a 4 star hotel
o Room:
Broken lock on door when we arrived. Took ~1 hour to fix (with totally 5 persons involved!?).
Broken lamp in bathroom. Fixed first day. Next morning another lamp was broken and when I checked for poor contact I found that the whole lamp holder was lose. I feared it could fall down from ceiling.
Broken electrical plug in room. Risk of electrocution.
Dirty bed. Stains on sheets. Dust on back pane. Better 2nd day but still there.
Dirty and broken furniture
Broken waste basket in bathroom
Stains on shower towels. They were likely washed but the stains were likely permanent.
Broken curtains in windows
Second hand, refilled shampoo bottles
All in all, a very sad impression.
o Dining room:
Dirty table tables
Dirty and wet glasses. They looked to be only rinsed before re-used.
Low quality food.
Run out of drinks in the bar first night. We ordered red wine. We only stayed one night so I have no idea what happened other nights.
o Environment:
No non-smoking area obtained. People were smoking everywhere, even where non-smoking signs were posted.
Drinks from the bar were served in small, thin plastic cups, one time use kind. Very cheap impression.
The beer served was very low quality. I had the benefit of comparing to our 2nd hotel.
Staff serving did not express any hospitality. Even the check-in counter interrupted service to me and started on something else for few minutes. This happened both during check-in and check-out.
Rugged bath towels at pool.
The hotel beach is NOT at walking distance, as promised in description. Travel by bus with requirement to pre-book was needed.
o Other:
Problem with the busses at the airport arrival got us delayed for almost 1 hour before reaching our hotel. Poor organization by your guide.
Problem with the lock at our door caused waiting time for another 1 hour before I could go to the pool. Just in time to see the sun set behind the houses at the pool. No sun-bathing this day.
• Delay during change of hotel:
o First night we complained about hotel standard.
Guide asked us to point out what was not good, but the list was too long, I said. I listed a few of the above bullets, mainly that “everything” seemed dirty and about the sad appearance of the hotel.
We were offered to swap hotel and accepted. No mentioning about additional cost.
We were told that we should get notification “before noon” about new hotel and that we needed to check out by noon, but we could not check out until we got confirmation about new hotel.
This meant that we had very limited options for spending the morning.
At 11:15 we had not heard anything so I called the guide. She was working on getting us on the new hotel, Sheraton, and would get back to us via SMS (!!) with the additional cost for new hotel. This was the first time I heard about any cost. Sheraton sounded expensive to me and I asked for other 4 star hotels at same price. No option to Sheraton was available, the guide said.
At 11:45 we still had not heard anything and called again. Same answer as before but we needed to have checked out by noon.
At exactly 12:00 I received an SMS where it stated that we could move to Sheraton for an additional cost of 460 DKK per day for me and my wife.
I complained about the cost but got the message that “pay up or stay at Amaranten”. Under this “threat” and since my wife was very upset we checked out and went to Sheraton.
o Scanway failed to arrange the transport to new hotel.
At Sheraton we found out that no booking was made and that we could not get the rooms. Again a call to the guide. She said that “a mail was sent” and it failed to arrive first time. What she did not tell us and what we found out later was that the mail was not sent to Sheraton but to Scanway’s booking center in Cairo. There the booking had to be processed before the booking at Sheraton could be made. We got the impression that it all would be fixed in short time
After 1 hour (13:30) we got hungry and I asked Sheraton staff if we could eat lunch and clear the bill in case there was a problem with the booking. This was not possible.
I sent SMS to guide asking them to call me since I already had called her several times. I got SMS back that “the mail is sent again now and that a guide will be at Sheraton in 15 mins.“
13:45 Scanway guides arrived and we find out about the process in Cairo. We had to pay the extra cost in cash so we needed to withdraw more money from the ATM machine. I got the feeling that only after this the booking of our rooms started to process.
We asked the guides about lunch but got the reply that we had to pay ourselves “since it was us that wanted to swap hotel”. This is just a very stupid remark and was not well received by hungry travellers.
I asked for an escalation point and got the feedback from the guides that Heidi (who was present) was the highest point of escalation. I asked her to put that + the fact that she was not allowed to make phone calls in writing for me but she refused to do this.
I called Scanways in dk and talked to one of the agents. I asked to talk to a manager and she would ask one to call me. No one called back yet!!
At 15:00 the lunch time was finished. We did not get any lunch that day.
At 16:00 we got our rooms and we could get out of the lobby after 3,5 hours waiting. We had gotten our gear in the room, gotten into our swimming suites and out to the pool just in time to see the sun set behind the houses at the pool.
Another day lost with no sun-bathing.
I am looking forward to hear from you soon to put this behind me.
The stay at Sheraton Resort was excellent after first 2 days (arrival day + 2nd) lost.
Min familie og jeg har lige været i Alanya med Tyrkieteksperten og har kun godt at sige. Guiderne var søde og smilende, fra start til slut fungerede alt fra fly til hotel osv. Var blevet skræmt af at der var så mange dårlige ting skrevet på nettet om Scanways/Tyrkieteksperten inden vi tog afsted men alt det negative er blevet gjort til skamme, vi kan kun anbefale at rejse med dem, vi gør det helt klart selv næste gang. Havde vi pengene bestilte vi med det samme. Sikke fantastiske tjenere der var på Vega Star, søde rengøringsdamer osv. intet at beklage sig over. Tip-top service til billige penge.
Vi var i tyrkiet i august 2010, vi rejste med vores datter på 3½ og vores søn på 1 år. Min datter blev syg den første dag dernede og indlagt på hospitalet, hun havde fået blodforgiftning, som sygehuset mente stammede fra poolen. Vi fik overhovedet ingen hjælp af guiderne, og hospitalet ville ik udlevere min datters pas igen, da forsikringen(som vi havde tegnet igennem Tyrkiet eksterten) ikke ville betale regningen. Jeg har rejst mere flere forskellige rejse selskab, men Tyrkiet eksperten er simpelthen det værste selskab med kan rejse med..Jeg kunne skrive 100 sider om negative ting om dem. Jeg vil bare advare folk om at rejse med dem..Hvis det er fordi man vil ha en billig rejse så kan man sagtens rejse lige så billigt med andre selskab..Og så få en god oplevelse. Jeg har aldrig oplevet så uprofessionelle og flabede guider.
kunne få en billigere all incl. rejse.. men valgte denne fordi destinationshotellet havde indendørs pool.. dette blev oplyst ved booking.. men poolen kunne ikke benyttes.. hotellet var slet ikke i overensstemmelse med beskrivelsen mht, til værelser (flotte værelser på billede lyse dejlige, beskidte grimme 70ér værelser med ulækkert gulvtæppe og møbler, der var rester af afføring i wc ved ankoms beskidt, mørkt med flere spungne pærer i gangen) og faciliteter med dyr rådne væge karme og i det hele taget søbet og ubekemt bare lugten af råd og tilstedeværelsen af småkryb gjorde at man helst ville være væk fra hotellet.. endvidere var guiden ukendt med om man kunne benytte andre steder med indendørspool... og i en guidet tur til alanya hvor der tydeligvis blev samarbejdet med guldsmed og læderbutik blev der voldsomt presset for at man skulle købe noget fra tyrkiet ekspertens side... endvidere måtte jeg sige fra for dette press og valgte at sige til guiden at vi ikke ville være med.. (voldsomt pres køb se her osv.. måtte sige fra) så valgte at tage en taxi hjem.. imidlertid lå min datters taske i bussen.. da jeg så guiden på hotellet sagde hun at hun vidste det var vores.. hun skulle være en halv time på hotellet hver dag om morgenen.. men da jeg spurgte om hun ville tage den med var svaret NEJ.. så måtte tage en taxi til den helt anden ende af byen for at få den udleveret.. mærkeligt.. har rejst rigtigt meget men ALDRIG oplevet så dårligt et hotel eller kundeservice som hos tyrkiet "eksperten".. vælg startour detour eller et andet selskab.. plejer ikke at klage, men har heller aldrig haft grund til det...
Kære Rita Kristensen,
Jeg er ked af at høre, at hotellet ikke levede op til dine forventninger på din sidste ferie. Jeg håber, at du henvendte dig til vores rejseledere på destinationen, så de kunne rette op på evt. fejl og mangler. Jeg håber ligeledes, at du har henvendt dig til Kundeservice efter hjemkomst. Vi behandler ikke reklamationer her på Trustpilot, men vi håber at du kontakter os på kundeservice@tyrkieteksperten.dk - så vi kan se på sagen.
Kundeservicekonsulent
Jeg har rejst med Tyrkiet Eksperten mange gange og er meget tilfreds med deres service og priser.
De har gode udflugter på de forskelige rejsemål. Har rejst med dem flere gange
Jeg kan virkelig ikke forstå at folk vælger at rejse med danmarks BILLIGSTE rejseselskab og regner med at få det samme som de har gjort med andre dyre selskaber.
Jeg har selv flere gange rejst med Tyrkiet Eksperten og jeg havde inden jeg bestilte min første rejse hørt meget dårligt om selskabet men da jeg ikke havde mange penge valgte jeg alligevel at rejse med Tyrkiet Eksperten og ærligt så får man mere end man betaler for.
Nu har jeg helt valgt at boykotte andre selskaber da det simpelthen ikke kan betale sig at betale 3-5 gange så meget for en rejse til samme destination.
Jeg valgte i december 2010 at rejse med Tyrkiet Eksperten jeg valgte en såkaldt "last minute" den kostede 999kr , og det var inkl. hotel jeg kommer selv fra Tyrkiet så jeg ved at billetter til Tyrkiet kun med fly koster mellem 2-3000kr.
Så jeg syntes virkelig man skal stramme sig lidt an før man klager altså man kan ikke regne med at hotellet er i topklasse når man i realiteten kun betaler en 1/3del af hvad KUN fly billetten koster.
Thumbs up for tyrkiet eksperten og tak fordi i har så billige billetter at man faktisk kan rejse selvom man ikke har særlig mange penge at gøre godt med.
Daniel & Nicolai Petersen vond deze beoordeling nuttig
Jeg har aldrig boet på Tyrkietekspertens hoteller, da vi selv har sørget for bolig i Tyrkiet, så hotellerne kan jeg ikke udtale mig om.
Vi har dog bestilt flyrejser gennem Tyrkieteksperten flere gange og har fløjet med både Onur Air og Tor Air, og vi har oplevet super service hver gang uden forsinkelser.
De første gange vi rejste, havde jeg brug for lidt vejledning omkring bekræftelse af flyrejse m.m. dernede, men vi fik en rigtig god service, da vi kontaktede Tyrkieteksperten telefonisk.
Den eneste grund til, at min vurdering lander på 4 - i stedet for 5 - er, at priserne for en flybillet efterhånden er blevet så dyr, at man kan få hotel med til samme pris hos andre selskaber.
Vi købte en billig ferie til Goa. En ret billig ferie.
Flyselskabet, vi skulle flyve med, gik konkurs dagen forinden. Heldigvis havde de fundet et andet, vi kunne flyve med. Desværre skulle alle checkes ind manuelt, som tog et par timer (ingen tid til at få en bid mad inden vi skulle boarde).
Der var ikke mad ombord til passagererne, så vi skulle vente nogle timer på mellemlandingen (hvor vi var MEGET sultne). Maden vi fik var virkelig ikke noget at prale af.
Flyet var nok fra 70'erne, de slukkede skærme i loftet var tykkere end de var brede og det hele virkede lidt som noget, der skulle til at brase sammen. Det gjorde det heldigvis ikke - hverken på ud- eller hjemrejsen.
Hotellet skulle være et 3-stjernet, hvilket åbenbart ikke betyder så meget i Indien. Vi kunne ikke sove om natten pga (høj) larm fra airconditionen, der var sengelus i madrassen (fik så et nyt værelse, efter chefen havde bedt nogle af de ansatte om at vende madrassen), morgenmaden var sløj, og der stod altid en flok unge knægte ved udgangen af hotellet, som truede min faster (der ikke boede på hotellet) med at vælte hendes motorcykel, hvis hun parkerede den på deres territorium.
Men igen; det var en meget billig tur, og Goa er et fantastisk sted. Vi brugte ikke meget tid på hotellet - så vi var stadig glade for at være afsted. Næste gang tror jeg dog, at jeg hellere vil betale lidt ekstra og rejse med nogle andre end tyrkieteksperten.
Jeg har være med Tyrkiet Eksperten 2 gange nu.
1 gang som en studie tur og 2 gang med kæresten.
1) Denne tur gik egentlig som forventet (det var jo "bare" en studietur), men da jeg endte på sygehuset og havde brug for en guide var der intet at hente så set med mine øjne er Tyrkiet Eksperten ikke er troværdigt rejseselskab når de siger at det er til familier og sådan.
2) Kæresten og jeg ville bare ned og hygge, tja, det blev det så slet ikke til. Vi ankommer til hotellet om natten kl: ca. 04:15. Vi får hurtigt udleveret vores nøgle til hotelværelset. Da vi kommer op på værelset viser det sig at der i vores værelse er skimmelsvamp, et defekt wc, ingen lys/el. Vores venner som vi rejste med havde ca. 2 cm vand over hele gulvet.
Jeg kan ikke huske hotellets navn da det var i sommers, men området hed Bodrum og kan bestemt ikke anbefales.
I forsøget på at få det ordnet ringer vi til guiden hvor vi først i 4 forsøg kommer igen. For at gøre denne guide/anmeldelse kort kan jeg informerer om at det tog 4 dage ud af 7 før der skete noget i form af et andet hotel.
Guiden ville hele tiden have ekstra penge for at flytte os over i et andet hotel hvilket vi nægtede da hotellets billeder og standard slet ikke levede op til beskrivelsen på Tyrkiet Eksperten´s hjemmeside.
Har slet ikke været tilfreds med dem og vil ALDRIG rejse med dem igen.
2 skod-oplevelser af 2 mulige det er ganske enkelt ikke godt nok i mine øjne.
Tros alle lave feedbacks på denne site havde vi fået en mega god rejse til Indien Goa, ved at kun betale 5.000 kr. pr person i 14 dage!
- Flyet var russisk med nok til at overleve i 10 timer med et kort mellemlanding og 2 store retter om bord.
- Hotel lignede det der var på billeder på hjemmesiden og var en af de bedste i området
- Indisk personalet på hotellet var meget hjælpsom og "dansk" veltrænet i forhold til andre hoteller hvor vi var på besøg
- På hotellet var der serveret nok det bedste/lækreste europæisk mad i området, som det er nomalt rigtig svært at finde i Indien.
Noget vi er lidt utilfredse med er
- for billig morgenmad
- bestilling af billetterne på siden var lidt besværligt
- udbud af oplevelse ture på stedet var 3-4 gang dyre end man kunne få det hos de lokale udbydere
Men i alt havde vi sparet en helt masse penge og havde oplevet noget af det bedste i vores liv.
Enestående dårlig behandling.
Aflysning af forudbetalt rejse 3 uger før afgang.
Tibagebetaling af aflyst rejse tager mere end 2 uger uden kompensation for rentetab af depositum og forudbetalt beløb
Kære Erik Sinkbæk,
Scanway/Tyrkiet Eksperten beklager naturligvis dybt, at vi desværre var nødsaget til at annullere vores rejser til Thailand i denne vintersæson, grundet manglende tilslutning. Vi har naturligvis forsøgt at finde tilfredsstillende alternativer hos andre rejsebureauer, eller tilbagebetale de indbetalte penge, hurtigst muligt - og med mindst mulige gener for vores gæster.
Kundeservicekonsulent
Jeg er netop hjemvendt fra 1 uges ophold på gran canaria på blue star apartments.
- Jeg vidste hjemmefra, at hotellet ikke var et 5 stjernet hotel. Det mangler at blive renoveret, moderniseret, men det var godt til prisen, og beliggenheden var super. KUN derfor jeg valgte det.
Jeg var 1. gang rejsende med tyrkieteksperten, og lad mig sige det sådan. Alt positivt ville være en overraskelse for mig, da det ikke er det tyrkieteksperten er kendt for. Men hvor er jeg dog glad for, at jeg kender gran canaria godt. Guiden der tog imod os i lufthavnen var engelsk talende guide, og hvis man ikke har udlandske sprog egenskaber, ja så kan jeg godt forstå at nyrejsende ville være utrygge fra start. Kufferter blev glemt på fortovet, der resulterede i, at gæsterne i bussen var nødsaget til at gør guiden opmærksom på det. Den engelsktalende guide havde såmen "glemt" at sætte kufferter op i bussen efter 1. stop til hoteller.
Guiden så vi aldrig på hotellet, og der var næsten ingen information om tyrkieteksperten på hotellet.
Da vi skulle hjem var han med i bussen indtil sidste stop før lufthavn.
Alt i alt, ville jeg ikke anbefale gran canaria via tyrkieteksperten til nyrejsende. Heldigvis har jeg været der mange gange, så jeg kunne læne mig tilbage og observere det hele.
Stor ros til bravotours. De tog imod os i lufthavnen og hjalp os med check in.
Jannie Tofte Andersen vond deze beoordeling nuttig
Kære Rasmus Frederik,
Jeg er ked af at høre, at din rejse ikke levede op til forventningerne.
Scanway/Tyrkiet Eksperten har de seneste sæsoner ikke haft dansktalende rejseleder på Gran Canaria. Det fremgår af vores hjemmeside, at vi har en engelsktalende agent som kan være behjælpelig på destinationen.
Såfremt du ønsker at vi skal behandle din reklamation, er du naturligvis velkommen til at kontakte Kundeservice. Husk at skrive ref. nr. ved henvendelse.
Kundeservicekonsulent
Vi har nu haft over 10 grupperejser med glade bridgespillere til Hotel Sera i Antalya. Samarbejdet med gruppeafdelingen og hotellet er bare helt i orden og meget tilfredsstillende.
Min kone og jeg har nu rejst med Tyrkieteksperten 8 gange og alle gange har det været udemærket. Man får hvad man betaler for.
Dog tror ikke Tyrkiet eksperten tjener de store summer.
Jeg skulle i maj til Tyrkiet med 8 medlemmer af famillien. Rejsen blev dog aflyst og vi fandt en anden lang billigere rejse hos dem i stedet. Vi skulle så have ca. 10.000 kr tilbage på en check. Efter 7 opkald fik jeg endelig lovning på den var afsendt, men nej..ingen check i posten efter 4 dage. Jeg fik dog så til sidst skruet bissen på over for medarbejderen at han ringede og sagde han stod med den i hånden og ville sende den nu. Jeg bad da om selv at køre de 20 km til deres kontor i KBH for at hente den. Se se, da jeg kom ind af døren var Checken ikke skrevet. Men der sad så en tyrkisk mand som skulede ondt til mig da han efter 10 min skrev en check til mig som jeg fik i hånden, nåede dog ikke enagng ud af butikken før den lige igen skulle tjekkes af en en anden dame.
Gik direkte hen i Nordea for at hæve den, men kvinden bag skranken i Nordea kiggede bare på mig og spurgte om jeg arbejde derhenne. Efter at have forklaret at jeg havde fået den for noget afbrudt rejse og jeg var kunde kiggede hun mere mærkeligt på mig. Spurgte så sin kollega ved siden af helt åbentlyst om hun måtte udbetale mig penge fra Tyrkieteksperten. Svaret var at ved alle check skulle det godkendes at en i deres bogholderi. Hun gik så over og talte i telefon i 7 -8 minutter før hun vendte tilbage og udbetalte mig mine penge.Det lugtede bare så langt væk af at kontoen var spærret eller overtrukket enormt.
Har dog også hørt om et vennepar der sad fast i Tailand da flyselskabet ikke var blevet betalt af Tyrkieteksperten.
For 7 gang bookede jeg flybilletter hos Tyrkieteksperten i god tro til 4 ugers familiebesøg i Tyrkiet. Billund - Antalya. Valgte med vilje en afgang og ankomst i dagtimerne ved udrejse, men rejsetidspunket blevet ændre i alt 3 gange. jamen okay så, det behøver ikke være Tyrkietekspertens skyld, det kan være Antalya lufthavn eller Onur Air.
Så kom der en opkrævning på 110 kr. for olietilæg, skidt med det. men 4 uger inden afrejse fik jeg et brev om at flyrejsen var blevet ændret til midnat og med en mellemlanding i Kayseri (by i central Tyrkiet) rejse tid: 6 timer. Ok, skulle jo være der i 4 uger, men dem der skulle være der i en uge mistede en hel dag!.
AFREJSE DAG: Ankom til lufthavnen check in forløb fint. MEN! flyet var møg beskidt, men værst af alt var at flypersonalet så inkompetente! Heldigvis taler jeg tyrkisk, for engelsk det kunne ingen af dem, og det gjorde danskerne ombord meget utrygge, måtte sidde og oversætte flypersonalets anvisninger til de danskere omkring mig. (samtidigt med at mange måske i forvejen ikke er glade for flyve) så kan man ikke være bekendt at lave sådan et nummer!. Da vi lettede fra Billund var der en person ombord der blevet meget utilpas (kan jo ske), men personalet vidste ikke hvad de skulle gøre og valgte at se tiden an, hmm. Personalet stod og sov ude ved WCerne, og da jeg ventede på at komme på toilet, faldt jeg i snak med en steward, der fortalte at de havde været på arbejde siden kl 7 om morgenen dvs. arbejdsdag på 23 timer!! Personalet nåede ikke igennem flyet med drikkevarer før vi landende i Kayseri. Ankomst til Antalya 6 timer senere, normal rejsetid 3 timer
Piloten var god og professional det skal siges, men det var ikke tilfældet da jeg igen skulle flyve til Tyrkiet samme år. Rejste fra Ålborg til Antalya, sad på 1. række og kunne se alt hvad der foregik blandt personalet.
Kom ombord på Corendon flyet i Ålborg, virkede selen ikke, så kunne ikke bruge den og personalet kunne ikke gøre noget. Men det værste var at inde i cockpittet sad 4 ældre mænd i civilt tøj og røg! Det var åbenbart dagens piloter (overvejede seriøst at stige af!) under flyningen var døren til cockpittet åbnet hvilket er STRENGT forbudt. Flyningen var dårlig. Jeg har aldrig været bange for at flyve før, men det blev jeg, takket være Tyrkieteksperten og deres ufattelige ringe samarbejdes partnere! Corendon og Onur Air. Jeg gav omkring 3800 kr for en tur-retur der efterhånden er dyrere end Turkish Airlines, Pegasus, Anadolujet, Atlasjet, Allesammen tyrkiske selskaber med tiptop service.
Pia Boné vond deze beoordeling nuttig
En kammerat og jeg bestilte i sommeren 2010 en afbudsrejse på 4 * hotel, vi gav 3500 med all ink. det svarede ikke til et europæisk 4* hotel men det var dog rimeligt og oplevelsen var god.
Vi havde i år, 2011 bestilt en all inclusive rejse gennem dette bureau, til Arsi hotel som er vurderet 3 stjernet. Turen kostede 4500 pr person med all inclusive, og dermed regner vi ikke med vi skal ned og bruge penge på alt muligt andet.
Det var dog ikke hvad der skete. Vi ankom til et virkelig uhyggiejnisk hotel som slet ikke levede op til noget.
- Meget begrænset valgmuligheder af mad (all inclusive)
- Bartendere der ikke taler engelsk (all inclusive)
- Uren pool, man kunne næsten ikke se bunden
- Beskidte håndklæder (se billeder)
- Mug/fugt/svamp på væggene på værelset (se billeder)
- Virkelig beskidte og ulækkert WC på værelset (se billeder)
ovenstående er lige nogen af de værste ting der er nævnt, og de ting gør jo så at vi bestemt ikke havde lyst til at opholde os på hotellet, så det endte med vi kun sov der, om dagen måtte vi ud på stranden og bruge penge på mad, drikkelse osv. Bestemt ikke noget vi vil gøre igen med scanway! Vi har siden da, sendt en seriøs klage ind til scanway men den blev selvfølgelig afvist. Never again!
Pia Boné vond deze beoordeling nuttig
Kære Milad,
Jeg er ked af at høre, at din sommerrejse ikke levede op til forventningerne. Vi behandler alle reklamationer seriøst og i henhold til Pakkerejse-Ankenævnets retningslinjer, og jeres henvendelse er ikke blevet afvist. Hvis du er utilfreds med behandlingen af din henvendelse, vil jeg opfordre dig til at kontakte Kundeservice for en revurdering af sagen. Husk at skrive ref. nr. ved henvendelse.
Iben T. Winther
Kundechef
Vi havde 7 dages sommerferie Diamond of Bodrum Hotel med Scanway Tyrkiet Eksperten.
Hoteller og resorts er af høj klasse - som beskrevet på hjemmesiden.
Saa vi kan varmt anbefale Scanway Tyrkiet Eksperten!
Pris rimelig,god service.
God, hurtig og venlig service. Vi fik god hjælp til at få lige præcis den slags lejlighed, der matchede vores behov og ønsker. super oplevelse.
Jeg har også lige været på Vega star og har være der før, første gang var det godt på vega star men denne gang var der så beskidt på værelset at hvis man tabte noget på gulvet så kunne man se nullermændene danse på gulvet. føj siger jeg bare, vi kunne ikke lade vores søn på et år lege på gulvet :-(
Tina & Nicolai Petersen vond deze beoordeling nuttig
Kære Else,
Jeg er ked af at høre, at Vega Star ikke levede op til dine forventninger på din sidste ferie. Vega Star er vores mest populære hotel, og det er rigtig ærgerligt, hvis noget er gået galt. Jeg håber, at du henvendte dig til vores guider på destinationen, så de kunne rette op på evt. mangelfuld rengøring. Jeg håber ligeledes, at du har henvendt til Kundeservice efter hjemkomst.
Iben T. Winther
Kundechef
Uge 42 på Hotel Sultan Sipahi.
1: At i graduerer hotellet Sultan Sipahi til 4+ er efter vores mening en vild overdrivelse, vi talte med flere gæster på hotellet som alle gav udtryk for at det var af absolut lavere standart, de fleste ville mene at 2+ ville være den rigtige graduering, hvilket også er vores opfattelse.
2: At man på busturen til og fra lufthavn bliver transporteret i en bus hvor radiatorene er glohede fordi varmesystemet i bussen ikke virker, er selvsagt en ubehagelig oplevelse. Og at man så 35 minuttes kørsel fra lufthavnen holder en 1/2 times pause ved en "turistfælde" gavner da bestemt heller ikke gæsterne, så hellere bruge den 1/2 time til noget fornuftigt.
3: Hotellets køkken! Kvaliteten af maden kan man jo altid diskuterer, den springer vi over. Men at rigtig mange af hotellets gæster bliver syge af madforgiftning er utilgiveligt. I vores tilfælde blev 3 ud af 4 syge med diare og opkast, hvoraf 1 ifølge den læge som Scanway guiden sendte op på vores værelse, måtte på hospitalet, hvilket kostede os kr. 5200, plus at vi alle 4 fik ødelagt 2 af vores feriedage. De resterende dage spiste vi ikke på hotellet, af frygt for maden, hvilket også blev en ekstra udgift.
4: Da vi ankom på hotelværelset var der kun 2 dyner og et tæppe, hvilket vi gjorde opmærksom på med det samme og bad om 2 dyner mere, hvilken resulterede i at portieren kom med 4 håndklæder, meget mærkeligt for det manglede vi ikke, da vi var trætte og gerne ville i seng opgav vi at få dynerne den første dag. Efter 4 dage på hotellet lykkedes det os at, få udleveret dyner til os alle den ene dog uden betræk.
Og sådan kunne jeg blive ved, men jeg orker ikke mere.
Kan bare kun opfordre alle der overvejer at benytte TE at LADE VÆRE, I BLIVER MED STOR SANSYNLIGHED SKUFFET.
Rasmus Lundin, Pia Boné & Milad vond deze beoordeling nuttig