[REPLY]
Als ik hier iets terug zoek, vraag ik mij altijd af of er iemand is ingehuurd om normaal zoeken onmogelijk te maken.
Neem een voorbeeld aan RTL, da's pas simpel!
Laat ons zoeken op dag en een chronologische tijd!
Leuk als je iets gemist hebt, wel jammer dat er geen ondertiteling bijkan. Was eerst wel maar nu niet meer, erg jammer, want ik ben slechthorend en dan is ondertiteling handig als je bijv. spoorloos wil na zien.
Elke avond voor het slapen gaan met mijn iPhone in bed kijk ik DWDD, P&W of iets bijzonders wat in uitelicht staat terug. Soms wel haperingen of even geen geluid/zwart beeld.. Ondanks hoede WIFi..
handige site, om dingen toch nog te zien of nog een keer te zien.
Super programma!!! Alleen jammer dat er nog lang niet alles op terug te zien is (zoals Britse series)
je blijft met deze programma altijd op de hoogte van de programma,s die je het gemist ,ik vind het een supper programma
gewoon fijne indeling werkt makkelijk geen gezoek
voorheen moest je bij series erg puzzelen maar dat is ook overzichtelijker
Uitzending gemist is een prettige site. Ik kijk graag televisieseries zoals Bloedverwanten wanneer ik dat wil. Ook houd ik van documentaires. Heel af en toe verloopt de verbinding niet soepel, waardoor de uitzending hapert, maar ik weet niet of dat is toe te schrijven aan de website zelf.
Vanwege een druk leven kan ik niet alles zien, wat ik soms wil en dan is Uitzending gemist erg fijn, om iets terug te kunne kijken.
lekker onderuitgezakt op de bank gemiste programma's kijken pauzeren en verder kijken
Soms vergeet ik wat te kijken, of staat de recorder ingesteld voor wat anders...hoe handig is t dan om toch je gemiste programma terug te kunnen zien. Via tv kunnen wij ook online,dus zien we t lekker op groot beeld
Er zijn vaak voor uitzendingen nieuwe programma's nodig die ik dan eerst moet downloaden, waar ik dan voor moet betalen. Onaanvaardbaar.
Erg fijn dat als je een programma gemist heb, je de volgende dag of dagen alles gewoon op jou tijd terug kan zien!!
Goede beeldkwaliteit, maar soms kun je een uitzending niet goed vinden en niet alle uitzendingen staan op de site.
Gelukkig nog iets te kijken wat je hebt gemist omdat je niet thuis was of naar iets te kijken waar veel over wordt gepraat
Erg makkelijk en prettig als je je favoriete programma gemist hebt 'm op een door jezelf gekozen tijdstip alsnog te kunnen bekijken.
Even zoeken en je vind jou gemiste uitzending die je rustig op je gemak kan terug krijgen. Heerlijk makkelijk toch?
soms is het prettig om een uitzending op elk gewenst moment terug te kijken.athans dat dachten wij.....hoevaak wij sinds ze hun site hebben vernieuwd de melding krijgen met:verbinding met videoserver mislukt,is ongelofelijk.af en toe moet je 5x de pagina herladen voor ie het doet.en als die het WEL in een keer doet en je pauzeert de uitzending even een paar minuten kun je de uitzending daarna weer opnieuw opstarten,want ook na je pauze op play drukken heeft geen zin,ook dan krijg je (weer)een melding met fout met de verbinding van de server/u sessie is verlopen of verbinding met de server mislukt!nee,ik raad deze site,zolang er niks aan gebeurd, absoluut niet aan!!
erg handig hoef je niet steeds tegen die reclame aan te kijken...
hoop alleen niet dat ze er geld voor gaan vragen..
Fijn dat ik alle publieke programmas kan terugkijken waar en wanneer ik dat wil!!
Ik vind het jammer dat je nu alleen nog op de betaversie kan. Eerder was het overzichtelijker op de startpagina. De genres staan wel fijn ingedeeld.
Kiezen voor een afspeelformaat dat eigenlijk
alleen door Microsoft Windows wordt ondersteund
komt overeen met een preek houden in het Latijn
voor niet-geleerden. Televisie is een belangrijk
medium voor informatievoorziening - dit aan 1
platform binden dat van de grond af gebouwd is op
restricties en verborgen kosten is walgelijk.
Geweldig de uitzending gemist app! heerlijk op de bank met oortjes in uitzending gemist kijken. Ook leuke programma's handig als je weinig tijd hebt om tv te kijken. En zo overal dingen terug kunt kijken!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.