[REPLY]
Har såmænd bare bestilt en urrem. Har fået bekræftigelse pr. automatisk mail. Der reklameres med dag-til-dag levering. Har endnu ikke hverken hørt eller set noget til det bestilte efter 4 dage. Mail besvares IKKE. ELENDIG SERVICE.
Jeg har bestilt et ur for snart 14dg siden. Jeg fik en autobekræftelse på mail, men har intet ur modtaget, mail besvares ikke og telefonen er ikke til at komme igennem på. Det er da dårlig kundeservice.
Service telefon er lukket på en travl dag(7.jan), ja det er ukants danmark (kbhv) når det er bedst !
mailede dem ang et diesel ur. fik svar hurtigere end jeg nåede at sende mailen.
fik lagt uret til side og kunne hente med det samme.
rigtig go betjening i butikken.. kan kun anbefales.
skal jeg have flere ure. så det her jeg handler
bestilte ur og havde spørgsmål vedr. indgravering ur-tid ville gerne være behjælpelige med at oplyse dygtige gravører.
Sendte mig endvidere en mail og fortalte at de nu havde fået mit ur og jeg ville modtage det dagen efter. Ganske rigtigt og endda sammen med en lille pose vingummibamser.
Hej
Jeg manglede nogle led til min søns ur. Kontaktede ur-tid hvor jeg har købt det og de gjorde virkelig en indsats for at skaffe nogle og det lykkedes. Sender dem næste dag uden omkostninger. Det kalder jeg super god kundeservice. Så næste gang han skal have et ur er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal købe det :-)
Mvh
Susanne
Jeg havde mistet "dutten" til at hold remmen på plads. Jeg kontaktede UR tid og vupti, så var der en ny på vej til mig uden omkostninger for mig.
Det kalder jeg super god service.
Kan kun anbefale denne webshop.
Mvh
Christina Eggerts
Very fast and convinient delivery. Very professional!!!
Highly recomended website!
Det var en positiv oplevelse at handle hos ur-tid.Bestilte nyt ur
tirsdag kl.11.04 og modtog pakken onsdag kl.07.26 (det kan bestemt ikke gøres hurtigere.
Og havde en fantastisk positiv oplevelse med kundeservice,ingen ventetid,og meget behagelig person at tale med.
Alt i alt den mest positive net handel.
Skal vi havde nye ure i familien,er der ingen tvilv om hvor det skal købes.Mange tak hilsen Jan.P
Jeg bestilte en bog til min gode ven, der interesserer sig meget for ure - og fik sendt pakken direkte til ham. Uden problemer overhovedet, og lynhurtig levering.
Jeg har forsøgt at kontakte ur-tid.dk gennem mere end 20 opkald (til hver af deres telefonnumre: 31 45 20 66 og 70 20 66 00, sendt flere mails og lagt beskeder på telefonsvarren. Intet hjælper. Jeg har sendt et ur retur pga. en garantireperation som de modtog for over en måned siden, og kan ikke få en status. Jeg har næsten opgivet alt håb om at få mit ur igen - desværre.
Edit: Er blevet kontaktet af urtid med et forslag om nedslag i prisen eller et andet ur. Problemer skyldes at producenten åbenbart ikke længere producerer ure. Ville dog meget gerne have haft denne information inden der var gået 5 uger!! Vurdering ændret fra en til to stjerner.
Servicen jeg oplevede hos ur-tid.dk var helt i top. Til at starte med bestilte jeg et ur, og fik efter en time, en opringning omkring at uret ikke var på lager før om et par måneder. Istedet for at det bare blev ved det, blev jeg tilbudt 2 andre modeller, eller jeg kunne vente på min bestilling og få 10 % rabat. Jeg valgte så et af de andre modeller, og fik en smule rabat på grund af "ubelejligheden". Perfekt butik, god service, og responstiden på mails er samme dag.
Jeg er fuldt ud tilfreds med behandlingen, og vil kraftigt anbefale butikken til alle andre der skal have et nyt ur.
Udover disse ord, så er butikken også den med de aller bedste tilbud!!
Tusind tak for en god oplevelse!
Jeg har kun roser til Ur-tid. Hurtig ekspedition, god indpakning, så varen er godt beskyttet undervejs. Fuld tilfredshed
Jeg købte et ur til mit barnebarn via nettet og fik en meget fin og ekstremt hurtig ekspedition
Hvor svært kan det være? Hvis alle netbutikker var som Ur-tid.dk... Super service på et meget højt plan. Priser hvor ingen andre kan være med. Hurtig levering. Kommunikationen var enkel og hurtig. PERFEKT! Tak!
Torsdag d. 15 dec. bestillte jeg et ur hos dem som de ikke havde på lager. De bestilte det hjem og lovede at sende det til mig med det samme. De kunne dog ikke garantere at det nåede frem inden jul. Efter at have snakkes med dem et par gange for at høre om hvordan det skred frem, så kunne de endelig d. 22 fortælle at det lige var kommet ind af døren. Det kom en dag senere end forventet, men det var postproblemer. Den kasse hvor uret var i var blevet fejlsorteret.
Så det blev sendt med det samme. Og nu d. 23 dec. er uret lige kommet. Så nu bliver fruen glad.
Annette Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Fik leveret uret hurtigt, men havde bestilt et Casio-ur som ´jeg synes så gult ud på hjemmesiden og da jeg modtog det, var det karrygult! Desuden syntes jeg at det synes væsentligt mindre end det gjorde på hjemmesiden - nu må vi se hvad min kæreste siger til hans lidt "feminine" julegave :-)
Købte en ny model af casio G-shock, som ingen af de andre hjemmesider havde til salg hehe som sagt super Nice side med rigtig godt udvalg ;) thy ur-tid 😄
En rigtig god oplevelse , dette firma vil vi helt klart benytte yderligere i fremtiden......
Høflig og hurtig ekspedition....
M.v.h. Berg Guldbæk
Bestilte et ur der var på lager, god opfølgning om ordren via mail, men (ja der er et lille men) slutfakturaen med link til post DK's track & trace, indeholdte ikke stregkode numret til pakken.
Bestilte et børneur af mærket Cactus, og fik det leveret dagen efter. Uret var godt pakket ind, og levede til fulde op til mine forventninger.
Havde på forhånd skrevet en email til kundeservice om hullerne i remmen, da det var til min datter med meget små håndled. Fik et præcist og hurtigt svar efter bare 12(!) minutter, om hvor inderste hul var placeret i omkreds.
Tak til Ur-tid.dk og kundeservice for den bedste handel på nettet jeg har gjort.
Mvh Vibeke
Fandt hos Ur-tid det skriggule Swatch-ur, som min datter netop har set i Euroman. Prisen er den vejledende, fragten kunne måske gøres billigere, når det er sendt som brev. Lynhurtig levering (dag til dag) og i fin æske - glæder mig til at give hende det i julegave.
Bestilte et Skagen-ur på ur-tid fordi det var billigere end på andre sider jeg kunne finde. Det var hurtigt fremme og der var absolut ingen problemer med noget.
Bestilte et ur fra Skagen og fik det allerede næste dag. Uret var i perfekt stand og blev leveret beskyttet og elegant. Det hele overgik mine forventninger. Vil helt sikkert anbefale siden!
Købte et specielt og dyrt Tag Heuer ur, der skulle tages specielt hjem. Blev lovet på 4 uger, kom på 3 uger og da vi var på ferie blev det fremsendt til os specielt, på et tidspunkt hvor vi var hjemme. Uret var til en pris der var langt under detail pris og undervejs i forløbet havde vi hele tiden kontakt med deres kundekontakt, hvilket var meget betryggende. Kan varmt anbefale dette firma til dyre og specielle opgaver.
Venlig hilsen
Erling Uhde Rasmussen
Odense, DK
Det er første gang jeg benytter denne side, men jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg fik af kunderådgiveren pr.mail.Bestilte et ur der var på lager og havde det dagen efter om morgenen.Prisen var ok, + fragtfrit leveret
SUPER :-)
Bestilte et ur der ikke var på lager, tog 8 hverdage før jeg modtog uret.
Dog var varen yderst tilfredsstillende, så der kan der ikke klages!
Samtidig var prisen også 200 kr, mindre end retailpris, plus jeg fik facebook rabat :)
Dog Kunne man godt lave fri fragt, for køb over 1000 kr.
God kundeservice, som svarer hurtigt på spørgsmål.
Den sidste stjerne mangler da leveringen lige tog lidt for langt tid, også selvom varen ikke var på lager.
Dog kan siden klart anbefales, og handler gerne igen hos ur-tid.dk
Mvh.
Jeppe Damgaard
Jeg bestilte søndag aften og fik mit (Casio AQ-164WD-1AVEF) tirsdag aften. + jeg fik (facebook rabat). Det var nemt at bestille. Helt klart et sted jeg kunne finde på at handle igen.
Bestilte et TW Steel ur, ringede i forvejen for at tjekke lagerstatus og om man kunne få det i lidt mindre størrelse.
Fantastisk kundeservice og varen kom dagen efter - så kan det ikke blive bedre!
Jeg bestilte et Casio G-Shock som var på lager hos butikken, og jeg fik det dagen efter. Gode priser. Kun 4 kr. for fragt hvis man bruger Facebook-rabatkoden. Handler hos siden igen hvis jeg skal have endnu et ur :) Alt i alt en god oplevelse
Bestilte et Casio Wave Ceptor ur torsdag 9-6 kl 14.28 og posten kom med det fredag kl 11.00. Sådan skal det bare gøres. Er super tilfreds og vender med garanti tilbage og handler her igen !
Jeg bestilte et Casio G-shock ur til en god pris. Efter 7 hverdage lå uret i postkassen og pengene blev først trukket dagen inden levering. De får ikke den sidste stjerne p.g.a. den lange leveringstid, men det er helt sikkert en virksomhed som jeg tør bruge igen.