vrijdag 26 februari 2010
oplichters
Ik heb een aantal maanden geleden een nintendo DS. Bij hun besteld.
Na Een aantal maanden kreeg ik een Ds toegestuurd. Echter viel deze telkens uit bij het spelen. Ik had gemaild en mocht de DS terugsturen,ik zou direct een ander toegezonden krijgen.
De kwam redelijk snel,in een verfrommeld doosje met een kleverig spul op de displays en de DS was duidelijk niet nieuw(vuil,Vingerafdrukken)
Heb direct weer een mail gestuurd. En kreeg een mail terug dat het om refurbished spul ging.
Dit hebben ze nergens vermeld.
De DS-en die ze hebben zijn allemaal kapot en van een andere koper heb ik begrepen dat het ook geen legaal nintendo spul is.
Weer teruggestuurd met de mededeling dat ik mijn geld terug wil.
Nooit meer wat van gehoord.......
Ze zijn failliet....
En er stond op de website dat ze alles netjes zouden afhandelen. NIET DUS.
DIt zijn echt pure oplichters.
Google ze maar even,je zal versteld staan.
Groet Bianca
Featured review of Uzoektwijvinden
woensdag 13 januari 2010
afwachten zonder te oordelen... Mijn geduld is bijna op...
13 jauari: Vandaag toch de stap gezet na alle verhalen te hebben gelezen. Ik heb in september ook 2 totaal pakketten van NINTENDO ds Lite gekocht. Alles verliep naar wens, ze werden op tijd geleverd. Op 5 december was het dan zover, mijn kids kregen hun kadootje. Een werkt perfect, en de andere viel steeds uit. Ik nog gezegd dat ze meer geduld moeten hebben met het opladen. Achteraf na een maand kan hij helemaal niet meer aan of uit. BALEN! Toch 150 euro lichter en geen leverancier meer te vinden. Ik ga van het positieve uit en hoop op een nieuwe goedwerkende DS... Of dat ik geld terug krijg. Dan ben ik tevree. Ik vind overigens, ook al kost het wat tijd, als je je geld terug gestort krijgt of als je een goeie nieuwe DS of wat dan ook krijgt je niet moet blijven zeuren over de afhandeling... Het ontstane probleem is immers toch opgelost door degene die het veroorzaakt heeft.
Ik ben ook niet blij met mijn aankoop van 300 euro, maar indien men het toch goed afhandeld, blijf ik er niet over zeuren. Probleem is immers opgelost. Ik wacht het allemaal af...
20 januari: nog niets gehoord, dus weer gemaild... (nog 3 sterren) Hij heeft natuurlijk veel werk aan al het oplossen... (voordeel va de twijfel)
25 januari: 3 x is scheepsrecht?! Nog niets gehoord...
nu toch DRINGEND om een reactie gevraagd... Ik wacht het nog een week af en anders gaan we andere stappen ondernemen! (terug gezet naar 2 sterren)
Vandaag 26 januari 2010 mail ontvangen:
Beste we nemen zelf geen reparatie's meer aan hiervoor zijn 2 redenen.
Uzoektwijvinden is failliet en handeld verder ook niet meer en kan ook niks meer verder leveren.
Klanten sturen producten terug die niet van ons zijn en verwachten hiervoor een nieuwe.
Wel is het mogelijk om deze zelf voor reparatie toe te zenden. En een nieuwe te ontvangen.
vermeld bij het verzenden uw eigen return adres erbij.
U ontvangt dan kostenloos een nieuwe DS
Name:alice yeung
Telephone:00852-23429098
Address: BLK A 7/F HING WIN FTY BLDG
110 HOW MING ST
KWUN TONG
KLN
Hong Kong
mvg uzoektwijvinden.
TE GEK VOOR WOORDEN! Nu 48 uur de tijd gegeven om geld teerug te storten. Bij geen reactie schakel ik een advocaat in.
27 januari; Zo hoor je dagenlang niks en zo krijg je iedere dag een reactie;
beste ik suggereert dat helemaal niet u heeft ze bij ons besteld en ik stuur u het reparatie adres toe zodat u 2 nieuwe kan ontvangen.
wij nemen helaas geen reparatie's meer aan. wij bieden wel nog een alternatief.
verder weet ik niet wat ik onder kwaadschiks moet zien maar ivm met de inbraak gaat deze mail ook opgeslagen worden voor later onderzoek.
het alternatief is aangeboden hier kan u gebruik van maken dit is een normale reparatie procedure wat ook in de algemene voorwaarden vermeld stond.
DE ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN NIET MEER TE CHECKEN site is weg.
Vrees dat ik vrijdag toch naar de politie ga voor aangifte van oplichting...
donderdag 4 februari 2010
nds na mankement noch steeds niet teruggekregen
ik heb 2 maanden geleden nds gekocht, er was een mankement, heb teruggestuurd.inmiddels tig mails gestuurd geen reactie.Wie weet wat ik eraan kan doen. graag reactie
woensdag 27 januari 2010
bestelling nog steeds niet binnen
19 dec twee wii-remotes+ nunchuck besteld,diverse mails heen en weer ( zelfde standaardmailtje als bij iedereen,over diefstal en dreiging etc.) er wordt gezegd dat ze het echt gaan leveren...en maar wachten...ik begin nu ook te twijfelen aan de oprechtheid van dit bedrijf...zeker als ik de vele andere reakties lees....ik wacht nog even met aangifte...in sommige gevallen gaat het wel goed,heb ik gelezen...maar ik vrees toch het ergste...gewoon geld weg.
maandag 25 januari 2010
Dacht bedonderd te zijn maar uiteindelijk toch mijn geld terug
Ook wij adden in december 2 nintendo ds en besteld! Ze waren vrij snel geleverd maar helaas 1 van de 2 was kapot. Deze zijn retour gestuurd en helaas geen reaktie. Over en weer is er veel gemaild, excuses hier en daar en de twijfel of ik mijn geld terug zou krijgen werd steeds groter. 12 januari kreeg ik een mail waarin vermeld werd dat 22 januari de datum was die ik in de gaten moest houden want dan zou ik mijn geld terug hebben. 22 januari, helaas niets. Zondag deed ik een laatste poging om te mailen, en wat gebeurde er kreeg een mailtje terug dat ik op mijn rekening moest kijken. En ja hoor; ik had mijn 190,00 euro terug. Ik ben helemaal blij en wil toch vermelden dat we vertrouwen moeten blijven houden, al duurt het wat langer.enne mensen de volgende keer moeten wij niet zomaar blind iets kopen op internet, ik ga de volgende keer eerst googlen
zondag 24 januari 2010
Nintendo DS besteld en nooit gekregen
Ik heb op 22 dec een nintendo ds besteld en betaald, maar ik heb nog niets ontvangen. Ik heb na een aantal dagen gemaild. Toen werd terug gemaild dat ik hem alsnog zou krijgen en dat ik me niets aan moest trekken van al die verhalen op de site, waar een paar mensen het onterecht voor anderen verpesten. Sinds vorige week heb ik mijn geld per mail terug gevraagd, maar er wordt helaas helemaal niet op gereageerd. Tot op heden 24 jan heb ik noch een nintendo gekregen noch mijn geld terug gekregen. Is hier sprake van oplichting?
vrijdag 22 januari 2010
Nintendo DS lite besteld en werkt NIET!
Ik bestelde en betaalde op 22 dec. 95 euro voor mijn nintendo ds lite. Deze ontving ik wel optijd maar toen ik hem opende en aan wilde zetten ging er alleen aan de zijkant een lichtje branden maar verscheen er helemaal NIKS op het scherm. Heb het een week later nog geprobeerd met een spelletje erin, maar wederom verscheen er niks op het scherm!
Ik ben dus gewoon opgelicht.
woensdag 20 januari 2010
toch niet opgelicht
ook wij hadden twee ds besteld op 5 december ook alle mails van hun gekregen zoals vele Begin januari tot mijn verbazing ontvangen en tot op hede doet alles het nog
maandag 18 januari 2010
Toch nog ontvangen ...
Op 21 december (via link op Marktplaats) Wii controller + Nunchuck en silliconen hoes a E 27,50 besteld. Orderbevestiging zag er prima uit, niet iets om achterdochtig van te worden. Toen de levertijd verstreken was probeerde ik per mail het bedrijf te bereiken. Na de mail over inbraak e.d. en vooral dat je het bedrijf niet persoonlijk kon benaderen, begonnen de alarmbellen te rinkelen. Even googlen maakte mn wantrouwen compleet en dacht ik opgelicht te zijn. Echter, wat scherts mijn verbazing, vandaag 18 januari 2010 ontvang ik de bestelling, keurig verpakt aangetekend verzonden vanuit Singapore. Tja, het heeft even geduurd maar men heeft zn woord gehouden:'"alle bestellingen worden toch nog netjes afgehandeld".
Vindt toch dat ik dit even moet melden. Dus uiteindelijk een redelijke waardering voor w.b. de Wii afstandbediening + nunchuck + hoes voor 27,50 maar als ik zo de resterende beoordelingen lees, zou ik spelcomputers e.d. niet via dit bedrijf kopen.
zaterdag 16 januari 2010
uzoektwijvinden
heel vreemd.
ik lees allemaal zeer slechte verhalen over uzoektwijvinden.
natuurlijk ook stom van mij om niet eerst te zoeken op google naar referenties of zoiets anders had ik zeker niet besteld ondanks dat ik geen slachte ervaring met ze heb.
Heb vorig jaar nov 2 dingen gekocht voor de wii. een nunchuck en een afstandbediening voor 27,50 euro incl hoesje. Vond dit ook al erg goedkoop vandaar besteld.
Eind december kreeg ik ze dan ook binnen vanuit thailand. Ze werken goed en is niets mee aan de hand.
Zie wel dat ze niet meer bestaan dus zal wel een kern van waarheid inzitten. Ze zullen de boel wel oplichten anders bestond de site nog wel.
Succes voor iedereen die is opgelicht
gr.
donderdag 14 januari 2010
houdt moed
op 16 dec.2009 besteld en betaald.sindsdien diverse emails gestuurd maar
alleen het standaard antwoord ontvangen. tot m'n verbazing is de mp4 speler vandaag ,14 jan. 2010, per aangetekende post bezorgd. ik had er niet meer op gerekend.ik denk dat het ze een beetje boven het hoofd gegroeid
is ,maar het zijn geen echte oplichters.
waardeloos!
Ik heb begin oktober vorig jaar een Nintendo ds besteld, deze werd na zes weken inclusief de tijd dat men de betaling "kwijt" was eindelijk geleverd. Echter na twee weken deed de Nintendo al niet meer wat hij behoorde te doen, spelletjes weigerden, tot we niet meer in staat waren ook maar een spelletje zonder problemen te spelen. Op internet gaan zoeken en er achter gekomen dat we een nepnintendo gekregen hebben. Dit is bevestigd door verschillende mensen. Na diverse mails naar uzoektwijvinden uiteindelijk een mail gekregen dat we de nintendo konden op sturen, maar nu na dik twee weken na opstuur datum nog geen geld terug zoals beloofd. Ik krijg geen enkele reaktie op mijn mails meer en de site blijkt te zijn opgeheven. Ik ben dus bang dat ik kan fluiten naar mijn 100 euro, maar laat het er niet bij zitten. Ik doe aangifte wegens oplichting! Dit kan toch zomaar niet?
bezoekje brengen
Ik denk dat ik het weekeind even langsga op het volgende adres, even kijken of er in persoon een oplossing te vinden is i.v.m. het achterhouden van een in reparatie aangeboden ds.
Eisenhowerstraat 521, 6135 Sittard, Limburg.
zaterdag 9 januari 2010
Geld terug gekregen
Na ook een kapotte nintendo te hebben ontvangen, toch eens op internet gaan zoeken wat andere nu van deze internetwinkel vonden. En toen kwam ik dus hier terecht. Had er een hard hoofd in, maar toen er op een gegeven momnet een berichtje stond van de heer pim himself dat je hem een mailtje kon suren met het ordernummer, klacht en je naam en bankgegevens heb ik dat toch gedaan. Wie niet waagt wie niet wint. En wat schetste mijn verbazing, ik heb van de week mijn geld terugggetsort gekregen. De nintendo hebben we nog steeds, wil m kostenloos terugsturen maar krijg geen reaktie meer.
woensdag 6 januari 2010
Geld terug gekregen
Na heel lang wachten hebben wij de bestelde DS ontvangen. Maar helaas was de vreugde van korte duur want 1 knopje deed het niet en het beeldscherm was ook niet goed. Wij hebben ons geld terug gevraagd en moesten toen eerst de DS opsturen. Daar waren wij eerst een beetje huiverig voor maar hebben dat toch gedaan. Twee dagen later kreeg ik het geld terug gestord. Het heeft veel tijd gekost, een hoop frustraties en 8 euro armer aan verzendkosten. Maar toch ben ik blij dat wij dit nu achter ons kunnen laten en dat uzoektwijvinden toch zijn woord heeft gehouden. De nieuwe DS gaan wij gewoon in de winkel kopen met een goede klantenservice die ik gewoon kan bellen.
dinsdag 5 januari 2010
Zucht
Nou, ben er via deze site dus achter wat er aan de hand is.
Ipod nano besteld maar nog niks binnen en komt waarschijnlijk ook niet.
Ga er zeker werk van maken en zo nodig ga ik even langs om me
geld op te halen.
Zo zie je maar soms kom je de verkeerde tegen!
dinsdag 5 januari 2010
2 x kapotte ds ontvangen
In oktober ds besteld voor onze dochter. Deze kregen we netjes binnen de tijd geleverd. Helaas bleek na 2 weken dat beide beeldschermen niet meer werkten. Hierover gemaild met dhr. v.d. Meer. We konden de ds terug sturen en zouden een nieuw exemplaar ontvangen.
Deze tweede ontvingen we op 31 dec. Dit keer niet vanuit Japan maar vanuit Nederland verstuurd.
Bij deze ds bleek het schroefje van de batterijklep niet te passen, waardoor het klepje steeds er af valt. En het onderste beeldscherm flikkert.
Dezelfde dag nog een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen tot op heden.
Inmiddels hebben we verschillende forums gelezen met slechte berichten. Daar worden we niet blij van.
We hebben vandaag weer een mail gestuurd, met het verzoek om ons geld terug te storten. We zullen dan meteen na ontvangst van het geld de ds retourneren. En hopelijk heeft onze dochter dan nog voor haar volgende verjaardag een andere ds.
maandag 4 januari 2010
18 dec. besteld en ook nog niks ontvangen.
Het was dus te mooi om waar te zijn. 18 dec. een 120gb harde schijf voor de xbox360 besteld (€59 normaal €120). Tot op heden nog niks ontvangen. Na alles hier gelezen te hebben zal ik het ook wel niet meer krijgen. En dat is ZWAAR KUT!!!!!! Overweeg aangifte te doen!
14 dec besteld nog niks ontvangen
nou hier word ik niet vrolijk van van deze berichten. denk je eindelijk wat goedkoops te kopen. zoals de wii afstandbediening als setje voor 27.50 e.
heb ik 14 december besteld. betaling was ontvangen. nu na heen en weer mailen waar de bestelling blijft. krijg je zo n automatisch mail over inbraak bla bla. voor verdere vragen kon j ekontakt op nemen met een ander email adres. maar deze wordt ook niet beantwoord.
die man zit rijk te wezen. en ik denk dat wij nikx meer krijgen.
goedkoop is nu duurkoop. stelletje oplichters.
waardeloos
22 november ook een Ds besteld en nu nog niets in huis smoes na smoes hoop dat Pim eens wat gaat regelen ipv alemaal smoesjes op te hangen.mijn zoon van 6 is ook erg bij met je
zondag 3 januari 2010
Hondekop
Valse naam , nep spul leveren , schuld van doa naar de klanten afschuiven . Wat is de overeenkomst tussen een hond & de klanten van Pim van den Broek ? We worden allemaal aan het lijntje gehouden !!!
afhandeling uzoektwijvinden
We zijn drukdoende alle zaken/klachten af te handelen.
U kunt ons op E-mail pimmm6@hotmail.com benaderen.
Met vermelding van naam / ordernummer / rekening nummer / en bedrag.
Mvg Uzoektwijvinden
oplichters
ze hebbenmijn kinderen opgelicht voor €220 lang gespaard allebei voor een ds en een psp en de kids begrijpen er niks van kwam terug van politie heb aangifte gedaan en ze vroegen en heb je ze zoveel vertrouwen hebben ze nog in de wereld en de politie die doen ook niks ik ben hard op zoek naar zijn nwe adres weet wel waar zijn vader woont maar daar heb je niks aan
verkeerde mensen opgelicht
er zijn wel eens mensen die grote fouten maken in het leven.dit hebben de heren van uzoektwijvinden zojuist gedaan. wij geven de heren van u zoekt wij vinden nog even de kans. het gaat in ons geval om een relatief klein bedrag, maar wij komen uit het milieu dat niet graag opgelicht word!!!!!. wij kunnen alle opgelicht mensen laten weten dat als wij dat nodig vinden, wij de heren binnen een dag gevonden en gesproken hebben. hier hebben wij zo onze roemeense invloeden voor. even voor de duidelijkhijd dit is geen dreiging maar gewoon een korte beschrijving van hoe wij te werk gaan
donderdag 31 december 2009
Bullshit
Geeneens meer de moeite nemen om op een normale manier de klanten te woord te staan . Zal me benieuwen of zijn vader Mark van den Broek uit Deventer trots op zijn zoon is !
woensdag 30 december 2009
geld terug
Ik heb mijn geld terug gekregen dat had ik zeker niet verwacht maar blijf mailtjes sturen naar het "bedrijf"
woensdag 30 december 2009
Helaas ook opgelicht
Na 4 weken wachten (ivm feestdagen in HongKong) eindelijk een Nintendo DS ontvangen. Helaas was de vreugde van korte duur. Hij werkt niet. Maar stuur maar terug dan krijg je je geld terug. Niet dus, nog steeds niks ontvangen en heb nu een zielige mail ontvangen dat er is ingebroken etc. BALEN DUS!
Wie heeft de Tip om deze gast (niet fysiek) aan te pakken?
ook wij zijn slachtoffer
we hebben in september ook een ds lite besteld voor mijn zoon zijn zelfgespaarde centjes 2keer toe geleverd gekregen en allebei niet te gebruiken ook voor de 2de keer een doa zeldzaam he . hij hheft dus nog steeds niks en we worden overspoeld met steeds dezelfde standaard mailtjes we hebben ook al aangifte bij de politie gedaan.ik raad ook iedereen aan dit te doen met zijn allen staan we hopelijk sterk. naar zijn geld kan hij wel fluiten want dat krijgt hij niet meer terug. peter ofwel pim is een grote oplichter een zielig mannetje.
Betaald, geleverd gekregen, stuk, na 1,5 maand nog geen levering
LS,
De onderstaande berichten komen ons heel erg bekend voor. Nintendo DS Light via uzoektwijvinden.net gekocht. Geleverd, stuk, teruggezonden omdat we een 'DOA' hadden. Dit is half november gebeurd. Inmiddels nog niet geleverd. Onzinmails van deze organisatie toegezonden gekregen:
" Geachte heer, mevrouw,
> Ik kan u uw geld niet terugstorten noch de order annuleren.
> Hiertoe dien ik u te verwijzen naar de algemene voorwaarden van onze
> website. Ik vind het heel vervelend voor u dat u dergelijke klachten
> ondervind echter uw order is onderweg.
> Zij die net zo'n hinder hebben ondervonden als u van de late levering
> hebben de DS inmiddels ontvangen. Ik verwacht daarom dat de order van u ook snel geleverd zal worden.
> Excuses voor het ongemak.
> Met vriendelijke groet,
> Silvia van Dijk
> Orderafhandeling
> www.uzoektwijvinden.net
Ik ben jurist dus heb deze pannekoek gewezen op de zogeheten zwarte lijst (nietig beding in alg vwde als het gaat over het niet kunnen ontbinden bij niet nakoming).
Ik hoop dat hij dit bericht leest. Dan weet hij dat hij gewaarschuwd is.
dinsdag 29 december 2009
lang wachten op bestelling en reparatie
begin oktober DS gekocht. begin november binnen.
Scherm niet goed (vorm van DOA, kan gebeuren toch?) terug gestuurd en track nummer gekregen. je raad het al, nieuwe DS nog niet binnen.
heb nu zo'n onderbuik gevoel.
Doe al sinds 1996 zaken op internet zonder problemen.
Zou dit toch de eerste zijn? Misschien te naief geworden.
'goed' : reactie op mijn vragen bij de klantenservice
fout: lange levertijden en onzekerheid over de bestelling.
Ik gun ze nog even om te bewijzen dat het meevalt....
anders wil / moet ik mij misschien toch maar naar de politie begeven.
maandag 28 december 2009
NOG GEEN BESTELLING BINNEN
Op 18 november 2 x een wii afstandbediening met nunchuk en een oplaadstation gekocht.
Via Ideal betaald na een week gemaild en het was onderweg,had wat vertraging!
Zou voor kerst wel geleverd worden,was onderweg konden niet zien hoe of wat waar het aan lag.
Inmiddels bijna een nieuw jaar en heb gevraagd of het deze kerst werd of volgend jaar 2010?
Geen reactie meer gehad.....Nu kom ik hier terecht en word hier echt niet vrolijk van,
Ow ja ik had de algemene voorwaarden moeten lezen,dat ze geen geld teruggeven,dat ik rustig af moet wachten......
Zal dan ook maar aangifte gaan doen,de site bestaat ineens niet meer
OPLICHTERS
maandag 28 december 2009
Zeer slechte levering
Begin September een nintedo gekocht.
Werd begin november geleverd, kapot bij levering.
Hierna retour gestuurd.
Na lang wachten en diverse mails kwamen we tot de ondeking dat het bedrijf er mee stopt.
Weer een mail gestuurd en weer kregen we de mededeling dat we geduld moesten hebben en dat alles langer ging duren als gevolg van inbraak / diefstal.
Voor degene die geen adres hebben:
Flexglobal
t.n.v. Uzoektwijvinden
Postbus 458
6400 AL Heerlen
Netherlands
Ben vandaag ook bij de politie geweest voor aangift.
Tevens van de politie het advies meegekregen om een civiele procedure tegen dit bedrijf op te starten.
31-12-2009:
Eindelijk een pakketje van TNT ontvangen met een nintendo, nu maar hoppen dat deze wel goed en lang werkt.
PS:
Die inbraak / diefstal van de voorraad is gelul want mijn bestelling die ik bij hen heb gedaan is direct van uit SINGAPOOR verstuurt naar mijn huis adres zonder tussenstop bij u zoekt wij vinden, dus de nintende kan ook niet geslolen zijn ?????????????????????
zondag 27 december 2009
Huilende kinderen vanwege geen levering
Zoveel opgelichte mensen , werkt onder een valse naam . Kijk artikel 326 in het wetboek op google eens . Zo moeilijk is een goede aangifte niet . Heeft gewoond op de koeweg 6 in Landgraaf . Zijn msn is pimmm6@hotmail.com
Samen zullen we hem vinden !
zondag 27 december 2009
opgelicht
helaas, ook wij zijn opgelicht. op de site staat onderstaand bericht. als dreigmails aan het politiedossier worden toegevoegd dan moeten we maar dreigmails gaan sturen ben ik bang. ik ga in elk geval aangifte doen. 2 ds-en ontvangen waarvan er 1 nu al kapot. 2 r4-kaarten besteld waarvan er 1 incompleet ontvangen. na veel heen en weer gemail de r4 teruggestuurd, wacht sinds 24 november op mijn geld. van 1 van de ds-en is het typenummer afgehaald; dat ruikt naar de misdaad. ik ga in elk geval contact opnemen met de servicedesk van nintendo want ik zit nu met een kapotte ds!
wegens inbraak en dreigings redenen is uzoektwijvinden gestopt.
Alle bestelde bestellingen worden toch nog netjes af gehandeld.
Vragen kunnen gesteld worden per mail via aftersales@uzoektwijvinden.net
Wij vinden het jammer dat een paar personen het voor de rest verpesten.
Helaas is door de inbraak(op vooraad) de levertijd verlengd we doen er alles aan om de spullen snel bij de klanten te krijgen
Bedankt voor uw geduld hierin.
Dreig mails of dergelijke worden direct aan het politie onderzoek toegevoegd.
zaterdag 26 december 2009
Opgelicht!
Een Nintendo DS besteld, NIETS ONTVANGEN 90 EURO KWIJT!
zaterdag 26 december 2009
Controller wii ???
Ook ik heb begin november een controller met nunchuck voor de qii besteld en betaald .
Al meerder mailtjes gestuurd met hetzelfde antwoord...vertraagd.
Geld terug kan niet . was bedoelt als sinterklaas kado, toen maar de hoop gevestigd op kerst maar tot op vandaag (tweede kerstdag) nog niets ontvangen.
Krijg nu zelfs geen reactie meer op mailtje.
Schandalig!!!
vrijdag 25 december 2009
Nintendo DS heel veel geluk gehad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ook ik heb via deze site een Nintendo DS"'gekocht'',
Ik heb na het lezen van deze klachten heel veel geluk gehad en kwam op deze site omdat ik voor een ander ook een nintendo wilde bestellen.
Ook ik kreeg dezelfde berichten als de meeste van jullie en dan vraag ik me af dat er wel heel veel feestdagen zijn in Hong Kong en daar zou ik wel willen wonen. Mijn Nintendo werd wel goed afgeleverd en hij doet het uitstekend maar een vervangende batterij zou geen overbodige luxe zijn. Mijn DS kraakte wel erg bij de scharnieren en de volumeknop gaat heel erg stug. Ik ga er ook 1000% vanuit dat ik een gebruikte DS heb ontvangen. als hij van laag valt breekt hij en bij de Nederlandse DS valt hij van hoger is er niks aan de hand rara hoe kan dat hij moet wel degelijk gebruikt zijn dat kan je merken aan alle minpunten en de gelogen mailtjes als het aan mij licht hebben ze geen vooraadt en wachten ze tot iemand zijn 2e hands DS niet meer wilt. Rest mij nog 1 vreemd iets te vermelden want, bij reparatie van mijn DS vertelde de reparateur mij dat er geen serienummer op stond dus,pure oplichting. Deze man of bende moet gestopt worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik druk op 1 ster maar,deze site krijgt van mij 0 sterren!!!!!!!
Andre Meure
donderdag 24 december 2009
geen levering
nunchul besteld en betaald op 25 november en nog steeds niets ontvangen. alleen maar een email dat hij verstuurt word
oplichting
Ik ben vanaf 11 november bezig om een nintendo te krijgen, maar steeds krijg ik een veelbelovende mail zonder resultaat. Deze mensen zijn echt oplichters, meld je bij de politie en blijf hun stalken met e-mails. Ze verdienen niet eens één ster.
Nintendo ds NIET geleverd
Ook wij hebben tot nu toe slechte ervaring. Zitten al meer dan 6 weken op een product te wachten en tot heden niets ontvangen en de bekende mails dat het vertraging oploopt.
Wel beloftes, geen levering. Veel internetervaring, maar dit is zeker GEEN AANRADER!
woensdag 23 december 2009
oplichters die gestopt moeten worden
ook ik ben inmiddels met hun bezig ivm de aankoop van een ds die al na 4gagen defect was.na wat heen en weer gemaild te hebben kreeg ik het volgende adres toegestuurd gekregen : flexobal
t.n.v. uzoekt wij vinden
Eisenhowerstraat 521
6135BE Sittard
dinsdag 22 december 2009
Het kan dus ook anders, dit keer een positief bericht
Ik heb op 29 november de Wii controller en nunchuck besteld. Niets geleverd gekregen binnen 12 dagen. Ik ben wat gaan googlen en ondermeer op deze site terecht gekomen. Ik werd er niet vrolijk van. Ik was dus ook bang mijn geld kwijt te zijn.
Ik ben van het weekend een mailtje gestuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Ik kreeg na 2 dagen een bericht van Silvia van Dijk,met daarin het bekende verhaal. Dat zij van de leverancier heeft vernomen dat de bestelling vertraging heeft opgelopen maar dat de bestelling inmiddels is verstuurd. Ja, ja dacht ik, dat verhaal heb ik al meer gelezen hieronder. Maar wat schets mijn verbazing, vandaag met de post mijn bestelling binnen gekregen. Het kan dus toch...
Toch nog een kadootje onder de kerstboom.
Ik kan dan ook niets anders dan 3 sterren geven want bij mij is het wel goed gegaan, met wat vertraging.
Ik hoop van harte dat het met alle andere bestellingen ook goed gaat komen.
Ik wil toch nog even duidelijk zeggen dat ik niet bij uzoektwijvinden werk. Dit is geen nepmail maar een eerlijke beoordeling. Er is dus nog hoop...
dinsdag 22 december 2009
waardeloos
Ik had op 23 november een wii controller en een nunchuck besteld, hij wa oorspronkelijk voor sinterklaas, maar hij kwam dus niet dan maar op 14 december een mailtje gestuurd, 15 december kreeg ik een mailtje terug niet van een man maar van een vrouw, Silvia van Dijk. Ik kreeg het wel bekende mailtje. Dacht er toen aan dat ik misschien mijn geld nog kon laten terug storten, Wel het terug laten storten was dus niet mogelijk als je met Ideal hebt betaald, dus nu maar afwachten of ik het terug krijg. Misschien dat we met verenigde krachten (klachten) wel wat gedaan krijgen.
Persoonlijk denk ik dat de positieve reactie van die lui zelf is.
vrijdag 18 december 2009
mp nano mp3 speler 4e generatie
Ook ben teleurgesteld door uzoektwijvinden.net. Had in november de mp3 nano speler besteld, er werd me via de mail beloofd dit binnen 10 dgn. te ontvangen en dat de praktijk vaak uitwees dat dit vaak sneller was.
Na 1 maand ontving ik de mp 3 speler echter zonder de beloofde earphone en na het uitproberen van de speler met 3 andere earphones bleek het contact in de speler niet goed te werken, zodat er muziek kwam uit 1 oor. Heb natuurlijk een e-mail gestuurd hierover maar nog geen echte (alleen een autoreply) ontvangen.
Ik heb de voorwaarden van dit bedrijf er op nageslagen, maar er is nergens een adres of persoonsnaam te vinden. Voorwaarden zijn m.i. gebakken lucht want ik kan bij niemand of nergens terecht!!
maandag 14 december 2009
uzoektwijvinden.net oplichting
Ook ik heb een vergelijkbaar verhaal. Twee Nintendo's DS Lite besteld op 7 november, tot op heden met een kluitje in het riet gestuurd! Ik heb het zo hoog opgespeeld dat meneer vd Meer mij vorige week een mail stuurde waarin hij aangaf het bedrag van € 190,= terug te boeken naar mijn rekening. Heel prettig, dacht ik.... Tot op heden niets ontvangen!!!!
Vandaag heb ik weer gemaild en als ik niet binnen drie dagen geld op mijn rekening heb ontvangen ga ik aangifte doen bij de politie en allerlei consumentenprogramma's. Ik vind dat niemand het recht heeft om mijn geld in nemen, dit is regelrechte oplichting.
maandag 14 december 2009
Oplichting, en weer één
Zelfde verhaal als de rest feest in hong kong enz. Hoe stoppen we deze oplichter ?? Ik weet het niet, maar sinterklaas heeft voor mij een rare nasmaak.
zaterdag 12 december 2009
Oplichterij, geen levering!
Wij hebben ook 13 november een ds besteld en nog steeds niet ontvangen!
Ook wij kregen mailtjes om ons aan het lijntje te houden: vertraging opgelopen door een feestdag in Hong-Kong, nu via Singapore. Track and trace nummer waar je niets wijzer van wordt. Steeds een mailtje terug met excuses voor het ongemak, maar ik verwacht dat het spoedig bij u zal zijn. Nu, na 4 weken dus nog niets! En na mijn laatste bozere mailtjes, na sinterklaas, krijg ik ook maar geen antwoord meer. En onze dochter van 8 heeft nu nog niet haar sinterklaascadeau!
vrijdag 11 december 2009
oplichters!
Ook ik heb hier twee nintendo's gekocht, na veele e-mails eindelijk vandaag de rotzooi ontvangen. het zijn opgelapte afdankertjes uit azië met imitatie batterijen en dito oplader.
Nou maar zien hoe ik mijn geld terug krijg.
Ik denk dat we samen moeten spannen om hier iets te bereiken. hoe gaan we het doen?
a.s. maandag ga ik aangifte doen van oplichting
donderdag 10 december 2009
Mogelijk oplichting
Zoals meerdere die hierover schrijven,kan het bijna geen toeval zijn of dit lijkt echt op oplichting.De zelfde dingen die via de mail worden beschreven,de late levering van de Nintendo`s (bij mij ook al een 4 weken geleden).Heb vandaag mijn geld terug gevraagt,ben benieuwd wat er gaat gebeuren,anders ga ik ook aangifte doen.
donderdag 10 december 2009
OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING OPLICHTING
Ook ik heb begin november een Nintendo ds besteld en betaald, nog steeds niks ontvangen, ik heb inmiddels aangifte gedaan, nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
woensdag 9 december 2009
oplichterij en geen klantenservice en producten die beloofd worden
Ook ik ben vanaf begin augustus bezig met een Nintendo aan te schaffen om lekker op vakantie mee te nemen in September.
Na veel vage mailtjes uiteindelijk mijn Nintendo DS in mijn vakantie ontvangen, rechtstreeks uit Hongkong.
wat blijkt, geen universele adapter volgens europese normen. 2 batterijen meegeleverd welke het nog geen half uur volhielden na opladen.
Deze terug moeten sturen.
Kreeg na vele mailtjes weer 2 "nieuwe" batterijen opgestuurt in gewoon zwaar gehavende normale enveloppe ipv bubbelenveloppe ofzo, hij lag nog net niet open dat alles eruit viel.
Conclusie, baterijen gingen nu 40 min mee joehoeeee NOTTT.
Dus verzoek om alles terug te sturen, en ik zou nieuwe ontvangen.
Iedere keer opmoeten sturen naar volgende adres:
Flexglobal
t.n.v. Uzoektwijvinden
Postbus 458
6400 AL Heerlen
Netherlands
Dit is inmiddels als weer bijna 1 maand geleden en word allemaal aan lijntje gehouden met soort van onderstaande mails:
Geachte heer, mevrouw,
We hebben vernomen van onze leverancier dat er een kleine vertraging is
met het verzenden. Uw product is wel al verzonden en onderweg. De klanten die de order eerder hebben besteld krijgen hem nu met en met binnen. U zult deze spoedig mogen ontvangen. Als u nog vragen heeft verneem ik deze graag.
Peter van der Meer
Heb hem vandaag mail gestuurd om alle kosten terug te storten, en ga morgen aangifte doen bij Politie, en via consumentenbond, trosradar etc mijn verhaal kenbaar maken, om zo deze man tot stoppen te dwingen.
tracking
hebben jullie trouwens een track en trace nummer gehad?
Ik wel maar die staatal ee week op hetzelfde dus wat is de echtheid en waarde hiervan?
woensdag 9 december 2009
praatjes vullen geen gaatjes!
Ook ik heb maand geleden de ds gekocht voor 95 euro! Direct betaalde ik via ideal, 5 november hadden ze het geld binnen... Vele mailtjes over en weer, geld terug is toegezegd, maar tot op heden niets ontvangen!
Gisteren is de website weer volgegooid met nieuwe producten, meneer doet dus kennelijk goede zaken! Deze man moet gestopt worden!!!
woensdag 9 december 2009
ook opgelicht ben ik bang
Ik heb 13 november een nintendo ds besteld en kon betalen via een een of andere 'paypal' manier,...halverwege het invullen de boel gestopt, maar na een tijdje bleek dat ik dus toch betaald had! ik heb ze gemaild hoe dit kon,geen reactie, gemaid of ik kon anuleren, wel een reactie: moet de bestelling afwachten en darna terugsturen. tot nu toe zit ik nog steeds te wachten op de nintendo (was voor st.klaas)
En nu lees ik dit allemaal!!!!!
ook opgelicht!!!!!!
wij zijn ook gedupeerd.Wij hebben 28 november een nano mp4 speler gekocht, maar ook niets ontvangen, en er wordt niet gereageerd op email.
Wij willen dus ook samen sterk staan om deze meneer voor de rechter te krijgen
Oplichters
2 Nintendo's besteld in half November, nog steeds niet binnen.
Heb de order geannuleerd en geld zou terug gestort worden. Nog steeds niets ontvangen en heb zo mijn twijfels. Koop hier niets. De DS-en zijn gerepareerde modellen, dus ook geen garantie. Pure oplichterij dus. Ga morgen aangifte doen bij de politie.
Contact gezocht gedupeerden
Schitterend!! 2 zéér positieve reacties tegenover 12 uitermate slechte. waar zouden die positieve reacties nu toch vandaan komen..... Onderaan deze pop-up om de beoordeling in te vullen staat nota bene dat ze geen tolerantie hebben voor valse beoordelingen. Ik vrees dat ik er twee heb gevonden.... Ik zou graag met iedere gedupeerde in contact willen komen om orde op zaken te stellen bij dhr. van der Meer uit Heerlen. Hij heeft van mij een ultimatum gekregen en wanneer hij hier niet aan voldoed zal ik alles in het werk stellen om deze meneer voor oplichting voor het gerecht te krijgen en te voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt. Samen kunnen we hier sterk in staan.
Mochten jullie contact willen opnemen laat dat dan even weten op deze site. ik zal dan zorgen voor een e-mail adres of telefoonnummer.
oplichters zij het
koop niks bij u zoekt wijvinden.net
je krijgt niks en hij zet zelf de positieve berichten neer!!! dus laat je niet gekmaken.
maandag 7 december 2009
uzoektwijvinden
Ah, hier zitten medeslachtoffers van deze geweldige onderneming "uzoektwijvinden".
Ik wacht nu ook al 3 weken op mijn bestelling en aangezien het ook onze bedoeling was om voor sinterklaas een ds te geven en dat niet is gelukt heb ik al ergens anders 1 moeten kopen, lekker duur!!!!!
En die andere die ik via deze site had besteld, tja.
Misschien komt die nog, al dan niet fuctionerend, ben benieuwd.
Was ook nog zo dom om er een spel bij te bestellen dus ruim €120,- weg.
Lekker, zo'n bedrijf.
Uzoektwijvinden? ik wou dat ik deze ondernemer kon vinden, wou wel even een hartig woordje met hem wisselen!!!
Hoe dan ook, deze man moet gestopt worden en ook ik zal waar mogelijk dit bedrijf door het slijk halen.
Als ik ergens niet over kan zijn dat dit soort praktijken wel!
Maar deze meneer heeft vast wel een leuke tijd, zijn bankrekening is waarschijnlijk rijkelijk gevult met het geld van zijn "klanten".
Kun hij leuke dingen mee doen, nietwaar, meneer vd M. (en eventuele mede-oplichters)
maandag 7 december 2009
ontvangen wat ik besteld heb
Maand November een ds besteld netjes elke keer antwoord op mijn vragen want ik ben wat ongeduldig :) en ook gekregen wat ik besteld heb
zondag 6 december 2009
wat een ........
en bestel nooit iets bij deze oplichter onze 2 kinderen waarvan een met handicap zijn door deze man 2 nintendo,s met sinterklaas door de neus geboord heb hier geen woorden voor kan hem maar beter nu niet tegen komen enne volgens mij is de enige positive beoordeling van deze meneer zelf (zie onderste) ik roep idereen op om met ons en dat zijn er al veel tros radar te informeren deze vent moet worden gestopt ..... oplichter en aangifte doen bij de politie hebben wij ook gedaan en rechtsbijstand inschakelen graag met meerdere mensen deze man te stoppen
zaterdag 5 december 2009
toch een positive
heel raar ik heb het wel gewoon binnen 2 weken gekregen ik dacht eerst ook dat dit niet goed ging maar toch alles binnen ze gaven aan dat er een kleine vertraging was. kan gebeuren toch.....
maar alles dus netjes binnen gekregen toppie service mag ook gezegd worden !
vrijdag 4 december 2009
opgelicht
Ik heb zoals anderen tros opgelicht gemaild. Wil men det aub doen zodat wij hem kunnen stoppen'.
donderdag 3 december 2009
Slecht nieuws..
Voor Pimmetje en voor de mensen die hun geld nog niet terug hebben... Uzoektwijvinden schijnt failliet te zijn... Er wordt dus niks meer geleverd en ook niks meer teruggestort.. Zag het op radar.nl staan daar kreeg iemand het volgende mailtje;
Beste we nemen zelf geen reparatie's meer aan hiervoor zijn 2 redenen.
Wel is het mogelijk om deze zelf voor reparatie toe te zenden.
vermeld bij het verzenden uw eigen return adres erbij.
Name:alice yeung
Hong Kong
mvg uzoektwijvden.
woensdag 2 december 2009
2x een defecte nintendo
ben al sinds 5 sept bezig met een nintendo ds ik heb er inmiddels twee ontvangen die waren allebei kapot.ben al vier weken bezig om mijn geld en de verzendkosten van mijn aankoop terug te krijgen. ik krijg wat vage e-mails heb al twee keer te horen gehad dat ik mijn gegevens (die ze al hebben)
moet opsturen dan krijg ik mijn geld terug. dus mijn waardering is een dikke vette onvoldoende en ben zeer ontevreden.ben verplicht een ster te kiezen anders was het nul geweest
woensdag 2 december 2009
lang gewacht
9 november een ds besteld. Paar keer gemaild en kreeg ook te horen dat het via singapore komt. Had de hoop al op gegeven, maar 2 december werdt hij toch geleverd.
dinsdag 1 december 2009
teleurstelling
Wij hebben ook twee ds lite gekocht maar ook nog steeds niet binnen.
Onze zending gaat nu via Singapore ivm nationale feestdag in hongkong.
Ik heb al een aantal mailtjes gestuurt en ook netjes elke keer antwoord terug.
Maar nog steeds geen Ds.
Ooh wat een spijt heb ik.
zaterdag 28 november 2009
refurbished of gewoon een nepper
wij hebben ook een ds lite besteld en wel netjes binnen 12 dagen geleverd gekregen, maar de ds kwam in een zelfgemaakt doosje met een nep adapter en geen orginele gebruiksaanwijzing.
na contact te hebben opgenomen met uzoektwijvinden kreeg ik een mailtje terug waarin stond dat het hier om een refurbished exemplaar gaat, dat hadden ze er even op de site niet bij vermeld, dus daaaag garantie.
en ik heb nog erg mijn twijfels of het niet gewoon een nep ds is.
maandag 23 november 2009
De Nintendo DS droom!!!
Op 10 Oktober was het eindelijk zover, er kon na een jaar lang sparen( zakgeld en verjaardagsgeld) een Nintendo DS worden aangeschaft! Onze zoon van 10 was helemaal in de wolken en de 95 euro werden keurig bij papa ingeleverd! Elke dag vol spanning de postbode opwachten om elke keer weer teleurgesteld te worden!Tot op de dag van vandaag worden we per mail verzekerd dat hij echt geleverd gaat worden maar is dat zo?Uzoektwijvinden??? Ga nog maar eens heel goed zoeken naar de Nintendo zodat wij een gelukkige zoon hebben!!!
zaterdag 7 november 2009
uitermate teleurstellend!
1 maand geleden heb ik bij dit bedrijf een ds besteld. ze geven aan op de site dat de levertijd 10 a 12 werkdagen zal zijn (is op zich al behoorlijk lang).
Na een maand heb ik nog steeds niets ontvangen en word keer op keer met een kluitje in het riet gestuurd. Via mail (de enige manier om te communiceren met dit bedrijf) word keer op keer aangegeven dat het "elk moment geleverd kan worden"en dat het product is verzonden maar ze niet de status kunnen controleren.
Ik vraag me serieus af of dit bedrijf uberhaupt wel gaat leveren.
zaterdag 7 november 2009
zeer matig
ik heb een nintendo ds besteld en het duurt weken voordat je hem krijgt. Op het moment dat ik dit nu typ, heb ik deze nog steeds niet ontvangen en vraag mij werkelijk af of ik uberhaupt nog dat ding ga ontvangen(?)
Op de website vertellen ze hier niets over (over een lange levertijd)
Als ik dit van tevoren had geweten had ik wel 3 tientjes meer betaald voor een ds en hem meteen meegenomen.
Maar goed, de meeste internet bedrijven leveren binnen drie werkdagen en bij wijzoektwijvinden duurt het intussen al 3 weken en nog heb ik niks.
Ik ga hier dus echt nooit meer wat bestellen.
Het enige positieve puntje van hen is dat ze wel vlot je e-mail beantwoorden maar dat is dan ook het enige...