[REPLY]
Vorige week raakte mijn bestelling zoek bij TNT Post. Tijdens het telefonisch contact met V-Nix spraken we af dat we nog tot na het weekend zouden wachten voordat ze de spullen opnieuw zouden sturen. Op mijn vraag wie dat dan zou betalen klonk het bijna als vanzelfsprekend: "Dat betalen wij, daar kunnen we u niet mee belasten." We spraken af dat V-Nix mij zou bellen vandaag. "Het zal mij benieuwen..." dacht ik nog, maar om 17:00 uur vandaag ging keurig de telefoon! Het pakket is inmiddels al weer naar mij onderweg, ditmaal als pakketpost en alles op kosten van V-Nix.
Superservice V-Nix. Jullie hebben er weer een vaste klant bij!
V-Nix maakt reclame de GOPRO HERO 2 op voorraad te hebben:
"GoPro HD2 Voorradig - Alle GoPro's Nu €115 Gratis Extras.
www.v-nix.nl/gopro-cameras
Bestel Nu bij De Camera Specialist!"
Maar op de site blijkt ineens dat daar geen sprake van is, nix voorradig:
" 1- 2 werkweken (indicatie)" Ik heb daar al een keer over gebeld naar v-nix, en verteld dat ik dit een slechte zaak vind, maar kreeg als antwoord dat ze er niets aan wilden doen. Ze worden verplicht de advertentie zo te formuleren door GOPRO zelf.
Merkwaardig dat een fabrikant de afnemers kan verplichten misleidende reclame op internet te zetten. Is dat niet tegen de reclame code, is dat eigenlijk niet strafbaar?
Na een klacht aan V-NIX over het niet leveren van een betaald produkt, heb ik een heel goede respons gekregen van de zaakvoerder van V-NIX.
Ik heb ook een compensatie ontvangen voor de lange wachttijd.
Voor mij is V-NIX een heel betrouwbaar en eerlijk bedrijf, die als ze al eens een foutje maken ze alles in het werk stellen om het probleem op te lossen.
Echt een aanrader.