We are hiring!

110 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (110)

spannend en leuk.

Leuke deals en spannend, alhoewel ik nu wel meer gebruik maak van groupon en gosharethis omdat het dan toch soms goedkoper kan.
Men bied vaak overdreven, zodat je de kleine prijsjes vaak niet haalt ;-)

Featured review of Vakantieveilingen.nl

prima 'maar'

De website is prima: heldere regels, simpel 'meespelen'. De email en papierwinkel daarna echter wekt soms verwarrend qua wat je nog moet doen om eea echt te gebruiken en staat (te) bol van kleine letters etc. Maar ach.....

geweldige deals!

al meerdere topuitjes gehad voor weinig geld

Ik heb nooi wat

De bieding klopt niet

Toch nog extra kosten

Via de veiling een stacaravan "gewonnen". Via de mail netjes de kosten ontvangen die we op het vakantiepark nog extra moesten betalen. Bij aankomst op het vakantiepark werd er toch nog extra kosten in rekening gebracht die volgens het vakantiepark ook bekend zijn bij vakantieveilingen.nl

Jammer... We hebben wel een leuke tijd op de camping gehad.

Altijd super!

Denk wel goed na voordat je iets koopt. Vaak is het lastig iets te reserveren of koop je iets te snel terwijl je het later moet wil ebben haha.

TOP!en super handig

Het is gewoon een hele leuke en makkelijke site.Ik ben echt regelmatig met mijn mannetje alleen of met mijn gezinnetje goedkoop weg geweest.Het enige wat je moet doen is goed lezen wat de voorwaarden zijn,qua datums etc.Maar dat lijkt me niet meer dan logisch.Echt een aanrader

alweer gewonnen

Het lijkt alsof het een sport is waarbij je iets kunt winnen.
Je moet echter wel betalen en produkten zoals schoonheidbehandelingen vallen zwaar tegen.
Dit geldt ook voor bv de zwavelhoeve waar je algauw 25 euro bij betaald

leuke mooie site

al een aantal dingen op geboden en gewonnen, goede afhandeling, mooi concept.

Goed bij de les blijven

Let op de extra kosten die er nog bij komen! Maar evengoed voor weinig geld een dagje of langer weg.

Vakantieveilingen.nl

lijkt wel een sport haha

Buiten het feit dat ik zeer tevreden ben , het iedereen kan aanraden ,het betrouwbaar is en zeer leuk om te doen.
Moet je wel opletten dat het niet verslavend gaat worden en vraag ik me soms af of het wel helemaal eerlijk gaat met degene die meebieden.
De bedrage schiet soms ineens zo hoog omhoog , snap niet dat iemand die er geen baat bij heeft dat doet.
Maar ik heb al een aantal keren geuk gehad en alles wordt goed afgehandeld en verloopt goed.

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

erg leuk goedkoop reisje vooral in deze tijd
geweldiggggggggggggggggg

Toppers 2 kaartjes voor €40, kortom: super

Zat voor het eerst op deze site en zag de toppers en dacht, die moet ik cadeau doen. Zogezegd zo geboden en op €40 uitgekomen.
Prima website, het kan dus allemaal heel goedkoop.

goed voor weinig

goed voor weinig

al lang achterhaald!

vakantieveilingen is allang achterhaald. het motto "voor een euro" wordt nauwelijks meer bereikt, er wordt groots overboden waardoor er bijna gelijk aan de normale prijs wordt betaald voor zogenaamde acties...

jammer!!!

waardeloos

Klotezooi hotelbon gewonnen nooit ontvangen lekkerdam

Beoordeling

Leuke veilingen! Jammer dat je vaak zelf toch nog hoge kosten hebt

Vakantieveilingen.nl

ook echt een aanrader voor iedereen

vakantieveilingen is een geweldige veiling snel en erg over zichtelijk en geen gedonder achteraf

Vakantieveilingen.nl

Leuke aanbiedingen waarin je lage bedragen bied

Super leuke pagina om leuke dingen goedkoop te kunnen winnen. Zoals dagjes weg, vakanties, hotels etentjes enz. Je kunt al bieden vanaf 1 euro

duidelijkheid

leuke dingen via vakantieveilingen gekocht erg goedkoop! wel vind ik dat er wat diudelijker bij de aanbiedingen omschreven mag worden. verder zeer prettige ervaringen ermee.het is ook een beetje een sport he!!

Vakantieveilingen.nl

Heel goed opletten op de " kleine lettertjes"

je krijgt de dingen meestal goedkoper. Maar zoek eerst goed uit wat de daadwerkelijke prijs is. Mensen blijven soms bieden en dan zie je gewoon dat als ze het via de gewone weg hadden gekocht goedkoper uit waren. Wij hebben toch ook wel slechte ervaringen.
We hebben een keer 1e rang kaarten gekocht voor een show. Verder op de achterste rij kon ik niet zitten.....klacht ingediend en van de show tegoedbonnen gekregen maar is wel een flinke teleurstelling.
We hebben een keer een visagiecursus gekocht met een bon om gratis prodcuten te besteden.stond niet bij dat je minimaal 50 euro moest besteden en de cursus werd gegeven door 2 18 jarige grieten die gewoon eenn gezellige make-up middag gaven. Nog niets bijgeleerd
Een fotocursus die 3 maanden geldig was, gelijk gebeld na het "winnen" en waren nog maar 2 weekenden vrij en niks bijgeleerd.
Wij zijn veel voorzichtiger geworden met hier te bieden

leuke site

Leuk e site op deze manier kan je soms een leuke vakantie voor weimig geld, geef het zelfs aan vrienden door

• J.
  • Achterberg, NL
  • 2 Beoordelingen

Goedkope veilingen

Erg fijne site met veel soorten veilingen, al meerdere malen veilingen gewonnen voor redelijke prijzen. Jammer dat de veilingen tegenwoordig alleen vele malen hoger weg gaan dan in het begin. Verder een goede site alhoewel het bieden soms niet juist werkt...

Soms goed, soms slecht

Heb regelmatig geboden via Vakantieveilingen. De ene keer was het beter dan de andere keer. Bij een restaurant waar een 3-gangendiner werd aangeboden, kon je uit slechts 2 gerechten per gang kiezen op de menukaart. Zoiets dient vermeld te worden. Viel mij erg tegen. Ook een tegenvaller is dat je van te voren niet kunt zien dat niet alle data vrij zijn. Heb wel eens geboden op een hotel in Amsterdam omdat ik een bepaald weekend daarheen wilde gaan. Blijkt die datum dus al volgeboekt te zijn dus had ik niks meer aan de overnachting. Wil ik graag van te voren weten. Ook extra kosten omdat je in het weekend wilde overnachten werden niet vermeld bij een overnachting in Valkenburg. Stonden wel op de rekening maar ben daar tegen in gegaan en kreeg gelijk. Was toch € 24,- voor twee personen. Of twee overnachtingen in Duitsland die nu veel goedkoper worden aangeboden dan de prijzen via Vakantieveilingen. Ik kijk eerst of ik er mee opschiet om via Vakantieveilingen te bieden. Uiteindelijk wil je dan toch voordeel hebben. Blijkt ineens later dat het hotel de prijzen verlaagd heeft en je uiteindelijk veel duurder uit bent. Ik heb nog wat dingen staan dus hoop uiteindelijk daar wel leuke herinneringen aan over te houden.

avm vond deze beoordeling nuttig

Een aanrader

De leukste dingen voor de laagste prijs

Duidelijke site

Vakantieveilingen maakt nergens een geheim van. Altijd staan de administratiekosten vermeld en er staat vermeld wat de site is van de aanbieder en extra info. Soms vraag ik me wel af of er misschien mensen van de aanbieder op de veilingensite zitten want dan begint iemand ineens met 50 euro bieden vanaf 0, terwijl dat niet logisch zou zijn want normaal begin je bij 1 of 2 euro.

Redelijk

Ik heb meerdere veilingen gewonnen,zaten goeie bij maar helaas ook slechte ervaringen meegemaakt.Caravan gewonnen voor een week nou ik kan je vertellen dat het niet om aan te zien was wat een krot was dat.Eten ben ik wel zeer tevreden over.En soms kan je alleen via hun reserveringssysteem boeken,en dan blijkt inderdaad dat bijna alle hotels vol zitten waardoor je bon dus verloopt.Dat is wel een minpunt.Vakantieveiling zou hier iets meer aan moeten doen.

• Blum
  • Hoofddorp, NL
  • 14 Beoordelingen

verslaafd aan bieden!

Goedkoop naar de sauna, naar de circus, tanden laten bleken, uiteten, proeverij, apenheul etc etc etc.....Alles zo goedkoop, ik blijf bieden en winnen. Fantastisch.
Bv: sauna arrangement voor 2 met ontbijt voor 50 eur!!!
2 nachten + ontbijt in een goed hotel in Frankrijk voor 2 = 47 eur
Wie kan beter?

Vakantieveilingen.nl

Al heel veel leuke dingen gedaan

Top, leuke veilingen. Al op vakantie geweest en andere leuke dagen gehad voor een leuke prijs.

Superleuke site!!

Elke dag leuke aanbiedingen en gemakkelijke toegang!

leuke aanbiedingen

Haal hier regelmatig leuke dingen weg.

Tegenvallers zijn de aanbiedingen van caravans van Hengelhoef, dat is gewoon een smerig park, maar daar kan vakantieveilingen niets aan doen.

Goed kijken

Leuke site, kan soms wat verslavend zijn. Ik kijk wel goed of ik het aangebodene (meestal hotel/restaurant) al leuk vindt en het kan handig zijn al een maximale prijs in gedachten te houden. Soms lijkt iets heel goedkoop maar dan kunnen er nog extras bijkomen, welke altijd al wel duidelijk ook zichtbaar zijn!

Leuk, niet perfect!

Leuke site, leuke veilingen!
Maar vaak wordt je genept! Als je rondkijkt staat n veiling op 5 euro.. klik je erop staat hij ineens op 100 euro.. Dat soort grapjes al vaker meegemaakt.. Beetje jammer dus!
Maar zitten ook echt hele leuke veilingen tussen die je voor n paar euro kunt "kopen" dus ja blijf toch wel af en toe kijken;-)
Pas wel op dat je goed kijkt naar de kosten die er nog bij komen, excl de veiling..!

Ontzettend fijn

Dit zou nou nog eens koopjes voor een lekker weekendje weg! Naast dit is het vaak wel het minimale wat men aanschaft, maar alsnog voordeliger dan wanneer men normaal boekt bij een reisbureau!

Leuke veilingen.

Leuke en goedkope veilingen.
Kaartjes van Ne-yo toen gescoord via deze website.
Heb ze op tijd in mijn mail-box gekregen.

Oplichterij ?

Betaald voor een hotelbon. Niets ontvangen en men reageert ook niet op mailtjes.
Riekt naar oplichterij

matig aanbod

Ik heb meerdere veilingen in de wacht gesleept en kan wel zeggen dat ik er inmiddels een kijk op heb. Jammer genoeg zit er veel rommelaanbod tussen. Bedrijven die snel geld willen verdienen en het niet zo nauw nemen met de klantvriendelijkheid. Alle hotels zijn onder voorbehoud van aanbod of bepaalde acties. Inmiddels kom je er helemaal niet eens tussen, als je wilt boeken in een hotel (zoals bij het Fletcher aanbod). Kleinere bedrijfjes zijn vaak niet ingesteld op alle nieuwe klanten via vakantieveilingen. Waardoor het vertoeven in bepaalde sauna's (of b.v. bij een danscursus, andere cursussen) slecht blijkt te zijn opgezet en ingericht voor al het volk. Kortom, staat het op vakantieveilingen.. dan weet je dat het dringen wordt om je aanschaf te kunnen komen 'genieten'. Ook zijn er een paar bij waar blijkt dat de kosten die er bijkomen nogal variabel zijn en voor elke scheet bij moet worden betaald. Waardoor je veel en veel duurder uitkomt dan voorzien (reiskosten nog niet eens meegerekend). En velen doen zich veel mooier voor dan het in werkelijkheid is. Kortom: check eerst via websites en Google HEEL GOED wat voor een bedrijf het is, waar je je geld aan spendeert en reken dan ook nog eens de extra kosten goed door (reiskosten, verblijf etc.). Dan kom je uit op een redelijke prijs waar je voor kunt bieden, eigenlijk zou je daar dan net onder moeten blijven. Maar meestal blijkt dat anderen het niet helemaal snappen en veel te veel bieden.. Tsja, het is hard werken om iets voor een zacht prijsje te kunnen bemachtigen.

Jammer

Het is een leuke site met veel aanbod alleen jammer dat sommige mensen het concept niet snappen.
Het is de bedoeling dat je voor weinig iets kan "winnen".
Jammer genoeg bieden sommige mensen direct een hoog bedrag waardoor het voor anderen niet meer interresant is.

Erg goede ervaringen.

Nu 5 veilingen gewonnen ,en het is altijd keurig afgehandeld ,zowel de betaling ,als het verblijf ,gewoon erg goed . Leuke mogelijkheid voor mensen die eens wat goedkoper maar toch duur op vakantie willen ,of er eens een paar dagen tussen uit willen .

Super

Vakantieveilingen.nl is echt een super site, gelijk bieden op dingen die vaak buiten budget liggen, erg mooi voor studenten, ik zou het zeker aanraden om er een account te openen en vaak eens te kijken

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten