We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Van der Valk Beoordelingen

Van der Valk  Logo
Klanten zeggen: »uitstekend« »Een goed verblijf voor kerstavond« »Goede en rustige kamer« 14
Goed
7.5 van 10

14 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (14)

Featured review of Van der Valk

Mooie Hotels

Vaak bij van der Valk hotels geweest zelf de vorig jaar kwam van
vakantie terug en had geboekt voor een gewone kamer maar alles
was volgeboekt en kreeg daar een hele mooie kamer met
jacussi dat was Super voor het zelfde geld dat is dan nog eens
TOP

Van der Valk

Een goed verblijf voor kerstavond

Voor een standaardkamer was het zeer riant (twee aparte bedden, aparte zithoek, groot flatscreen, badkamer met aparte douche en bad). Bedden zijn comfortabel. Alleen lukte het ons niet om de verwarming om laag te krijgen, dus een vrij warme nacht gehad.
Het kerstontbijt was uitstekend.
Al met al een goed verblijf gehad.

Prettig, fijn, luxe hotel

Luxe kamer, erg goed. Ik mis alleen koffie/ thee faciliteiten op de kamer.

Goede en rustige kamer

Hoewel aan de voorzijde zeer druk op eerste kerstdag, was het bij en in de kamer heerlijk rustig. De kamer zelf helemaal in orde, zoals eigenlijk altijd bij van der Valk

goed

goed en snel geregeld

Van der Valk

Precies zoals Van der Valk hoort te zijn.

Wij hebben 2 nachten met 3 personen geslapen in een 3 persoonskamer. Mooie ruime kamer met zitgelegenheid. Nette badkamer met douche, bad, toilet en wasruimte en heerlijk beddengoed.

Ook het eten was uitstekend. We hebben 2x ontbeten en 1x gedineerd. Beiden waren heerlijk en met erg gastvrij personeel.

uitstekend

Ons verblijf bij Van Der Valk Vianen voldeed aan alle verwachtingen, zowel van de kamer en het ontbijt als van het restaurant 's avonds

Goed

Bij het afrekenen van de kamer kwamen we voor een onaangename verrassing te staan, de prijs was €10,-. hoger dan het totaal bedrag bij de (internet) boeking!! Het gaat me niet om de €10,-. maar wees dan zo fair om dit bij de boeking te vermelden.
Dit was trouwens het enige min puntje,voor de rest vriendelijk en behulpzaam personeel.

Van der Valk

Goede service en prettig personeel

Ik verblijf regelmatig in van der Valk hotels en bijna overal is het goed vertoeven voor vaste klanten mogen er wat mij betrefd wel klantkortings pasjes komen

• Marc
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

prima prijs-kwaliteit service

altijd een prima prijs kwaliteit. Kamers zijn schoon, groot en keurig verzorgd. Ben zeer tevreden en kom er graag

Van der Valk

Ik denk niet dat ik nog een keertje terug kom

De avond van aankomst was ronduit griezelig. Het leek wel alsof er voetbalrellen waren. Ontstellend veel dronken mensen die daar schreeuwend en al rondliepen, personeel wat weinig attent was. Het was nogal chaotisch en het voelde heel onveilig aan. Later, ca. 30 minuten, was een stel recht voor onze kamerdeur in het Spaans aan het ruziemaken. Het leek wel of die man die vrouw iets wilde aandoen. Echt, ik heb er helemaal mijn bekomst van gehad. Bah.

Zeer goed!!

Mooi hotel, goede kamer. Nadeel vind ik dat de kamers ver van de receptie en het restaurant zijn.

Van der Valk

Een super kamer voor een mooi prijsje

Ik zou zeker weer in het hotel willen slapen. Jammer dat er geen koffie en thee faciliteiten waren. Bubbelbad was heerlijk, een stukje ontspanning.

• Hans
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Prettig onvangst en verblijf in een heerlijke kamer

We zijn lekker ontvangen en hebben genoten vaneen kort verblijf in het hotel zodat we lekker konden bijkomen van een drukke periode.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten