We are hiring!

Antwoord van Van Alles Van - Barbapapa webshop

[DATE]

[REPLY]

Van Alles Van - Barbapapa webshop Logo
Klanten zeggen: »zeldzaam zalig uitmuntend« »Snelle en nette afhandeling!« »Snelle en correcte levering« 840
Uitstekend
9.3 van 10

840 klanten beoordelingen
Beoordeel
Van Alles Van - Barbapapa webshop

Snelle en nette afhandeling!

Uiterst tevreden!

Featured review of Van Alles Van - Barbapapa webshop

zeldzaam zalig uitmuntend

Ik woon in belgiê, en ik bestelde enkele schattige barbapapa items voor mijn dochtertje, slechts drie dagen voor kerstdag.Ik had echter een fout adres opgegeven, het juiste adres mailde ik door maar mijn bestelling was twee dagen voor Kerst wel nog NIET betaald...Toen kwam een antwoord van de klantendienst dat ze voor Kerst mijn pakketje toch al hadden opgestuurd omdat het nog onder de Kerstboom zou kunnen liggen. Daar zijn toch geen woorden voor om zo een fenomenaal lieve maar ook beste service uit te drukken.
Grappig was, dat het pakketje bij mijn buurvrouw afgegeven was, net als ik even afwaezig was...en zij bracht het op de Kerstavond langs...t was net een scène uit een Disney film...
En alles mooi in orde en ingepakt. Van -alles-van Barbapapa heeft ook nog een super collectie van 1 euro tot zoveel je wil.Dat is pas een webshop en wij zijn trots er klant te zijn geworden!

• Vonken

Snelle en correcte levering

Binnen twee dagen nadat ik de Barbapapa placemats had besteld werden ze bezorgd. Onze kinderen zijn er erg blij mee!

Super

Het boek was de volgende dag al in huis!snel en makkelijk!

Prima!

Keurig gebeld toen een besteld boek niet aanwezig was.

barbapapa's

zijn correct en veilig bij ons geland

• Kim

Snelle service.

Prima, zou zo weer iets bestellen!

• Geverifieerde koper

prima in orde met snelle levering!

Het product wat ik heb besteld zag er goed uit. De snelle en makkelijke bestelling/levering zorgen ervoor dat ik volgende keer gerust nog een keer zal bestellen!

Snel en betrouwbaar

De betaling op de website werkte vlekkeloos en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling thuis. Vanallesvan heeft zijn zaakjes goed voor elkaar

Van Alles Van - Barbapapa webshop

Snelle levering en netjes verpakt, erg leuk dekbed

Mijn zoontje is erg blij met het mooie dekbed, jammer alleen dat er geen bijpassend hoeslaken bij is.
De levering was heel snel en netjes ingepakt.

• Irene
  • Geverifieerde koper

Leuke spulletjes en supersnelle levering!

De bestelde spulletjes werden de volgende dag al bezorgd en war net zo leuk als op de website! Kortom: mooie website, leuke spulletjes en supersnelle levering!

• Anette
  • Geverifieerde koper

Leuke shop, goede sevice!

Onlangs een Barbapapa alfabet besteld. Snel in huis en mijn dochtertje vindt het prachtig. Leuk om mee te spelen en om mee te leren.

• Geverifieerde koper

Supper en snelle levering onbeschadigd

Prima levering snelle afhandeling en duidelijke website.

Geweldig

Supersnelle service en een leuke spaarpot van Barbabob.
Bedankt

Mega-toffe site!

I'll be back :-)

Gewoon perfect !!!

De ene dag besteld voor de verjaardag van onze kleindochter en de andere dag ruim op tijd voor de verjaardag van de kleine in huis ,prima verpakt en van goede kwaliteit echt een aan rader deze web winkel.

Van Alles Van - Barbapapa webshop

Duidelijke website en goede service

Service is prima.

Goed en snel geregeld!

De bestelling is goed en snel geregeld en de ontvanger was blij verrast.
Leuke site met hele leuke en betaalbare items!
Ga zo door!
Tot de volgende keer!

Super snelle behandeling

Echt snelle transactie

• Karen

prima

eindelijk een site waar ze barbapapa hebben!

perfecte service, groot assortiment

Groot assortiment en snelle levering.
Als je iets van barbapapa zoekt moet je hier zijn!

• Anouk

snel maar bekocht gevoel

De levering was bijzonder snel en in goede staat. Alleen bevat de "grote" stempelset van barbapapa meer verpakking en plastiek dan inhoud. De stempels zijn ok, maar het stempelkussen is 2 op 2 cm en in één kleur, dan zit er een klein blokje papier bij en een 10-tal kleine potloodjes, dat allemaal in een gigantische grote doos met een grote plastieke houder --> niet milieuvriendelijk!

Prima!

Snelle levering, zag er keurig uit!

Prima

De bestelde Barbapappa spulletjes werden de volgende dag al bezorgd, de verpakking was uitstekend, een klein vergissinkje is meteen naar volle tevredenheid opgelost!
Mijn kleindochter is helemaal blij met het roze nachtlampje.

Prima leverancier

Duidelijke website met heldere foto en de volgende dag gewoon volgens afspraak binnen. Prima dus!

• Sabine

voor herhaling vatbaar

Een overzichtelijke site die uitstekend werkt. De betaling ging vlot en de levering goed op tijd en netjes verpakt.

prima

100% in orde

• Tamaar

Prima geregeld!

Ik had een aantal dingen besteld bij van alles van en de spullen had ik de volgende dag al binnen. Netjes verpakt. Op de site leken de artikelen alleen groter dan ze in werkelijkheid waren, maar het blijven leuke spullen!

Heel tevreden

Snel in huis, netjes verpakt!
Al vaker besteld bij vanallesvan.nl en altijd tevreden!

Prima gegaan

Geen klachten , goede transaktie

Van Alles Van - Barbapapa webshop

de pop deed het niet. en de volgende dag weer een nieuwe pop in huis. bedankt voor de goede service.

een perfecte bedrijf

Van Alles Van - Barbapapa webshop

vanallesvan is een zeer betrouwbare site

Alles is heel vlot verlopen. Correcte behandeling

Super!

Super leuke website. Makkelijk een bestelling te plaatsen en snelle levering.

snelle en goede service

prima service, zowel bestelling als aflevering!

Onvoldoende voor verpakking

Helaas was er gekozen voor ongeschikt verpakkingsmateriaal (envelop met plasticbubbels) waardoor de verpakking met een grote scheur aankwam zodat er vlekken straatvuil op het produkt zaten! Gelukkig afwasbaar maar toch. Volgende keer graag in extra plastic bescherming en hard cover box oid!

Antwoord van Van Alles Van - Barbapapa webshop

Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het heel vervelend dat het artikel vuil bij u is aangekomen. De bestellingen moeten in perfecte staat aankomen bij onze klanten. Op het moment dat tijdens het vervoer een artikel beschadigd raakt of vies wordt dan horen wij dit graag zodat we een oplossing kunnen aanbieden. De verpakking wordt door ons zorgvuldig uitgekozen. Het openscheuren van de bubbelenvelop is een incident wat niet zo vaak voor komt. Dit gebeurt alleen als tijdens vervoer een ongelukkige situatie voordoet. Hoewel de schuld bij de vervoerder ligt nemen wij ten alle tijden de verantwoording en zullen we altijd een oplossing bieden.

• K & L

Snel en correct :)

Een hele vlotte snelle afhandeling van onze bestelling.
Super :)
Grz Karin & Luc

• Wieke
  • Geverifieerde koper

Goede en snelle levering. Alles perfect in orde!

Ik heb een paar cadeautjes besteld bij de Barbapapa webshop. De bestelling ging van een leien dakje, en de cadeaus waren heel erg snel geleverd, super!

• Geverifieerde koper

Barbapapa blijft leuk voor Jong en oud!

Ga zo door!

Geweldig!!!

Goede snelle bezorging. De produkten
Zien er echt uit zoals je ze krijgt!!!.
Niets minder !!!. Echt geweldig en snel.

supersnelle bezorging!

de bezorrging was erg snel, de volgede dag was alles in huis. netjes verpakt.

Amazon.de gebruiker

We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.amazon.de geen beoordelingen vrijgeeft.

Amazon.de gebruiker

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten