[REPLY]
de levering was uitstekend , alleen de pillen werkten helaas niet!
Helaas zelf moeten nabellen over mijn bestelling. Verder ook geen excuses hiervoor ontvangen.
Duurde lang voor mijn artikel geleverd werd, 11 dagen.
Artikel was tijdelijk niet verkrijgbaar, maar op website stond levertijd van een dag.
Moest in eerste instantie zelf vragen waar mijn artikel bleef.
Later was er wel communicatie vanuit hun kant.
De bestelling was in eerste instantie niet aangekomen en na contact met de klantenservice is er opnieuw een pakketje verzonden. Deze had ik de volgende dag in huis. Topservice en zeer nette afhandeling.
mijn bestelling is vlot verlopen en had ik snel in huis.
Product had een goede prijs.
Levering was zeer snel.
Communicatie over bestelling verliep vlot.
Enkel leveren naar belgië kost wel bijna €5.
Verder helemaal geen klachten!
Voor mij persoonlijk niet zo interessant, maar voor andere wellicht wel.
Discrete verpakking maar via de app mijnpakketje (postnl), kon ik dmv van mijn adresggevens de naam vam de afzender zien. Welke overigens niet in vorm van stickers op de verpakking terugkwam. De naam 'veiligglijden' in de postnl app/website (track en trace) is dus niet zo discreet ....
Snelle bezorging
Correcte service en kwaliteit, eerlijke levering.
Gewoon doen, veilige site, goede producten en redelijke prijzen.
prima service, stipt op tijd, goed verpakt, helemaal tevreden!
voortreffelijk geregeld, precies geleverd op de gewenste datum
Ik heb voorheen een bestelling gedaan en dat ging prima. Ook deze keer ging het goed. De verzending is zeer snel en er is ook een mogelijkheid om de bestelling via PakjeGemak te laten leveren bij een dichtsbijzijnde afhaallocatie, zodat ik zeker weet dat ik zelf het pakketje in handen krijg. Het pakketje zag er verder ook discreet uit. Zal in de toekomst vast nog een bestelling doen.
De uileg van de producten is duidelijk zodat ik een goede keuze kan maken welk product ik wil. Bestellen en vervolgens betalen is eenvoedig. Je product kan je binnen twee dagen ophalen op een adres in de buurt. In 1woord perfect
Na een tijdje op internet gezocht te hebben naar het product dat ik wilde bestellen, kwam ik uiteindelijk bij VeiligGlijden terecht. Het product dat ik zocht was hier vele malen goedkoper dan bij andere aanbieders. Toen snel besteld en zeer snel ontvangen! Super netjes en ben dus erg tevreden!!!
Perfect gegaan - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen!
Veilig Glijden een leuke spannende ervaring waar men als klant nog telt,
Daar ik enige vraagjes had werd ik vriendelijk en deskkundig te woord gestaan en werd mij vrijblijvend advies gegeven,hiervoor nam men de tijd en werden tevens de voor en tegens besproken,gewoon zonder poes pas,
Ook was het aangekochte product discreet verpakt en zelfs met attentie (kortingsbon) voor evt de volgende aankoop mee gestuurd,helaas is het pakketje later geleverd dan verwacht maar dit kwam omdat het pakje later was aangeboden,al met al een leuke website met veel erotische artikelen en men heeft klant vriendelijkheid hoog in het vaandel.
Aan te bevelen aan andere zonder twijfel JAAA !
Het zijn slechte kwaliteit condooms van de 24 zijn er al 7 geklapt
had ze echt nodig voor vakantie. na een dag al in huis echt super.
Goede prijs (veel goedkoper dan in de fysieke winkels bij mij in Rotterdam). Bijna altijd next day delivery ( hangt wel af van hoe laat je de bestelling plaats natuurlijk). Goede communicatie via de e-mail. Heb 1 keer gehad dat een bestelling niet is aangekomen. Na gebeld te hebben om dit melden, werd meteen kosteloos een nieuw pakketje verstuurd die ik de volgende dag ontvangen heb, top-service! Kortom uitermate tevreden over VeiligGlijden.nl !
Het is de moeite waard om weer een bestelling bij u te doen.
Alles ging zo snel en goed te tot de tijd van bezorging.
Pakje werd bij buren afgeleverd dat is nu net wat ik niet wil.
kon ook niet via post nl op postkantoor laten bezorgen dit werkte niet via de site waardeloos.
aanrader, beste prijs / kwal verh.
Mijn volgende bestelling is al geplaatst :-)
goed product en voldoet aan de verwachtingen.
Goede producten voor een zeer goede prijs, en de gratis condooms erbij maken het nog leuker. De dag erna wordt het pakketje al geleverd.
Snel geleverd, overzichtbare site en geen teleurstellingen
Al enige malen condooms bij ze besteld. Een prettige site met goede keuze en zeer snelle afhandeling van de bestelling. Kortom perfect!
Ga er zeer zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen!
snelle levering
pakketje werd door TNT afgeleverd bij de buurvrouw. Ze kon onmogelijk zien/weten dat het een pakketje van bij jullie was. Ben daar zeer tevreden over.