We are hiring!

Antwoord van VeiligGlijden

[DATE]

[REPLY]

VeiligGlijden Logo
Klanten zeggen: »Zeer goede webshop« »Correcte afwikkeling van bestelling« »Kwaliteit zoals ik die verwacht« 938
Uitstekend
9.1 van 10

938 klanten beoordelingen
Beoordeel

Correcte afwikkeling van bestelling

Op bestelside was prijs niet correct ingevuld, maar kreeg bestelling toch tegen die (te lage) prijs.
Vriendelijke (telefonisch) en correcte afwikkeling van bestelling.

Featured review of VeiligGlijden

• Tos
  • Zuid-Holland, NL
  • 7 punten

Zeer goede webshop

Gisteren een product besteld, helaas kwam ik er na de betaling pas achter dat er een verbeterd product op de markt is.

Meteen een contactforumulier naar de afdeling "Afhandeling en verzending" gestuurd, met de vraag of de order nog omgezet kon worden. Na 30 minuten kreeg ik al een keurig nette reactie.

Aangezien dit product duurder was en ik via Ideal had betaald, kreeg ik een passende oplossing die ik nog nooit heb gezien in een webshop. Ik kreeg een Ideal link voor de bijbetaling zodat mijn bestelling alsnog dezelfde dag verstuurd kon worden.

Normaal geef ik NOOIT 5 sterren, maar hier valt gewoonweg niets te verbeteren. Top jongens, hier terugkomen zal ik zeker.

Tevreden klant vond deze beoordeling nuttig

Antwoord van VeiligGlijden

Beste Tos,

Tevreden klanten zoals jij maken het meer dan de moeite waard om nét dat stapje extra te doen en de service te leveren, zoals we die zelf ook graag geleverd willen krijgen.

Bedankt en tot ziens bij VeiligGlijden.nl

• Jan
  • Geverifieerde koper

Kwaliteit zoals ik die verwacht

Duidelijke webshop. Goede keus, snelle levering. Probleemloos online bestellen: zo hoort het!

Supergoed geregeld

Ik ben zéér tevreden over mijn bestelling en de levering van Veilig Glijden. Supergoed verzorgd. Ik ben keurig behandeld en de verpakking was neutraal.

prima service

Het bestellen en leveren ging vlot, helaas werd echter een verkeerd artikel geleverd. Na mail kontakt met de klantenservice werd het juiste artikel alsnog (gratis) geleverd en mocht ik het verkeerde artikel houden.

Zoals het hoort

Snelle levering. Juiste artikelen

prima produkt, snelle levering

prima produkt, snelle levering, niet duur, aanrader

goed

prima verpakt en anoniem

VeiligGlijden

Jammer, deze mislukte eerste kennismaking.

De bestelling is op zich snel en correct in behandeling genomen en afgeleverd. Tot zover zeer positief over mijn eerste ervaring met u.
Echter, er zijn andere producten afgeleverd dan ik had besteld. Ik had 3 flesjes Sensilube besteld in een doosje. Die waren ook afgebeeld. Afgeleverd zijn 3 tubes met drukknop. De inhoud daarvan is meer geleiachtig dan in de flesjes die ik gewend was te gebruiken. Mijn partner en Ik prefereren het gebruiksplezier van de inhoud van de flesjes.

• Geverifieerde koper

Snel, discreet en naar verwachting.

Het is discreet, netjes op tijd geleverd (weekends besteld en dinsdag binnen per post.) en lang nog niet over de datum. Prima dus!

• Geverifieerde koper

Uitstekende comdoom nog beter dan de condoom van durex zonder latex

Top kwaliteit zelfs beter dan durex en goedkoper

+++++

Goed spul snel geleverd, bedankt.

• E.T.
  • Geverifieerde koper

Prima site, snelle en correcte verzending

Veel keus, en goed te vinden via rubrieken.
Wat ik mis: gebruikerstest of beoordeling van Veiligglijden zelf van producten. En dan liefst door mannen en vrouwen.

• Geverifieerde koper

Tot de volgende bestelling!

snel & discreet, binnen 36 uur na bestelling producten binnen

• lia

goede klantvriendelijkheid en service

jammer dat niet alles meteen op voorraad was. waardoor het wat langerduurde voordat ik het in huis had.
wat niet meer leverbaar was kreeg ik wel een goede alternatieve aangeboden en daardoor een goede service.

prima spul

we hebben eerst een kleine flacon genomen om het uit te proberen, maar het is geweldig spul want het ruikt niet en heeft goede kwaliteit het heeft ons meer genot gebracht voor velen aan te raden.

• Drew

Snel simpel en voordelig

De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. De bestelling was de volgende dag in huis, de prijs was net iets goedkoper dan in de winkel en de verzendkosten waren minimaal. Kortom wanneer ik weer condooms wil kopen weet ik waar ik moet zijn.

teleurgesteld

Mensen die mailen omdat ze een product niet ontvangen hebben kan je beter niet om een beoordeling vragen, ben zeer teleurgesteld, condooms zonder doosje gekregen maar niet de 4 extra die beloofd waren... Nu 2x gemailt, maar tot op heden niks terug gekregen.

zeer positief

Ik ben zeer tevreden zowel over het bestelde artikel als over de vlugge en discrete levering

• John
  • Geverifieerde koper

Goed bedrijf en discrete en snelle verzending

Goed product en omschrijving en snelle service. Prima!

• Geverifieerde koper

goeie snelle site, nette en snelle levering

Ik ben heel tevreden over deze site, het ziet er keurig verzorgd uit en er is veel keuze.Lekkere snelle levering en netjes in een onopvallende doos.
De link staat veilig in mn favorieten en ik ben ondertussen toch ook wel een terugkerende tevreden klant te noemen.

VeiligGlijden

Service zoals je het hoopt te ervaren

Prima geregeld!
Thuis problemen met de computer, dus bestellen ging even niet online. Maar telefonisch prima opgelost en nadat thuis alles weer op gang was, keurige terugkoppeling over de stand van zaken ten aanzien van de bestelling/ levering.

klantenservice kan beter

Een gemailde vraag is nooit beantwoord. Hierdoor heb ik een verkeerde bestelling gedaan. Deze moet nog geretourneerd worden. Ben benieuwd hoe dat gaat.
In het verleden heb ik goede ervaringen met veiligglijden. Nu een tegenvaller.

Fantastisch!

Bestelling werd binnen een dag geleverd!

• Geverifieerde koper

Degelijke en snelle service!

Zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling tegen een zeer goede prijs. Top!

• Geverifieerde koper

De Service was, goed kreeg het snel en anoniem binnen!

ik geef het een 8

• Marcel

Netjes en op tijd

De bestelling werd netjes en op tijd afgeleverd

super snel

ja dit product o play is een super heerlijk warm stimulerende emulisie helemaal top heerlijk genieten.

zeer tevreden

Op de site staat heel veel informatie over de individuele producten en groepen producten, zoals merken of bepaalde eigenschappen. zeer tevreden.

Beste (web)service

Makkelijk te vinden, veel keuze uit producten. Goede prijs kwaliteit verhouding en binnen een dag al de spullen in huis.

• volkan

prima

zeer tevreden

VeiligGlijden

Ik wist niet dat dit een spray was...

dat dit een spray is vind ik onhandig omdat je vaak ernaast sprayt en het zo dun is dat je het ook niet goed uit kunt smeren. Verder is dit spul geurloos dus maskeert een eventuele geur van de toy niet.

VeiligGlijden

Zit echt lekker en blijft zitten

Kopen, 't is eentje dat blijft zitten

• M

klant gewonnen

Snelle en goede afwikkeling en levering, iets om voor terug te komen.

Prima service!

Snelle en perfecte levering

Goed en zuinig

We wachten graag nog een paar keren af. Willen dan onze menig geven

Geen slipgevaar!

Discreet en vlotte afhandeling!

Super snelle service

Uitstekend product

snel

snelle levering

• Wim
  • Geverifieerde koper

Uitstekende service, snel, accuraat, goede producten voor een goede prijs.

Dit bedrijf heeft een enorme keuze. De webwinkel werkt uitstekend. Goede uitleg over de producten en een mogelijkheid voor anonimiteit. Na een paar bestellingen nog steeds 100% tevreden.

SK_gebruiker

woensdag 27 januari 2010

Dit is de eerste webshop die zo'n degelijke en persoonlijke service...

SK_lid

Een fantastische service tegen een bodemprijs. één keer een...

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten