We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Velgenshop Beoordelingen

Velgenshop Logo
Klanten zeggen: »Slechte bereikbaarheid en valse beloftes« »prima zaak velgenshop.nl« 4
Middelmatig
6.6 van 10

4 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (4)

Goede service!

De klantenservice was heel erg behulpzaam met alle vragen die ik had. En dat waren er nogal een boel! De bestelde producten waren eerder dan was belooft en uiteraard compleet krasvrij.
De website zelf vind ik zeer gebruikersvriendelijk en grafisch goed vormgegeven. Mijn complimenten!

Velgenshop

Slechte bereikbaarheid en valse beloftes

Via een zakelijke relatie is Velgenshop is mij nog een aardig bedrag (€1500) schuldig. Ik ben nu al 5 maanden bezig om dit geld gestort te krijgen maar tevergeefs.

Telkens als ik een medewerker aan de telefoon krijg hoor ik weer valse beloftes. Er is mij al meerdere keren beloofd dat de betaling afgerond zou zijn binnen een bepaalde tijd maar vervolgens hoor ik niks meer van VelgenShop!

Op mijn honderden telefoontjes, smsen, whatsapps, tickets en emails wordt niet gereageerd.

velgen

hey, zeer goede service en krasvrij verpakt aanrader en een tevreden klant erbij grt pvc

prima zaak velgenshop.nl

Snelle klantenservice en en klantvriendelijk Aflevering binnen 5 werkdagen. Overzichtelijke website en duidelijk afbeeldingen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten