We are hiring!

Antwoord van Vergelijk

[DATE]

[REPLY]

Vergelijk Logo
Klanten zeggen: »correcte vergelijkingen en prijzen« »goed dat er zulke vergelijkingssite's zijn« »Geweldig« 46
Goed
7.7 van 10

46 klanten beoordelingen
Beoordeel

Heel te vreden.

Als ik iets zoek en wil weten of het aan me eisen voldoet en betrouwbaar is kijk ik altijd eerst even op vergelijk.

Featured review of Vergelijk

correcte vergelijkingen en prijzen

als ik iets wil aankopen dat wat prijziger is, dan raadpleeg ik altijd eerst deze website. En heb al vele malen bij de door hen beste handelaar besteld. NOg nooit een teleurstelling gehad, dus zou het iedereen aanraden om deze website te gebruiken!!

Vergelijk

goed dat er zulke vergelijkingssite's zijn

hier vind je meestal wat je zoekt voor de beste prijs!

nee

moeilijk gedoe

Vergelijk

Vaak is een product niet te koop

Wanneer je een product op Vergelijk zoekt, kun je hier meestal (veel) informatie over vinden. Maar, het komt toch geregeld voor dat je het product vervolgens niet kunt kopen, omdat er geen aanbieders voor gevonden zijn. Een flink minpunt.

Geweldig

Als je iets wilt vergelijken qua prijs kun je dat hier eenvoudig doen, alleen moeten ze wel alle bedrijven erin meenemen, is vrij moeilijk, maar misschien een aandachts puntje

• marian
  • Oiserwijk, NL
  • 43 punten
  • 23 Beoordelingen

Leuke site

Een leuke en makkelijke site om je dingen/spullen te vergelijken voordat je het daadwerkelijk wilt bestellen en/of kopen in de winkel

Vergelijk

Als ik wat wil kopen kijk ik eerst op deze site

Makkelijk en onafhankelijk!

Niet compleet

Wel fijne site om te vergelijken maar moet nog altijd extra reviews zoeken op andere sites. Niet volledig.

beste vergelijkingsite

deze vergelijkings site heeft me zeker een aantal keer geholpen om de goedkoopste producten te vinden en daar ben ik heel blij mee daarom 5 sterrren.

Lavarino

Deze site gebruik ik meestal om dingen na te spitten. Hele goede overzichtelijke website boordevol info. Geweldig.

topsite

hoe zou je zonder kunnen een topvergelijkerssite.
combineer hem vaak met kieskeurig.nl om te vergelijken

makkelijk

Kijk er er altijd op als ik iets koop, ga vooral door. Heb er beslist iets aan.

Vergelijk

data klopt lang niet altijd

Vergeleken met andere vergelijkingsites is mij al meermaals opgevallen dat prijzen op vergelijk.nl minder vaak ververst worden.
het gebeurd nog wel eens dat daar op een artikel een prijs staat vermeld bij een aanbieder die anders is dan op andere sites, ga je dan naar de webshop dat blijkt die prijs toch niet te kloppen.
Verder mag de layout en kleurkeuze iets minder "goedkoop" al zal daar vast over nagedacht zijn.

zooo traag

Een beperkte set bedrijven is zichtbaar in het prijsoverzicht. De site is regelmatig extreem traag, en de kwaliteit van de reviews is vaak erg laag. Mensen geven overal een 10 voor, ook al hebben ze zo'n ding 1 week in bezit. Een systeem zoals bij tweakers.net waar mensen punten/sterren krijgen van andere leden voor hun review zou mooi zijn.

Vergelijk

voor de consument een must

gelukkig dat er zulke informatieve websites zijn die de consument helpen bij het kiezen van een aankoop en een miskoop vermijden.

top

goede site voor iedereen

Vergelijk

Doorlink terwijl artikel niet op site staat!

Vergelijk helpt echt bij het zoeken naar de voordeligste prijs! Jammer alleen dat je ook wordt doorgelinkt, terwijl jouw gevraagde artikel niet op hun site staat. En ook wordt niet altijd de goedkoopste winkel hier vermeld of blijven juist vermeld staan, terwijl het artikel allang bij het bedrijf is uitverkocht. Maar al met al een goede site ter vergelijking van de prijzen.

Beste verlijkings site

Als je iets wilt vergelijken is dit de site

• Mark
  • Marknesse, NL
  • 25 punten
  • 5 Beoordelingen

Goed, maar niet de beste

Deze site kun je goed gebruiken om producten te vergelijken, maar ik ken betere vergelijkingssites.

Makkelijk

Even de prijs vergelijken moet je zeker doen kan je een hoop mee verdienen

Vergelijk

Mijn ervaringen met vergelijk.nl zijn weinig positief.

Ik heb in het verleden een aantal reviews geschreven en deze werden slechts enkele weken na publicatie al weer verwijdert.
kortom nieuwe reviews zijn snel weer weg en oudere reviews blijven heeel lang staan.
En het maakt niet uit of je enkel positief bent over een product en dit ten tijde van je publicatie van je review nog steeds verkrijgbaar was, het review blijft niet staan als een naslag werk voor de consument.
hierdoor heeft naar mijn idee deze website weinig waarde.

• Roos
  • 10 punten
  • 2 Beoordelingen

Super handig!

Ik gebruik vergelijk.nl heel vaak om producten uit te zoeken en te vergelijken. Ik vind het erg handig dat de vergelijk opties vaak zo uitgebreid zijn. Vaak meer en makkelijker in gebruik dan bij andere vergelijkingssites. Ook het feit dat onbeperkt producten kan vergelijken (ipv doorgaans 4) maakt de site erg aantrekkelijk. Het overzicht bij vergelijken is mooi duidelijk en producten zijn makkelijk weg te klikken als je ze niet meer wilt vergelijken. Helaas heeft Google Chrome wel wat moeite met het daadwerkelijke vergelijken. Maar het gemak van meer dan vier weegt zwaarder en dan gebruik ik gewoon een andere internetbrowser.

Overzichtelijke website

Vergelijk.nl gebruik ik al jaren om producten te vergelijken. Alles netjes onder elkaar op prijs gesorteerd.

• Aad
  • utrecht, NL
  • 5 punten
  • 1 Beoordeling

One stop shop

Goede overzichtelijke vergelijkingssite met de mogelijkheid om meteen de bestelling te plaatsen. aanrader

• Japie
  • Borne, NL
  • 35 punten
  • 4 Beoordelingen

Prijsvergelijking komt in de knel

Prijzen vergelijken is handig, maar het merendeel van de site is reclame. Bovendien zijn veel goedkope aanbieders helemaal niet te vinden op zulke sites, dus is je prijsvergelijking niet representatief. Er gaat niets boven ouderwets de reclamefolders met aanbiedingen te bekijken.

• cobie
  • ureterp, NL
  • 25 punten
  • 5 Beoordelingen

handig

leuk bedacht maar vindt het niet handig in gebruik

Uitbreiden die handel

Uitgebreide site, maar vrij simpel op gezet

Hele fijne website

Makkelijk te bedienen

• Lourens
  • Vlaardingen, NL
  • 100 punten
  • 13 Beoordelingen

Overzichtelijke en handige site!

Wanneer ik een nieuw product wil kopen, kijk ik eerst op de site vergelijk.nl. De website rangschikt de verschillende producten in juiste productgroepen waardoor je product makkelijk te vinden is.

Vergelijk.nl is een overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site waar een ieder wat aan heeft, want het fijne aan deze is dat je het verschil in prijs van alle aanbieders in 1 oogopslag kunt zien.

Vergelijk

Heerlijk om te vergelijken en op basis hiervan de recensies te lezen om dan uiteraard het benodigde te bestellen.

Ik raad een ieder aan om gebruik van deze site te maken. Het kan aardig wat euro's schelen door goede keuzes te maken.
Hartelijke groet,
Ruud

• Stam
  • Zoetermeer, NL
  • 34 punten
  • 10 Beoordelingen

Super handig allen vindt niet altijd juiste product

gewoon erg handig, al vindt de zoekmachine niet altijd het juiste product

Duidelijk en compleet !

Op je gemak allemaal informatie verzamelen om zo tot een goede koop te komen. Meer heb je niet nodig !
De beste artikelen voor de scherpste prijs !

Zeer nuttig

Realistische reviews van verschillende winkels. Zeer behulpzaam bij het zoeken naar de beste koopje.

prima site

hele goede site om alles wat je wilt kopen te vergelijken. Eerlijke antwoorden

top

toptoptop echt super site!!!!!!!

• wesley
  • Nuenen, NL
  • 27 punten
  • 7 Beoordelingen

functie

Bij alle apparaten die er hier worden aangeschaft word even gekeken op deze website om meteen de prijs te vergelijken, dit heeft me toch zeker wat geld bespaard

• Vos
  • 10 punten
  • 2 Beoordelingen

ECI zeer goed in assortiment en vlotte levering

ECI onmisbaar voor moderne (internet)-klant

Vergelijk

In één opslag weet je wat je weten moet

Fijn zo site waar je de informatie in één oog opslag hebt.
Je kan zelf kiezen bij wie je het haalt.

Fijne vergelijkingssite!

Af en toe moeilijk te vinden,maar de vergelijkingen zijn in één oogopzicht duidelijk!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten