We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Vijverwinkel.nl Beoordelingen

Vijverwinkel.nl Logo
Klanten zeggen: »Mijn vijver is weer kraakhelder« »Mijn bestelling was binnen 3 dagen afgeleverd.« »prima levering, helder overzicht van de voortgang« 12
Goed
8 van 10

12 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (12)
  • Wil

super service snelle levering

Duidelijke cmmunicatie snelle levering en goede prijzen

Dikke 10

Featured review of Vijverwinkel.nl

Vijverwinkel.nl

Mijn vijver is weer kraakhelder

Na eerst een goedkope filterset bij de intratuin te hebben opgehaald werd mijn vijver niet heel veel helderder. Op aandringen van de vrouw toch maar een wat duurdere set gehaald van Oase op vijverwinkel.nl. Binnen 2 dagen was de vijver kraakhelder, prachtig om te zien.

1 klein nadeel: doordat het water zo helder was moesten we ook wat meer bodembeplanting plaatsen omdat anders het folie/de bodem zo goed zichtbaar was.

Tot de volgende keer!

Vijverwinkel.nl

Mijn bestelling was binnen 3 dagen afgeleverd.

Mijn bestelling was keurig ingepakt en was snel geleverd.

• Andy

Goed en betrouwbaar

Ik had twee uv lampen gekocht, bij aankomst was er een defect. Zonder gedoe werd een nieuwe toegezonden.

• JWB

Goede afhandeling

Bestelde Oase Biopress 10000 bleek bij aankomst defect. Omruiling vlot verlopen. Afhandeling zou iets duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

• Eddy
  • Geverifieerde koper

Goed produkt, voldoet aan de verwachting

Goed, ik bestel een volgende keer weer.
Enige opmerking/leerpuntje: de afspraak m.b.t. levering kwam niet overeenkomstig met de afspraak (3 dagen te vroeg, geen sms ontvangen over levering t.o.v. leveringsmelding op de site, waardoor ik niet thuis was).

Vijverwinkel.nl

prima levering, helder overzicht van de voortgang

uitstekend, goede telefonische bereikbaarheid en kennis van zaken

duidelijk de afmeting vermelden

de levering van de vijverfolie is binnen een paar dagen maar de afmeting moet je goed duidelijk vermelden ik had 4,4 meter folie besteld maar ik kreeg 4 meter , terwijl de prijs het zelfde bleef, en ik had al betaald voor 4.4 meter .

Antwoord van Vijverwinkel.nl

Geachte heer Broekhuizen,

Dank voor uw review. Deze klacht hadden we graag direkt van u gehoord.
Vijverfolie gaat per hele meter. Dat het systeem toch een afwijkende hoeveelheid accepteerde is geheel onze fout.
Er wordt direkt kontakt met u opgenomen voor een oplossing.

vijverwinkel.nl

Vijverwinkel.nl

vijverwinkel.nl is meer dan ok!!

de site is heel overzichtelijk.de bestelling ging ook goed.de levering was uitstekend.het product werkt prima.in een woord super!!

perfecte online winkel..

zeer goede afhandeling van spullen...

perfecte service

Ik had een vijver pomp besteld die binnen 2 dagen werd afgeleverd.Helaas hield de pomp er na anderhalve dag mee op.Ik heb de pomp terug gestuurd en had binnen 3 werkdagen een nieuwe voor garantie in huis en zo hoort het ook.Hiervoor wil de firma nog bedanken.

Vijverwinkel.nl

Bij vijverwinkel.nl slaagt u wel

Prima voorlichting, op tijd geleverd.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten