[REPLY]
Wasmachine vrijdag besteld en dinsdag geleverd. oude meegenomen. Maandag zelfs een mailtje dat de machine pas na 16:00 wordt afgeleverd, scheelt vrijnemen..... Keurige berzorging, een grote pluim. Mailtjes werden super snel beantwoord.... keurig en snel handelen. Machine doet overigens wat ie moet doen. :
Geachte heer Korstanje,
Graag willen wij als Viptronics.nl reageren op uw review.
U had in uw order gewenst dat deze op 24-11-2010 geleverd te willen hebben.
In samenspraak met leverancier zou dit geen enkel probleem moeten zijn, echter niets was minder waar....er waren leveringsproblemen welke zich continu verschoven.
Hiervan hebben wij bij een ieder welke deze koelkast had besteld ter kennisgeving een e-mail verstuurd met daarin een eventueel alternatief en de mogelijkheid tot annulering.
Echter vanwege het enorme verschil in prijs met andere winkels, dus zogezegd " het voordeel" tot het bestellen bij ons bedrijf hebben bijna alle 17 klanten er voor gekozen te willen wachten.
Wij hebben geregeld een ieder op de hoogte gehouden via berichten in hun account in de winkeladministratie betreffende de gang van zaken en hetgeen wij vernemen vanuit de desbetreffende fabrikant/leverancier.
De informatie welke wij verkrijgen vanuit fabrikant/leverancier wordt 1 op 1 gecommuniceerd om misstanden te voorkomen.
Dat de levering inderhand in uw geval 4 weken langer heeft moeten duren betreuren wij en willen wij ons ook voor excuseren.
Telefonisch zijn wij prima bereikbaar en antwoorden binnen 1 uur op desgewenste vragen per e-mail al dan niet altijd met een direct antwoord vanwege het navragen bij derden (leveranciers, andere afdeling, etc)
Uw opmerking over het Servicepack is niet te begrijpen, u heeft namelijk zelf voor deze service gekozen en betaald, de koeriersdienst heeft uitgevoerd wat deze service inhoudt wat ook duidelijk vermeld wordt in onze webwinkel.
Of de aanschaf van het servicepack te duur is valt over te discussieren, wij nemen dit tot ons en zullen kijken waar dit verbeterd kan worden.
De keuze om een aankoop te doen bij een winkel welke niet aangesloten is bij een keurmerk maakt de consument uiteindelijk zelf, wij zijn een gezond bedrijf en al 6 jaar een speler op deze markt.
Tevens hebben wij met u al een concrete conversatie per e-mail gehad en uw kritiek ter harte genomen om deze punten te herzien en waar nodig te verbeteren.
Advies vanuit de consument zijn oogpunt nemen wij altijd ter harte, mits berust op volledige waarheid en feiten.
Hopende u zo voldoende te hebben toegelicht verblijf ik,
Mike
Viptronics.nl
na 2 weken geen wasmachine geleverd te krijgen hebben we de order geannuleerd. in die 2 weken meerdere malen geprobeerd te bellen en te mailen maar geen contact. uiteindelijk dus geannuleerd en vervolgens 30! dagen moeten wachten om ons geld terug te krijgen. staat in de voorwaarden maar is natuurlijk waardeloze service. nooit meer viptronics.nl
Viptronics komt zijn afspraken niet na. levert niet en betaald niet terug.
Raegeerd niet op telefoon en zeer traag op email. Loze belofte na loze belofte. Wacht nog op m'n geld.
Onbetrouwbaar. Niet mee in zee gaan.
na herhaaldelijk bellen en mailen nog steeds niets geleverd
waardeloze firma.
als ze aan de telefoon gaan steeds wat anders
gr ramon
Op 22-3-2011 een wasmachine besteld en betaald via I-Deal, helemaal niks meer gehoord van viptronics over leverdatum. Op de site wordt aangegeven 2 - 5 werkdagen levertijd, deze zijn welliswaar nog niet om maar heb al op diverse malen geprobeerd contact op te nemen met de firma, per mail en telefonisch, maar tot op heden geen gehoor/antwoord. Het enige wat ik wil weten is wanneer onze wasmachine geleverd wordt.
Fam. Kamerbeek
uitstekende service, goede prijs en zeer vriendelijk
ik heb mijn wasmachine bij viptronics besteld, alles ging perfect, ben er erg blij mee ! bedankt voor de klant vriendelijkheid !
Beste,
Koelkast en vrieskast is afgelopen maandag 06 december in prima staat bij ons afgeleverd.
De Twin towers staan nu gebroederlijk naast elkaar in de keuken te zoemen.
Bedankt voor de service!
Mvg.
Peter
Op Viptronics.nl heb ik begin november een Amerikaanse koelkast aangeschaft. Hieronder een aantal punten wanneer je overweegt een product via deze site aan te schaffen:
1) Voorraad op de site klopt niet (er stond bij mijn koelkast 2 op voorraad, maar het product moest gewoon besteld worden)
2) Beloofde levertijden worden niet nagekomen (er is mij meerdere malen verteld dat de koelkast op korte termijn geleverd kon worden, uiteindelijk heeft het 9 weken geduurd)
3) Service pack 2 kost EUR 45,- wat veel te duur is (hier wordt de koelkast namelijk alleen in huis uitgepakt door de koeriersdienst)
4) Telefonisch contact is onmogelijk met iemand die verstand heeft van de procedure (elke keer hebben wij zelf per e-mail moeten vragen naar de status van onze bestelling, geen enkele update over de levering vanuit Viptronics)
5) De webwinkel is niet aangesloten bij een keurmerk (thuiswinkel waarborg / aankoopgarantie) waardoor je niet beschermd wordt bij failissement en wanprestatie
Kortom, zeer slechte service.
Ik heb een ventilator besteld voor 74,29 euro. Deze bleek tijdens transport beschadigd en daarmee onbruikbaar te zijn. Contact met Viptronics opgenomen. Een zeker Willem vertelde dat ik een nieuwe kon bestellen en dat ik de oude retour kon sturen. Hij gaf aan dat de kosten voor het retour zenden voor mijn rekening zijn en dat hij hierover niet gaat discussiëren. Hij beroept zich hierbij op de leveringsvoorwaarden. In deze wordt echter alleen gesproken over de kosten van retourneren wanneer je de bestelling bij nader inzien toch niet wil hebben. Dat de retourkosten dan voor eigen rekening zijn, is logisch. In de onderhavige kwestie is er echter sprake van een manco levering door viptronics hebben zij niet geleverd wat is besteld.
Toch maar een nieuwe besteld. Ook deze kwam beschadigd en onbruikbaar aan. Wederom contact gezocht. Ook deze kon ik alleen voor eigen kosten retourneren. Ondanks dat ik aangaf dat ik inmiddels weinig tijd meer had, kreeg ik geen nieuwe voordat hij de oude retour had gekregen. Hij wilde deze intern beoordelen met de betreffende afdeling. Ik had echter allang foto's e.d. als bewijs gestuurd. Bovendien is Willem de eigenaar, afdeling, verkoper, …..
Ik heb nooit een werkend exemplaar ontvangen en heb mijn geld niet meer teruggezien. viptronics is ernstig in gebreke gebleven en de aftersales service is beroerd.