We are hiring!

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

onbeschoft

onbeschofte benadering, slechte klantenservice of gewoon niet.

Featured review of Vure Solutions

zeer slecht

Ik begrijp niet dat iemand positief kan zijn over dit bedrijf.
Had ik eerst de website maar goed doorgelezen.
Een bedrijf welke zich op dergelijke manier presenteerd, een website boordevol spelfouten ??
Sinds 4 weken een hostingpakketje bij vuresolutions, precies 1 week is het goed gegaan.
Daarna begon de elende, eerst een week offline, daarna continy problemen, wachtwoorden veranderen dagelijks, inloggen niet mogelijk, mail werkt niet, uploaden van onze websites is onmogelijk.
Op storingen wordt zowel per email als telefonisch niet gereageerd.
Beloften dat ik wordt teruggebeld worden niet nagekomen.
Dit éénmans bedrijf is bijzonder slecht

B. Hamer vond deze beoordeling nuttig

zeer slecht

OPLICHTERS zijn dit! Niet alleen zeer slechte service maar ook om de haveklap lag mijn site er uit! Hier kwam men na weken pas achter en dat koste dus 10 telefoontjes van 20c p/m en 20 mailtjes waar niet op werd geantwoord. Veel succes bij degene die hier klant gaat worden

Bereikbaarheid

Sinds kort zijn ze niet meer telefonisch bereikbaar, wat je uiteraard wel van zo'n IT bedrijf verwacht.

Ook erger ik me groen en geel aan de e-mails van VureSolutions, na een e-mail drie keer gelezen te hebben, begrijp ik hem vaak nog steeds niet. En vaak staat dan nog het antwoord op jou vraag er niet in.

Echt zeer tevreden

Een webhosting die niet moeilijk doet. Zeer accuraat, vriendelijk en snel. Ben echt zeer tevreden en raad een ieder die een website wil opzetten Vuresolutions aan.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten