We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (59)

Niets op aan te merken

Goede site, voldoende informatie over de producten.
Zeer snelle verzending.
Complimenten!

Uitstekende service

Nadat ik mijn RAID controller besteld had, werd deze snel (internationaal) geleverd. Spijtig genoeg werkte de kaart eerst niet, maar mijn mailtjes werden snel beantwoord. Ik kon de kaart probleemloos inwisselen en een week later was het probleem opgelost met een nieuwe RAID controller. Prima service!

WebConnexxion.com

He dat is raar, je krijgt er ook nog service bij

Was op zoek naar extra opslagruimte, kwam de webpagina van webconnection tegen, stuur mailtje met wat vragen rond 8 uur s'avonds, kreeg gelijk antwoord, of beter gezegd, kreeg gelijk een aantal vragen terug. Deze gelijk beantwoord en dezelfde avond rond 11uur advies gekregen om een Addonics mini storage tower te nemen. Wil deze gelijk op een vrijdag ophalen, is de winkel net niet open op die dag, geen probleem kon de addonics bij een bevriende winkel ophalen. Sluit hem thuis aan gelijk kortsluiting, mailtje sturen, wat wilt u? geld terug? of een nieuwe addonics? Komt dit vaak voor kortsluiting? nee nooit. Dus een nieuwe addonics gehaald, ben er zeer tevreden mee, maar ook zeer tevreden met de onvangen service

Prima service!

Bij Webconnexxion krijg je echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Wanneer je een vraag stelt per e-mail komt er snel duidelijk, professioneel, inhoudeliijk correct en zeer vriendelijk antwoord. Ook hun afspraken komen ze altijd na!

Verder is alles ook nog eens vriendelijk geprijsd. Een waardevolle leverancier waarvan ik wilde dat er meer waren.

Wesly Grefrath,
Soulbase: Animation and Motion Design

Spezielle Loesungen schnell geliefert

Einwandfreie Ware sehr schnell erhalten trotz Bestellung aus EU Ausland. Keinerlei Abwicklungsprobleme. So wie es sein soll.

Betrouwbare webwinkel

Ik heb een Highpoint Rocketraid kaart gekocht die voor een zeer gunstige prijs werd aangeboden. Ik heb na de bestelling en etaling een track & trace code gekregen en de volgende dag werd het pakketje keurig afgeleverd. De kaart werkt als een zonnetje enben erg tevreden over de service. Ik zal zo weer bij deze winkel een bestelling doen!
Richard

Perfect

Everything ran perfectly.
From the ordering to the (quick) delivery.

Snelle en goede service

Ik bestelde per ongeluk de verkeerde versie van een Addonics SATA port multiplier. Dat ontdekte ik toen ik het pakje openmaakte. Nadat ik het probleem meldde, had ik binnen enkele uren antwoord dat ik de verkeerde kon retourneren. De goede versie was twee dagen later in huis, met een factuur voor het verschil. Super!

Gewoon zoals het hoort

Ik bestelde op zondag 28 maart twee Addonics SATA Backplanes waarmee 5 3,5" drives in 3 5,25" bays passen. Direct betaald met iDeal en de volgende dag al verstuurd met UPS. Ik heb verder niet van aftersale service gebruik hoeven maken, dus daar kan ik niet over oordelen, maar ik zou hier zo weer bestellen.

WebConnexxion.com

Als het spul op voorraad is heb je het meestal de volgende dag in huis. Prima service dus!

WebConnexxion.com

Snelle en correcte afhandeling en goed te bereiken.

Ik had een aantal speciale cabels nodig.
Door te bellen kon heel wat geregeld worden.

Perfect: snel en goed.

Ik heb nu een keer of zes besteld hier, zowel zakelijk als prive. De levertijd is altijd perfect snel. Tja. Gewoon, niets op aan te merken eigenlijk. Assortiment zeer mooi en compleet, en van duur tot goedkoop altijd uitstekende waar voor je geld. Technische info zeer goed; duidelijk en leerzaam, maar vooral: het klopt altijd 100%. Dus geen teleurstellingen.
kortom-- Zonder meer een aanrader.

Snel, goed en betaalbaar

Snelle service, goede en duidelijke communicatie, goede prijzen en keurige verpakking.

WebConnexxion.com

Excellent webshop, and quick delivery

Items arrived fast, as described, and in fully working order. Very nice webshop.
Highly recommended.

Gerne Wieder

Bestellung Port Multiplier Raid-Controller (Addonics)
Guter Support, Gute Beratung, schnelle Abwicklung

WebConnexxion.com

Ik ben zeer tevreden. Lekker snel geleverd tegen een prima prijs.

Webconexxion

Goederen worden snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

Adonics Hotswap oplossing

Zoals altijd is levering en service top.
Helaas functioneert de gevonden backupoplossing voor mij niet, omdat de doorvoersnelheid van de Adonicscage met Sata-aansluiting veel te laag is

Perfect!

Van begin tot eind van de meer-dan-prima service mogen genieten!

Voor de aankoop:
- goed advies verkregen bij aankoop/productkeuze (per email);
- nauwkeurig voorraadbeheer online;

Praktisch:
- tal van betalingsmogelijkheden;
- orderstatus updates > e-mail;
- snelle verzending;
- tracering via TNT;
- producten goed verpakt.

Afterservice:
- technische ondersteuning bij de implementatie (via tweakersforum en per email)!

De 5 op 5 waardering zeker waard!

Beste groeten en tot een volgende keer! :)

WebConnexxion.com

Snelle beantwoording van mails en snelle levering ook wanneer niet op voorraad!

Woensdag 20 januari een Storage Tower met nog wat accessoires besteld, zoals beloofd iets minder als een week later (26 januari) bezorgd bij mij. De tower moest nog besteld worden bij de makers van het product omdat het niet op voorraad was, desalniettemin zoals hiervoor gezegd een week later bezorgd, zeer netjes dus! Bij vragen beantwoord webconnexxion zeer snel via de mail en zijn ze zeer behulpzaam. Niets is zo irritant als langer te moeten wachten dan nodig, ik zal dus zeer zeker nogmaals bestellen via deze webshop.

Perfect Shipping and perfect product

Very quick delivery. Good Quality product.
Thank you

WebConnexxion.com

Zeer deskundige, vriendelijke en een uitstekende bliksemsnelle support

Gekocht, areca card, highpoint card en uitbredingscase en elke keer bij elke koop krijg ik op mijn "stomme" vragen een supersnel antwoord met uitleg.
Ook toen ik een crash had, werd zelfs nog vanaf een vakantieadres door de betreffende supporter tot diep in de nacht mijn vragen beantwoord en leide de antwoorden tot een nieuwe opbouw van mijn raidcomplex, zonder verlies aan data.

TOP! adres

WebConnexxion.com

Prima afhandeling van de bestelling

Het plaatsen en afhandelen van bestellingen mag eigenlijk voor geeneen webshop een probleem zijn en dit gaat vrijwel altijd prima. Zo ook bij Webconnexion. Het enige minpunt vind ik, dat ik als zakelijke klant niet gewoon op factuurbasis kan kopen en vooruit moet betalen; dat zou zeer welkom zijn.

De daadwerkelijke service van dit bedrijf zal pas aan het licht komen bij een klacht of defect. De netheid en snelheid van de afhandeling daarvan is voor mij de enige echte indicator van kwaliteit op het gebied van processen en klantvriendelijkheid. Toch hoop ik hiervan geen gebruik te hoeven maken natuurlijk.

Rob pieterman

Prima webshop!

Snelle reacties op emails, zeer snel verzonden en geleverd, meerdere malen prima koop gedaan. Koop er zo weer spullen :)

WebConnexxion.com

Ook bij kleine orders perfecte service

Had een klein onderdeel nodig van slechts 4 euro. Met Ideal betaald en de volgende dag al in de brievenbus. Dat is pas snelle en goede service ook op een bestelling waarop eigenlijk niets verdient wordt!

Zoals het hoort

Niet lang gewacht, op voorraad, enz. zoals een webshop hoort te zijn.

Zeer tevreden

Uitstekende service
Telefonisch goed bereikbaar en wordt altijd goed geholpen
Uitgebreid aanbod van artikelen

snelle levering, goed verpakt

na de webbestelling volgde de levering snel. het bestelde onderweel werd goed verpakt ontvangen

Accurate en persoonlijke service

vooraf de bestelling had ik wat informatie nodig, wat snel (en goed) beantwoord werd. Bestelling plaatsing ging gebruikelijke en was snel afgerond. Volgende dag had ik de bestelling thuis.!

Moeiteloos aanpassen bestelling

Een product dat niet op voorraad was had ik niet meebesteld om de levertijd kort te houden. Echter door een "mismatch" was een wel besteld product ook niet op voorraad. Dit werd binnen het halve uur gemeld ('s avonds!). Op mijn verzoek is de bestelling uitgebreid en ik had alles zelfs al na 3 dagen binnen. Erg behulpzame medewerker. Ook in het verleden al prima ervaringen gehad.

I am highly pleased

I ordered a card out of stock, wait one week
and got it.
Next time i order again. All OK. Thanks

Super schnelle Lieferung und Einwandtfreie Ware

Top Preis zu Top Qualität. Läuft bis jetzt einwandtfrei. Neuware gut verpackt und super schnell angekommen. Bei anderen ist das leider nicht so...Daher 5 Sterne von meiner Seite. Vielen Dank und gerne wieder. Und ja. dieser Shop ist zu empfehlen. Liebe Grüße

Sehr schnelll und zuvorkommend

- Support per E-Mail selbst Sonntag Abend
- schneller Versand nachdem der Artikel wieder auf Lager war
- recht genau angegebener und eingehaltener erwarteter Liefertermin

WebConnexxion.com

Goed bedrijf, goeie spullen en goede service.

RocketRAID 3510 gekocht. Goed voorgelicht door Webconnexxion alvorens de aankoop te doen. Vandaag besteld en morgen in huis. Na afloop nog wat technische vragen. Deze zijn snel en naar tevredenheid beantwoord.

WebConnexxion.com

In de isp wereld is het belangrijk snel aan de juiste onderdelen te komen.
Webconnexxion kon ons snel de juiste onderdelen leveren.

Respect for the Customer

We did 2 RMA's ,the response-communication and service was excellent.
Trusted and preferred dealer,highly recomended.