We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (12)

overzichtelijk goed

mooie hotels,altijd waar gekregen voor ons geld,en makkelijk als je kunt betalen bij aankomst

A.S

Regelmatig boeken wij via Weekendjeweg een overnachting in diverse hotels hier in Nederland.
We zijn dan ook bijzonder tevreden over de manier waarop alles geregeld wordt. Ook de service is bijzonder goed te noemen, vanaf de boeking tot enkele dagen na thuiskomst, waarop je een mailtje krijgt of alles naar wens is verlopen. Van hieruit hartelijke dank voor de inzet van de mensen die het mogelijk maken.

Ga snel eens kijken!

Prima aanbiedingen, zowel prijs als locatie. Operationeel goed geregeld zowel bij aanschaf als bij inwisselen van de vouchers. Ben vaste klant, nog niet teleurgesteld na 4 of 5 boekingen.

goed bevallen

prima om hier een weekendje weg te boeken
niet duur ook

fijne ervaring

Ik heb vorige week een weekendje weg geboekt, het boeken was eenvoudig, ik twijfelde wel of het allemaal goed was aangekomen maar bij aankomst was alles geregeld. Scherpe prijs en een heerlijk weekend gehad!

Weekendjeweg

Lekkere aanbiedingen voor een heerlijke short break

Bestellen vaak een uitje met 2 of meer overnachtingen via weekendjeweg. Soms moet je er bij het hotel even op letten dat de administratiekosten maar één maal meegeteld worden, voor de rest betekent het altijd weer een zorgeloos uitje.

Duidelijk en snel

Duidelijk systeem om te boeken en geen gekke dingen achteraf
Goed bevallen!

Supertof weekendje gehad!

Heerlijk naar België geweest, goedkoop, duidelijk en snel. bedankt!

zeer snel en 100% betrouwbaar

u boekt hier goedkopere vakanties dan op de eigen sites van de parken

zeer snel en altijd goed

ruime keuze in binnen en buitenland

Onvergetelijk weekendjeweg in Gent

Het weekend voor Valentijn lekker een weekendje naar Gent geweest. De selectie was snel gemaakt op www.weekendjeweg.nl. Het werd het Mariott hotel. Lekker centraal in het prachtige centrum.

Omdat het Valentijn was wachtte er een leuke verrassing op de kamer van Weekendjeweg.

Klantenservice goed!

Bij het boeken voor 14 man in Den Bosch werd ik via Twitter geholpen door @weekendjewegtip. Ze hebben me een prima hotel geadviseerd binnen mijn gestelde budget. Wat handig is, zijn de tips van dingen in de omgeving. Die krijg je in een email na je boeking. Heb zelf ook tips toegevoegd en die waren meteen op de site te zien. Ik hou van de persoonlijke benadering van weekendjeweg.

Is Weekendjeweg uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.