We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Wesdijk Beoordelingen

Wesdijk Logo
Klanten zeggen: »zeer goed« »Prima bedrijf. Bestelling was binnen 3 dagen geleverd« »Super« 25
Goed
8.8 van 10

25 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (25)

Geweldige service

Ik had een Eheim pomp besteld. Echt bleek een van de klemhouders afgebroken te zijn. Na telefonisch contact volgende dag een nieuwe gekregen.

Geweldige service

Featured review of Wesdijk

Wesdijk

Levering op tijd en goede status melding

Levering buitenfilter volgens afspraak. Goed verpakt. Goede terugkoppeling status bestelling per mail.

Wil je je bestelling via wesdijk.nl volgen, dan moet je eerst een account aanmaken. Ik deed dit achteraf, en dan zie je je bestelling niet meer op de site. Overigens staat dit wel vermeld, maar ik was eigenwijs.

zeer goed

duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit.
Alles werkte naar behoren en werd ook direct geleverd. De producten voldeden ook aan alle eisen. Kan niet anders zeggen dan dat het zeer goed was

Wesdijk

Goede aflevering, betaling mag iets duidelijker.

Na onderzoek hier mijn buitenfilter gekocht met gratis verzending. Betaling via Paypal bleek niet te werken, Ideal wel. Vergeet niet MultiSafepay te activeren, anders is betaling niet afgerond. Hier kan wel wat verbeterd worden.
Levering volgens afspraak en goed verpakt.

tevreden klant

Goed maar hoge verzendkosten

De juiste goederen werden op tijd geleverd, maar de verzenkosten zijn aan de hoge kant. Wij kopen regelmatig via internet en weten dus dat dit veel beter kan.

Zeer Goed

Bestel afspraken keurig nagekomen (vroeger normaal maar tegenwoordig haast een uitzondering)
Prima prijs stelling.

Goed tot zeer goed.

Afspraken keurig nagekomen (vroeger normaal maar tegenwoordig haast een uitzondering)
In de winkel vlot en prettig geholpen. Prima prijs stelling.

Prima bedrijf. Bestelling was binnen 3 dagen geleverd

Ik was weleens bij Wesdijk zelf geweest, maar had nu wat kleine artikelen nodig voor het verplaatsen van mijn tuinvijver. Via de website besteld en betaald met Ideal en de bestelling is direct de volgende dag naar mij opgestuurd. Keurig verpakt in een doos.

Super

Zeer snelle levering en heel goed verpakt, en nog de goedkoopste ook!

SUPER TEVREDEN !!

MIJN OUDE AQUARIUM WAS RUIM 15 JAAR OUD EN NA MIJN VERHUIZING LEK... !!

TOEN OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE MET DEZELFDE AFMETINGEN; GEVONDEN BIJ JULLIE MÉT ALLE APPARATUUR NIEUW ERBIJ !!

EEN KOOPJE, ZIET ER MOOI UIT EN SNELLE VEILIGE LEVERING !!

Snelle levering, goede support

Filterset snel ontvangen. Problemen bij montage dus even gebeld.
We werden direct geholpen. Onze 'problemen' werden door de support medewerker aan de hand van een andere set gecontroleerd waaruit bleek dat wij niet correct probeerden te monteren. Handleiding op dit punt te summier.
Enig puntje, beetje diplomatiekere benadering zou wat prettiger overkomen. Ipv 'ik geloof daar niets van' zeggen, 'dat checken we even'.

goede website

de prijs en spullen zijn goed in gepakt
met platte grond erbij.hoe de planten zou komen staan.

snelle levering

De pomp werd de volgende dag snel geleverd.
Zoals ik gewent ben bij wesdijk staan ze altijd klaar voor de klant.
Helemaal toppie.

• Lies
  • lelystad, NL
  • 4 Beoordelingen

Super snelle levering

Goede Service en waanzinnig snelle levering vrijdag besteld en zaterdag ochtend 10.00 uur in huis. Klantgerichte service bestaat dus nog steeds.

Wesdijk

Bijzonder snelle levering en scherp geprijsd!

+snelle levering
+scherp geprijsd
+betaalmogelijkheden (ideal/visa/mc/paypal/etc)
+overzichtelijke website

• Rob
  • Geldrop, NL
  • 1 Beoordeling

Pefecte Webwinkel

Alle spullen voor mijn aquarium besteld.
Aquarium , filter , accesoires,enz enz
Snelle levering.
Zal zeker nog meer hier gaan bestellen.

Zoals altijd goed!

Ik ben een zeer tevreden vaste klant bij Wesdijk. De bestellingen worden volgens afspraak geleverd en als je een probleem hebt denken de medewerkers met je mee om een goede oplossing te vinden. Toppie!

perfecte levering

alle spullen die ik nodig hadwaren de dag na mijn bestelling binnen dus supersnel
maar ik ben altijd al een tevreden wesdijk klant geweest

Snel & goede service!

Een 400 Liter Aquarium besteld, en binnen 2 dagen per vrachtwagen bij ons thuis afgeleverd. Telefonische afspraken met Wesdijk kwamen goed overeen. Kortom een aanrader!

goede webshop!!!

Snelle levering. Alles op voorraad.
ga hier zeker vaker bestellen

goed

er was wat fout gegaan maar alles wordt zo snel mogelijk opgelost

snelle levering

goede webshop , snelle levering en alles keurig verpakt

goede webshop!

Prijzen en kwaliteit zijn goed. levering zeer snel en veel op voorraad. ik bestel hier zeker nog vaker iets.

Doen wat ze beloven

duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering!

Wesdijk

Prima webshop, veel artikelen op voorraad

Goed om een webshop te vinden die veel apparatuur op voorraad heeft en waar de spullen snel verzonden worden.
Geen verzendkosten boven een bedrag van 50 euro is leuk meegenomen.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten