We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (99)

Perfekt

Nem og overskuelig hjemmeside. Billige priser. Hurtig levering. Helt klart ikke sidste gang jeg shopper hos wii4real.dk

Super

Bestilte om aftenen og da jeg stod op næste morgen, lå der en mail hvori der stod, at varerne var afsendt. Ganske rigtigt blev de modtaget dagen efter.

Perfekt som sidste gang

Perfekt ligesom sidste gang, hurtig levering og god service.

Lynhurtig levering !

Et firma hvor tingene fungerer, og lynhurtig levering !

god og hurtig behandling

eneste bemærkning er at der ikke var flere remote's på lager og derfor i rest..

Godt tilbud + hurtig levering

Jeg bestilte en Wii Nunchunk til blot 99 kr.
Jeg kendte ikke wii4real.dk i forvejen, men synes at siden var nem at finde ud af og så meget tiltalende ud.

Bravo - Lynhurtig handel

En hurtig og god handel - Alt jeg kan siger er - at den bare er helt perfekt - Det er ikke sidste gang, at jeg handler her.

super

Super!! Lynhurtig.

Super behandling

Hurtig ekspedition, hurtigere end jeg kunne følge med ;)

Beoordeling door bevestigde koper

Det virker fint! Let og ligetil! ;o)

En god og brugervenlig hjemmeside - og levering til tiden.

Super udvalg, super levering

Udvalget er fantastisk, leveringstiden kort. Alletiders. Det er ikke sidste gang jeg køber her.

Super god service

Har ingen klager overhovedet:)

Forkert produkt og mangler

Jeg fik kopi-produkter, selvom der stod, det var originale. Og der manglede en wii-remote til sættet med wii-remote, batterier og charger.

Dog var der ingen problemer med at returnere produkterne, og det fulde beløb samt fragt omkostninger blev refunderet. Så det sluttede godt.

perfekt

Det var bare nemt at gå til.

Beoordeling door bevestigde koper

meget tilfreds meget hurtigt levering

Er meget tilfreds med at handle hos jer det er første gang men bestemt ikke sidste gang

hurtig service

Jeg bestilte sent torsdag eftermiddag, og det lå i min døgnpost fredag - det er bare helt i orden.

Super handel

Der var ingen problemer med mit køb. Det eneste sted de også lige havde det jeg stod og manglede. Ringede sågar til dem, og der fik jeg en rigtig god betjening og vejledning. Helt klart et sted jeg vil handle igen.

fantastisk

super hurtig levering. vil klart anbefale det til andre at handle her. og jeg vil gerne handle med jer igen :-)

Rigtigt god butik

Wii4Real er en rigtigt fin butik med stort udvalg, gode priser og hurtig levering.. :)

Det eneste stor minus er fragtprisen!

Beoordeling door bevestigde koper

uproblematisk - manglede dog tracking på ordren

Virkede fint. Varen kom efter 2 dage.

Kanon nemt.

God hjemmeside, rigtigt nem at finde det man skal bruge. :)

god handel

hej jeg vil anbefale enhver at handle hos jer,jeg har aldrig fået en så god behandling som hos jer. det var nemt og hurtig jeg vil til hver en tid vende tilbage igen. tak for handlen.

wii4real 4ever

Jeg oplevede handlen med wii4real, som en rigtig god oplevelse. Der var rigtig god kontakt, for jeg havde bestilt noget som ikke levede op til deres standart og derfor ikke ville sælge det til mig. Det er klart et sted jeg vil handle igen... :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt, overskueligt og super effektivt

Nemt at finde ønskede vare, hurtigt at blive oprettet som kunde. Og imponerende hurtig ekspedition.

perfekt

min bestilling blev ekspederet med det samme og gjorde en 8-årig rigtig glad til sin fødselsdag. Tak for god service.

Beoordeling door bevestigde koper

god hjemmeside, hurtig levering fik min vare dagen efter jeg bestilte :)

god service

Nemt at bestille. Super hurtig levering. Dog lidt svært at komme tilbage og se hvad man havde bestilt.

Antwoord van Wii4real.dk

Hej Rikke. Tak for info.

Er det hvad du har i kurven, du ikke kan finde ?

Thomas

Beoordeling door bevestigde koper

super pris og fin service

God hurtig servicering og helt fair priser. Eneste minus var at alle varer ikke var disponibel selvom det fremgik af hjemmesiden.

Hurtig ordre behandling.

Jeg er yderst tilfreds med min ordre behandling, også selvom min ordre ikke kunne leveres komplet.
Der var hurtig information om ordren ikke kunne leveres komplet plus forslag til en alternativ løsning for den manglende varer.
Efterfølgende hurtigt behandling og forsendelse af min ordre.

godt

Jeg købte 2 Skylanders figure, som ellers var udsolgt de fleste steder i landet. Men i havde dem og dagen efter var de i min postkasse. Kanon service, i kan klart anbefales.

Ingen problemer

Bestilte 3 varer, hvoraf 2 af dem ikke var på lager. Modtog dog alligevel alle varer 3 dage senere uden nogen form for problemer.Dejligt!

Super hurtig levering!

Bestilte et spil til wii om natten som en gave, og dagen efter lå den i hans postkasse. selvom julen varså godt som begyndt.
vi blev så overrasket at vi næste gang kun vil bestille spil derfra, og så har wii4real, de fleste titler på lager.
Sådan skal det være!

fuldt ud tilfreds

Let bestilling, hurtig levering.

Helt i orden!

Lynhurtig betjening og varen var helt som forventet. Der skete endda det at sælger åbenbart syntes han kunne sende varen billigere end angivet og så gjorde han det (så jeg betalte mindre). Med den service anbefaler jeg naturligvis gerne at handle her. :) Tak for handlen.

Beoordeling door bevestigde koper

De bestilte varer kom hurtigt trods juletravlhed (3 dage). Det var de rigtige varer, som jeg havde bestilt. Fin ordreopfølgning via e-mail. Alt i alt superservice, handl trygt hos wii4real.
De bedste anbefalinger

• Lyngby, DK
  • 3 Beoordelingen

God service/hurtig levering

Varerne kom hurtigt og sikkert frem:-)

prima prima

alt var ok
kvalitet leveringstid og bestillingssiden alt ok