[REPLY]
Zeer tevreden en uitzondelijk goed geholpen, voor als port lief hebber heb ik gelijk meerdere orders geplaats. Wat niet goed ging is uitstekend opgelost. Het blijft tenslotte mensen werk. Kan het van harte aanbevelen
Ik ben over de service en de kwaliteit zonder meer zeer tevreden,
Ook de wijze van bestellen en betalen is goed en gemakkelijk.
Over het leveren door de pakketdienst kan ik ook alleen maar tevreden zijn,dus kortom over het algemeen zeer tevreden.
Prima wijn voor een goede prijs en een perfecte service.
De Chablis Grand Cru van Pierre Marcelet wordt door De Telegraaf zeer slecht beoordeeld. Het is mijn lijfblad, maar ik ben het absoluut niet met ze eens. De wijn is prachtig; mineralig, kruidig en breed. Met een fraaie lange afdronk. De door mij betaalde prijs van 19.95 is een lachertje.
Niet alleen over de service (orderverwerking en bezorging) ben ik tevre-den maar ook over de uitstekende kwaliteit van de wijnen. Tijdens aanvallen van zuinigheid bestel ik wel eens heel goedkope wijnen, maar de blijken ook al geweldig lekker te zijn. Ga zo door, Wijnvoordeel!
Wij bestellen ook al een aantal jaren bij wijnvoordeel.nl en voordeel is dat je zelf niet met de dozen hoeft te slepen, dat je eerst kunt proeven of de smaak is zoals je gedacht had en dat je achteraf kunt betalen. Verder heb je de flessen snel in huis zodat je meteen kunt proeven. Mits op temperatuur natuurlijk. Mocht de smaak tegenvallen kun je de rest van de partij gewoon terugsturen. Geweldig.
Ik bestel al jaren en ben zeer tevreden over kwaliteit en levering..
Mvg, Daan
Ik bestel mijn wijn de laatste jaren bij wijnvoordeel.nl. De naam zegt het al, de wijn is voordelig in prijs. De aanbiedingen zijn goed, de leveringen zijn altijd netjes. Betaling achteraf straalt vertrouwen uit naar de klanten.
De mailinglist van wijnvoordeel wordt altijd gelezen.
Hij leukste aan wijnvoordeel.nl vind ik de pakketten die aangeboden worden. Leuk om eens wijnen uit anderen landen of streken te proberen voor een leuke prijs.
Altijd stipte delivery, goede service bij het toevallig treffen van een slechte fles, redelijke prijzen en prima aanbiedingen. Goede mailing.
Uitermate tevreden!
Bestel nu sinds 2 jaar wijn bij wijnvoordeel.nl. In het begin vooral positief, nu ook negatieve ervaringen. Zo wordt er verkeerde wijn besteld (2010 ipv 2009) waarbij ik er zelf achteraan moet bellen. Reden, 'we zijn overgestapt naar een nieuw jaar'. Slecht dat men dit dan niet vermeld bij levering en slecht dat nu (na 2 weken) de "oude / door mij bestelde" wijn nog steeds te koop staat op hun site.
Ook de fles wijn die ik via mijn kerstpakket heb besteld (a 40 euro) was na de kerst meteen 25 euro.
Al met al begin ik steeds minder positief te raken over wijnvoordeel.nl en ben ik overgestapt op andere sites.
Mocht wijnvoordeel alsnog over de brug komen met de door mij bestelde (en betaalde) wijn dan zal ik dit vermelden en mijn cijfer aanpassen.
met hele lekkere italiaanse wijnen, ik bestel er graag
Goede aanbiedingen en snelle en correcte aflevering.
Wat wil een mens nog meer?
iedere keer weer een verrassing als een speciale aanbieding wordt geleverd, leuk!
Alfons van Klink, Edam
Er is geen 5 gescoord omdat ik het vervelend vind iedere keer opnieuw mijn gegvens in te kloppen.
Prima wijnen, en zeer vriendenlijke dienstverlening. Aanrader!
De wijn is prima zeker in de kwaliteit/prijs verhouding. de levering is op een enkele keer na optimaal, en als het mis gaat wordt ik zee correct geholpen.
keurige service en vlotte aflevering,bij klachten wordt er adequaat gereageerd en netjes afgehandeld
Ik was een "luie" wijnkoper. Liep niet gauw risico en nam steeds dezelfde wijn aangezien ik wist dat ik die lekker vond. Bij wijnvoordeel ga ik meer op de omschrijving af. Wat mij tot nu toe heel goed bevalt. Blijf ook zeker klant bij dit klantvriendelijke (hoe zo zou dat bij een internetbedrijf niet kunnen) in de komende jaren.
Wijnvoordeel geeft te vaak een te mooie voorstelling van zaken over de wijnen die door hen worden aangeboden. Dat geldt zeker voor bovengenoemde wijn. Kijk, die wijn is zeker niet slecht, maar haalt het niet bij de lovende verhalen die ik via mijn mail kreeg aangeboden. Als vaste klant had ik zelfs het voorrecht om vóór nieuwsbriefklanten mijn bestelling te doen. Het is dus allemaal een beetje 'overdone' en dat is jammer. Je hebt dan toch regelmatig het gevoel dat je een kat in de zak hebt gekocht. Overigens heb ik ook wel eens uitstekende wijnen kunne kopen bij wijnvoordeel. Maar het blijft altijd weer een verrassing. En dat heeft niets te maken met smaak of zo!
Guikstra vond deze beoordeling nuttig
Over het algemeen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat het aanbod zoetere wijnen [zowel rood alsook wit] zeer beperkt is.
Nadeel: als een fles naar kurk smaakt, moet je de fles weggooien. Dat maakt in sommige gevallen de wijn toch nog duur!
Prima aanbiedingen, goede kwaliteit, snelle levering, gemakkelijke betaling!
Niets te klagen!!
Bijzondere aanbiedingen!
echt top kan niet anders zeggen. leveren snel uit zelfs als er iets niet goed is gegaan dan word dat op een snelle manier en plezierig afgehandeld. voor iedereen aan te raden zelfs met een kleine beurs is het te doen. ik raad het iedereen aan. top kerst was geslaagd door wijnvoordeel.
Helaas, smaakt als een normale supermarkthuiswijn: in eerste instantie vrij zuur en en daarna nauwelijks afdronk... (geen tropisch fruit in elk geval). Geen aanrader voor ons :-(
Hoewel de frequentie van de nieuwsbrieven wat aan de hoge kant is, hebben ze wel weer elke keer een leuke aanbieding erbij zitten. Dat maakt het moeilijk om niet elke keer te bestellen.
De levering is goed en vooral de betaling achteraf geeft vertrouwen.
De mailfrequentie vind ik te hoog, je moet ook nog tijd over houden om de wijn te drinken.
Gerard Heldens
Ik heb nu diversen keren wijn besteld altijd keurig afgeleverd.
goeie kwaliteit, bestellen en betalen erg gemakkelijk.
Ik ben een tevreden klant
Wijnvoordeel slaagt er steeds in me goede wijnen te verkopen, die ik graag ook deel met anderen...
Bestelling en snel afgeleverd.
Ruime keuze.
altijd wel iets naar gading - ook al gaat voorkeur uit naar alleen port
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over wijnvoordeel bv. Ik bestel nu zo'n twee jaar en de bezorging is altijd perfect geweest. Ik heb laatst een rekening over het hoofd gezien en ontving een zeer vriendelijke herinnering. Ik ben zeer positief.
Tot nu toe heb ik nog nooit een doos wijn retour gezonden! Een keer me bekocht gevoeld toen ik een paar dozen Casa Safra had aangeschaft. Deze wijn werd erg positief beoordeeld, maar ik vond er niets aan. Nu is deze wijn uit 1999 echter top! Deze ervaring staat wel een beetje model voor hoe ik op dit moment tegen wijnvoordeel aankijk. Goed uitkijken wanneer de aan te schaffen wijn goed drinkbaar is, want regelmatig zitten er toppers tussen die dan een lange bewaartijd behoeven. Wel ben ik zeer tevreden over de aanbiedingen. Tip: afbouwen met vermelden van al die prijzen die de wijnen gewonnen hebben, doorgaan met goede beschrijvingen geven.
Ben al jaren zeer tevreden over Wijnvoordeel.nl.
Leveringen altijd prima en klopt altijd.
Zeer aan te bevelen.
We zijn al diverse jaren afnemer van Wijnvoordeel en zijn al die tijd correct bediend. Ook de betaling achteraf geeft extra vertrouwen.
De geopperde suggestie om een beoordelingslijst toe te voegen is een goed idee.
Ga zo door.
Een prima bedrijf om een lekker wijntje te bestellen. Handig in doosjes van 6 flessen ipv 12 flessen, zoals andere bedrijven doen. Al diverse keren een doosje besteld en nog nooit teleurgesteld. Een aanrader voor iedereen die van wijn houdt.
Snelle levering, goede prijs voor een goed wijntje.
De eerste ervaring met Wijnvoordeel was niet ongedeeld positief. De bestelling bleef langer weg dan verwacht en bij het checken van de site bleek de bestelde wijn intussen in de aanbieding te zijn terwijl ik mijn bestelling niet eens binnen had. Pech gehad volgens de verkoper. Bestelling kwam binnen op 7 december. De tweede doos van deze bestelling bleef nog langer weg en ik moest tot tweemaal toe contact opnemen om te melden dat de bestelling nog niet gearriveerd was. 29 november besteld, 17 december bezorgd!!
Goede keuze van wijnen. Prijstechnisch goed!
Prima wijnen en vaak tegen een gereduceerde prijs. Ik zelf ben helemaal weg van een goede St. Emilion en deze heeft u regelmatig in uw assortiment. Ik selecteer gedurende het jaar een aantal wijnen die ik tijdens het kerst diner, uiteraard afhankelijk van het uiteindelijke menu, aan mijn gasten kan presenteren en tot nu toe met succes. Toppie.
Bestellen gaat erg makkelijk, snelle levering en heerlijke wijn!
Ik bestel al enige jaren via Wijnvoordeel en ben bijzonder tevreden over de snelheid en service. Bonnen van wijnvoordeel heb ik nooit gehad maar wel bijzondere en lekkere wijnen,
lekkere wijnen, zeer snelle levering, je wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de actuele aanbiedingen en een overzichtelijke en prettige site.
Alle leveringen worden snel en correct geleverd. Als er een probleem is wordt het zeer snel opgelost.
Brouwertje
Ik heb nu 2x wijnen besteld en ben wel tevreden. De wijnen zijn goed en prijs is acceptabel. Aanbiedingen zijn...
Rense
Ben erg tevreden over wijnvoordeel.nl. Heerlijke wijnen voor een uitstekende prijs. Goede, interessante en nuttige...
Dennis
Mijn ervaring met behandeling bestelling, aflevering: prima. Maar: er worden regelmatig wijnen aangeboden met spectaculaire kortingen van meer...