[REPLY]
Snelle levering van de jasjes en we kregen een leuk speeltje voor de hond cadeau bij de bestelling. Wij tevreden en de hond blij !
al vaker besteld en altijd erg tevreden
producten zijn goed en voldoen aan verwachting
deze bestelling was wel super snel:
donderdag middag rond 15.00 besteld,
vrijdag om 08.00 in huis!
natuurlijk een beetje afhankelijk van de bezorgers, maar toch, top!
Goed op de hoogte houden van de stand van zaken na de bestelling, snelle bezorging, stevige verpakking, en van de geperste runderkluiven kan ik nu al zeggen dat ze erg sterk zijn zodat mijn hond er duidelijk langer over doet dan een zelfde kluif uit de dierenwinkel. Tot nu toe zijn de tennisballetjes ook van goede kwaliteit, hond is er nu een kwartier hard op aan het kauwen en aan het proberen het vachtje eraf te trekken en hij is nog heel.
zeer vlotte en goede samenwerking ik bestelde een bench toen die niet meer in voorraad bleek te zijn kreeg ik direct de keuze tussen 2 andere artikels .ik kreeg een andere bench met een meerwaarde prijs aangeboden en ik moest niet eens bijbetalen prachtige ervaring en ik kom zeker terug bij hen als ik iets wil bestellen
alvast bedankt
Ik heb op zondag de bench besteld en betaald en ik kreeg het dinsdagochtend al binnen. super snelle levering helemaal top.
Zeker een aanrader
Via Marktplaats kwam ik terecht bij Witjes, ik heb daar voor ons hondje wat we toen nog niet hadden, een bench en wat andere spullen besteld, dit had ik supersnel binnen, dus het hondje kon komen.
Dus nu ik weer wat nodig had, heb ik wederom daar besteld en het was weer net zo snel als de vorige keer.
Prima service, dus volgende keer zal ik zeker weer aan hen denken.
Vind de site niet al proffesioneel of handig!
En via mail wordt je niet erg vriendelijk te woord gestaan! Jammer!
Ik blijf toch maar bij andere webshops!
Geweldig bedrijf met snelle service. De prijzen zijn echt laag, nergens vind je een goedkoper alternatief. Ook de kwaliteit van de artikelen is erg goed. Vond in een dierenwinkel een zelfde artikel maarliefst 60% duurder! Kortom: erg fijne site en super bedrijf.
Echt een aanrader!
Vlotte afwerking van de bestelling, goede prijzen en geen afleveringskosten !!!!!
Een aanrader voor iedereen!!
A van Meerendonk
Een nieuw kussen besteld voor onze golden.
Twee dagen later in huis, en dat op Terschelling.
Bijzonder want niet ieder bedrijf wil op de eilanden leveren.
Proficiat!
Ik heb al meerdere malen hondenjasjes hier besteld en de levering is top! Zelfs toen ik een keer een verkeerde maat had besteld mocht ik deze toch ruilen ondanks dat het een sale jasje was en deze eigenlijk niet geruild mocht worden. Meedenken met de klant kom je niet vaak meer tegen! Ik raad dierenliefhebbers zeker aan om even op de site te kijken. Foto van mijn hondje met 1 van de jasjes die hier vandaan komt. hij is er blij mee!
Ik ben zeer tevreden met de bestelling die ik had gedaan.
Donderdagmiddag besteld en maandagmorgen in huis.
Snel binnen de 72 uur, goede verpakking, lagere prijzen dan in de winkel.
Ik had een bench, drinkbakjes, speeltouw en matjes voor in de bench gekocht en alles was keurig en netjes.
Ik zal hier zeker nog een keer bestellen in de toekomst.
De website is "to the point". Geen tiereletijntjes.
Alleen beetje moeilijk om van het winkelwagentjes overzicht terug te keren naar verder winkelen (button ontbreekt) maar met de "terug" knop werkt het ook prima.
Dit word zeker mijn dierenwinkel.
-eerst 2 weken wachten na bestellen en betaling kreeg ik telefoon zwarte bench niet op voorraad
-aankomst bench bench verbogen en helemaal scheef
-na bellen[vrijdags] moest ik een foto sturen bench mocht omgeruild worden. Dan moet je dus regelen dat je een dag de hele dag thuis bent.
-na even regelen geregeld dat ik donderdag de hele dag thuis ben vervolgens na mailen geen reactie
-wederom gemaild
-dinsdag reactie bench word donderdag omgeruild
-woendagavond telefoon de bench is niet meer leverbaar in zwart.
-na aangegeven te hebben dat ik hier echt van baal krijg je een reactie mevrouw we doen dit niet om u te pesten!
- je snapt dit was voor mij de laatste keer dat ik hier wat besteld heb!!!!!
Duidelijk aangegeven dat we op vrijdag de bench wilden hebben.
Dit is prima gelukt. De bench was er zelfs nog eerder dan de hond!
Alles is compleet en binnen 24 uur geleverd. Al had ik zelf meer verwacht van de benchvacht.
De website is wat aan de ouderwetse kant en kan wat opsmuk gebruiken zoals een automatische zoekmachine zodat je automatisch alle leren riemen te zien krijgt bij het intoetsen van de zoeker. Maar ja, de prijs van de producten laat zien dat ze alles zo goedkoop mogelijk houden voor de klant. Ga zo door en we kopen er zeker nog wat spullen bij als we elders hebben gezien wat het precies is.....(zoals een honden-auto-riem.)
zondag 8jan 2012 een Petsafe Bark controle besteld,door mijn fout de gegevens niet helemaal goed ingevuld bij de betaling,maandag even gebeld,zelfde dag een bevestiging dat mn bestelling verstuurd was. Dinsdag in huis, en de honden kregen nog een snoepje van de bezorger, nog nooit mee gemaakt .
Hele goede service ondanks het weekend
beste mensen, lees deze beoordeling !! op 5 jan 2012 krabton mambo besteld,2 dagen later kwam mijn bestelling. tot mijn verbazing zag ik dat de krabton kapot was ( bodem was los ) balen natuurlijk !! meteen contact opgenomen met witjes en zei vonden het ook erg, ze vroeg aan mij om een foto te maken (voor bewijs) logisch trouwens. de dag erna kreeg ik al een mail terug dat ze mij een nieuwe krabton zouden toe zenden en de oude krabton mocht ik weggooien !! en inderdaad op 10 januari kwam de nieuwe krabton. vrouwtje blij en de katten,, dus mijn beoordeling over witjes is FANTASTISCH , SNEL EN ZEER BEHULPZAAM. jammer dat ik maar 5 sterren kan geven,ze verdienen er meer !! ik zou zeggen tot de volgende bestelling. GEMMA VAESSENS.
Al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Witjes en elke keer weer boven verwachting. Prima kwaliteit voor een lage prijs. Goed verpakt en er zit altijd een extraatje bij voor onze katten! Blijf bij ze bestellen!
Altijd in de veronderstellen geweest dat dit een goed bedrijf was met een goede service. Helaas! Laatste keer een hondenkussen besteld en deze (wel na een vlotte levering) ontvangen. Vervolgens bleek er een naad los te zijn. Na contact op te hebben genomen met het bedrijf kreeg ik het advies om deze zelf te dicht te naaien. Bedankt voor dit super advies! Nooit aan gedacht dat je nieuw kussen zelf kan/mag maken. Alleen 1 nadeel, ik ben niet zo handig met naald en draad.
Echt Top,super mooie bontjasjes voor mijn hondjes besteld.En levertijd binnen 2 dagen.En de prijs ook heel leuk,alleen 5 euro verzendkosten vind ik wat aan de hoge kant.
Zeer onduidelijke site, witjes geeft toe dat ze iets anders bedoelen ?
bench besteld Zwart 92x63x71 cm exta op bestelbon aangegeven ZWART.
krijg van witjes telefoon, zwart niet leverbaar, over twee weken. prima
krijg email dat bench in aflevering gaat, ik mail extra is het een zwarte, ja het is een zwarte.
WAT zit er in de doos, ja hoor een zinken uitvoering!!!(met zinken lade) (56 euro)
na de nodige moeite komt een ander, wel zwart maar 91x60x66 cm. ( met pvc lade (38 euro)
Beide benches zaten ook in een doos van een ander model.
ene rommel bende, hun site is niet duidelijk (geven ze ook toe, ze bedoelen wat anders dan er staat)
volgens witjes :
a 56 en 38 euro het zelfde ?
b 92x63x71cm en 91x60x66 cm het zelfde ?
c zinken lade en pvc lade het zelfde ?
zit nu met een niet in deze maat bestelde bench.
wel 56 euro vooraf betaald.
BEDANKT FIRMA WITJES
heb een bench en een drinkenbak besteld vanuit belgie. is inderdaad veel goedkoper dan je hier in belgie kan vinden. wat de kwaliteit betreft kan ik zeggen dat dit inderdaad niet de "zware" uitvoering is. maar dit kan je voor die prijs ook niet verwachten.
Na onze bestelling geplaatst te hebben voor een autotransportbox voor onze 2 honden, kregen wij deze binnen 2 dagen geleverd.
Wij hebben de doos netjes opgemaakt en het eerste losse onderdeel..de deuren er uit gehaald, deze losse deuren zijn we gelijk gaan passen in de auto ( dus zonder de box in elkaar te zetten) Helaas verkeerd gemeten. Als de box eenmaal in elkaar zou staan paste hij echt niet in de auto. Gemaild en uitgelegd..wij kregen direct een mail terug..indien wij de box niet in elkaar gezet hadden konden wij deze retour zenden en met bijbetaling een andere maat geleverd krijgen.
Box retour gezonden..bijbetaling gedaan .. en 3 dagen nadat de oude box retour gezonden was kregen wij onze nieuwe box al geleverd.
Wij zijn uiteraard dik tevreden over de service, maar ook over de kwaliteit, de stevige manier van verpakken en de kwaliteit/prijsverhouding.
Er kwam voor ons wel 6 euro verzendkosten bij en natuurlijk de kosten die wij zelf hebben moeten maken voor de retourzending, maar dit staat keurig vermeld in de voorwaarden, dus daar stem je al mee in op het moment dat je een bestelling plaatst. Geen enkel probleem dus en de honden kunnen nu veilig mee op pad.
Paula
wij bestellen vrij veel bij witjes. hondenkussens, benches. vetbedden enz.. de bestelling is er altijd snel en keurig verpakt. de service is heel goed toen wij vorig jaar onze bestelde puppy ren binnen kregen zat er 1 deel bij dat niet paste. kontakt gehad met de klantenservice een fotootje gemaakt van het verkeerde deel op de mail gezet en een dag later kregen wij een nieuw passend deel thuis bezorgd. super!!
kunnen heel veel winkels een voorbeeld aan nemen. geen gezeur gewoon een nieuw deel.
Bestelling geplaatst op dinsdagavond met verzoek spoed en donderdag ochtend rond 9.00 is het al afgeleverd.
Supersnel.
Ineke
Spijkenisse
Ik heb het pakket ontvangen, wat een snelle serivce zeg!
Zondagavond besteld, woensdag in huis, top!
Ben erg blij met de mooie spullen, is ook makkelijk zoeken op jullie fijne site.
Ik ga jullie site zeker aanbevelen bij vrienden/familie.
Bedankt voor de top service en als ik weer wat nodig heb weet ik jullie site te vinden!
Vrijdagavond een bestelling geplaatst bij Witjesverzendhuis. Maandag bevestiging gekregen van betaling en verzending. Wij konden onze bestelling dinsdag of woensdag verwachten. Dinsdagochtend moesten we heel even weg en toen was het pakket al aangeboden. Nieuwe afspraak gemaakt voor levering en deze hebben we dan woensdag ontvangen. Ik kan niet niet anders zeggen als een hele snelle levering. Alles was keurig verpakt. Door wat eerdere reviews had ik eerst mijn twijfels om te bestellen. Maar door deze ervaring volgen er vast nog meer!
Ook vij hebben een uiterst slechte ervaring met het retourbeleid van deze firma. Wij hebben de bench persoonlijk geretourneerd. Echter, bij weigering waardebon, werd er 10,00 in mindering gebracht aan verzendkosten?????? Waar komt dit bedrag vandaan? Verwezen werd naar de website, daar zou dit staan. Oh, waar dan? Wel worden er nog extreme bedragen genoemd, zoals hieronder ook al is vermeld.
Advies: koop bij een webwinkel die aangesloten is bij thuiswinkelorganisatie. Liever iets meer betalen voor een product waarbij de service goed is, dan dit. Ongelofelijk dat zo'n bedrijf nog bestaansrechten heeft.....
Ik heb vorige week wat besteld bij Witjesverzendhuis en wilde wat meer informatie omdat ik aan een puppy begon.
Toen heb ik contact opgenomen met Witjes en werd ik erg klantvriendelijk en netjes geholpen door de telefoniste.
Ik ben alles gaan bestellen dat ging heel erg snel binnen 2 werkdagen had ik de artikelen in huis.
Ik ben een erg tevreden klant en bestel zeker gauw weer wat bij witjes.
En als ik iets bestel via het internet lees ik ook alle voorwaarden mocht ik het ergens niet mee eens zijn bel ik gewoon even netjes.
Kortom een echte aanrader.
Bench besteld, keurig netjes een bevestiging van bestellen, en een dag later bevestiging van betaling ontvangen. Ook de verzending is prima verlopen.
Echter de bench die ik besteld had vond ik toen ik deze zag toch wat aan de kleine kant. Aangezien we de volgende dag onze hond zouden ophalen, was ruilen geen optie aangezien de nieuwe bench dan te laat aan zou komen.
Daarom besloten de bench retour te zenden er vanuit gaande dan het aankoopbedrag terug te krijgen.
Op de site kwam ik toen echter het retourbeleid van Witjes verzendhuis tegen. Echt te zot voor woorden!
Op de site staat dat wanneer je een artikel retour wilt zenden, je dan zelf de verzendkosten betaald, hier kan ik nog inkomen. Maar dan! Als je het artikel niet wilt ruilen maar je geld terug wil, dan brengen ze € 25 administratiekosten in rekening!
De bench was incl. verzendkosten € 39,50, dus plus de verzendkosten van € 6 om retour te sturen, zou ik dus alsnog € 31 kwijt zijn voor helemaal niets!!!!!!!!
Gebeld met Consuwijzer (echt een aanrader!). Zij hebben mij uitgelegd dat mijn rechten als consument zijn het artikel binnen 7 dagen terug te mogen sturen en dan het volledige aankoopbedrag en de bezorgkosten terug te krijgen. Met andere woorden; deze bestelling zou me dan alleen nog de €6 verzenkosten voor het retour zenden kosten.
Witjes verzendhuis heeft volgens de Nederlandse wetgeving geen recht om administratiekosten of wat dan ook, in rekening te brengen!!!!
Ga hier dus niet mee akkoord!
Ik heb de bench aangetekend retour gestuurd (zodat ze niet kunnen zeggen het pakket niet ontvangen te hebben). Ik ben nog in afwachting van mijn geld retour. Heb mijn pakket afgelopen vrijdag terug gestuurd (het is nu maandag) dus ik geef ze natuurlijk nog wel even de tijd.
Ik ben beniewd... Hoop dat ze het retourbeleid op hun website ook aanpassen aangezien dit dus in strijd is met de Nederlandse wet!
Afgelopen week hebben wij diverse benodigheden besteld voor onze pup in aantocht. Voor ons een eerste internet bestelling (ben er gelijk alweer klaar mee, garantie is echt tot aan de deurbel)
Moet zeggen een super snelle levering!! na voor uitbetaling.
Maar dan... de bench die we besteld hebben is maar liefst 4 cm kleiner dan de maat die we besteld hebben volgens de site.
We hebben besteld 62x44x50 cm. Wat we nu hebben staan is 58x44x50 cm.
Contact opgenomen met Witjesverzendhuis en hun geattendeerd op het feit dat ze op hun site verkeerde info van de maten hebben staan.
Of ik wilde mailen, gelijk gedaan, had met 2 min antwoord. Ik moest de onderkant meten dan klopte het wel. Keurig opgevolgd, was ook 58 cm. Daar kwam mijn boosheid opzetten en vol me echt niet serieus genomen. Weer bellen!!
Zelf hadden ze ook gemeten en kwamen op 61 cm, die ene cm gaat nergens om aldus de verkoper!!
Ik ga bijna twijfelen aan mezelf. Als de andere maten wel kloppen is mijn centimeter toch echt goed.
Oplossing Bench retour zenden ter beoordeling. Of nieuwe bestellen en betalen en achteaf het geld retour krijgen.
De Bench kussen die bij de bench geleverd wordt ook nog even gemeten want deze ligt er ook niet strak in. Het kussen is 61 cm!!!
Bak van de bench ook nagemeten, deze is 57,5 cm lijkt me logisch als de verdere afmeting 58 cm is.
Het wordt nu meer een principe kwestie. Ben wel benieuwd of de maten aangepast worden op de site van WitjesVerzendhuis.
Voor een volgende koper, nogmaals levering na vooruitbetaling is prima maar dan moet het wel allemaal in orde zijn anders is het echt jouw probleem en Witjesverzendhuis trekt zijn handen ervan af.
Of nogmaals kosten maken!!!
Een tip: Denk ruim in de cm als je een Bench nodig hebt en deze wil bestellen bij Witjesverzendhuis en ga niet af op wat ze aangeven op hun site. Het klinkt cliche maar GOEDKOOP is wellicht toch DUURKOOP.
Een teleurgestelde koper uit het midden van het land.
Al jarenlang een klant van Witjes.
Wat betreft prijzen zitten ze altijd zeer goed.
S'morgens voor 10.00uur het geld overmaken, is meestal gelijk dezelfde dag het materiaal verzonden en de volgende dag in huis.
Van kattenkrabpaal tot papegaaienkooi, het komt bij ons allemaal van Witjes!
Super.....
(zouden meer webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen)
een echte aanrader , zeer snelle sevice en alles in zeer goede staat
Na de betaling te hebben verricht, keurig een mail dat het bedrag was ontvangen.
Daarna de bestelling binnen 2 dagen in huis.
De stoffen bench ziet er duurzaam en netjes uit, doet aan de verwachting.
Wel jammer dat ik geen antwoord kreeg op mijn mail/vraag.
Misschien vergeten?
Hermiena
Ik ben heel tevreden over de service van Witjes. Ik had rubberen dopjes besteld voor onder de hondenbench. De verzendkosten zouden € 5,-- bedragen, omdat de kosten van de bestelling lager waren dan € 50,--. Ik vond dat wel aan de hoge kant, gezien het feit dat de dopjes in een envelop pastten. Maar ik heb de bestelling toch geplaatst, omdat ik niet wist waar ik die dopjes anders moest kopen. Ik zag tot mijn verbazing, nog voor ik de bestelling in huis had, dat er € 3,-- verzendkosten terug was gestort door Witjes. De bestelling was overigens ook snel in huis.
Kortom Service boven verwachting!
Ingrid
Ik was op zoek naar een aantal hondenkussens namens een vereniging dus voor een leuke prijs. Ik mailde, kreeg een eerlijk en oprecht toekomend antwoord.Na het een en ander overleggen zijn we tot een mooie prijs gekomen. Na voldoen betaling kregen we gelijk bericht over de verzending en binnen 2 werkdagen had ik de kussens netjes in mooie grote dozen ontvangen. De kussens zien er geweldig uit en we zijn er super blij mee hoe alles verlopen is.
Bedankt mensen ga zo door!!
Omdat de pup van onze schoonouders de mand van onze hond gesloopt had hadden we snel wat nieuws nodig en aangezien we doorhadden dat hij een kussen erg prettig vindt deze besteld Comfortbag Donkerbruin---3 maten---nylon hoes. Kregen meteen een mail met betalinsggegevens. Na overmaking heel snel een mail dat ze het ontvangen hadden en het verzonden was. Het kwam heel erg snel binnen en erg goed verpakt en onze hond is helemaal happy met zijn kussen en wij ook. Erg blij met deze aankoop!!!!
Er worden hier, ondanks de advertenties anders doen vermoeden, ontzettend slechte kwaliteit benches verkocht.
Onze hond had het deurtje binnen 1 minuut open en de stalen draden bogen zo, zonder dat hij in paniek was of wild was. Het staaldraad van de kooi is buigzaam en absoluut niet geschikt voor een hond.
Wij hebben een erg lieve en rustige hond en we gebruikten de bench op de correcte wijze.
Volgens de winkel mochten wij echter niet van een goedkopere bench verwachten dat hij zou voldoen aan onze verwachtingen. Terwijl er in de advertentie toch echt staat dat het een goede bench is geschikt voor honden van 35 tot 60 kilo (en onze hond is bij lange na geen 60 kilo, misschien NET 35..).
Daarnaast heeft het bedrijf na mijn klacht snel de informatie op de website veranderd. Erg kinderachtig.
zaterdag besteld, dinsdag in huis, sneller kan gewoon niet.
goede kwaliteit voor weinig geld.
heb ik weer iets nodig, dan zal ik zeker bij witjesverzendhuis kopen en het iedereen aanraden.
5 sterren is nog te weinig !!!!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.