[REPLY]
Wij kochten via womenwants onze trouwringen, Danielle van womanwants kon de ringen sneller leveren dan de plaatselijke juwelier. verder was het persoonlijke contact en de snelle reacties op onze e-mail erg fijn. De zeer vriendelijke en correcte koerier kwam precies op de afgesproken dag.
Trouwringen via internet? ik had het nooit gedacht maar we zijn er erg blij mee.
Service met een hoofdletter, Daniela heeft ons persoonlijk geholpen met onze trouwringen. Na het ontvangen van de pasringen ging alles eigenlijk heel snel, binnen 10 dagen stond een koerier (geen postbode) met een pakketje en daarin de 2 fantistisch mooie en vooral hele bijzondere trouwringen. Na onze trouwdag kregen we nog een persoonlijk kaartje, erg lief en fijn dat er ook dan nog aan je gedacht wordt. Daniela Top, ik hoop dat je nog veel trouwringen mag verkopen.
ongeveer een week voor mijn trouwdag bleek dat mijn torselet wat ik bij één van de grote lingeriewinkels in Nederland heb gekocht toch niet helemaal lekker te zitten. Samen met de eigenaresse van Womenwants heb ik toen een torselet uitgezocht wat precies paste bij mijn trouwjurk. Alles ging erg snel en handig via de e-mail. Uiteindelijk bleek het zelfde torselet ook nog eens een stuk goedkoper te zijn dan de bruidswinkel waar ik mijn trouwjurk heb gekocht. Helemaal top en nog bedankt voor de service.