[REPLY]
Bij Woonexpress een memobord, kussens en douchegordijn besteld. hartstikke leuke dingen voor in huis en niet duur. Na 5 dagen kwam het pakketje eindelijk bij ons binnen. Maar niet zoals ik van een postorderbedrijf had verwacht. De postbode bood al zijn excuses aan voordat hij het pakket overhandigde. Het was onprofessioneel ingepakt met inpakpapier en half uitmekaar gescheurd. Voor kussens kan ik me het nog voorstellen om dit met inpakpapier in te pakken. Maar het memobord was al helemaal aan gord omdat de hoeken helemaal kappot waren. Qua bereikbaarheid zijn ze ook super slecht. 3 keer proberen te bellen en er word niet opgenomen. Morgen maar weer een poging wagen. Kortom eens maar nooit weer. Daarom geef ik dit bedrijf een dikke onvoldoende!
Woonexpress de slechtste recamespot allertijden.
Laag bij de grond is deze reclame spot gericht op een bedrijf dat zijn succes over de hele wereld al jaren heeft bewezen.
Zo ga je niet met collega's om.Voor mij en ik denk met mij vele andere nederlanders een reden om nooit maar dan ook nooit iets te kopen bij woonexpress.
hoe slecht kan een bedrijf bezig zijn om over de rug van iemands ongeluk proberen gelukkiger te worden. De titel van de laatste folder. Te gek voor woorden dat dit mogelijk is in Nederlands: "Vergeet die Zweedse ballentent en Kill Billy... Dit moet echt niet mogelijk kunnen zijn! Zo ontzettend onprofessioneel!Ik vindt het verloedering van de Nederlandse waarden en normen.
Ik wens het bedrijf alle geluk toe, maar over de rug van iemands ongeluk zal men nooit gelukkig worden.