We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (53)
World Ticket Center

Praktische adviezen over reizen naar Australie

Met een WTC mevrouw contact over onze reis gehad die zelf momenteel in Australie woont. Zij kon ons praktische adviezen geven voor het reizen met kinderen. Ze had enkele hotels zelf bezocht waardoor ze ons ook goed kon adviseren in deze keuze.
Even rekening houden met het tijdsverschil maar super snel, duidelijk en persoonlijk contact (per email en telefoon) maakte voor ons het verschil.

World Ticket Center

Onze reis was tot in de puntjes verzorgd!

Alle hotels waren geregeld. Allemaal waren zij in orde.
Als ik een vraag had of een opmerking, kon ik die altijd doorsturen en werd daar binnen de 24 uur op geantwoord. Ook in het uitstippelen van onze reis, heb ik regelmatig iets laten aanpassen en dat was nooit een probleem. Echt geweldig om met zo'n vriendelijke mensen te mailen en met zo'n goeie service op reis te gaan. Dan ben je toch écht gerust...

Tevreden

Ik ben tevreden over de afhandeling van een klacht.
Over het algemeen goede en snelle service

Beste heer/mevrouw,

Excuses voor het ongemak! Helaas kan ik niet achterhalen met bovenstaande gegevens om welk order het gaat. Zodat wij dit direct in orde kunnen maken.

Graag willen wij dit z.s.m. voor u oplossen.
U kunt contact opnemen op 020-626 10 11.

Alvast onze vriendelijke dank hiervoor.

Beoordeling door bevestigde koper

Kosten toch weer hoger dan ze leken!

Bij de één na laatste stap komen er toch wéér extra kosten bij de boeking terwijl er toch afgesproken is (althans dat wordt beweerd) dat vanaf het begin àlle kosten dienen te worden getoond.
Ze lijken het nooit te leren.

Geachte heer/mevrouw,

Bij het online boeken van vliegtickets zijn de kosten opgebouwd uit verschillende onderdelen. Naast de ticketprijs, luchthavenbelastingen en eventuele andere toeslagen als een veiligheidstoeslag en/of brandstoftoeslag worden er ook Customer Service Charge en boekingskosten gerekend. De hoogte van deze charge en boekingskosten kan verschillen per gekozen maatschappij, reisperiode, tijdstip van boeken en is afhankelijk van het aantal eerder gemaakte boekingen van de hoofdboeker.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Beoordeling door bevestigde koper

Makkelijk en altijd de goedkoopste.

Goede site, prijzen zijn duidelijk alleen vind ik de customerservice tatieven wat hoog.

zeer te vreden

Ik heb niks te zeggen, ben te vrden met jullie

goede service

Hier moet je bestellen, ze helpen je met alles, van begin tot eind, kijken wat precies de prijs totaal is, netjes.

Beoordeling door bevestigde koper

een goed begin voor een vakantie

Nu voor de 2de keer bij jullie geboekt en is mij prima bevallen.

Beoordeling door bevestigde koper

World Ticket Center is de beste!!

Snerlle weergaven van de antwoorden op de reiszoekvraag, makkelijk te navigeren website, overzichtelijk en intiutief benaderbaar.

Ditmaal goed

Onze tickets voor LA waren ook nu weer voor een goede prijs te krijgen, al is het goed opletten, omdat er nogal veel variatie in optreedt. De vorige keer liep het fout, toen er geen melding kwam over een vluchtwijziging. Een wijziging die niet paste, omdat de nieuwe vlucht geen economy plus faciliteiten bood.
Dat vergde de nodige uren bellen met het WTC en de vliegmaatschappij.
Ditmaal gaat het (tot op heden tenminste) nog helemaal goed.
En dat willen we ook graag zo houden...

redelijk

ik begin met redelijk, want het kan altijd beter. De bookingsite is perfect alleen jammer dat u zoveel boeking-reservering en service kosten in rekening brengt.
Het is 2012, alles bij u is geautomatiseerd neem ik aan dus waarom deze belachelijke kosten en die zijn hoog helaas. Gauw veranderen dan bent u de beste in de wereld maar nu nog even niet helaas.

supergoed

de service is perfect ook als er door mij een fout gemaakt is word alles snel en goed opgelost ,in een woord prima

F.I.M.Tol

efficient en snel

efficient en snel

Beoordeling door bevestigde koper

Geen onbeschoft gedrag, maar meerdere onaanvaardbare ervaringen.

Alle acties bij WTC zijn fake. Aanbiedingen en kortingen vallen totaal weg tegen niet van te voren genoemde kosten. Die kosten zie je pas als je over gaat tot betalen! De scherpe prijzen waarmee WTC op het web adverteert vind je vaak niet meer terug als je gaat boeken. Als de actieprijs wel gehandhaafd blijft op de eindberekening, komen er opeens allerlei bijkomende kosten naar voren die het totaal bedrag minstens 50% duurder maken.
O.a. kortingsacties als Wintertijd, Zomertijd, Nederlands Elftal op het EK vallen bij booking duurder uit dan als je bij de concurrent geboekt had. Maar ja, je moet dan wel boeken, je kan het niet langer meer uitstellen! Het risico van prijsverhogingen is dan al te groot. Dat ervaar ik als misleiden, zelf belazeren van de consument.

Geachte heer/mevrouw,

Spijtig dat uw onze acties zo omschrijft.

Graag wil ik u het volgende mededelen:
De totale kosten worden duidelijk aangegeven voordat u akkoord gaat met onze tarieven.

Hiermee kunt u akkoord gaan, of de reservering annuleren, vervolgens bevestigt u de reservering.

Daarna komt u pas in het betaalscherm.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

duidelijke site goede respons

Ik kan ticket center bij een ieder aan bevelen.
Makkelijk te vinden goede service wat wil je nog meer

Beoordeling door bevestigde koper

Overzichtelijk, goede service en gebruiksvriendelijk!

Deze site gebruik ik nu al jaren omdat ik hier tot nu toe altijd de beste deals heb gevonden. De vergelijkingen tussen de maatschappijen zijn duidelijk en het zoeken erg makkelijk. Daarnaast is de communicatie en follow-up erg goed. Aanradertje!

Overzichtelijk, duidelijk, goed

Op zoek naar tickets voor mijn reis naar de VS vond ik bij WorldTicketCenter de laagste prijs, wat altijd erg gunstig is. Daarnaast werd ik tussen januari (toen ik heb geboekt) en mei (maand van vertrek) steeds op de hoogte gehouden van veranderingen in mijn vluchtschema, al was het maar een verandering van 2 minuten. De site is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik en ze hebben een ruime keuze aan vluchten, hotels etc. Ik zal zeker nogmaals mijn vlucht via WTC boeken.

Goede helpdesk telefonisch en per email bereikbaar tot 10u 's avonds

We hebben onze vakantie naar Californië gepland via WTC, een vrij ingewikkelde reis incl. autohuur, camperhuur en rechtstreekse vlucht naar LA heen en San Francisco terug. We hadden veel vragen, die snel beantwoord werden. We kijken uit naar onze vakantie!

Super

Alles werd netjes op tijd geregeld en doorgegeven. Ook als er vluchten waren gewijzigd. Gewoon een goede service. Zal in de toekomst zeker weer hier boeken.

Fantastische service

Ik had per ongeluk twee keer geboekt bij World Ticket Center. Ik wil ze graag complimenteren over de uitstekende service. Niet alleen werd bij de dubbele boeking de duurste boeking teruggeboekt, daarnaast kreeg ik een telefoontje dat er 1 dag eerder nog een vlucht vertrekt die goedkoper was. Ik vind dit bijzonder attent! Dat is twee keer op een rij uitstekende service en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Goed, duidelijk en snel

vorige maand een hotel geboekt
was snel duidelijk en een goede prijs
overzichtelijke site

top

overzichtelijk, snel duidelijk en als je belt goede en nette hulp.
leuke aanbiedingen

World Ticket Center

Goede site en goede service

Ik vind de website van World Ticket Center erg overzichtelijk. Niet teveel reclame op de site en je hebt precies waar je naar zoekt. Tickets boeken dus! Dat is voor mij zeker een groot pluspunt. Maar ook de Service vond ik erg goed. World Ticket Center is goed te bereiken per mail en telefoon en zijn erg vriendelijk. Hiervan kunnen andere bedrijven nog wat leren!

World Ticket Center is in 1 woord TOP!

World Ticket Center

Goede service bij boeken wereldreis

Bij het boeken van mijn wereldticket werd ik goed geholpen door de medewerkers van het WTC: ook wat betreft het regelen van mijn visa voor een aantal landen werd ik zeer goed geholpen. Reden te meer om de volgende keer weer aan het WTC te denken.

Prima!!

Prima service, leuke aanbiedingen soms en vaak erg goedkoop ;)

World Ticket Center

Overzichtelijke site en top service!

Ik heb 2 maanden terug mn ticket voor NYC gekocht. Net daarvoor was een actie met zomertijd korting, en op de een of andere manier had ik niet begrepen dat dit ook van toepassing was op 1 ticket. WTC pikte dit keurig op en nog diezelfde week kreeg ik die korting teruggestort op mn rekening.
Ik vind de site zelf erg prettig en overzichtelijk!

Goed!

Overzichtelijke site met geweldige aanbiedingen! Voor de ervaren maar ook beginnende reiziger een must!

In één world geweldig.

Ik heb zojuist voor dit jaar onze tweede reis geboekt bij WTC en ben heel tevreden met de organisatie.
Scherpe prijzen, groot assortiment, vriendelijke mensen aan de telefoon en ook via de mail, niet alleen zakelijk maar zeker wel betrokken met wat je eventueel boekt.
Geven tips en wisselen ook hun gegevens uit met wat zij hebben opgedaan tijdens hun vakanties.

Beoordeling door bevestigde koper

Gemakkelijk en goedkoop boeken bij WTC!

World Ticket Center is een organisatie met veel reiskennis is huis dat merk je direct wanneer je langs gaat bij het reisbureau nabij de Dam in Amsterdam, voor mijn wereldreis hebben ze echt meegedacht en goede informatie gegeven. Ook de internetsite is erg handig voor het vergelijken van vliegtickets van verschillende vliegtuigmaatschappijen. WTC is terecht onderscheiden door Zoover als populairste reissite.

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle en duidelijke website met goed aanbiedingen

Nadeel, is dar de hoge kosten niet vooraf te zien zijn en er dus nog een aardig bedrag bijkomt. Voor 2 tickets 2x 26,10 = 52,20 customers service charges en 27,50 boekingskosten vind ik veel. Bovendien werd ik gemaild, dat mijn betaling per creditcard niet gelukt was. Nadat ik nogeens betaald had belde men dat ik nu twee keer betaald heb en vandaag overkwam het mij weer met de betaling van autohuur. Ik twijfel om nu weer te betalen, want straks is het weer dubbel.

Geachte mevrouw,

Excuses dat u hinder heeft ondervonden met de betaling van uw order.
Om dit te controleren, vernemen wij graag het ordernummer van uw reservering.
Als wij geen autorisatie ontvangen voor u betaling, komt dit van de creditcard maatschappij af, niet van World Ticket Center.

Bij het online boeken van vliegtickets zijn de kosten opgebouwd uit verschillende onderdelen. Naast de ticketprijs, luchthavenbelastingen en eventuele andere toeslagen als een veiligheidstoeslag en/of brandstoftoeslag worden er ook Customer Service Charge en boekingskosten gerekend. De hoogte van deze charge en boekingskosten kan verschillen per gekozen maatschappij, reisperiode, land van boeken, tijdstip van boeken en is afhankelijk van het aantal eerder gemaakte boekingen van de hoofdboeker. Hierdoor kunnen wij deze kosten niet vooraf aantonen.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Beoordeling door bevestigde koper

uitstekend geholpen door een prima organisatie

Reis geboekt door de USA en tips en voorstellen gekregen. Snelle afhandeling van de individuele boekingen.

Goedkoop en klantvriendelijk

Na veel zoeken op internet om het goedkoopste te kunnen vliegen bleken wij bij WTC het goedkoopste uit te zijn, op vragen werd snel antwoord gegeven en waren heel vriendelijk. Dus wil je op de goedkoopste manier reizen en vriendelijk en snel geholpen worden, dan ben je bij WTC op het goede adres......

klantvriendelijk en attent

Bijzonder prettig mailcontact over enige aanpassingen in onze (fly drive) reis door Zuid Afrika.
Men denkt mee en geeft goede informatie.
Kortom tot zo ver zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

je weet niet wat je koopt....

je ka bestellen, niet tevreden geld terug duurt het even maar uitendelijk heb je je geld, dus het is goed.

Prima service, goede prijs

Ik word er altijd goed geholpen tegen de beste prijs. Ook beantwoording van vragen en offerteaanvragen gaan erg snel.
Als ik daarna nog zaken wil wisselen of details wil weten word daar ook adequaat op gereageerd.

Een terecht onderscheidde reisonderneming

Na mijn reservering via de uitstekende en overzichtelijke website het kantoor in Amsterdam bezocht ivm aanvulling op mijn boekingen. Personeel zeer professioneel en klantgericht. Vakkennis en expertise op reisgebied vakkundig gebruikt.
Zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Excellent - alles perfect geregeld, betrouwbaar.

Ik ben best wel een ervaren reiziger. Na jaren uitstel heb ik een wereldreis geboekt samen met mijn zoon. Ik heb ook e.e.a. zelf geregeld, denkend dat ik het wel beter kon dan World Ticket Center. Ik had me echt wel de moeite kunnen besparen. Alles dat via WTC was geregeld was beter en goedkoper dan ik het zelf had kunnen doen. De service van de medewerkers van WTC was erg goed, al stond ik er argwanend tegenover in het begin. Ik heb het ze wel moeilijk gemaakt met steeds andere voorstellen. Maar men begon dan helemaal opnieuw zonder probleem. Mijn dank aan WTC. De reis was fantastisch!