[REPLY]
Gisteren besteld vandaag thuis! D1S lampen passen precies en werken utistekend! Topbedrijf!
Heb onlangs een D2R reserve lamp besteld bij Xenon World. Heb gisteren betaald en had hem vandaag al op de deurmat liggen. Perfect kwaliteit en uitstekend verpakt. Een aanrader voor alle mensen die problemen of er tegen opzien om in het donker te rijden!
Woensdag lampen besteld en donderdag in huis, zo hoort een bedrijf te zijn! ben er zeer tevreden over! Toppie!!
Zeer goede klantvriendelijkheid en alle betalingsmogelijkheden! Supersnel ontvangen!
De klantenservice heeft mij geholpen met een vraag over mijn fitting. Ik heb een H4-3 BI Xenon besteld. Het werkt gewoon naar behoren. Ik heb het betaald via Paypal en heb het binnen 2 daagjes ontvangen.
Aanrader.
Richard vond deze beoordeling nuttig
Ik heb de site via Google ontdekt. Op de site was een Live Help service aanwezig die mij heeft geholpen met het adviseren en het beantwoorden van al mijn vragen. De bestelling heb ik 26 juli geplaatst en ik heb 2 dagen later mijn bestelling ontvangen.
Ik had een Xenon World conversieset besteld nadat ik via Ideal had betaald kreeg ik het de volgende dag al geleverd. Ik had een aantal vragen hierover en via de Live help op de website konden ze mij meteen helpen. Gewoon een perfecte service, hier mogen meer webwinkels een voorbeeld van nemen!
Richard vond deze beoordeling nuttig