Execution time: 4641ms

8.1   van 10
11 klanten beoordelingen
Beoordeel
GEEN ARTIKELS GEVONDEN -  Voeg een artikel toe over Xgadget
Dit bedrijf is lid van Webshop Keurmerk.

11 BEOORDELINGEN

zaterdag 14 augustus 2010

Assecoires Ipod

Bestelde artikelen werden goed verzorgd geleverd. Had wel gelezen maar niet goed gerealiseerd dat Xgadget niet zelf levert maar bemiddelt. De levertijd, zeker reeel gezien land van herkomst, was echter langer dan in eerste instantie verwacht.

dinsdag 10 augustus 2010

3 Telefoons besteld

3 telefoons besteld waarvan 2 leverbaar. Voor de 3e telefoon oplossing gevonden ...en ook die keurig geleverd.

zondag 1 augustus 2010

goed goed en nog eens goed

prijs kwaliteit=super
levertijd binnen de 3weken
ik ben tevreden

maandag 12 juli 2010

prima

goed geregeld zootje...prima

zondag 4 juli 2010

goede prijs kwaliteits verhouding

al drie keer iets besteld elke keer correct behandeld
levering duurt wat langer
maar elke keer klopt het
ook produkten die niet aller daags zijn
ik kan xgadget .nl van harte aanbevelen
m v g jos p

zondag 13 juni 2010

prima geregeld

de gps-tracer kwam binnen 3 weken aan en deze werkt naar behoren in mijn motor,slaap nu een stuk beter

• WK
  • 45 punten
  • 21 Beoordelingen
zondag 23 mei 2010

Wat van ver komt ....

Xgadget is niet echt een webwinkel maar een soort vertegenwoordiger voor diverse Chineese leveranciers. De producten worden direct uit China (via Hong Kong) verstuurd. Xgadget vraagt voor zijn diensten een vergoeding. Deze vergoeding is 30%, wat bij een grote order aardig op kan lopen. Tevens bestaat het gevaar dat de Douane nog een duit in het zakje doet en invoerrechten en BTW kan claimen. Doordat het product rechtstreeks van de leverancier komt is de levertijd ongeveer 2 a 3 weken.
Mijn ervaring is als volgt: Ik heb een product besteld via de website, deze vermeld duidelijk de werkwijze van Xgadgets. Het product waar ik interesse in had, kon ik niet bij een reguliere webshop in Nederland vinden. Het prijsniveau +30% commisie was gunstig, zelfs als ik nog BTW zou moeten betalen. Tijdens het order verloop werd ik goed op de hoogte gehouden. Na een week kwam de melding uit Hong Kong dat het product onderweg was. Helaas is het niet mogelijk het product te volgen via de aangeleverde Track and Trace. Nog 1,5 week later is het keurig verpakt en in goede orde door TNT bezorgd. Totale levertijd is dus 2,5 weken. Precies in de toegezegde 2 a 3 weken.
Als je iets zoekt dat of in Nederland niet te krijgen is of vreselijk duur is, dan is het zeker de moeite waard om langs deze weg iets te bestellen.
Op de site van de Douane staat duidelijk wat je ventueel kunt verwachten m.b.t. invoerrechten en BTW. Bij kleine orders zullen er geen problemen zijn, maar bij grote, zeker als alles in één verpakking zit, moet je daar wel rekening mee houden.
Ondanks de "nadelen" is deze "shop" is zeker de moeite waard.

woensdag 7 april 2010

Top winkel

Al meerdere keren iets besteld, duurt wel even (2 weken) maar het komt altijd keurig netjes verpakt aan. Moet ook altijd tekenen voor ontvangst. Goedkoper dan hier vind je het ook niet!

pHennyWise

donderdag 31 december 2009

Rammelige site, oogt goedkoop. De uitschuif slides aan de linkerkant uitermate storend. Maar goed, het is verder wel functioneel. Ik kwam op Xgadget uit door een advertentie (van Xgadget) op...

Nickalicious

dinsdag 8 september 2009

Het eerste wat opvalt aan Xgadget zijn de lage prijzen, ikzelf verbaasde me daar wel flink over en ging kijken hoe dat kon. Kennelijk...

Brainsnack

woensdag 4 maart 2009

Ik moest persé een Acekard 2i hebben en Xgadget bleek de goedkoopste webshop. Zelf had ik er nog niet eerder van gehoord, maar een enkele positieve review hier op Tweakers hakte de knoop door.De...

DISTRIBUTIE

bronnen

trustpilot gebruikers (8 Beoordelingen)
tweakers.net (3 Beoordelingen)

Xgadget Support

Over dit bedrijf

logo xgadget
Xgadget.nl importeert direct uit China, vandaar dat u alleen bemiddelingskosten betaald en geen verzendkosten. Kijk voor meer informatie op Xgadget.nl

Wie is Xgadget?

Verander omschrijving

Alternatieven voor Xgadget

6671 beoordelingen

Bigdennis

n.bakker : "het bestellen van goederen bij digdennis gaat uitermate gemakkelijk de uitleg bij de goederen is overzichtelijk en gedetaileerd je weet dus snel of " Lees meer

27 minuten geleden
11 beoordelingen

Ffshoppen

K. Prosman : "Ons produkt was niet op voorraad. Wij moesten het voor een bepaalde datum hebben. ffshoppen.nl heeft er toen alles aan gedaan om ons product op tijd t" Lees meer

maandag 22 februari 2010
57 beoordelingen

Glowgadgets

David : "The information on the site is excellent. I ordered an LED Lenser P14 torch which must have been despatched immediately, as it arrived by tracked-Roya" Lees meer

vrijdag 6 augustus 2010

gadgets · led lampen · mobiele telefoons · pandora batterijen · spelcomputer accessoires Voeg categorie toe

Download TrustGuard

Heeft u vragen of opmerkingen, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Mail naar julie@trustpilot.com, of bel ons op 0044 870 471 6997.

Download Trustpilot Guard

Zie onmiddellijk het verschil tussen goede en slechte bedrijven als u zoekt in Google.

Toegang tot informatie van Trustpilot in uw Google-zoekopdrachten.

Download TrustGuard
Annonce fra Google
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens? 0 vond deze beoordeling nuttig &