We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Xltøj Beoordelingen

Xltøj Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Xltøj and give your own review of Xltøj 267
Uitstekend
9.6 van 10

267 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (267)

Featured review of Xltøj

Top karakter ..

Jeg købte en sweatshirt og har sjælden fået så god en service .. Den jeg fik tilsendt var et nummer for stor (Min egen Skyld) Jeg tog kontakt til firmaet som indenfor samme dag skrev tilbage at jeg bare kunne sende den tilbage og så ville de sende den en ny til mig ..

Som sagt så sendte jeg den tilbage og allerede 2 dage senere kom posten med en pakke til mig ..

Bliv ved med det. Det kalder jeg top service ...

• martin

perfekt

Suveræn behandling og bgetjening , det er helt bestemt ikke sidste gang at jeg handler :-)helt klart 5 stjerner

Perfekt service

Det bestilte kom straks efter bestillingen var afgivet - tilbagebetalingen kom ligeså hurtigt for de dele der blev returneret. Kan klart anbefale XLtøj

super

super hurtig ekspedition, og dejligt tøj tak for det

SUPER

Perfekt fra start til slut. Hurtig og fejlfri.

Fantastisk service

Jeg har handlet med xltoj.dk flere gange. Hver gang har produkterne været flotte. Endnu vigtigere har jeg et par gange haft brug for at bytte tøjet da størrelsen har været forkert. Her har servicen været super og "bytningen" er gået meget hurtigt og problemfrit. Jeg har kun gode oplevelser med forhandleren!

Mulighed for forbedringer

Jeg er meget tilfreds med leveringstid, kvalitet og en god personlig betjening via telefon.

Men sitet kan forbedres:
- Oplysning om størrelserne er forholdsmæssigt små, normale eller store.
- Oplysning om benlængde på shorts, knickers, piratbuks.
- Flere buks med indbygget elastik i livet.
- Oplysning om stoffet er "kraftigt", "mellem", eller "let".
Disse ting mangler og kunne spare nogle ombytninger.

I forbindelse med leverance og ombytninger:
- Gratis leverance v. min 1.500 kr er for dyrt. Konkurrenter gør det for ca. det halve - eller bare gratis.
- Ved køb for et minimumsbeløb, bør returnering/ombytning af en enkelte varer være gratis for kunden. Dette ses i mange andre netbutikker.

Priserne anser jeg for rimelige under forudsætning af forbedring jf. ovenstående.

Dette var mine råd og mit "brok", som desværre ikke trækker mere end 3 pæne stjerner - som godt kunne blive til 5 stjerner.

VH Lars Jacobsen

• Susanne
  • 4 Beoordelingen

Kanon internet butik

Kun positiv overrasket over kundeplejen fra XL ;0)

FANTASTISK

XL-Tøj er for mig en rigtig god butik. Har her, trods min størrelse
kunne købe smart tøj. Og så er der altid hurtig og venlig
levering/betjening. Bestilte i sidste uge (om eftermiddagen)
og næste morgen stod posten med mine nye T-Shirts.
Og skulle den varer jeg har bestilt, være udsolgt inden
jeg nåede at bestille færdig, ja så ringer de og tilbyder
et godt alternativ. Kan kun varmt anbefale at handle der.

Hurtig betjening.

Havde været rart, om den hurtigt sendte pakke med det ønskede indhold havde været registreret i Post's Tarck and Trace, så jeg kunne følge pakken og vide, hvornår den kunne forventes afleveret - men det er kun en detalje. Jeg er tilfreds med forløbet, og produkterne lever absolut op til mine forventninger.

Xltøj

Levede helt op til forventningerne!

Nemt at bestille, fik straks mail der bekræftede samt lidt senere mail hvor jeg kunne se at nu var det afsendt... samme dag.

Xltøj

What you see is what you get

Xltøj lever til fulde op til forventningerne. Vejledningen på hjemmesiden er i top og levringen er også meget tilfredsstillende. Helt klart det bedste sted jeg har handlet tøj på nettet.

Fantastisk kvalitetstøj

nemt og hurtigt.

Firmaet kan kun anbefales,alt andet ville være uretfærdigt

• Lucas

XL service :-)

God sevice, kvalitet og hurtig levering.

• Tage kopp
  • Herning, DK
  • 10 Beoordelingen

Superservice og Superkvalitet

Sjælden har jeg fået så god service og priser der er til at betale, og kvaliteten er bare ok, måtte desværre sende noget af det bestilte retur, det er min figur der er underlig, men lækker kvalitet også på det jeg beholdte, og returservice var bare iorden, tak til Xltøj.

• Ronald

god service, hurtig ordrebehandling

Jeg har for første gang bestillt tøj til mig selv på internettet. Jeg er godt tilfreds med varerne jeg har købt, dog er jeg lidt skuffet over sweatshirten, da den i mine øjne mere ligner en t-shirt med lange ærmer, men fint nok, om sommeren er der jo heller ikke brug for så meget varmt tøj.

Superhurtigt.

Havde bestilt et par bukser og shorts, begge ankom 2 dage efter de var bestilt(havde bestilt om søndagen).

Ingen problemer med tøjet.

Eneste irreterende med xltøj.dk er, at de ikke fører visse mærker i min størrelse.

Jeg er en størrelse 48, en del af deres varer springer faktisk DEN størrelse over, så det er lidt trist.
Ellers et dejligt udvalg.

Igen en super handel

Super shop !!!!!!!

• Claus.
  • Geverifieerde koper

fantastisk service og super flot tøj

jeg købte en habit, jakken var for lille sendte den retur og efter 3 dage modtog jeg en ny i rette str det er super lækker kvalitet og flot tøj jeg er rigtig glad for min nye habit

Xltøj

Har kun godt at sige om XLtøj

Kan kun anbefale at handle med xltøj,der er fin betjening og go´ bytte service.

• per

supermanden fra langeland

Nu har jeg handlet med xl tøj nogle gange og får altid en kanon hjælp, så synes du det er lidt svært når du sidder og kigger på tøj hvad man skal vælge for det passer, eller er du i tvivl om kvaliteten af deres varer, eller måske noget helt tredje så kontakt dem og du vil opleve den bedste service i dk. Skulle du have lyst til en køre tur til et af de smukkeste steder i dk så kør til det sydfynske øhav og besøge xl tøj det er turen værd.

Super god handel

Super handel - super kundeservice - super kvalitet - hurtig levering. Handler gerne hos jer igen.

Handel og servicering i TOP

Har købt et par 3/4 lange sommerbukser,men gjort regning uden vært mit målebånd har lagt for længe i skabet,det er tørret ca 10-15 cm ind-bestilte og fik 3xl-men skulle ha 4xl,det venter jeg så på om det kan lade sig gøre,ellers meget tilfreds.

Xltøj

god behandling til godt tøj

Hvis du ikke lige har modelmål, så kan du købe godt, smart og "stort" tøj hos XL.

STJERNEBESAT

få dage efter jeg bestilte mine varer kom pakken så bedre kan det ikke blive tusind tak hilsen johnny

super

et par dejlige bukser der passer perfekt, men det ville være dejligt hvis man kunne bestemme lidt om længden, som man kan på cowboy bukser. perfekt levering

Xltøj

Tøj af god kvalitet, til gode priser.

Er rigtig tilfreds, fra start til slut, nem måde at bestille på, pænt og i god kvalitet, blev ringet op af en meget venlig dame, at 2 af bluserne desværre ikke var der alligevel og hun undskyldte meget, og kom med nogler forslag til nogle andre, rigtig god behandling.

Altid en fornøjelse

Det er som altid en fornøjelse at handle ved xltøj.
God service og hurtig levering. Og hvis man ikke kan lide tøjet eller det ikke passer, byttes det uden problemer.
Kun rosende ord herfra

Det er bare stort

Rigtig god kvalitet til rimelige priser.
Tøj med spændende og anderledes detaljer.
Flot design.
Hurtig behandling af bestilling.
Hvis der er spørgsmål, klares det telefonisk.
Store numre er absolut ikke det samme som kedeligt.

Smart tøj

Kan anbefale dette firma, jeg selv bor i sverige, har ringe og opgivet mål ,tøjet passede perfekt . det er ander gang jeg handler og 2 dage efter jeg havede afgivet ordren har jeg tøjet. .Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Mvh. Aage Svenningsen Vrigstad Sverige

• Claus
  • 9 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

God kvalitet til billige penge.

Kvalitets tøj til overkommelige priser i store størrelser.

Hjemmeside kunne dog godt bruge en opdatering.
Mangler søgning og sortering/filtrering i forhold til pris/størrelse/farve etc.

/C

• Claus P.
  • Claus P.
  • Helsingør, DK
  • 5 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Godt med lækkert tøj til fede til fornuftig pris!

Godt – fin behandling og meget lidt irritation.

• Annika

PERFEKT

tusind tak for en perfekt handel og en overvældende service vi ses igen.......

• cille1998
  • Esbjerg , DK

Perfekt

Fuldt ud tilfreds

100 Procent i orden

kan varmt anbefald dette firma og deres tøj til os der ikke lige passer ind alle de smarte steder. nemt at bestille og hurtig levering lige til døren. og tøjet er af gode kvalitet.

kun posetive ting her fra

• Hans

handigkapvenliglynlåsbuks!

findes der bukser med lynlås ned foran- helt ned til skritsømmen- er handigkappet- lam i højre side.
venlig hilsen Hans

• Claus
  • Geverifieerde koper

Der handler jeg meget gerne igen

Jeg fik en fin service, varen blev leveret inden for den lovede leveringstid, varen havde den forventede kvalitet, alt i alt, en tilfredsstillende handel

Xltøj

Perfekt fra bestilling til levering

Jeg fik den bedste indkøbsoplevelse nogensinde. Nemt at bestille - overskulig hjemmeside - gode priser og hurtig levering. Det er stedet jeg handler fremover

Fantastisk service

Hvor er jeg glad for at jeg fandt denne net side. Min mand hader at købe tøj og jeg selv syntes det er svært at finde steder der har hans buksestørrelse. Og hvor lækkert var det lige at finde XLtøj. Og sikke nogle lækre Jeans de har på siden.

Jeg havde svært lige at finde min mands jeans størrelse og det endte med at jeg skulle sende retur 2 gange. Og hver gang kom tøjet bare super hurtigt med en anden størrelse han kunne prøve,. og vi fandt hans størrelse til sidst. Slet, slet, slet ikke sidste gang jeg handler hos XLtøj

perfekt

Mit første køb det var bare ok , og til at finde ud af for engammel mand.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten