We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Xpertsport Beoordelingen

Xpertsport Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Xpertsport and give your own review of Xpertsport 6
Goed
8.4 van 10

6 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)
Xpertsport

fik bestilt special varer hjem

De skaffede en ketcher som de ikke normalt har hjem til mig! Gik hurtigt og fik en super pris!

Featured review of Xpertsport

God personlig service!

Der er helt klar mennesker bag hos XpertSport.dk!

Jeg havde en personlig kontakt der hjalp mig med at vælge den rigtige ketcher! Det er første gang jeg køber ketcher på nettet, så det var fedt at se det ikke bare var den dyreste jeg fik prakket på!

Leveringstiden var god da jeg først vidste hvad jeg skulle have - men det er klart at der blev brugt lidt tid på mails frem og tilbage.

En live-chat var måske det eneste jeg savnede..

Kasper Fransen vond deze beoordeling nuttig

• Martin
  • Albertslund, DK
  • 2 Beoordelingen

God pris

skulle bruge mange fjerbolde til min klub og fik et godt tilbud

utrolig flink ejer som hjælper godt

Xpertsport

Hurtig levering og god service

god service og levering. Alt gik som det skulle!

Martin vond deze beoordeling nuttig

Xpertsport

Super service og hurtig levering

Brugte ketcher-guiden til at finde min nye ketcher og fortryder det på ingen måde!

Super ketcher fra RSL som jeg ikke kendte på forhånd.

Der er super kundeservice og hurtig levering. De hjælper når man har brug for det! :-)

Xpertsport

God og hurtig betjening af ordrer

Bestilte grips til badmintonketcher. ringede dagen efter og bekræftede ordren og sage at de havde varen om få dage. Xpertsport ringede igen efter 2 dage og sagde at varen var til afhentning, og jeg kunne selv vælge farve på gripsene. Super service.

Kasper Fransen vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten