We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (50)
Yomoz

Jeg ønsker ikke jeres mail, og har ALDRIG gjort det

Jeg har ALDRIG ønsket at få mail fra jer.
Jeg er overhovedet ikke interesseret i jeres side

Ingen bonus, ingen response

Jeg har foretaget et køb på 3.dk gennem Yomoz. Men jeg ikke fået cahsback og kan ikke komme i kontakt med dem. Dette er absolut ikke værd at anvende denne hjemmeside...

Søren vond deze beoordeling nuttig

Cash back udebliver

Jeg har i juli 2010 købt telefon gennem yomoz på 3.dk.

Cashback er aldrig kommet frem, trods fremsendelse af kvittering. Der er heller ikke kommet svar tilbage via deres kontakt mail, trods flere henvendelser

Søren & Marcus Noer Knudsen vond deze beoordeling nuttig

Ingen kundeservice - Ingen udmelding

Pas på med at involvere dig i noget som helst med yomoz! - Du kommer aldrig væk fra dem igen. Jeg har prøvet i flere måneder!

Kundeservice meget forringet i 2010

I fleste tilfælde holder de, hvad de lover. Men jeg venter stadig på noget cashback fra august 2009 og december 2009, som de ikke vil give mig på trods af, at jeg har indsendt kvitteringer for købene. Her i 2010 har jeg tilmed 3 gange sendt kvitteringer ind for 2 andre køb, hvor de stadig påstår, at de aldrig har modtaget disse kvitteringer. De reagere heller ikke på deres kontakt mail. Så du skal ikke være sikker på, at du for det cashback, som du regner med.

Godt tiltag

Fint initiativ, men der er for få af de butikker, jeg har brug for at handle i til hverdag. Kwickly er heldigvis med, Smartguy er et plus, men jeg kunne ønske flere butikskæder og varehuse

Yomoz

ALT for meget skidt og for lidt godt

Jeg læste lige anmeldelsen fra Stella - og jeg er helt enig... Der findes bedre sider og sider med fornuftige tilbud

Både godt og skidt

Yomoz er godt fordi det er et smart koncept, men der er bare så lidt tilbud som interesserer mig og der burde være noget mere og anderledes.

Mega dejligt!

Ja, jeg har været medlem af siden gennem flere måneder nu, og syntes det er en fed måde at tjene lidt ekstra penge på..! dog kunne der godt være lidt flere gratis tilbud ;)...

Jeg ved at de ikke fusker, da jeg allerede har fået udbetalt penge til min bank en gang ;)

go oplevelse.

Mine ting kom meget hurtigt efter jeg havde bestilt dem. Serviceniveuet var fint.

• Lystrup, DK
  • 2 Beoordelingen

Yomoz

:) takker for underholdende side, vil bruge langt mere tid herpå YOMOZ.dk fremover..

nem tjente penge

jeg har endnu ikke købt noget men det kommer nok snart men det er da dejligt af man bare kan gå ind på en side og tjene rigtige penge i stedet for poletter eller mønter som man bare kan handle for

Brugervenlig og god service

Når jeg har købt varer på er det gået nemt og hurtigt at modtage dem. En gang har jeg oplevet manglende cashback, men efter at have gjort Yomoz opmærksom på problemet blev det hurtigt rettet.
Yomoz er bestemt en anbefalings værdig side, specielt fordi man optjener penge i stedet for point!

En genial idé

En smart måde at handle på.......til samme pris som alle andre, bare med ekstra tilbagebetaling. Selvfølgelig 5 stjerner!

SuperDuper!!

Hvem kan dog sige nej til at få penge tilbage? :D

Har dog for det meste brugt Yomoz, når jeg bestilte mad gennem JustEat.dk, men den aftale har de DESVÆRRE ikke mere.. :(

Men synes stadig, at det er en god side og et godt koncept, jeg synes bare der mangler et større udvalg af online-butikker...

fin service

købe et par dvd,er, som blev leveret med posten uden problemer eller ventetid.

god koncept

Virker som en rigtig god side, dog har jeg ikke prøvet og købe noget endnu, men kan da ik vare længe inden jeg gør det

Genialt!

Det virker bare! Varerne kommer til tiden og pengene ligeså.

Det var en god idé

Desværre oplever man tit links der ikke længere virker - så lidt oprydning ville nok være på sin plads.

Ellers super godt koncept!!

Nu ser det ud til at de er lukket ned....med de penge man havde til gode. Fup og bedrag!

anmeldelse

jeg har kigget på hjemmesiden og syns den ser god ud. Dog har jeg endnu ikke købt noget.

Fremragende idé

Jeg har ikke købt noget endnu, men synes at yomoz ideén er en ganske udmærket idé der er både ny og tiltrakende.

Fin idé

har tjent 200 kr. på at bestille tre varer gennem Yomoz

plat side

karakteren må blive 2 stjerner
denne side har aldrig fanget mig - syntes den virker plat, popsmart og ikke seriøs.

Et udmærket site

Jeg har ikke benyttet Yomoz ret meget, men har kun positive ting at fortælle om sitet.

top nice

jeg har købt et fotografi fra sumo det var rigtigt godt jeg fik billedet et par dage efter

super hjemmeside

har ik købt noget endu men virker som en god side

ikke opdateret

oplever tit, at de tilbud der annonceres på siden, er forældede og ikke gælder mere.

Super-Duper

250 visitkort.
Jeg synes det var et knald godt tilbud. Lad os få flere lignende.

Kan det blive bedre, NEJ VEL

Jeg maner Yomoz er et site som giver alle lige chancer, det er bare at tage den. Også får man penge for det

God cashbacksite

Den er bare rigtig god. Kan varmt anbefale den til alle :d

virkelig god hjemmeside

jeg har købt et blad,det er en virkelig god service på denne side,så jeg vil godt anbefale denne hjemmeside til alle venner og familie.
skrevet af katrine.

Okay

Har ikke købt noget endnu, for der er ikke de sider jeg handler på

Yomoz

ok Site, men ikke altid det virker.

Købte gennem yomoz.dk og telia en mobil med abonnement, som skulle give 150,- tilbage. Men der skette intet. Så jeg kontaktede yomoz.dk, som fair nok oprettede en sag. Men her flere måneder senere, er der stadig ikke sket noget.
En måned for at behandle en sag er ok, men det er 3 ikke.
Ellers er yomoz.dk fint når tingene bare kører.

Cashback

Ingen tvivl Yomoz.dk er virkelig den bedste virksomhed der findes, andre virksomheder får du lidt point som du så kan anvende i deres internetshop, men kommer alligevel til at betale det samme som i forretninger

Pålidelig

Yomod.dk altid holder hvad de lover. Man får cashback alle de steder som de siger.

Suverænt cashback-site!

Jeg har benyttet mig af jeres gode aftaler med diverse magasiner og aviser. Der er virkelig store besparelser at hente. Derudover har jeg købt mange af mine studiebøger via saxo, hvor bøgerne faktisk er billigere end hos universitetets boghandel + man får en fin cashback. :)

udbetaling.

En rigtig god side, kan egentlig ikke klage alt er som det skal værer. så fortsæt endelig, men en ting, må man nok sige, jeres udbetaling, er nu alt for lang en ventetid, den kunne i nu godt gøre til en uge istedet. ellers ja. kanon side.

Fantastisk!!!!

Super fed side med masser af relevante tilbud. Som studerende er rabatter altid et plus på kontoen og her i finanskrisen, er det virkelig noget der varmer... Jeg har fået udbetalt min cashback hver gang og til tiden, så troværdigheden er ligeledes i top. :o)

Is Yomoz uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.