We are hiring!

Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)
Zester

donald duck wekkerradio

Wel laten betalen voor een bestelling en product dat niet op voorraad leverbaar is. Na drie keer beloven dat het product komt en dan melden dat hij over drie maanden pas komt. Weg verjaardagscadeau.
Nog steeds adverteren hoe leuk die wekkerradio wel niet is en zeggen dat hij binnen 14 dagen geleverd word. Dat staat in de leveringsvoorwaarden.

Zester

oplichterij

Ik gaf een familielid een jaarabonnement cadeau op een blad(40,80 euro) Op de site stond dat dit automatisch zou stoppen, dus niet, een jaar later werd het weer afgeschreven. Ik zegde dus via hun site op. Nu hebben ze het abonnementsgeld voorhet derde jaar op rij afgeschreven, de klantenservice laat weten dat ik nooit officieel heb opgezegd. Ik heb het bedrag laten terugboeken en kreeg vervolgens te maken met een een incassobureau dat geen euro 40,80 maar 93,03 euro wil incasseren. Oplichters zijn het.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten