[REPLY]
Ik wou klant worden, dus ik belde met de afdeling klantenservice voor nieuwe klanten.
Ik werd in de wacht gezet met een muziekje.......
Nadat ik 5 verschillende nummers had gehoord, mijn ontbijt klaar had en 10 minuten verder was en nog geen medewerker had gesproken heb ik de verbinding maar verbroken. Ik dacht is schrijf een review en zag dat er een heleboel negatieve reacties waren over Ziggo dus daar wordt ik mooi geen klant !
Wat een flut bedrijf
Schreeuwend duur 0900 nummer waarbij het soms lijkt of de medewerkers een bonus ontvangen als ze je meer dan 10 minuten per keer in de wacht houden.
Afhandeling van beeindiging van mijn abonnement tot op de dag van vandaag nog niet goed geregeld. Wel brieven en mail ontvangen dat alles daadwerkelijk gestopt is, maar of ik nog wel even t/m 1 april de rekening wil betalen. Zei bepalen dan achteraf of ik nog geld terugkrijg, wanneer en hoeveel. Zelf heb ik het exacte bedrag t/m beeindigingsdatum overgemaakt, wordt er ijskoud een aanmaning gestuurd. Als je vervolgens de klantenservice belt wordt ik tot 2 x toe afgesnauwd door medewerkers die volgens mij geen idee hebben wat er aan de hand is. Bij iedere vraag krijg je het standaard antwoord "momentje, ik zet u in de wacht en zoek het op" Zucht... weer 10 minuten verder. Als ik vraag of ze mij terug wil bellen als alles is uitgezocht wordt negatief beantwoord. Het is buigen of barsten bij dit bedrijf
Het woord service is Ziggo onbekend
Wij hadden een Alles-in-1 pakketje van ZIGGO. Zo eentje met onbeperkt bellen erbij. Lekker makkelijk, alles bij elkaar; bellen, tv en internet. De reclames en hun correspondentie staat er bol van. De snelheid van internet was ruim voldoende. Niets dan lof. De technische helpdesk was, die enkele keren dat we die nodig hadden, vriendelijk en correct en adequaat. Wel viel ons op dat het analoge tv-beeld steeds vager werd. Vanwege de toch wel hoge kosten van het pakket besloten wij over te stappen op Telfort. Zouden we meteen digitale TV doen. Telfort zou het overzetten voor ons regelen van het oude Alles-in-1 (lekker makkelijk, alles bij elkaar; bellen, tv en internet), naar het nieuwe van Telfort. Nou ja, behalve dan het TV gedeelte van het abonnement. Alles-in-1 bleek in dit geval toch niet zo makkelijk alles in ene te zijn. Want zowel ZIGGO als UPC laten niet toe dat het tv-deel door een concurrent wordt omgezet. Jammer. Wat later kregen wij een schrijven van ZIGGO waarin ZIGGO ons meldde dat het Alles-in-1 abonnement was beëindigd. Wij waren opgelucht dat ZIGGO meer in zijn mars had dan Telfort beweerde. Toch nog netjes alles-in-1. Lekker makkelijk; bellen, tv en internet. Ook bij het opzeggen.
Drie maanden na beëindiging van het abo bemerkten we dat ZIGGO geld van ons rekening had afgeschreven; drie maal. Voor een tv-abonnement. Die bleek stiekem door te lopen. Nou hebben wij een antenne aan de radio hangen en een decoder van Telfort voor tv, dus dat merken wij zelf niet. Twee rekeningen storneerden we via de bank. Voor een derde namen wij contact op met ZUIGGO om hen te wijzen op het misbruik van het incasso en de fout in hun communicatie. We gingen telefonisch in gesprek met een ZIGGO-dame, welke zei: "wij hebben signaal geleverd", "u moet hiervoor bij Telfort zijn", "ons beeld is veel scherper" of "dat staat zo in de algemene voorwaarden" en zei zelfs een keer vol overtuiging: "het staat zo in de grondwet". Wij zijn hiernaar nog steeds op zoek trouwens.
Uiteindelijk betaalde ZIGGO een deel van de laatste rekening terug, maar dan wel weer het verkeerde deel. Weer bellen. We hebben zelfs een factuur gestuurd naar ZUIGGO, precies zo opgemaakt als hun facturen; dit moesten ze toch gaan begrijpen? Maar ZIGGO reageerde zelfs niet eens meer. Een klacht indienen via internet had ook weinig zin. "...wij gewoon signaal hebben geleverd tot 9 juli heeft u geen recht op extra terugbetalingen. Eventuele klachten over de begeleiding van de overstap kan u bij Telfort indienen". Zo, krijg lekker de pip lastige klant.
Volgens de kleine lettertjes zal ZIGGO vast een punt hebben, maar ze hebben mij bewust vals voorgelicht door te zeggen dat het Alles-in-1 was gestopt. Men hoort ter goeder trouw te handelen.
Na voor de tweede keer geklaagd te hebben, en beide keren meer dan 72 uur te hebben gewacht op antwoord, moet ik nu mijn rekening nummer aan Ziggo doorgeven waarna zij tot terugbetaling zullen over gaan.
Voor Ziggo is het niet mogelijk om bedragen onder de € 5,00 automatisch over te maken ook al ben je al heel lang klant geweest en zouden ze je rekeningnummer dus moeten weten. Als het bedrag, dat zij moeten terug betalen, boven € 5,00 is weten ze wel je rekeningnummer. Bovendien stelt Ziggo zelf bij het indienen van een klacht via het klacthtenformulier een reactie van hun kant binnen 72 uur. Ze zeggen er niet bij of dit klokuren zijn of kantooruren. Ik heb bij beide klachten meer dan 168 klokuren moeten wachten op een reactie. Ziggo moet nog veel verbeteren om tevreden klanten te houden.
Bel ziggo!
Ja mevrouw nieuwe komt eraan. Na één week nog niets. Tweede keer bellen, oh dat snappen wij niet...ik stuur hem alsnog op!
Kennis, werkzaam bij Ziggo, zag dat de tweede verkeerd verzonden was. Ik stuur jullie wel nieuwe op!
Drie weken later, eindelijk afstandsbediening in huis. Al die tijd geen tv kunnen kijken, want alle kabels erin en eruit om analoog toch te kunnen kijken, was geen optie voor Beloofde levertijd van 5 dgn,(dus niet), te overbruggen. Wat wel netjes was dat Ziggo 20.00 euro teruggaf op onze maandrekening.
Is er geen storing of probleem, dan werkt alles prima. Zodra er een storing is, dan weet de ene helpdesk mederwerker niets van het probleem en de andere erkent dat er een landelijk probleem is. Oplossingen zijn er niet. Je hebt gewoon pech dat je 10% van de zenders niet ontvangt. Ziggo geeft zendmasten van andere bedrijven (KPN e.d.) de schuld. En daar kunnen zij niets aan doen. Jammer joh. De volgende helpdeskmedewerker vraagt om TV merk en typenummer. Oh, maar die Philps tv van 2 jaar oud is geen Ziggo gecertificeerd merk/type. Ik kan dan alleen nog een 0900 nummer bellen voor €0,65 p/m met een max. van € 32,-! Echt hele slechte service en het probleem wordt niet opgelost.
als je klant bent. heb je geen goede voordelen meer.
waarom zoveel voordeel als je klant wordt maar niet als je klant bent.
klant worden : goedkoop
Klant zijn : duur betalen
Er zijn veel klachten geweest, maar eerlijk is eerlijk, wij hebben nooit geen klachten gehad.
Na een tijdje ADSL gehad te hebben, toch maar weer terug naar Ziggo.
Wat een verademing, snel internet, perfect HD beeld op de TV en zelfs telefonie zonder problemen.
Voor mij geen ADSL meer en ook stap ik niet over naar glas
Na tig keer bellen en de draadloze ontvanger mij meerdere malen is toegezegd door ziggo tot op heden niets meer van gehoord. En we zijn nu al weer 2 maanden verder.
Advies probeer een andere....................
Met 120 Mbps down en 10 Mbps up is dit volgens mij de beste internetverbinding (als ik alleen naar snelheid kijk) die in Nederland voor consumenten te koop is. Geen enkele andere verbinding kan hier nog tegenop. Wel jammer dat ik geen vast IP-adres krijg; dat zou handiger zijn voor mijn VPN-gebruik.
Ik heb een Alles-in-Een abonnement en kan niet anders dan vaststellen dat ik heel tevreden ben. Zeker vier jaar geen enkel probleem en geen storing; helaas afgelopen 36 uur één telefoonlijn down, maar de service desk heeft het weer netjes opgelost. Jammer dat de voicemail functionaliteit zo beperkt is; ik zou graag 'het aantal keren overgaan' willen kunnen instellen en de voicemailberichten automatisch doorsturen als geluidsbestand naar mijn emailbox.
Over de TV kanalen heb ik weinig te zeggen; ik kijk vrijwel nooit tv, maar als ik kijk is het beeld (HD) in ieder geval prima. PayTV spreekt me niet aan en gebruik ik niet; daar kan ik dus weinig over vertellen.
Mijn oom en tante vroegen of ik hen wilde helpen met hun internetprobleem. Ze hadden last van slecht draadloos bereik in hun huis. Het was zelfs zo erg dat ze in de woonkamer maar 50 procent bereik hadden, terwijl de modem gewoon in de meterkast stond.
Ik de klantenservice gebeld. Eerst lijkt het wel of je kunstmatig in de wacht wordt gehouden om geld te vangen, zeer irritant. Als je dan eindelijk iemand aan de lijn krijgt, die overigens altijd licht geïrriteerd lijkt te zijn, begint pas de ellende. De 'medewerkers' praten vaak tegen je op een irritant bemoederend toontje, alsof je zelf niet alles al uitgeprobeerd hebt om het probleem op te lossen. "Heeft u dat al geprobeerd meneer, dat zou ook wel eens kunnen helpen hè?" Na urenlang van alles uitproberen, natuurlijk zonder resultaat, vraag je dan maar wat je eigenlijk in het begin al had willen vragen: "Kan ik geen andere router krijgen of kan er geen monteur langskomen." - "Ja dat kan wel meneer, maar daar zult u wel voor moeten betalen." - "Maar het probleem ligt toch bij jullie, jullie leveren geen goede producten." - "Zo is het nou eenmaal meneer."
Dra-ma-tisch!
kreeg een storing aan mijn telefoon en internet op dinsdag. De monteur kon op zijn vroegst op VRIJDAG komen. Zit dus 3 dagen zonder telefoon en internet. Ik ben zzp-er en werk vanuit huis; bedankt ziggo!!!
Op vrijdag wel probleem opgelost maar wat mij betreft op teleurstellende te late termijn. Urgentie heeft bij Ziggo geen kwalitatief meetbare betekenis voor de klant, het betekent alleen dat ziggo kijkt of het eventueel in de agenda van de monteur eerder kan.
Blijkt bovendien dat ik om financieel te compenseren (niet betalen voor een niet geleverde dienst van 3 dagen) zelf actief moet aanvragen en initiatieven moet nemen om dit te organiseren. Dit zou Ziggo zelf actief moeten oppakken ipv bij de klant laten.
Als alles werkt is het ok, maar als het misgaat zie je toch teleurstellend gedrag bij Ziggo....moet echt beter kunnen!
We hadden een nieuwe aansluiting op kantoor nodig en binnen 1 week was het dat geregeld.
Prima in orde.
Klanten service kent alleen een paar standaard antwoorden. Het is alsof je tegen een robot praat.
Goede service, goed geholpen. Monteur heeft alles netjes aangesloten. Mijn complimenten hiervoor. Heb enige nadeel het modem kan niet zo ver qua WIFI.
Wij hebben alles in 1 plus. we zijn over de kwaliteit van internet tevreden.
Alleen de digitale zenders vallen af en toe weg. ook zeer beperkte keuze pakketten.
mijn voorstel maak keuze pakketten van bijvoorbeeld 15 zenders 20 zenders en zo oplopend tot het maximale aantal. en laat ze dan zelf de zenders keuzen.
Anderhalf jaar geleden had ik ze één ster gegeven en dat eigenlijk al teveel gevonden. Maar ik moet toegeven dat het beter is geworden. De eerste paar jaar (jawel) was het echt kommer en kwel. Klantenservice die echt te raar voor woorden was. Iedere dag had ik problemen. Van pure wanhoop aan een actie van zo'n consumentenprogramma meegedaan. Ineens waren al die problemen die tot nog toe toch echt door mijn spullen kwamen zomaar opgelost. Rara, hoe kan dat nou?
Ik heb alleen maar internet. De tv-kastjes zijn me te duur. Ik kijk bijna nooit tv. Er verdwijnen wel steeds meer kanalen van de kabel en op een gegeven moment moet ik er aan geloven. Ik heb ook 2 tv's, moet ik 2 van die dure kastjes kopen. Op een gegeven moment zal ik wel geen keuze meer hebben. Zien we dan wel weer.
Alles in 1 basispakket, werkt probleemloos, ziggo abonnees onderling gratis bellen. Zou nog handiger zijn als je aan tel.nr. kon zien wie er ziggoklanten zijn...
snelle levering, goed en makkelijk aansluitbare apparatuur, goede hulp van klantenservice.
Met de geleverde producten van Ziggo "Alles in 1 Extra" heb ik al jaren weinig problemen. Wel zit het mij dwars dat alleen vaste klanten voor de interactieve HD-recorder in aanmerking komen en als je al jaren afnemer bent, ben je niks meer waard.
Mening keer heb ik dit aangekaart bij de klantenservice. Maar mijn enige optie is opzeggen en na een maand weer aanmelden. Wat ik in deze tussenliggende maand afneem is dan vervolgens mijn probleem weer... Mijn huidige telefoonnummer en emailadressen ben ik dan kwijt!
R Laan vond deze beoordeling nuttig
Sinds enige tijd digitale TV, bellen en internet via Ziggo.
Overstap is perfect verlopen. Internet is eindelijk snel én betrouwbaar! Voorheen ADSL via Telfort en toen zeer onbetrouwbaar traag of soms geen internet. Nu met Ziggo razendsnel internet door het hele huis en voor alle gebruikers (PC's, iphones, xbox, wii, ipod touch's etc).
1- goede kwaliteit beeld
2-helpdesk is to 8 uur dat ervaar ik als prettig
3-Ben zeer goed geholpen met tv insaleren van normaal naar digitaal
Graag sluit ik aan bij de laatste beoordeling warin S. Tomson aangeeft dat de service bij Ziggo verbetert.
De afgelopen periode heb ik de helpdesk gebeld betreffende diverse vragen/problemen met betrekking tot internetverbinding-instellingen. De wachttijd was relatief kort of er werd de optie gegeven teruggebeld te worden (wat dan ook gebeurde) telkens werd ik vriendelijk en adequaat geholpen. Gelukkig werd ook niet meer "aangeboden" "betere" producten aan te schaffen (zelfs niet toen ik bang was dat daar gelegenheid voor was).
Er zijn nog wel erg veel keuzemenu's en ook begrijp ik niet waarom het klantnummer moet worden ingetoetst als daar vervolgens toch ook weer naar gevraagd wordt.
Ook had ik helaas een minder goede ervaring toen ik Service+ benaderde betreffende internet op mijn televisie. Hier kreeg ik weer geen adequaat advies, maar onlogisch op elkaar volgende standaardvragen/adviezen zonder dat ik verder geholpen werd.
Ziggo begint het te leren, ik krijg steeds meer vrije keuze en steeds minder reclame in de bus.
Eigenlijk moet ik wachten met mijn review tot de test met 2 maanden gratis HBO is afgelopen. Ik heb er namelijk geen goed gevoel over dat deze preview na 2 maanden ook vanzelf stopt zoals mij is verzekerd door de telefonische helpdesk/up-seller. In het verleden ben ook ik onaangenaam verrast geweest met doorlopende contracten tegen betaling na soortgelijke acties (film1/sport1).
De recente wijze waarop Ziggo is omgesprongen met een tweedaagse volledige telefoonstoring is typerend voor de volstrekte desinteresse van het bedrijf voor service en haar klanten. Zelfs een excuus naar de klanten die twee dagen geen telefoon hadden kon er niet af.
En de servicedesk kunnen ze beter opheffen, onbeschoft gewoon.
Personeel vriendelijk, maar het call center heeft te weinig bevoegdheden. Daardoor duurt het heeeeel lang voor een klacht wordt opgepakt, zelfs na het sturen van een brief.
Uiteindelijk heeft het klachtenmanagement van Ziggo de slepende zaak heel erg goed opgelost, waardoor toch 4 sterren.
ik meen wat ik zeg ik ben bedreigt door ziggo,ik haf een ab voor me tv en een ab voor me internet, ik werd gedwongen 3 in 1 tenemen anders zou ik geen nieuwe modum krijgen terwijl onze stuk was.ons tv ab werd omgezet in 3 in 1 .6 maanden later werd mijn internet thuisnetwerk door hun pas afgesloten.reparenen ho maar hun fout maar ik mag er voor gaan betalen,internet vald steeds weg.radio en tv is knudde .en liegen dat ze kunnen bij ziggo wil je niet geloven.en dan op een viese manier steeds gaan verhogen ik betaal aan hun €80 per maand voor wat.wat krijg ik van hun. niks ze halen steeds alles over hoop we liggen minstens 5 keer in 7 dagen plat. en wie krijgt de schuld jij .bij ziggo werken kneusen die nergens verstand van hebben en klanten uitschelden aan de telefoon.excuus kun je lang op w8ten ik w8t al 4 jaar ,door fouten van ziggo is mijn thuisnetwerk stuk.hun fouten worden in onze schoenen gezet. hulp krijg je niet .krijg je andere telf die je kunt bellen die betaald moet worden wie ligt wie nu op.sinds ziggo geboren is is het 1 pot allende
Ben al maanden bezig om in een huishouden een tweede simkaart op een account te krijgen betaal nog steeds voor twee aansluitingen terwijl de ene geeneens het pakket van de andere bevat...slechte service, en een helpdesk die niet oplossingsgericht is en je steeds verder in de problemen helpt, heeft me in een krap jaar al bijna 400 euro extra gekost, een oplossing is er blijkbaar niet storneren heb ik al is geprobeerd krijg je meteen een incasso bureau uit groningen op je nek die meteen dreigt met alles afsluiten. Ziggo ga is nadenken is niet zo moeilijk hoor. een huishouden twee aansluitingen ???????
Voor de digibeten onder ons een onbegrijpelijke site. Daarom de laagste score!! Elke leek moet er zijn einddoel kunnen bereiken. Mijn oom en tante konden het telefoonnummer bijvoorbeeld niet vinden. die staat zo goed verstopt omdat het callcenter graag onbereikbaar is.
Had mijn pakket via de site veranderd en dit was binnen 2 dagen -/+ gebeurd!
Snelle service, alleen wel heel lang aan de telefoon gezeten voordat ik iemand aan de telefoon kreeg. Werd wel klantvriendelijk te woord gestaan. Monteur was ook netjes op tijd en heeft alle tijd genomen om alles in orde te krijgen.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.