[REPLY]
Goede en snelle service. Wat wij wilden was niet voldoende op voorraad, maar het contact met de klantenservice ging heel goed. Uitindelijk hadden we het toch in twee dagen in huis. Mooie zitzakken!
Ik heb een hangstoel besteld en kreeg deze al snel en gratis geleverd.
De stoel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, de kussens zijn lekker goed gevuld.
Eerder heb ik ook al een zitzak gekocht bij zitzakkenoutlet, ook snel geleverd en perfecte kwaliteit.
Leuke winkel en vriendelijke klantenservice
Diana. vond deze beoordeling nuttig
Bij de ontvangst van mijn zitzakken was ik aangenaam verrast door de goede kwaliteit. In vergelijking met de zakken die ik in diverse winkels aantrof zijn deze een stuk sterker, goed gevuld en zitten ook veel beter. En dat voor een zeer gunstige prijs.
voor het examenfeest van onze zoon zijn we op het internet op zoek gegaan naar zitzakken.
zo kwamen we op de website terecht van Zitzakkenoutlet.
ze verkopen daar zitzakken in veel verschillende maten en kleuren en de laagste prijzen.
het bestellen gaat erg eenvoudig en hadden de zitzakken met twee dagen in huis.
top service.
Van de week bij Zitzakkenoutlet een bbq en een hangmat en 3 zitzakken gehaald, de klantvriendelijkheid was boven verwachting.
Goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs.
In de toekomst kom ik zeker vaker terug en wil ook een steigerhoute meubel set op maar laten maken.
Ik wens zitzakkenoutlet heel veel succes en bedankt voor de goede zorgen en snelle verwerking.
Vriendelijke groet,
A. Boom
Ik heb nu 4 zitzakken thuis liggen die we elke dag gebruiken, zowel binnen als buiten. Deze zitzakken zijn van zeer goede kwaliteit, zakken niet in (zoals die goedkope dingen uit de bouwmarkt die ik voorheen had), kleur blijft mooi, goede stof!
Ook over de service ben ik zeer tevreden. De zakken werden snel en netjes afgeleverd, website is simpel en overzichtelijk en de prijzen zijn schappelijk.
Kortom: zeer tevreden!
snel gelevert en voor weinig geld een leuk kado
Ik heb meerdere malen een bestelling geplaatst via de webshop. Ik ben erg te spreken over de service en de kwaliteit! Onlangs een zitzak besteld, welke ik na 2 dagen al in huis had en geheel gratis verstuurd! De kwaliteit van de zitzakken is erg goed! Gaan lang mee, zijn goed gevuld, de kleuren blijven mooi en de zakken 'zweten' niet! Kortom dik tevreden!
Perfecte website, duidelijk en groot assortiment.
Ik heb een skylederen zitzak besteld en ik had hem al in 2 dagen thuis.
Verzending is gratis, ook een bijkomend voordeel.
Onlangs heb ik een zitzak besteld, hij werd binnen 2 dagen bezorgd.
Helaas was de buitenzak tijdens het transport bij TNT kapot gegaan en is er daardoor een vlek op de zitzak gekomen.
Na melding heb ik de zitzak direct mogen ruilen, binnen 1 dag had ik mijn nieuwe zitzak al weer binnen.
Ik ben blij met de zitzak, hij bevalt mij en iedereen die langskomt erg goed!!!
Ik ben het helemaal eens met de reactie van Stephan. Het zit heerlijk en we kregen de zitzakken snel geleverd.
Het was even zoeken, naar de goede communicatie met dit bedrijf, waarschijnlijk omdat het bedrijf groeiende en volop in ontwikkeling is. Maar onze klacht over schade heeft men uiteindelijk zeer netjes en klantvriendelijk opgelost, waarvoor onze dank.
We zijn nu in het bezit van twee prachtige, goede zitzakken, die niet alleen mooi staan maar ook nog heerlijk zitten! .
Heb laatst een luiaard zitzak besteld, deze zijn echt goed.
Ze zijn lekker groot en van een heerlijke stof gevuld met pareltjes, hierdoor zit de zak echt prima.
Ik kan zeker een Luiaard aanraden deze zijn veel beter dan de PVC zitzakken deze plakken soms als het warmer word (deze zitzak had ik voorheen)
Kortom erg tevreden over het geheel, duidelijke website, super producten en goedkope verzendkosten.
Zitzakkenoutlet zal ik zeker vaker gaan bezoeken, wil misschien ook nog wat design meubels gaan bestellen.
dank voor de goede service
Ik heb juist een hele goede ervaring met deze webshop. Inmiddels heb ik al 3 bestellingen geplaatst en ontvangen. Van één van die zitzakken vond ik de kleur uiteindelijk toch niet bij mijn interieur passen en die mocht ik zonder problemen ruilen. Ook toen ik vroeg welke maat ik voor mijn neefje het beste kon bestellen, kreeg ik netjes en snel antwoord.
De kwaliteit is uitstekend, veel beter dan de zitzak die ik een paar maanden geleden bij een bouwmarkt had gehaald.
Ik ga deze zaterdag denk ik maar eens langs om één van die hangstoelen uit te proberen voor onder de veranda, die zien er leuk uit.
Wat betreft de verzendkosten, vind ik €7,95 goedkoop voor het zeer grote volume.
@S. de Vries (onderstaande beoordeling)
Met alle respect voor uw mening, maar een website is helemaal niet verplicht om de verzendkosten te specificeren. In het order overzicht kunt u toch gewoon de verzendkosten zien? Ik snap niet waarom u (blijkbaar) eerst betaald en uw bestelling ontvangt om vervolgens over de verzendkosten te beginnen. Heeft u hun wel telefonisch geprobeerd te bereiken, een email kan namelijk ook niet aankomen. Mijn excuses als dit overkomt op een 'aanval' op u als persoon.
Volgens de website zijn de verzendkosten 7,95. Wat zij echter nergens op de website vermelden is dat dit per zitzak geldt. Als antwoord op mijn reactie hierop wordt gemeld dat ze dit zullen proberen aan te passen op de website. Prima, maar daar heb ik als klant niets aan, ik heb wat besteld met als verzendkosten 7,95.
Op mijn reactie dat ik toch echt verwacht dat ik maar 1 keer verzendkosten hoef te betalen aangezien ze dit melden, krijg ik vervolgens totaal geen reactie meer.
Inmiddels anderhalve maand later is de website ook niet aangepast!
Ondanks dat de levering prima was en de kwaliteit van de zitzakken ook, vind ik de service echt ontzettend slecht. Van klanttevredenheid hebben ze nog nooit gehoord.
Nadat ik mijn zitzak had besteld kreeg ik deze na 2 dagen al in huis.
Lekker snel en ook nog van sterke stof en goed gevuld.
Hij is heel anders dan mijn oude zitzak van de bouwmarkt, die was veel slapper en snel stuk.
Zelfs de hond vind m geweldig!! haha