[REPLY]
Mooie en makkelijke website! Het aanbod is top!
Beoordelingen + foto's van de producten is erg leuk en handig.
Wij bestellen altijd via deze website en altijd een dag later alles in huis.
Voor mijn hondje die een wond aan haar voetkussentje had bestelde ik schoentjes. Bij levering bleek dat deze te klein waren. Na contact met de klantenservice mocht ik de schoentjes doneren aan een goed doel en mocht ik de betaling achterwege laten omdat ik zeer regelmatig koop bij Zooplus. Aangezien wij inzamelen voor een asiel in Spanje is de bestemming van deze schoentjes al bekend! Super Zooplus! Bedankt voor deze super service! Monique de Zwart.
Goede afhandeling van de order en goederen zeer goed en onbeschadigd afgeleverd. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
Alwin van den Brand
- ruim assortiment (maar wat meer natuurlijke medicijnen bijvoorbeeld mag!)
- weinig tot geen verzendkosten
- vaak bonussen, codes met korting enz
- bonuspunten sparen waardoor je gratis dingen krijgt
- super snelle verzending
- enige minpunt: komt niet altijd goed aan, toch redelijk vaak foute of beschadigde of ontbrekende levering. Echter, even een mailtje met zooplus en ik krijg meestal altijd nog wel de goede levering erna. Dus wat mij betreft niet rampzalig: ik krijg toch uiteindelijk wat ik heb besteld. Plus de kortingsactes en eigenlijk altijd wel iets gratis krijgen, maken veel goed.
Als hier een grote kartonnen doos van ZOOplus komt, dan is het hier een feest van geblaf, gewhiep, gemiauw, getwiet en geblaat!
Ik heb al vrij veel bestellingen geplaatst bij Zooplus zonder probleem. Bij de laatste bestelling ging er iets mis en de bestelling kwam niet aan. (status bij track&trace werd veranderd naar 'aflevering onbekend' en deze staat daar nog steeds op. )
Gebeld met de hotline die alleen Engelstalig is, dus voor een aantal mensen zal dat een belemmering zijn. De hotline medewerkster heeft de bestelling opnieuw geplaatst en deze keer kwam het wel zonder probleem aan. Prima dus!
Contact opnemen in Nederlands kan alleen schrfiftelijk via het contactformulier. Beantwoording is redelijk snel (1 a 2 dagen), maar de mogelijkheid tot elefonisch contact in Nederlands zou beter zijn.
Algehele beoordeling is goed. De prijzen zijn goed en de levering is snel. Aan te bevelen.
Zooplus,
Een krabpaal voor de kat gekocht twv. 100euro.
Hij was zeer ondeugdelijk.
Na 1 week al paal kapot, kan een lichte kat niet houden.
Gebeld met de engelse helpdesk, deze zouden me nieuwe paal sturen.
tot 4 x toe mailen welk deel het was, zelfs nummer vermeld van onderdeel keer op keer het verkeerde thuisgestuurd krijgen.
De mail erna werd de deur dichtgedaan en reageerden ze niet meer op latere emails.
Een paar weken later ging de volgende paal kapot.
Weer bellen, men zei letterlijk: Ga maar een nieuwe bout kopen in de bouwmarkt.
Deze speciale bouten waren helemaal niet te koop!
Ik weer terug bellen omdat ik volgens mij een deugdelijk product mag verwachten voor 100 euris.
Men wilde niets doen en na 20 minuten zeuren 15 euro compensatie gehad......en bijna nieuwe krabpaal op de stort.
Bestellen gaat goed en snel maar aftersales is niet echt goed en zeker niet klantvriendelijk!!
De site vind ik super, het is veel goedkoper en er wordt snel geleverd. We kregen zelfs zomaar een zakje snoepjes bij de voordeelzak hondenvoer. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, maar mijn bestelling ging prima.
1 product besteld, 2 ontvangen.
retour ophaling is al 5x ? misgelopen (gewoon niemand komen opdagen)
krijg ondertussen wel aanmaningen in de post.
terwijl ik het product dat besteld was betaald heb, de 2e ga ik uiteraard niet betalen..
telefonisch contact is alleen in duitsland? in het engels. waar ze eigenlijk ook niets weten en dezelfde standaard antwoorden kunnen geven als dat je al via mail krijgt.
100 service afdelingen maar 0 hulp..
BEN ZEER ONTEVREDEN!
Denny vond deze beoordeling nuttig
Lage prijzen, snel antwoord op mijn vraag via de klantenservice en snelle levering.
Producten zijn goed. Komen alleen vaak beschadigd aan. Dan doen ze niet moeilijk. Recent zeer flauwe ervaring. Ze geven af en toe kadootjes waarvoor je dan een code moet invoeren. Kennelijk werkt hun applicatie niet goed want ik kreeg wel de bevestiging maar het werd niet geleverd en stond ook niet op de bon. Toen kreeg ik een kul antwoord dat het mijn eigen schuld was. Niets geen service of coulance. Ook redelijk bot in de mail.
Echt een tegenvaller gaat mij om het principe en de kennelijke onwil van een bedrijf om service te leveren..........
Al langere tijd klant altijd tevreden, een keer een pakket met schade was geen probleem gelijk verrekend.
Ook het bonus sparen vindt ik leuk
Een doos met blikjes kattenvoer - vis - was slecht verpakt en kwam stinkend en vies aan. Twee blikjes waren opengebarsten en alles zat onder de vis-smurrie. Ook na aandringen wilde Zooplus maar 5 euro compenseren.
Ik bestel al jaren bij Zooplus en heb nooit problemen gehad. Ik heb er allerlei producten gekocht voor mijn hond, konijn, vogel en vissen. De producten worden altijd netjes en op tijd geleverd en ik heb ook de keuze om achteraf te betalen (binnen 14 dagen). Daarnaast worden er geen verzendkosten berekend vanaf het bedrag van €19,- (hier zit ik meestal over heen).
Ik heb een paar dagen geleden een halsband gekocht voor mijn hond, maar deze bleek niet naar wens. Ik heb toen het bedrijf opgebeld voor een retournummer. Ik kreeg toen te horen dat ik het bedrag teruggestort krijg op mijn rekeningnummer en dat ik de halsband, vanwege de feestdagen, mag doneren aan een goed doel/asiel. Ik was helemaal verbaasd en vind dit echt geweldig van Zooplus!
Afgelopen zomer een drinkwell platinum voor onze katten besteld.
Onze katten hebben hier tot volle tevredenheid van gebruik gemaakt.
Laatst bemerkten we dat de pompkracht achteruit ging en hij onnodig storende geluiden maakte. Dit gemeld via het contactformulier op de website van Zooplus na een werkdag kwam er een reactie dat er een vervangende drinkwell was toegezonden en dat een koerier de defecte drinkwell kwam ophalen. Dat is zojuist gebeurd.
We zijn zeer tevreden over zooplus!
De service, de manier van levering en de communicatie.
Ook bij een eerdere bestellig was de kattengrit zak kapot gegaan gedurende het transport. Wij hebben hiervoor een creditering ontvangen op onze volgende bestelling.
Wij hopen nog vele jaren klant te blijven.
Keep up the good work!
Ik ben altijd te vreden geweest over zooplus maar ze gaan mij verliezen als klant ze kunnen mijn spullen voor de dieren niet leveren zoals voor de kat Biokat Fresh Kattengrit en voer voor mijn kat Hill's Prescription Diet Kat C/D Ocean Fish en voor mijn hond Royal Canin Giant Sensible hondenvoer ik vindt het echt heel erg want ik was zeer tevreden over hun en ik heb me eigen helemaal suf gemailt maar ik krijg of geen mail terug of ik krijg onzin mail terug .
Denny vond deze beoordeling nuttig
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Zooplus. Ik had mijn hamsterkooi 's ochtends besteld en 's avonds ontving ik de Track & Trace code. Wel heb ik een aantal verbeterpuntjes:
- De dame van de klantenservice (engelstalige hotline) sprak slecht engels en was moeilijk verstaanbaar;
- Het mailcontact verliep niet soepel. Mijn headers werden verwijderd waardoor het onduidelijk werd waar het daadwerkelijk om ging. Vooral omdat er niet duidelijk werd gereageerd op mijn vraag. Ik werd niet wijzer van de antwoorden in de mail.
Waar ik wel heel erg tevreden mee ben:
- Snelle service
- Zeer goede kwaliteit
- Lage prijzen
- Mooie, overzichtelijke site
Ik raad mensen aan om hier te bestellen.
Mvg,
Elise
alles gaat netjes
spullen besteld en betaald en binnen 2 dagen al binnen
en s'ochtens besteld en volgende dag al in huis!!!
Een order geplaatst via Zooplus.nl. Tijden de registratie was mijn huisnummer niet vermeld. Zo ook niet op de doos. Meederdere keren Zooplus gemailt en kreeg geen antwoord. gelukkig kon ik het pakketje onderscheppen omdat ik de postbode toevallig tegenkwam. Je zult het niet geloven. Toen ineens de status op afgeleverd stond kreeg ik wel ineens antwoord en zelfs op zaterdag. Wellicht is bij de meeste van jullie wel opgevallen dat als je zooplus mailt dat de medewerkes nooit hun naam zullen vermelden in hun mail. Alleen bij lang aandringen zal een enkel dat doen. Schijnbaar hebben ze wat te verbergen. wat ook keer op keer opvalt dat de oude headers van de mailtjes steeds maar verwijdert worden. Als gevolg daarvan krijg je vaak raarre antwoorden die niet aansluiten op je vraag aan zooplus. Bellen naar de klantenservice heeft ook geen horen, de meeste die daar aan de telefoon hangen zijn zo te zien oostblokkers die slecht engels spreken en als het dan effe te moeilijk word zomaar de telefoon word neergelegt. Zooplus is goedkoop alleen het risico je geld te verliezen bij een fout is ook groot.
Elise Breekveldt, Richard Barto & Denny vond deze beoordeling nuttig
Ik bestel al jaren alles dat met honden te maken heeft (ik heb er vijf) via ZOOPLUS en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. De prijs is goed en de bestellingen worden snel geleverd en als er een 'probleem' is met het geleverde dan wordt dat keurig netjes opgelost, voor mij zijn ze zonder meer 5 sterren waard.
De julius tuigen worden aangeboden voor een prijs ver beneden de adviesverkoopprijs dit komt omdat zoo plus oude julius tuigen aanbied zonder dit te vermelden.
UNKNOW vond deze beoordeling nuttig
Vrijdagnamiddag bestelling geplaatst, zaterdagvoormiddag zonder fout in Belgie geleverd!
We bestellen al langer bij Zooplus. Dit omdat we voor speciaalvoer niet (meer) naar de dierenwinkel of dierenarts willen.
Zooplus biedt een ruime keuze, van speciaalvoer tot speeltjes en we kunnen het iedereen aanbevelen om hier eens of vaker te gaan shoppen voor jullie huisdieren.
Hartelijke groet, Monique
Al onze bestellingen zijn altijd op tijd en perfct aangekomen. Contacten per mail en telefonisch waren zeer correct en snel.
Artikelen zijn zeer goed en wortden door onze dieren graag gegeten.Wij bestellen al jaren bij Zooplus en zijn niet van plan dit te veranderen.
Maandagmiddag rond 5 uur een bestelling geplaatst, woensdagochtend volledig binnen. Artikelen netjes ingepakt, alles in goede staat en voor weinig geld.
Paar dagen geleden een Co2 set bestelt. Ging soepel en had al snel de track en trace code. Volgende dag had ik het binnen. Zoals we allemaal weten is bij dit soort bedrijven de eerste order altijd snel en netjes geleverd. Nu kom ik bij mijn 2e order.Op 23-8-2012 bestelt een JBL co2 fles. Zoals verwacht ging het helemaal fout bij mijn 2e order wat ik ook wel verwacht had. Voor de mensen die het nog niet weten is dat zooplus hun handel opslaat bij Rhenus logistics in Tilburg en deze verwerken het ook. Netjes mijn track en trace code ontvangen. Volgende dag status stond nog steeds op "zending voorbereiden" Onderzoek met PostNL ingesteld. Ik werd terug gebeld door PostNl en het pakketje is vergeten en of niet meegegeven aan de PostNL Bezorger. Ik mailen naar de klantenservice, deze meneer of mevrouw beweerde dat PostNL een vertraging had in het systeem, wat uiteraard niet zo was en dat heeft PostNL bevestigt. Dus ik bellen met customer service in duitsland.
Nu begint de ellende pas!. De mevrouw die ik aan de lijn had sprak slecht Engels even later deed ik mijn verhaal en er werd zomaar opgehangen. Dus ik weer terug bellen en een andere mevrouw aan de telefoon beweerde op een onbeschoft toon dat de verbinding zomaar verbroken was. Leuke is dat ze niet weten dat Rhenus logitic gewoon het pakketje vergeten was mee te geven aan PostNL. Ze blijven maar volhouden order is "DISPATCH" Jah zo staat het in het systeem. Maar in werkelijkheid is het heel anders. Ik heb zo het idee dat het oostblokker zijn die de telefoon opnemen, dit zo te horen aan hun slechte engels en accent
Wat ook opgevallen is dat als je zooplus mail op het Nederlandse email adres is dat ze altijd de oude headers verwijderen en nooit een volledige naam bij vermelden met wie nu gemailt heeft. Het is namelijk altijd "uw service-team van zooplus" (makkelijke manier om jezelf in te dekken").Ik weet niet hoe groot het team is, later is gebleken de persoon die in het Nederlands terug mailt gewoon thuis zit te mailen. Dit noemde ze zogenaamd een "Home office". Ik heb meneer of mevrouw die mij mailde al meerdere keren gevraagt om hem of haar volledige naam te vermelden in de mail en de oude headers te laten staan. je ziet heel vaak dat ze een verkeerd antwoord geven dat niet met je vraag te maken heeft. Dit omdat ze de vraag niet goed lezen en niet terug kunnen lezen omdat ze deze verwijdert hebben.
Het leuke is dat je altijd aan het einde van de mail regelmatig het volgende ziet staan : "Wij werken er voortdurend aan om onze klanttevredenheid te verbeteren. Uw tip is daarom zeer waardevol voor ons."
Helaas heb ik gemerkt dat ze er niks mee doen!.
ZooPlus is niet meer mijn eerste keus. Kleinere orders zijn te overzien. Grotere orders raad ik hier niemand wat te bestellen.
Ik heb ondertussen het management weten te bereiken in Duitsland van zooplus. Ook ik vind dat ze het daar horen te weten wat hier in Nederland gebeurt met orders en hoe er word om gegaan met klanten.
1 plus punt is dat de pakketjes heeeeel netjes verpakt worden. Dit zie je echt nergens zo netjes. Dit is ook het enigste positieve wat ik kan vertellen (Word door rhenus logistics verpakt niet door hun eigen personeel)
Shandalig dat ze een klantenservice hebben die alleen engels praten. Opzicht is het engels geen probleem, het word alleen moeilijk als de medewerkers van zooplus slecht engels spreken. Heb meer het idee dat ze gewoon wat oostblokker uit polen of bulgarije ingehuurd hebben. Dit is ook te horen aan het accent die je hoort aan de telefoon.
Ik heb het pakketje uiteindelijk op 25-8-2012 ontvangen.
Wat ook opvalt aan de mailtjes is dat de Nederlandse medewerkers nooit hun naam bij de mailtjes vermelden en altijd de oude headers verwijderen. Als gevolg van het verwijderen van de header antwoorden ze op iets wat niet direct met je vraag te maken heeft. Zo te zien zijn ze ook nog bang dat de klant een klacht indiend onder hun naam en of wat te verbergen hebben. Wat veel mensen ook niet weten is dat er gewoon uit huis word gemailt, dat noemen ze dus een "home office"
Denny vond deze beoordeling nuttig
Pakketje niet geleverd. Telefonisch contact verliep zeer kortaf, gehaaste norse dame. Zeer moeizaam per e-mail overeengekomen dat het volledige aankoopbedrag teruggestort zou worden. Naar eigen zeggen heeft Zooplus dit inmiddels gedaan. Echter, na vier weken nog steeds niets ontvangen.
Mir Eekels, UNKNOW & Denny vond deze beoordeling nuttig
Voor onze kitten heb ik wat spulletjes besteld. Je moet even ontdekken hoe de site werkt, maar dan is het handig. Ze hebben erg leuke producten (slecht voor je portemonnee, haha).
Bezorging is supersnel, netjes verpakt. De producten waren mooi en van goede kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden hier te bestellen, sterker nog, dit doe ik al telkens!
Na van de schrik te zijn bekomen van de prijs van een zak hondenvoer puppybreed large waar ik € 75,- voor moest betalen in de lokale dierenwinkel nu helemaal in mijn nopjes. Dubbelverpakking voor € 90,00 tel uit je winst!!! En de houdbaarheidsdatum ook helemaal in orde. Dus ik weet wel waar ik voortaan mijn hondenvoer bestel.
O en gistermiddag besteld en vanmiddag rond half 1 werd het al geleverd.
Helemaal top van mij een dikke 10 !!!!!
Snelle bewerking. Bestel vandaag, morgen thuis. Leuk dat je kan andere bedrijf te kiezen voor bezording dan PostNL. Makkelijk te gebruiken, leuke produkten.
Zo vlug bij ons. Nu nog in elkaar steken en de poezen kunnen genieten! Nu heb ik het gevonden! Mijn konijntjes, poezen, cavia en kippen zullen het wel aangenaam vinden dat ik zooplus heb ontdekt!
De kosten voor bv voer zijn in orde,speeltjes zijn veel al slecht voor grote honden bij 2 keer gooien was een dummie a 4€ kapot na een foto toch geen vergoeding ,,heb ook meerdere malen Parma ham beschimmelt gehad is 1 maal vergoed dit wordt niet meer verkocht in de reklame goede zaak overall een magere 6
Ik bestel hier al 3 jaar mijn katten en aquarium benodigdheden... hele fijne webshop
Alles wordt altijd keurig op tijd geleverd...alleen 1 nadeel. De dozen zijn altijd stuk,waardoor er ook product schade is.
Ik bestel nu al een tijdje bij zooplus en ben altijd zeer tevreden over de service, levering en kwaliteit.
Zooplus is wel 1 van mijn favoriete webshops.
Zware zakken kattenbakgrit en voer tot aan de deur bezorgd.
Geen gesjouw meer en een goede prijs.
Groot assortiment en een leuk spaarsysteem! en gratis bezorging v.a. 19 euro!
Zeker de moeite waard voor alle diereneigenaren!
Leuke dingen die ook nog eens leuk geprijsd zijn kom je niet veel tegen.
Vooral voor de kleine dieren .
Mooie krabpaal gekocht die snel werd geleverd en waar je hem in de winkel niet voor kunt kopen.
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.