We are hiring!

Peters profiel

profielfoto van  Peter
Peter
Reviewer
Man, 1969
Netherlands

Profielinformatie

Stuur een persoonlijke boodschap naar Peter
Privé berichten kunnen niet worden gebruikt voor reclame, spam of iets vergelijkbaars. Bij misbruik van deze functie kan verwijdering van de gebruiker, die het bericht plaatste, volgen. Als u ongevraagde promotie in een privé bericht ontvangt, laat dat dan aan ons weten zodat wij de zaak kunnen bekijken.

Pcfastfood

Ik heb mijn geld terug en zo is het gegaan.

Ik stuurde deze mail twee dagen ongeveer 300 keer naar pcfastfood, supermemory.nl en hun provider yourhosting, het programma blat is hier een goede hulp bij.
Naar aanleiding van een eerder email bombardement van mij naar hun toe in november hadden toegezegd terug te betalen zonder resultaat.
Het kwam niet binnen dus startte ik dit mailtje.

Blijkbaar is een keer niet genoeg, Ik blijf hem herhalen tot de boekhouder mij meld dat het terug gestort is.
Bestelnummer: XXXX
Het rekeningnummer: XXXXXXX

PcFastFood.nl
------------------------------------------------------
Bestelnummer: XXXX
Gedetailleerde factuur: http://www.s3plus.nl/account_history_info.php?order_id=XXXX
Besteldatum: dinsdag, 22. september 2009

Het commentaar voor uw order is

Geachte heer,

Als u mij een rekening nummer kunt geven zal ik het bedrag terug storten.
1 x is voldoende!!!!!!!
Uw order is aangepast naar de volgende status.

Nieuwe status: In Behandeling

Reageer s.v.p. op deze email als u nog vragen heeft.

Toen kreeg ik op dag twee van hun provider dit antwoord:

Geachte heer XXXX,

Bij het zien van uw stroming e-mail berichten, kan ik niets anders dan u vertellen dat het e-mail adres dat u gebruikt om heen te mailen
(admin@yoursrs.com) niet hoort bij PcFastFood.nl .
PcFastFood.nl is een klant van yourhosting b.v. aangaande de webhosting.

Wij gaan ervan uit u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht.
Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben dan beantwoorden wij deze graag.

Toen stuurde ik de provider deze mail:

Geachte heer Valk,

Toch bent u volgens sidn het administratieve contact voor deze site en daarom het aanspreekpunt voor deze site.

Administratieve contactpersoon BOR005134-FIRST Valentijn Borstlap
+31 (0)384530752
admin@yoursrs.com

Jammer dat u zaken doet met dit soort oplichters, ik zou zelf mijn naam niet verbonden willen zien aan een oplichterssite, maar ja ieder zijn meug.
Een simpele zoekopdracht op google kan u verder op de hoogte stellen van

Top gebruikers

Deze gebruikers maken online shoppen veiliger.

    0 & Bent u zeker dat u deze beoordeling wilt wissen? Bent u zeker dat u deze vermeldingen wilt verwijderen?