Ramons profiel

Beoordelingen (1)

Castle Games

Snelle service, persoonlijke benadering, betrouwbaar en voordelig

De afgelopen jaren heb ik bij heel wat online winkels wat besteld, en onlangs besloot ik om bij Castlegames een tweede PS3 te bestellen omdat deze daar goedkoper was dan bij andere winkels.

De klantvriendelijke benadering die ik kreeg was er eentje die ik niet vaak heb gehad bij online winkels. Ik had echt het gevoel dat ik géén nummertje was, maar een klant! En dat had ik nog niet eerder meegemaakt bij online winkels.

Mijn bestelling was niet op voorraad, maar in de persoonlijke mails werd ik continue op de hoogte gehouden en heb ik gemerkt dat ze er werkelijk alles aan gedaan hebben om mijn bestelling zo snel mogelijk te verzenden waardoor ik toch nog mijn bestelling al na 2 a 3 dagen al in huis had !

De verzending was ook goed stevig verpakt en voor de maximale verzendkosten van 2 euro wordt het pakket automatisch aangetekend verzekerd bezorgd. Dat is als klant ook mooi meegenomen.

Maar wat er bij mij echt uitsprong was de persoonlijke benadering en de zorg dat ze mijn bestelling écht zo snel mogelijk bij mij bezorgd wilde hebben.
5/5 sterren

S. Hidding vond deze beoordeling nuttig

Ramons profiel

profielfoto van  Ramon
Ramon
Reviewer
Man, 1973
Nederland

Profielinformatie